mandag den 8. februar 2016

Brunchen, som reddede verden

Venstrefløjen er i totalt sammenbrud over migrantkrisen. For det meste giver det sig udslag i, at røde debattører forsøger sig med en skøn blanding af patos, vrøvl og selvmodsigelser. Lige fra David Trads, der skamløst og uden vaklen tager en håndbremsevending i forhold til sine tidligere holdninger, til akademisk affald, der synger den ældgamle sang om, at de rige bare skal betale noget mere i skat.

Men ind imellem dukker der en humanist op med et argument, som bare får en til at stoppe op og tænke: "Hvad skete der lige dér? Det havde jeg slet ikke tænkt på." Et eksempel er Emma Holten, tidligere stripper, nu litteraturstuderende, redaktør og feministisk aktivist, som kastede følgende bombe om migrantkrisen i DR prime time:
"Her til morgen spiste jeg en brunch til 175 kr. Jeg tror godt, vi kan klare det. Vi er verdens rigeste mennesker."

"Er det her dig?" Feminist og redaktør Emma Holten diskuterer med Mette Frederiksen i Vi ses hos Clement på DR2 i aften (21.30-22.30)
Opslået af Vi ses hos Clement på 31. januar 2016


At høre hende sige dette, var som at opleve noget naturstridigt. Som at høre en hund tale eller at se et træ tage armbøjninger. Efter hendes udtalelse havde bundfældet sig, kunne jeg dog drage fire konklusioner.
  1. De studerende har for mange penge.
  2. Emma Holten har rigelige midler til at betale moms på sine hygiejnebind.
  3. Det danske skattetryk er for højt.
  4. Hun har fuldstændig ret!
Inden jeg uddyber den fjerde konklusion, så lad mig bruge et par afsnit på at vandre ud ad en tangent og introducere pigen, der spiste en brunch, som var så dyr, at vi kan redde verden:

Emma Holten blev kendt, efter hendes e-mail konto blev hacket, og en eller anden nar offentliggjorde de nøgenbilleder, hun havde taget til sin kæreste, og som hun havde været så dum at lade ligge på nettet på e-mail kontoen. Hendes svar var at tage nogle flere nøgenbilleder og offentliggøre dem, hvilket gjorde hende populær hos feministerne. Ja, som mand forstår man det ikke, men det er noget med "at tage magten tilbage". Til gengæld fatter kvinder ikke, at mænd overser den akademiske pointe med "objekter" og "subjekter" og ikke opfatter nogle ekstra billeder af bare ungpigebryster som en straf. Nej, det er faktisk nærmere en slags belønning. Oh well, bare feministerne selv er tilfredse, så lad endelig nøgenbillederne flyde.

Ikke, at jeg synes, at man bør nyde Emma Holtens forhenværende private billeder uden tilladelse, men nu de er derude, så kan man jo lige så godt kigge, ikke? Pictures or it didn't happen, som man siger. Og inden du flegner helt vildt ud over en så usympatisk holdning til uretmæssigt offentliggjorte fotografier, så kig lige i egne rækker først, for der var faktisk en licensfinansieret, centrum-venstredrejet komiker, der forleden om ikke andet så i hvert fald pitchede ideen om, at nu når der rent faktisk i forvejen er børneporno derude, så gør det jo ingen forskel for de små, om nogle pædofile river den af til forevigelserne af overgrebene:

Jeps, det er helt sikkert fuldstændig ligegyldigt og slet ikke ydmygende for ofrene, at overgrebene på dem bliver genspillet og nydt igen og igen af pædofile stoddere rundt omkring i verden. Det er en typisk rød holdning, lidt a la den med, at det ikke nytter at straffe kriminelle, fordi straf alligevel ikke vil omgøre deres handlinger, eller at det er bedre at proppe penge i den kriminelle voldsmand end i hans nu invalide offer, fordi der er størst chance for, at vi kan give et godt liv til og få en skattebetalende samfundsborger ud af førstnævnte.

Nå, men ligesom en perlerække af hjernedøde B-skuespillerinder fik Emma sig en karriere efter de lækkede lækkerier. Feministerne fortalte hende, at hun var et offer, og hun begyndte at læse nordisk litteratur, og blev så fin, at hun siger "replicere" i stedet for "svare", og bruger al sin tid i medierne på at fremstille alle andre end den hvide, kristne mand som ofre.

I følelsernes vold.
Tilbage til Emmas argument. Vi er rige, siger hun, for hun har lige spist brunch til 175 kroner. Og i det hele taget bør "vi bare redde disse menneskers liv og så se på, hvad vi gør, bagefter". Hun minder mig i alt andet end udseende om en kæreste, jeg havde engang. Det var ganske umuligt at forklare denne klumpfisk af et kvindemenneske, at de 25.000 kroner på budgetkontoen altså ikke kunne bruges på SAS-billetter til Australien, for de var sparet sammen til at betale termin på huset. "Jamen, hvorfor ikke? Kig dig omkring," svarede hun, mens hun kastede sine fede arme op i luften og åbnede og lukkede munden i sit dumme fiskeansigt. "Vi ejer da et stort hus, og pengene er da lige her. Vi kan da bare bruge dem."

Og med samme logik har Emma ret: Vi har da pengene. Vi kan bare åbne op og lukke migranter ind i massevis. Problemet er bare, at det koster 2,1 milliarder for hver ekstra 5000 modeklædte, sunde og raske negermænd i deres bedste alder, vi lukker ind, og at der øjensynligt ikke er nogen ende på deres antal. I hvert fald ikke, hvis man insisterer på at stemple enhver pigmentrig person, der dukker op i Padborg med andre planer end at købe dåsebajere, som "flygtning". Man skal virkelig være usandsynlig feminin, hvis man ikke kan regne ud, at udgifterne vil underminere vores såkaldte velfærdsydelser. Alt vil blive ringere: Børnepasning, uddannelse, ældrepleje og lægehjælp. Det er en uundgåelig konsekvens, men de røde nægter at tale om det. Som sædvanlig lyver de eller i bedste fald undgår de sandheden.

Emma lyver dog ikke. Hun fortsætter med at sige, at hun "tror på velfærdssamfundet" ... og det er så cirka der, hendes argumentation strander som en anden dødssyg hval på en sydhavsø. Flygt, økonomer, med alle jeres statistikker og empiribaserede forudsigelser. Løb, for her kommer et pigebarn, knap ude af teenageårene, der aldrig har været med til at finansiere velfærden med så meget som en krone - bortset fra, indrømmet, at hun nok i en periode har skabt øget internettrafik til gavn for private udbydere - og fortæller os, at hun tror på velfærdssamfundet. Fantastisk! Hvis jeg var radikal politiker med ministerpotentiale, ville jeg holde et vågent øje med min taburet.

Emma Holten er enten dybt naiv eller - på trods af sin evne til at bruge dyre ord - bare dum. Helt ærligt, der er vel ikke så meget andet at sige, når man så vedholdende ignorerer fakta. Det er åbenbart sådan, man bliver, når man får en priviligeret plads i samfundets kærre inklusive cafepenge til luksusbrunch og aldrig har været, er eller vil blive et af de æsler, der bare skal trække lidt hårdere oppe foran. Selv de stærkeste æsler giver op, når alle de tunge gæster er blevet inviteret op på en gratis plads, og kærrens bagparti er kollapset og trækker dybe furer på den allerede ufremkommelige vej.

"Det er bare fordi, du ikke vil have negre herop," siger du. Ja, det er faktisk helt korrekt. "Du er et dårligt menneske, Bob. Du hader dem og vil ikke hjælpe." Vil jeg ikke? Ved at hjælpe dem derhjemme, hjælper jeg på magisk vis negrene langt mere end dig. Ud over at de ikke omkommer på rejsen, forbliver vores land stærkt af, at de ikke skal have hjælp til danske priser og samtidig skaber splid og ufred. Og så kan vi hjælpe langt flere ved at hjælpe dem derhjemme.

Så hvad siger du? Valget ligger foran dig. Vælger du, at:
  1. Hjælpe mange, både svage og stærke, i deres nærområder?
  2. Hjælpe relativt få, stærke herhjemme, hvor de på grund af inkompetence kombineret med vores rekordhøje ledighedsydelser aldrig får en chance for at komme ind på det højtlønnede arbejdsmarked, og hvor de aldrig falder til rette, fordi de er inkompatible med dansk kultur, som de dermed er med til at erodere?
Jeg ved jo godt, at nummer to ligger der foran dig som en uimodståelig skumfidus, der om et øjeblik kan smelte i munden på dig og sende selvfedmen og -godheden på endorfintrip i dit legeme. Du skal bare række din lille, fede hånd ud. Købe SAS-billetterne nu og demonstrere din manglende selvkontrol. Din manglende evne til at udsætte behov. Din manglende intelligens.

Gad vide, om ti-øren falder, når terminen på huset gør? Bitter Blog tvivler.

19 kommentarer:

Knud Madsen sagde ...

Du er lidt ond.
Jeg havde læst om denne strippers tåbeligheder, men ikke magtet at se videoen. Nu var linket der igen krydret med kommentarer, ja så røg jeg på limpinden. Det gik jo som forventet. Det var endnu værre end den opfattelse jeg allerede havde fået bibragt. Ja, jeg måtte kaste op. Hun er så skingrende åndssvag, ja faktisk er hun indbegrebet af det dummeste dumme politisk korrekte tøsebørn.
Det er imponerende så meget den exhibitionist kan føle og tro, og så må det jo være ganske sandt.
Gode lignelser, du har skabt! :-))

Anonym sagde ...

Bob. Hedder du i virkeligheden Richard Ragnvald

Anonym sagde ...

Jeg har altid hader Hitler, fordi han slog Hitler ihjel. Men hende der Emma hader jeg endnu mere.

Anonym sagde ...

Jeg hader når kvinder er i deres følelsers vold. Mine instinkter siger, at et hårdt slag i hovedet med en stump genstand vil være tilstrækkeligt. Som regel er jeg tøvende, men når jeg vågner igen, og hovedpinen langsomt aftager, har det altid været det hele værd.

Anonym sagde ...

Jeg synes hendes første billedalbum var bedst

Bob Glitter sagde ...

Anonym@11.59: Nej, Bjørn Tidman. To forskellige mænd kunne næppe være lige så veludrustede.

Anonym@13.30: Jeg har faktisk ikke set det. Kun det andet, som jo blev eksponeret på alle medier. Ellers bruger jeg stadig CD'en fra sluthalvfemserne med de der gymnasiepiger fra Hellerup eller Gentofte eller hvor de nu kom fra, der poserer i en kælderlejlighed.

Leif Barbré Knudsen sagde ...

Anonym siger at han hader Emma. Ja, jo, javel, bevares ... men vores allesammens Clement elsker hende (det kan du tyde ved at observere at hun får lov til at tale sig tør mens han står som en måbende guldfisk og labber hvert et guldkort op i sin Radigaliserede hjerne) og derfor er Emma uovervindelig. Dansk Pravda-medier ikke blot ejer ytringsfriheden, de definerer den og Clement er vogternes vogter.

Leif Barbré Knudsen sagde ...

Anonym siger at han hader Emma. Ja, jo, javel, bevares ... men vores allesammens Clement elsker hende (det kan du tyde ved at observere at hun får lov til at tale sig tør mens han står som en måbende guldfisk og labber hvert et guldkort op i sin Radigaliserede hjerne) og derfor er Emma uovervindelig. Dansk Pravda-medier ikke blot ejer ytringsfriheden, de definerer den og Clement er vogternes vogter.

krdster sagde ...

At overværer dette pigebarns argumentation er som at se min 16 årige datters udbrud når jeg fortæller hende at hun skal holde orden på sit værelse. Vi lever sandeligt i den post faktuelle tidsalder men at vi endnu ikke har nået bunden er en overraskelse.

Anonym sagde ...

@leif: kunne det være Clément blot måbede over pigens tåbeligheder? At hun blev inviteret som et underholdende indslag?
Et andet aspekt, som folk overser ved at det er de kloge der flygter herop, er at de lande de flygter fra, dermed er yderligere svækket ift at nogensinde at komme på fode igen. Problemet her, er at når de kloge forlader en synkende skude (fx Syrien), så synker båden bare endnu hurtigere (modsat en rigtig synkende skude). Dermed sikrer man stort set at flygtningestrømmene vil fortsætte - hvis altså ikke den globale opvarmning tvinger folk nord på uanset..

Anonym sagde ...

Hun minder mig lidt om de der Ikea-reklamer med en pige, der ikke må komme på ferie til Sunny Beach...

Anonym sagde ...

Det eneste jeg har fået ud af at læse denne artikel og kommentarerne tilknyttet, er at der åbenbart sidder granvoksne mænd rundt omkring, der ikke engang kan finde ud af holde en god tone i debatterne. Helt ærligt, i siger hendes udtalelser er lave, men det er da intet i forhold til at kalde Emma Holten for stripper, dum og sige i hader hender. Også selvom det skal læses med et 'gran salt'.

I er uenige, fint nok, men overvej lige hvem det egentlig er der opfører sig halvhjernet her..

Bob Glitter sagde ...

Anonym@23.37: Socialisternes standardtrick #27: Hvis du ikke kan argumentere, så klag over tonen.

Anonym sagde ...

Din nærområde-alternativ argumentation er jo helt på månen. Hvordan forestiller du at vi skal hjælpe i nærområderne - og hvorfor? Fordi det er vi for evigt forpligtet til, hvis vi ikke vil giv dem dansk statsborgerskab?

Anonym sagde ...

Emma Holtens email er aldrig blevet hacket, hun glemte at logge ud af hendes mail på hendes gymnasium og så var der en der videresende mailen, hvilket i sig selv også er ret ubehageligt.

Anonym sagde ...

Du er da nok det mest rædselsfulde menneske, jeg nogensinde er stødt på. Jeg mener faktisk alvorlig talt, at jeg synes du bør søge lægehjælp. Jeg er ikke et sekund i tvivl om at du er uden empati. Èn ting er at være uenig politisk med Emma, men en anden ting er at bruge skældsord hele vejen igennem til at illustrere det. Aldrig har jeg læst så et usagligt og modbydeligt indlæg. Du gør verden rigtig rigtig grim.

Bob Glitter sagde ...

Kære Anonym@18.12.

Du gør mig meget ked af det. Jeg er blot en ganske almindelig, kærlig familiefar, som har et frivilligt bijob med at skrive små tekster, der forhåbentlig fører en smule glæde og måske et lille smil ind i mine læseres triste hverdag.

Det gør ondt, når du kommer forbi og fuldstændig misser pointen med Bitter Blog og kalder mig for rædselsfuld og påstår, at jeg gør verden grimmere. Du skriver også, at jeg mangler empati og endda har behov for lægehjælp. Det rammer mig hårdt. Prøv at tænk på, hvad du skriver. Jeg vil ikke på samme måde beskylde dig for at være uden empati, for jeg tror ikke, noget menneske er uden empati.

Dine ord rammer, hvor jeg er blødest. Jeg håber, at dit angreb i det mindste gjorde dig personligt glad og bragte et smil frem hos dig. På sin egen måde har det jo så medvirket til at opfylde målet med Bitter Blog.

Kærlig hilsen,
Bob

Anonym sagde ...

Bevares hvor er du dog patetisk. Flot at ryge i offerrolle så snart du modtager noget, endog velbegrundet, kritik. Nej, det er desværre ikke alle mennesker som har empati - det er der masser af viden, ikke tro, der underbygger. Du "tror" ikke at noget menneske er uden empati? - ja vi lever så sandelig i en postfaktuel tid.
Det løber mig koldt ned ad ryggen når jeg læser dit indlæg her - det emmer af mangel på empati. Fint hvis du kunne stå frem med navn og ansigt. Det ville i det mindste være modigt og ærligt. I forklædning er du bare en bitter gammel stakkel

Bob Glitter sagde ...

Anonym@02.35: Der er kritik, sandt nok, men det velbegrundede er der intet af. Kun skældsord og klynk over tonen.

Jeg vil virkelig, virkelig overveje seriøst at stå frem med navn og adresse efter din fuldstændigt anonyme opfordring.

... og i øvrigt ... hvem er en bitter, gammel mand? Det er ikke mig, der sidder klokken halv tre på hverdagsnætter og brokker mig over tonen i andres indlæg.