tirsdag den 22. november 2016

Gellerups badende babes

I Aarhus træder diskussionen om kønsopdelt svømning stadig vande. Et stort flertal i byrådet har besluttet at forbyde den kønsopdelte svømning, som hidtil har foregået tre timer i Gellerup Badet hver lørdag.

Kønsopdelt svømning betyder ikke, at der er hold for kvinder og mænd. Nej, det betyder, at der er hold kun for kvinder, hvor vinduerne bliver dækket af og dørene låst. Tilbuddet benyttes primært af muslimske kvinder, men de muslimske mænd har ikke samme behov. Hvis de vil svømme, tager de til en af kommunens andre svømmehaller, hvor de kan chikanere danske ludere, der villigt viser sig frem.

I går forsøgte de politisk korrekte medier endnu en gang at sparke liv i den gamle selvdøde krikke af en diskussion ved at invitere en tilhyllet, ung, kvindelig, muslimsk læge og en diabetes 2-disponeret, gråhåret do-gooder af en dansk, kommunalansat kvinde, der bruger sine sikkert ganske sparsomme og korte arbejdsdage på at agere hul i socialkassen, ind for at fortælle, hvor forfærdeligt forbuddet er.

I programmet forsøgte de sig med de samme gamle tåbelige argumenter, endda præsenteret som en slags fakta i lysavisen (news-ticker'en for de unge læsere) fordi alle ved, de smuldrer ved den mindste modsigelse: "I Danmark har vi allerede tradition for kønsopdelte hold i sport". Ja, for helvede, men det betyder jo ikke, at det modsatte køn er forment adgang. Ej heller, at det er umuligt, at et kvindehold kan have en mandlig træner. Det er et dødt argument, og så fat det dog.

Et marginalt bedre argument er, at disse muslimske kvinder ikke har mulighed for at bade på anden vis, og at forbuddet derfor afskærer dem fra svømningens sociale kvaliteter. Jovist, men hvorfor er de afskåret? Er det på grund af forbuddet? Eller er det på grund af, at deres kultur og sikkert i særdeleshed mændene ikke ønsker, at de risikerer at vise sig delvist afklædte for andre mænd, fordi alle ved, at kvinder, der gør det, er ludere. Se selv på de billige, danske kvinder i de andre svømmehaller, der hyler begejstret op ved enhver brun finger, der finder vej op i dem.

Derfor er kønsopdelt svømning et knæfald for oldsydlig, islamisk tankegang. Det skal ikke finde sted i offentlige svømmehaller, støttet af det offentlige. Hvis muslimerne ønsker et reservoir for deres ærbare kvinder, så må de sateme selv op med det overførselsindkomstspækkede læder og købe og drive en svømmehal, hvor de kan bure dem inde. Det skal ikke være for danskernes skattepenge, at kvinder gemmes væk. Når vi tvinges til at betale, vil vi også have lov til at glo på dem. Jeg ved ikke engang, hvad det er, de muslimske mænd frygter. Når sådan en enorm Barbamama bomber sin behårede bagdel i baljen, vil den efterfølgende tsunami sgu' da skylle enhver lystig lurer væk.

Nu er Bob her en blød debattør, som gerne indgår et kompromis. Hvad med, at vi tillader det lukkede kvindehold og samtidig kræver, at muslimske mænd også kun deltager på lukkede mandehold? På den måde kan også mændene få fred til at dyrke nogle af deres kulturelle traditioner, om end det nok bliver hårdt for damprørene og de afghanske tedrenge. Jeg forestiller mig, at der sagtens kan bankes et samarbejde op med både Spanien og Mariendal Strand. Det vil også have den sidegevinst, at man kan få sin kone hjem fra svømmehallen, uden at hun har skullet fungere som omvandrende tag-selv-buffet for sultne, uledsagede flygtningebørn. Nok er jeg rig, og nok er der rigeligt af hende til alle, men det betyder ikke, at jeg har lyst til at dele.

Muslimerne er altid ofre. Her er det en burkinisolbadende kvinde, der tvinges nøgen af fransk politi. For vi tror alle på, at en kvinde fra en kultur, hvor kvinder ikke engang må gå i svømmehallen, mens mænd er til stede, tager alene til stranden, og at hun endda smider tøjet på et par vantros opfordring.

Er jeg i øvrigt den eneste person, der kan være bekymret over, at en muslimsk kvinde, der går ind for streng kønsopdeling, bliver læge? Jeg ved da ikke, om jeg har lyst til, at hunkønsbørnene i min familie skal behandles af en doktorinde, der er så absurd angst for kvindekroppen? Nu kan jeg heller ikke engang se frem til mit eget dødsleje, for hvis sådan et offersygt kvindemenneske skal våge over mit hvide, privilegerede legeme, så er jeg sikker på, at jeg ret hurtigt bliver kørt ud på et sidespor til fordel for et eller andet tilfældigt palæstinensisk barn, der er blevet ramt af klyngebomber fra industrien, der finansierede mit opholdpleje-gated-community'et.

Nu er svømningen forresten også for kvinder med etnisk dansk oprindelse, fortæller den tilhyllede læge. Historien beretter så ikke, om det er etnisk danske, men stadig muslimske kvinder der er tale om. Den tanke kunne man godt få. Hele denne diskussion er nemlig gennemsyret af retoriske tricks, omformuleringer, talen-udenom og lemfældig brug af begreber såsom kønsopdeling og frihed, der kun overfladisk har med sagens kerne og alt med det sædvanlige bøvl med muslimsk indvandring at gøre.

Nå, men der skal nok være et par nysgerrige eller måske voldsomt berigede etniske danske kvinder, der begiver sig ind på et hermetisk lukket kvindehold. Jeg kunne have mine tvivl, om sidstnævnte så har lyst til at begive sig ind i en af Danmarks værste ghettoer for at gemme sig for mænd, der ikke kan styre testosteronindsprøjtningen. Eller til at betale ekstragebyret på en smadret siderude og alt ikke-fastnaglet inventar i Berlingo'en. Men hvad ved jeg? Jeg er jo bare en sur, gammel, bitter satan, der er liderlig efter at se mandeløjede babes i min lokale pøl.

4 kommentarer:

Morbus Behcet sagde ...

Da jeg boede i Ringsted (lorteby), havde jeg en lægevikar som var muslim.
Når han skulle lytte på lungerne på min mor, gjorde han det uden på tøjet.
Bar hud, uha da da.

Vi skrottede ham i fremtiden.
Muslimer er også ubrugelige som læger.

Niels sagde ...

Det er nu alligevel en skam at de fik stoppet det inden Ibi-Pippi Orup Hedegaard kunne nå at bade kun omgivet af andre kvinder.

http://www.bt.dk/danmark/koensskiftet-mand-skabte-panik-i-svoemmehal

Casper Hansen sagde ...

Apropos viborg (og damemænd) mener jeg, at såfremt ibi-pippi skal have lov til at komme ind til damerne så skal kjole ole også.
http://viborg-folkeblad.dk/viborg/Kjole-Ole-fylder-70-aar-/artikel/60488

Casper Hansen sagde ...

Apropos viborg (og damemænd) mener jeg, at såfremt ibi-pippi skal have lov til at komme ind til damerne så skal kjole ole også.
http://viborg-folkeblad.dk/viborg/Kjole-Ole-fylder-70-aar-/artikel/60488