tirsdag den 4. juni 2019

Længe leve landsforræderne

Endnu engang måtte jeg lytte til en klynkehistorie i radioen om "danske" børn og kvinder, der er fanget i flygtningelejre i et eller andet lorteland, fordi deres "danske" fædre og mænd rejste til Syrien og kæmpede for Islamisk Stat.

De vil hjem igen, fordi de har fortrudt eller "ihvertifald aldrig kæmpede for IS", og vi må jo især tænke på de "danske" børn, der er fanget i umenneskelige forhold i flygtningelejrene, og derfor arbejder den danske stat utrætteligt på at få dem hjem til endnu en omgang af det, de forlod: Evig forsørgelse og tryghed i Danmark, indtil der opstår et nyt kalifat, de kan tilslutte sig.

Jeg bliver arrig og om muligt endnu mere indædt, end jeg nogensinde har været. Mest fordi jeg faktisk mener, at Danmark skal kæmpe for sine statsborgere. Problemet er bare, at vi har kastet statsborgerskaber ud som konfetti i rigtig mange år med det resultat, at vi nu har en masse "danskere", som ikke er og aldrig vil blive danske, hverken i krop eller ånd.

Nå, okay, jamen, hvis vi så henter de der unger og deres feltmadrasmødre hjem, stopper vi så der? Holder vi op med at uddele statsborgerskaber ved lov i enorme partier én gang om året til endnu flere mennesker, der i hverken krop eller ånd er danske? Nej. Selvfølgelig gør vi ikke det. Vi fortsætter ufortrødent, fantastisk dumme og naive i godhedens navn, med at ødelægge vores land, uanset om det bliver en borgerlig eller rød regering, der kommer til i morgen. Med sidstnævnte går det bare lidt hurtigere.

At vi ønsker at hente koner og børn til landsforrædere hjem er en prioritering ligesom alt andet i det offentlige, men den ligger åbenbart højt på listen. Lige så snart det handler om de evige ofre, de stakkels muslimer, så slipper vi alt andet, uanset udgifterne. Imens kan rigtige danske ældre ligge og skide deres ble fulde på beskidte og slidte plejehjem. Syge i alle aldre kan blive nægtet en ordentlig behandling på hospitalerne. Det er en prioritering, og syge mennesker bliver af og til nedprioriteret af mere eller mindre fornuftige årsager. Men muslimerne, selv landsforræderiske afskum, der kæmper for et grusomt kalifat ... dem nedprioriterer vi bestemt ikke. Uha. Nej, vi skal være anstændige i verdenssamfundets altseende øje.

"Men hvad med børnene?" klynker du så. Ja, hvad egentlig med dem? De er forældrenes ansvar, ikke statens. Mange forældre foretager hver dag elendige valg for deres børn: De misbruger dem, slår dem, lærer dem at drikke og ryge og lader sig skille af egoistiske årsager eller får dem alene uden skelen til konsekvenserne af at være barn af en solo-forælder. Staten fikser ikke de problemer. Men når en landsforræder vælger, at hans familie skal tilslutte sig Islamisk Stat, så skal vi sætte himmel og jord i bevægelse for at redde dem, når patriarken jo desværre er faldet i kamp (sikkert løbende skrigende som en tøs væk fra slagmarken, må Allah velsigne hans sjæl).

Efter at have set den afsluttende partilederdebat i aftes, må jeg bare konstatere, at ovenstående latterligheder vil fortsætte til stående klapsalver fra det helt utroligt venstreorienterede publikum, og jeg forstår efterhånden, hvis Rasmus Paludan og Stram Kurs får vind i sejlene. Han tør tale parnasset direkte imod med åbenlyse sandheder mod de globalistiske og idealistiske floskler, de står og lirer af som robotter. Først mod DRs latterligt opsatte, virkelighedsfjerne eksempel med en enhjørningeagtig, kristen flygtning, der talte dansk. Dernæst mod Pia Olsen Dyhr, der fortalte ham, at "ord sårer", hvorefter han svarede, at det gør vold også. Faktisk mere end ord.

Man må beundre Rasmus Paludan, om ikke for hans holdninger og løsninger, så for hans styrke. Det kræver ufattelig styrke, udholdenhed og mod at stå alene i sådan en debat foran et så venstreorienteret publikum og udholde at blive udskammet og set på som ækelhed i sin reneste form. Jeg lægger stadig min stemme på Nye Borgerlige, selvom de desværre er falmet i kontrasten til Danernes Lys. Nye Borgerliges løsninger er nemlig meget bedre og mere realistiske og gennemarbejdede end Stram Kurs'.

Jeg afslutter dette indlæg med et foto af kristendemokraten Isabella Arendts ansigtsudtryk, da Rasmus Paludan talte. Den selvudråbte anstændige borgerlige udviser i det øjeblik alt, jeg afskyr ved "anstændig borgerlighed": Snobbet bedrevidenhed og finfølelse som et tyndt lag fernis over usikkerhed og svaghed, der lader sig afsløre af et blik, der flakker efter bekræftelse hos andre (se evt. optrinnet 1.11.21 inde i debatten). Mens jeg så det, bemærkede Betina meget rammende, at Kristendemokraterne minder om "Alternativet, bortset fra at de siger nogle rigtige ting en gang imellem". Nå, men så fik jeg da krydset "Le af en af konens vittigheder" streget af på mit livs todo-liste. Det kan jeg glæde mig over, mens vores politikere fortsat forærer vores land og penge væk til hottentotterne.7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hørt.

Anonym sagde ...

Længe leve landsforræderne.

Jeg er stadig i chok efter jeg så Helle Thorning på tv. For at føle sig vigtig igen, havde hun iført sig det mest lyserøde jakkesæt og buks, jeg nogensinde har set. Det var forfærdeligt, det var som om hun fyldte hele skærmbilledet.

Dog var det godt at se hun ikke lider nogen nød. Nej hun er ikke blevet tyk, men det er som om hendes ansigt var blevet strammere ...

Anonym sagde ...

Den bedste kommentar til islams hysteriske tude-attityde når de konsekvensen af deres ideer og handlinger åbenbarede sig var en indisk officer der koldt og klart meddelte en muslima der skulle sendes tilbage til hendes eget lortland.

Your allah will provide for you!

Det siger koraaanen selv ;)

Anonym sagde ...

https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11430716/david-trads-kommer-ikke-i-folketinget/

Her er noget jeg ikke forstår. Hvem er de her 2779 hardcore David Trads fans?

Anonym sagde ...

Engang skød Bob på alle. Nu er han blevet en afdanket islamgokker, der kun tænder på Allah.

Bob Glitter sagde ...

Anonym@23.23: Jeg skulle lige til at give dig ret, indtil jeg foretog en optælling af mine indlæg her i 2019. Der er ynkelige 11, hvoraf 7 af dem handler om andet end "Allah", f.eks. om klima, fede social- og sundhedsassistenter, dårlige mødre, forbud mod computerspil, regler og klynkeri efter at have brudt dem og en enkelt aprilsnar om højreorienterede medier.

Med andre ord handler godt 37 % af indlæggene om Allah, hvilket, indrømmet, er langt mindre end det gør i min bevidsthed. Det er fordi, Allah er det største problem, vi står over for. Vi kan overkomme socialisme og kommunisme (hvis fald paradoksalt nok vil fremskyndes af muslimsk indvandring) og eventulle klimaændringer, men en befolkningsudskiftning er endegyldig. Demografi er skæbne.

Anonym sagde ...

Bitter! Jeg har en from forespørgsel:

Vil du ikke være venlig at skrive nogle flere indlæg. Jeg trænger sådan til at grine, i en tid så mørk som denne.

Ellers må jeg jo køre rundt i Århus med The Cranberrys blæsende ud af stereoanlægget.
Det er ondt ja, men hvis det er dét der skal til for at få dit pis i kog ... Jeg vil gøre alt for mit fix.