mandag den 7. marts 2016

Fred i vor tid, inshallah

I skulle alle komme forbi Aarhus, skulle I. Her har vi nemlig en radikal rådmand ved navn Rabih Azad-Ahmad, som egenhændigt har løst alle de problemer med integration, muslimer og sharia, der er blevet afsløret af TV2, blot ved at holde et hastemøde med byens ledende muslimer. Nu vil de ikke længere tale arabisk i moskeerne, og shariarådet, som selvsamme rådmand i øvrigt aldrig har hørt om, selvom han har boet 26 år i Gellerup, har opløst sig selv. Hvad siger I så? Anna Mee Allerslev, go home.


Den aarhusianske rådmand, Rabih Azad-Ahmad, som tog et hastemøde med 15 muslimske foreninger og fik dem til at droppe sharia og arabisk som sprog.

Jamen, er det ikke fantastisk? Det er vigtigt at understrege, at socialisterne og de radikale slet ikke har været klar over problemerne, for de har vandret vantro og måbende omkring efter de meget overraskende afsløringer på tv. Men så slog de til og med et snuptag løste de alle de problemer med islam, som mange af os har kendt til i over tyve år. Hvorfor havde ingen tænkt på at fortælle dem om problemerne lidt tidligere?

Og hvorfor er der ingen, der overvejer at bringe vores løsninger ud i verden? Alle de andre lande, som har problemer med islam, kunne da låne Rabih Azad-Ahmad i et par dage og få løst konflikten? Hvis han skulle være nervøs for at forlade sin kone alene hjemme i Danmark, så kan vi da sætte nogle PET-agenter til at passe på hende, så hun ikke forlader deres hjem uledsaget. Det er bare om at komme ud med det. Ligesom da vi fortalte USA om Aarhus-modellen, hvor IS-veteraner får lejlighed og uddannelse, mens vores egne veteraner kan få lov at bo i en skov.

Jeg undrer mig over, at vores borgmester, Jacob Bundsgaard, der er marginalt mere ligegyldig end Nicolai Wammen, nu vil trække støtten til en aarhusiansk stormoske. Problemerne er jo løst?! Forhåbentlig skifter han mening, når han har sendt et par kommunale, overbetalte, permanent deprimerede, polyamorøse skrankeskinker med dumt kuppelhår på forudannoncerede kontrolbesøg i moskeen, så de med egne, våde øjne kan bevidne, at alt er i orden og bekræfte over for de stakkels muslimske ofre, at danskerne er nogle modbydelige racister, og blåstemple den fortsatte blankocheck fra skatteborgerne. Nøjagtig som beskrevet i Ahmed Akkaris bog, "Min afsked med islamismen".

Godt, vi har De Radikale og godt, vi har Alternativet. I ved, partiet fra klappe-land, der har et hovedbestyrelsesmedlem, der blev snydt af CIA til at tro, at 9/11 angrebet i virkeligheden var en 3D-projektion. No bullshit derfra. De kan også fortælle, at alt er godt, og at indvandrerne stormer derudaf på de videregående uddannelser. At sure Morten Uhrskov så efterfølgende totalt debunker den Cevea-rapport, de baserer sig på, skal vi bare ignorere. Hold nu op med at være så negativ, og tro på det, ikke? Tro kan flytte bjerge, og hvis Mohammed ikke vil komme til bjerget, så må vores tro jo flytte bjerget til ham.

Tænk, hvis nogen havde været så forudseende og progressive før Anden Verdenskrig og havde rejst på en diplomatisk rejse til Nazi-Tyskland og havde forhandlet fred med Hitler. Så havde vi nok undgået krigen og millioner af døde.

Nogle muslimske SS-soldater hygger sig med en pjece - muligvis udgivet af Aarhus Kommune.

[By Bundesarchiv, Bild 101III-Mielke-036-23 / Mielke / CC-BY-SA 3.0, CC BY-SA 3.0 de, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=5413916]

Okay, det kan godt være, at der så havde været lidt færre jøder på kontinentet, men hvad betyder det? Slutresultatet bliver under alle omstændigheder det samme, for de er jo ved at rejse ud af Europa alligevel. Ikke så underligt med den ækle højredrejning, vi oplever for tiden.

Nå, men det er jo rent tankespind og ønsketænkning. Jeg er glad for, at Rabih Azad-Ahmad fik løst problemerne med islam og sharia, så vi kan fortsætte på vores vanlige ørkesløse pilgrimsvandring ad stien, hvor statistik og praktisk erfaring ignoreres. Skulle højrefløjen dukke op med nogle konkrete småproblemer, så får vi dem løst ved endnu et hastemøde arrangeret af brunøjede radikale, hvorefter debatten om indvandringsproblemerne for gud ved hvilken gang kan rulle helt tilbage til nulpunktet.

Fred i vor tid, inshallah. Jeg glæder mig.

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Bob, din skarpe tunge smælder smukkere end nogensinde.
Det er til at blive helt glad i låget over.

Anonym sagde ...

Læs om hvad Sir Neville Chamberlain gjorde før WWIi og vurder selv om han opnåede det ønskede resultat.

Bob Glitter sagde ...

Anonym@13.12: Det var min pointe og grunden til navngivningen af indlægget.

Motorman sagde ...

Right on Bob. Tak for teksten til billedet af ss-muslimerne.

Anonym sagde ...

"Tænk, hvis nogen havde været så forudseende og progressive før Anden Verdenskrig og havde rejst på en diplomatisk rejse til Nazi-Tyskland og havde forhandlet fred med Hitler. Så havde vi nok undgået krigen og millioner af døde."

Hed han ikke Chamberlain..

Leif Knudsen sagde ...

Det hypnotiske blik gør udfaldet! Troede du var skarp i fatheden, Bob!

Anonym sagde ...

Tusind tak, igen, Bob.
Bob for President!

Anonym sagde ...

Hej Bob. Tror du ikke vi kan låne ham der oraklet Rabib Kalotafslåer til Holbæk engang?

Vi har problemer med nogle mudderslimer der smadrer folk på stationen - og som nogle gange også stikker lidt i os med knive https://document.dk/2016/01/12/2532/

(Det skal lige nævnes, at det bare er mig der er lidt sart. Jeg kan nemlig ikke lide at blive stukket i med knive, fordi jeg er racist.)

Rabibi Habibi - hvis du kan klemme en tur til Holbæk ind i kalenderen, engang efter du har været i moskeen i Køln og lige huske dem på, at de ikke må voldtage (i ved, hvis kvinderne strækker armen), og en tur til Sverige og lige påminde dem, at de altså ikke må stikke i damerne på flygtningecentrene, så ville vi bare blive så glade i 4300 :=)

VH Den sarte racist, fra DFs højborg på Vestsjælland.

Anonym sagde ...

Elsker dine sarkastiske og præcise analyser, men du undervurderer Vammen.
Vammen lovede førtidspensioner til invandrerkvinder til gengæld for stemmer til borgmesterposten, og Vammen er derfor langt mere betydelig (på den kyniske og farlige måde) end du giver kredit for.
Vammen fremstår som en ubetydelig flødebolle, men han er særdeles giftig.

Bortset fra det rammer du plet som sædvanelig.

Kasper Kristensen sagde ...

Som anonym kan man jo fyre alt mulig crap af, stå dog ved jeres meninger.
Men ja polikerne står foran store udfordringer.
Bliver spændende at se hvad fremtid bringer....
Husk det er altid de få, der "fucker" det op for de andre....
Mvh.
Kasper Kristensen ~ Århus

Anonym sagde ...

Kasper,

De dage hvor det "var de få" som ødelagde det for de mange. Er for længst overstået - velkommen til den virkelige verden!