lørdag den 24. december 2016

Julebrev: Multikulturel jul

Forleden gravede jeg mine ivrige fingre så dybt i Bitter Blogs mørke annaler, at man skulle tro, at jeg var landets justitsminister. Jeg fandt ud af, at det er tre år siden, at jeg skrev et julebrev og hele fem år siden, at det udkom på selve juleaftensdag. Det vil jeg råde bod på i indeværende indlæg og dermed bringe det totale antal af indlæg i 2016 op på sidste års niveau. Det betyder, at de to seneste år har været Bitter Blogs sløveste siden 2010. Så meget for kontanthjælpsloftet.

Der er jul, og der findes næppe noget mere julet end Tysklands julemarkeder. Her er blinkende lys, verdens grimmeste nøddeknækkere, marcipankartofler, bratwurst, Glühwein mit Schuss, bananer i chokolade og julepynt i alverdens udformninger samlet i skøn forening. Enhver der har befundet sig, hvor sådan et ondskabsfuldt ritual finder sted, kan forstå, hvorfor den kan blive primært mål for et planlagt angreb fra Fredens Religion. Jeps, et vidunderligt degenereret eksemplar af islams abeskare følte sig retfærdigt kaldet til at myrde en polsk lastbilschauffør og pløje hans vogn med smuglersmøger gennem en folkemængde, der var samlet i den fælles, helt specielle glæde, der kendetegner julen, og som motiverer mange til at give endnu mere end de plejer til nødstedte socialbedragere, der aldrig kunne drømme om at fejre jul.

"Du er så skide dobbeltmoralsk, Bob," skriger du, mens du for en kort stund glemmer gaven til den statement-neger, du har inviteret til din egen alternative jul. "Vi i Vesten har selv angrebet civile. Se bare i Mellemøsten, hvor USA bomber hospitaler." Nåh ja, du har ret. De der terroristreder, som stiller kvinder og børn og indimellem frivillige, vestlige, nyttige idioter op som bombeskjold, hvorefter de efter et angreb optager film i bedste Pallywoodstil af sønderbombede babykroppe, alt imens de sørger for, at den tidligere abegrotte og nylige hul i jorden fremstår som om, det i virkeligheden havde været et "hospital"?

"Nu er du fandeme ikke fair," hvæser du. Nej, undskyld, du har ret. Nogle gange gemmer de modige mullah'er sig under rigtige hospitaler. Beklager, jeg tog fejl. Desuden er det da korrekt, at vestlige angreb har ramt forkert. Forskellen ligger i intentionen.

Nu, jeg vil forklare denne forskel for dig, er det på en måde heldigt nok, at araberens kujonagtige angreb var rettet mod julemarkedet ved Gedächnachtskirche, som netop blev ramt af de allieredes bomber under Anden Verdenskrig. Selvom bombninger af civile områder var normalt under Anden Verdenskrig, så var kirken i sig selv næppe et mål, ligesom hospitaler i arabiske lande heller ikke har været mål. Selvfølgelig har de ikke det, for Vesten bomber ikke civile længere. Når de så alligevel er blevet ramt, skyldes det uheld. Det var ikke intentionen at ramme. Men araberen, der i søndags smadrede gennem de fredelige, tyske julehandlende, havde dem som deciderede mål. Det var hans direkte intention at dræbe dem.

"Og hvad så? Det gør ingen forskel for de døde, om det var intentionen at dræbe dem eller ej," siger du så og virrer dumt med hovedet. Ak ja, venstrefløjens evindelige relativisering. Det er nu ellers meget normalt at tage intentionen i betragtning efter en forbrydelse er blevet begået. Ofte baserer strafudmålingen i vores retssystem sig på intention. Spørgsmålet om intention er sådan set også i enhver moralsk henseende afgørende, uanset venstrefløjens konstante strøm af undskyldninger om, at det er farligere at køre i bil, og at flere dør af kræft end af improviserede muslimske bomber. Privatbilisme har dynamisk og positiv effekt på vores økonomi og kræft er bare en af naturens små gaver. Det er direkte idioti at sammenligne trafikuheld og kræftdøde med terrorens intentionelle myrderier, der jo er en konsekvens af en politisk styret, på samtlige områder fejlbehæftet muslimsk indvandring, som vi kan stoppe hvert øjeblik, vi ønsker.

"Nu har jeg kun ét argument tilbage, inden jeg smider racismekortet og skrider," siger du med hadet blinkende som røde julelys i dine grimme, bulnende ko-øjne. "Hvorfor er du så vild med julen, Bob? Julen er en multikulturel smeltedigel, for glöggen er sven-" ... sk, juletræet er tysk, honningkagerne er norske og analkuglerne til moster Anna er lavet af taiwanesisk plastic. Ja ja, vi kender alle denne stupide remse, der skulle åbenbare for alle os angste kældermennesker, at "Danmark ikke er en ø" og at vi er påvirket af omverdenen, uanset om vi vil det, tror det eller ej.

Det er nok klodens dummeste argument at sammenligne en forholdsvis jævn, langsom indvandring af villig arbejdskraft fra vores nærmeste naboer over hundreder af år med en pludselig, enorm horde af uintegrerbare, inkompetente socialnassere fra middelalderlige kulturer fra Langtbortistan, der i øvrigt hader os som pesten. Kan du virkelig ikke se forskellen på en indvandrer, der kommer med respekt for sit nye land og kærlighed til sin egen kultur og en æbleskive i rygsækken, og så en indvandrer, der kommer med had, en hånd i statskassen og en halalslagtekniv, som vi forventes at anvende på vores stakkels dyr?

Nå, ikke? Jamen, uanset hvad, så synes jeg, du skulle pakke din hovne "brunkager er fra Skotland"-remse meget langt væk, inden jeg vælger at rykke mine tekstikler af med det ene formål at anvende de stadigt pumpende sædstrenge til at garrottere livet ud af dig. Den uudholdelige smerte vil være en lille pris at betale for den efterfølgende, velsignede julefred. Foretrækker du i stedet at bruge nogle nye, defekte argumenter for åbne grænser, så læs denne artikel, der lægger ud med at fortælle, at julemarkedsterroristen slet ikke var religiøs, selvfølgelig, og som konkluderer, at hvis vi ikke havde åbne grænser, ville den polske chauffør slet ikke have været der til at sætte sig til modværge.

Det er simpelthen så dumt et argument, at jeg næsten ikke kan tro, at nogen skrev det. Det svarer til at sige, at det var godt, man lod hoveddøren stå åben, så naboerne nemmere kunne komme ind og pågribe voldtægtsmanden, der vandrede ind og flækkede din 5-årige datter. Jeg ville tage mig til hovedet, hvis det ikke var fordi, jeg var nødt til at hamre det til en blodig pulp under læsningen af artiklen bare for at slippe for at lukke så raffineret dumhed ind i min bevidsthed.

Tilhængere af et Europa af nationalstater er ikke modstandere af hverken samarbejde eller indvandring og dens uundgåelige og positive kulturpåvirkning. Det er en stor, fed julestråmand, som de røde hver gang hiver frem af deres mugne sæk med mølædte argumenter, idet de baserer sig på den falske præmis, at europæisk samarbejde og EU er indbyrdes afhængige. Det er de ikke. EU er et fejlslagent forsøg på europæisk samarbejde, som er endt i et overdådigt frådsegilde på skatteborgernes regning. Skatteborgere, der samtidig tvinges en multikultur ned over halsen, der uundgåeligt vil lede til et ustabilt, fattigt og usikkert Europa.

Heldigvis har vi i 2016 set lyspunkter. Først Brexit og dernæst Donald Trump. To umulige valgudfald ifølge den politiske konsensus i de medier, der nu gennem censur vil spænde ben for de alternative medier, der spreder "falske nyheder". Der kommer helt sikkert mere. Vi kan ikke bare stoppes. Vi er populismen. I ved, den der ulækre ting, som betyder, at der lyttes til befolkninger i stedet for til en verdensfjern, priviligeret og bedrevidende elite.

Nå, men lad os til slut hive lidt nostalgi ud af garagen. De røde hader sådan noget reaktionært noget, hvilket er grund nok i sig selv. Jeg vil citere Peter Fabers gamle sang "Sikken voldsom trængsel og alarm". Til dels fordi julesangens titel på lidt uhyggelig vis kan minde om angrebet i Berlin. Sekundært, fordi den sidste strofe i sine midterste vers så fint illustrerer de ubehageligheder, vi er igennem i øjeblikket, og primært fordi de sidste vers kan tolkes som et varsel om, at vi i Vesten også har en grænse, og at når den overskrides, så vil vi uundgåeligt rejse os, stærkere end nogensinde før:

"Drej kun universet helt omkring,
vend kun op og ned på alle ting,
jorden med, thi den er falsk og hul,
rør blot ikke ved min gamle jul.
Jul, jul, jul, jul, jul, jul,
rør blot ikke ved min gamle jul,
jul, jul, jul, jul, jul,
rør blot ikke ved min gamle jul."

Bitter Blog ønsker dig en GLÆDELIG JUL ... (med et fromt ønske om, at din rødeste julegæst får de største og mest dyre gaver i aften. Det er nemlig eneste måde i helvede, du slipper for at høre på hendes evindelige kævlerier om, hvor vigtig materiel lighed er.)

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Bob

Har du set debatten om kontanthjælpsmodtagere her forleden dag? Fattigdom i Danmark. Cirka 38 min. inde i udsendelsen.
Der var en forfatter med, som ikke engang kunne skjule afskyen overfor JBO.
Det klip var uvurderligt. Og jeg synes du skal se det.
Det er helt ekstremt.

Lars sagde ...

Fin artikel. Igen. Kvalitet frem for kvantitet.

Den eneste fejl, jeg har bemærket i årets tekster er dukket op i dag, som en julegave til alle grammatiknazister.

"gartottere livet ud af dig. "

"garrottere livet ud af dig. "

Den ene er mere korrekt end den anden.

Glædelig jul, Bob og et forhåbentligt produktivt Nytår.

Bob Glitter sagde ...

Anonym@13.56: Jeg så det godt. Overvejer ligefrem et særskilt indlæg om den hipstermandsling, der ingen argumenter havde. Ingen.

Lars: Ups, tastefejl. Rettet.

Anonym sagde ...

Tak, Bob. Tak.
Du fortjener et juleknus for sådan en vidunderlig opbyggelig opsang. (Bare rolig. Jeg kan slet ikke nå dig her fra sofaen).

Anonym sagde ...

I år holder jeg jul på Tenerife. På hotelletværelset lå et lille julekort, hvor man ønskedes glædelig jul.
En fin tanke til de gæster, der har valgt at fejre julen under andre himmelstrøg.
MEN - tænk lige hvis et dansk hotel havde formastet sig til lægge et julekort. Parnasset var gået i selvsving. Racisme, nazisme og det, der er værre. Folketinget ekstraindkaldt. EU mobiliseret, Menneskerettighedskommissionen, Bjørn Elmkvist og hele slænget på overarbejde for skatteydernes penge.
Tja, blot en lille hilsen fra Tenerife
. Feliz Navidad

Anonym sagde ...

Igen et godt indlæg.Jeg håber du vil skrive mange flere i 2017.
Du ønskes en glædelig jul og et godt nytår.
G_Shumway.

Anonym sagde ...

Amen

Anonym sagde ...

Så blev det alligevel jul:-), det havde været hylende morsomt hvis der blot var tale om fiktion i en perfekt verden, desværre er det sku´ mest sørgeligt fordi det er den skinbarlige sandhed. Vores børn og børnebørn kommer til at hade os, for at ødelægge hele Europa med import alle de forpulede hjernedøde muslimer.

Dbh Mogens Glistrup

Carsten Nielsen sagde ...

Jeg bruger tit mine 8 måneder killinger som analogi. De har kunne løbe ude i 14 dage nu. I nat blev jeg vækket af en lyd, de aldrig har sagt før. Naboerne har kunne høre, da der blev hvæset og løbet rundt. Da jeg fik tændt lyset, sad hannen, der vejer det dobbelte af hunnen og kiggede. Hun var bare væk. Da hun kom hjem, gik hun med hovedet højt og han var meget ydmyg. Hun har aldrig været væk en hel nat, men der skulle åbenbart, sættes nogle grænser. Har aldrig elsket den lille tosse, så meget. Han er stor og god som dagen er lang. Hun er lille og finder sig ikke i noget. Jeg er sikker på, at der ikke kommer katte, i nærheden af min bolig, igen, der ikke er mine. Kælede hende et par timer, han så flov ud og kom ikke en gang op. Kunne aldrig finde på, at gøre forskel på dem, men det var så sjovt at se dem, bagefter. Mit lille juleeventyr. Jeg overvejer om hun skal skifte navn, til Misstresss. Alt behøver ikke at være lort. Glædelig jul.

Anonym sagde ...

Godt nytår til dig Bob og tak for din utrættelige indsats.