mandag den 30. januar 2017

Tag fat i fissen

Nå, lad os fortsætte med at tale om Donald Trump. Det gør alle andre. Forleden hørte jeg i vejrudsigten, at "enhver åbenbart kan blive præsident i USA". Fedt nok. Her troede jeg, vejrudsigten var et safe space for et lille, ustabilt snefnug som mig. Et af de få steder i medierne, hvor jeg ikke bliver talt ned til, fordi jeg kan lide Donald Trump. Jeg tog fejl, og jeg forventer ingen undskyldning fra vejrbøssen, hvor berettiget den end måtte være.

Så lad os tale om Trumps nok mest berømte udtalelse:

"Grab them by the pussy."

Var det nu bare noget, han sagde?

Venstrefløjen elsker dette citat, for det fortæller jo, at manden er "kvindehader" og "går ind for voldtægt", ikke sandt? Bydeformen får udtalelsen til at fremstå som en opfordring eller en ordre: Gå ud og tag fat i fissen på kvinderne, råber han, så man skulle tro, man var til fredagsbøn i Köln. Desværre er citatet - som altid når venstrefløjen laver dem - taget ud af en sammenhæng.

Lyt til hele sekvensen her. Trump hyggesnakker med en eller anden tv-mand og de gejler hinanden op. Der er intet underligt i den snak. Den er brovten, ja, men det samme hører jeg mindst én gang om ugen i omklædningsrummet. Han siger, at hvis du er "a star", så lader kvinder dig gøre hvad som helst. Det er mandesnak. Pralerier. Tåbeligt, men på en måde også meget sjovt at høre på. Bortset fra, naturligvis, at Trump har 100% ret: Kvinder lader dig gøre hvad som helst, hvis du er berømt. Som for eksempel at lade dig tage dem i fissen.

"Hvad fanden bilder du dig ind," skriger du ligesom alle andre feministdemonstranter, der i virkeligheden er forvoksede, forkælede børn. "Ingen skal fandeme tage mig i fissen, uanset om de er berømte." Rolig nu. Ingen kunne drømme om at tage dig i fissen, med mindre de er offentligt ansatte gynækologer, der har en rigtig, rigtig uheldig dag på jobbet. Man gider kun tage de lækre kvinder i fissen, og du er ikke en del af den hastigt skrumpende gruppe. Men måske er det dét, der er dit problem?

"Kan du ikke se, at han legitimerer overgreb på kvinder?" Nej, det kan jeg ærligt talt ikke. Lyt nu for helvede til samtalen. Han siger:

"They let you do anything."

Let you do. Lader dig. Hvad er det, du ikke forstår? Hvad er det, du vil misforstå? Kvinder er til fals for mænd med magt og styrke. Berømte mænd. Og nogle gange bare mænd, som har en eller anden latterlig pseudoautoritet, såsom en fitnesstræner. Det er virkeligheden. Selv Bob har oplevet det. Alle kender den. Alle. Og bare fordi du tilhører den procentdel af kvinder, der både ligner og opfører sig som mænd, eller bekender sig til en af de sekshundredeogtoogfirs nye kønskategorier, der ikke er andet end afdiagnosticerede sindssygdomme, så ændrer det intet ved dette faktum. Intet. Heller ikke selv om Trump selv undskyldte for udtalelsen.

Politisk korrekte Claus Meyer, der demonstrerer for kvinders rettigheder, når han ikke laver TV-stjerner ud af mænd, der slog deres koner til kørestolsbrugere.
Og hvor er det dog himmelråbende dobbeltmoralsk, at kvinder og visse mænd løber rundt på gaderne med et latterligt "My pussy grabs back"-skilt for at protestere mod noget, Trump sagde i en lummer, privat samtale, mens samme mennesker er totalt tavse over for de overgreb, der rent faktisk bliver begået mod kvinder i den virkelige verden i fuld offentlighed af muslimske mænd. Måske er forklaringen, at de forventer mere af en hvid mand end af en mørk, muslimsk mand? Se, dét er sand racisme.

Faktisk virker Donald Trump som en stand-up guy. Bob ville i hvert fald gerne tilbringe nogle timer i hans selskab. Omsider er der en politiker, som tør sige, hvad han har lyst til. Desuden har Trump en fantastisk humor, som ingen kan finde ud af at påskønne. Ikke engang undertegnede. Se blot nedenstående tweet fra den gang lige efter valget, hvor vicepræsident Mike Pence blev buh'et i et teater:

Det er jo genialt. Og femøren faldt først for mig forleden! Manden kaster den krænkelseslabile venstrefløjs retorik lige tilbage i dens grimme, gennempiercede ansigt. "Safe and special place". "Apologize!". Undskyld mig, men det er fremragende humor. Fremragende.

"Men Trump og andre hvide mænd vil bestemme, hvad kvinder må gøre med deres kønsdele," står der på dit skilt, der ligner noget fra papirkurven i børnehaven for retarderede spasserbørn, hvorefter du deler følgende billede på Facebook:

Nej, billedet viser ikke "det hvide patriarkat, der underskriver en lov mod abort". De underskriver et dekret, så USAs skattedollars ikke må gå til NGO'er, der underviser i abort.

Igen fatter du absolut nada. Zilch. Trump og hans mænd underskriver et dekret om, at amerikanske skatteborgeres penge ikke må gå til humanitære organisationer, der underviser i abort. Det er ikke det samme som at Trump vil bestemme, at afrikanske kvinder ikke må stikke en bøjle op i kutten. Siden hvornår har kvinder, der blender beviserne på deres seksuelle fejltagelser, haft ret til amerikanske skattedollars? Og hvorledes bliver det i fremtiden umuligt for afrikanske kvinder, der ikke længere får amerikanske skattedollars, at piske deres ufødte børn til chokolademousse? Beklager, men jeres argument er dødfødt.

Det skal dog siges, at jeg ikke forstår mænd. der vil lovgive mod abort. Enhver mand, der på en alkoholiseret afvej er kommet til at så sit frø i en af de der hæsligt hvæsende hekse, der demonstrerer mod Trump, bør prise sig lykkelig over, at hejrene frivilligt ønsker at aflive og skrabe ethvert spor af hans dna ud af deres klamme skød.

Bedste "NOOO-OOOOO" siden Darth Vader. Please, få lavet så mange aborter du kan. Vi betaler gerne.

At dømme fra den elendige mediedækning af Trump er det tydeligt, at for os danskere er det vigtigst, hvad der bliver sagt og ikke gjort. Obama var en charmerende smoothtalker med en bomuldsblød stemme, og så er det bedøvende lige meget, hvad han egentlig udrettede. Han mente det jo godt, og han kan stadig tale, så kvinderne kniber et par tårer i trussen. Clinton snakkede også godt, og så er det lige meget, at han stak cigarer op i halvfede praktikantinder.

Vi er vidne til et kulturchok inden for politik. Det må være så indgroet i os, at politikere intet foretager sig, at vi ikke kan skelne handling fra snak, og at vi derfor dømmer politikere på snak og bliver chokerede, når politikere rent faktisk gør, hvad de lover. Hold kæft, hvor er det latterligt. Tænk, at vi er nået så langt, at det kun er snak, der tæller. Snak og symbolpolitik driver skuden, mens det hele sejler. Heldigvis viser Trump vejen. Omsider sidder der en handlingens mand i det hvide hus, og jeg glæder mig til, han virkelig tager fat i den slappe skede, som USAs politik har været i mindst otte lange, sorte år.

... og inden du tænder helt af, så husk, at han spurgte om lov først.

7 kommentarer:

Knud Madsen sagde ...

Det er mig en daglig glæde at høre nyt fra Præsident Trump. En rigtig guttermand. Hold kæft, hvor er vi heldige, at han vandt i stedet for den ækle heks.

Anonym sagde ...

Når jeg bliver statsminiter, pave eller bare almindelig diktator, så skal Bob være min neger (Den Dansk Ordbog: neger - person som skriver anonymt for en anden person der tager æren for det skrevne)

Sct. Jørgen sagde ...

You rock Girl!!
Grab 'em by the balls :-) :-)

Anonym sagde ...

Fremragende skrevet Bob.

G.Shumway

Carsten Nielsen sagde ...

Jeg ved ikke hvor jeg skal starte, men vedr. aborttingen tror jeg, at jeg ville dø, før jeg blev så fuld. Det ville nok osse, være at fortrække. Kvinderne i mit liv er heldigvis selvstændige stærke individer, der ikke har ondt af dem selv pga. at de er kvinder. De kan godt se når de ikke har ret. Man skal så bare holde sin kæft og tage den lille sejr. Det der sker nu, er morsomt. Det var ikke derfor, jeg personligt holdte med Trump, men det er virkelig morsomt. Jeg skrev på min FB, til mine 12 venner, lige før valget. Uanset hvem der taber, kommer vi til at se en shitstorm, verden ikke har set magen. Den havde nok ikke været så voldsom, hvis Killary havde vundet. Det alle de små snowflakes ikke kan forstå, er, at de demonstrerer mod sig selv. Det fedeste ved Trump er, at han er kold i en vis legemsdel, om hvad folk synes om ham.

Anonym sagde ...

Og her har vi så Hussein Oboma der stolt fremviser sin "chokolade" stang til stor moro for de kvindelige journalister i 2008..
Jeg tør slet ikke tænke på hvis D.Trump havde gjort dette....

https://www.youtube.com/watch?v=YRw_GdIobKU

Moralen er jo dobbelt så god hvis du er venstretosse... Og godt kan lide negerdiller...

Anonym sagde ...

Så sandt som det er skrevet!