mandag den 1. april 2019

Introducing: Breitbart Bitter Blog

Det lykkedes mig endelig at lave en aprilsnar, ingen hoppede på:

Jeg kan med stolthed i tastaturet annoncere, at Bitter Blog fra dags dato indgår et samarbejde med amerikanske Breitbart.

Breibart er et verdensomspændende alternativt, konservativt medie med hovedkontor i Los Angeles, Californien. Det viste sig for ikke ret lang tid siden, at en gruppe amerikanske internetbrugere har fulgt med på Bitter Blog, som de har læst gennem Google Translate. Flere af dem har delt mine indlæg på sociale medier og gennem mails, og efter sigende er flere ledende personer hos Breibart store fans af indlæggene.

Breitbart kontaktede mig, og vi fandt hurtigt fælles grund, idet begge parter var overraskede over, hvor godt vi egentlig passer sammen. Bogstavrimet med dobbelt B i både Breitbart og Bitter Blog gør os til et perfekt match. Dels på grund af dette sammenfald, dels på grund af Breitbarts hidtil manglende tilstedeværelse i Danmark og dels på grund af, at de gerne vil udnytte mit eksisterende brand, blev vi enige om at omdøbe Bitter Blog til Breibart Bitter Blog. Simpelt og mundret.

Logo og titel til det nye samarbejde, som pryder topbanneret her på bloggen fremover.

Gennem forhandlingerne har jeg selvfølgelig gjort Breitbart opmærksomme på mine mere kontroversielle indlæg såsom "Bastard Child" og "Free HPV vaccine", som jeg ærligt talt troede ville være en aftalebryder. I stedet blev de endnu mere ivrige, hvilket ultimativt førte til aftalen om vores officielle samarbejde, som jeg hermed annoncerer. Helt bogstaveligt lo de af, at jeg var blevet forfulgt af én fed feminist: "Oh, that's nothing. Wait till they find out you're part af Breitbart. Then you'll have five hundred fat chicks clogging up your phone in no time!". Og hvem kan sige nej til sådan et tilbud?

Breitbart elsker konceptet i Bitter Blog. En af de ledende redaktører skrev til mig: "That's just remarkable. Your wit and your ability to precisely dissect the left is incredible. I was laughing so hard at your "Free HPV-vaccine" article, especially the part: 'But money for a vaccine that can save your eternally copulating lap from the disease-induced corrosion, will you not find? Godfather is preserved, what became of personal responsibility in this country?' ... Holy cow, I mean, it's just dead-on! And that reference to the Mafia? Pure genius."

Jeg er utrolig glad for samarbejdet og ud over, at jeg nu har fået revitaliseret min entusiasme for Bitter Blog, så er jeg selvfølgelig også kommet på Breitbarts lønningsliste. Det motiverer med lidt mønt ... selvom socialisterne konstant påstår, det ikke passer (alt imens de sørger for at trække så mange som muligt ud af os for at uddele dem til deres egne vælgere). Ud over det økonomiske, får jeg nu også et større netværk til inspiration, og jeg vil jævnligt flyve til både London og Los Angeles for at møde og interviewe spændende personer til senere indlæg. Personligt drømmer jeg især om at møde og sparre med Ben Shapiro, Milo Yiannopoulos og Gavin McInnes.

Ellers skal du bare læse videre som hidtil, da formatet ikke ændrer sig. På sigt udfaser vi mit grimme, grønne logo, men det er også den eneste forskel ud over, at indlæggene for det meste vil blive udgivet på engelsk og på en under-url til www.breitbart.com, da ingen amerikanske netbrugere vil gå på et dansk domæne. Ingen. Men bare rolig ... Bob laver automatisk redirect.

So ... buckle up, c*nts, 'cause Bob's coming for ya!


         - Bob Glitter, editor at large, Breitbart Bitter Blog1 kommentar:

Anonym sagde ...

Fantastisk - tillykke ! Og så endda lige den 1. april 2019.