fredag den 5. februar 2016

Bind og blodpenge

Jeg skrev et tweet i går omkring dagens emne, men jeg kan mærke, at jeg endnu ikke har sagt mit sidste ord i denne bloddryppende sag. Slet ikke.

Feminister i en række lande har krævet, at de hygiejneprodukter, som kvinder anvender i forbindelse med menstruation, skal fritages for afgifter. Vi taler ikke specielle afgifter, som onde, hvide mænd har pålagt produkterne for at straffe kvinder for at være kvinder, men derimod helt almindelig moms. Nogle af landene har differentieret moms, og så kan man naturligvis diskutere, hvilken gruppe disse "livsnødvendige produkter" bør befinde sig i, men i Sverige er de gået overboard, kvinder og børn først, selvfølgelig, og har krævet med sædvanlig feminin forståelse for samfundsøkonomi, at produkterne skal være "gratis".

Herhjemme lugter Dansk Kvindesamfund blod og anbefaler, at bind og tamponer helt skal fritages for moms, fordi en eller anden fransk hystade har regnet ud, at det kan koste en kvinde op til 11.000 kroner over et helt liv at købe hygiejneprodukter. Herhjemme bliver det af uransagelige årsager til 54.000 kroner over et helt liv. I det hele taget er priserne uretfærdige til mændenes fordel, eksempelvis også på pigelegetøj som er meget dyrere end drengelegetøj. Et morsomt standpunkt, taget i betragtning hvor desperat feministerne forsøger at bilde os ind, at der ikke eksisterer noget, der hedder drenge- og pigelegetøj. Alle eksempler og den evindelige inkonsistens til side, kære feminister, så er I vist helt nede og skrabe bunden af sækken med first world problems i dag, hva'?

Jeg kan godt se, at det er hårdt at være en dansk kvinde. Først bliver man behandlet som en prinsesse af familiens patriark. Dernæst bliver man en gang om året udsat for mansplaining fra en håndværker, og måske sætter en mand sig med spredte ben over for en i bussen. Som kvinde kan man være tvunget til at forrette sin nødtørft på uforholdsmæssigt og sexistisk renere offentlige toiletter. Til festerne kigger mændene sigende på en, og nu skal man gudhjælpemig også selv betale, når "man har sit lort", som kvinderne så charmerende denoterer deres menstruationscyklus.

Hvad kunne man ikke have købt for de penge? Måske nogle iPhones, YSL-tasker eller andre hjernedøde forbrugsgoder? For der er vel intet håb om, at de momsfritagede midler så i stedet vil blive brugt til, at kvinderne selv betaler for deres HPV-vaccine mod konsekvensen af at hore som en bagstiv skøge hver weekend i byen? For i modsætning til menstruation, som "man ikke kan slippe for", som pigerne siger, så kan man faktisk beskytte sig mod HPV-virus ved ikke at udsætte sig selv for den. Men nej, nej, den skal vi andre også betale, ikke?

I øvrigt kan I godt slippe for menstruation. I kan for eksempel sulte jer eller dyrke ekstremsport. Begge metoder ville være ganske nyttige i bekæmpelsen af den ekstreme overvægt, der vælter frem blandt kvinderne, og som er et resultat af, at I er dovne og aldrig behøver at tage ansvar for noget som helst i jeres liv. Men hvis de metoder ikke er nok, så lad os da for helvede give jer muligheden for til enhver tid at gå ind på hvilket som helst kommunalt hospital og bare få opereret fissen ud. Ganske gratis, uden beregning. Så kan I få jeres slatne skræv med hjem i et gammelt sildeglas med formaldehyd og stille det på kaminen, så I og jeres mænd kan sidde og glo på det om aftenen. Det ville næppe påvirke jeres sexliv synderligt, og så kan det da for fanden være, at I omsider holder kæft med alle jeres evindelige, ustoppelige brokkerier.

Hvordan kan hygiejneprodukter koste 54.000 kr over et livsforløb? En hurtig rundspørge blandt min ene, kvindelige bekendte, afslører, at man kan klare sig for i hvert fald det halve af vel og mærke det franske beløb. Og min mor lyver ikke. Man kan kun bruge så mange penge, hvis man undgår tilbud og udelukkende køber de dyreste mærker med fancy parfume, der alligevel på ingen måde dækker over stanken. Og hvis jeg ikke selv kan lugte den eller gætte det ud fra jeres ansigtsudtryk eller den sorte sky af sur negativitet, der omslutter jer, så kan jeg se det på min schæferhund, der går i en enorm bue uden om jer.

"Jamen, produkterne er så dyre, fordi der sidder nogle hvide, kristne mænd og tjener virkelig, virkelig mange penge på det her," klynker du. "De udnytter vores kropslige svaghed og vil ikke engang ansætte os i deres tamponudviklingsafdelinger." Ved I hvad, kære feminister? Jeg har den perfekte løsning: I laver jeres egen hygiejnebindsfabrik. Arbejdskraft er der nok af i alle de kvinder, som mændene ikke vil ansætte, og de er endda billigere i løn end mænd, ikke? Ovenikøbet kan I også ansætte de migranter, som alle DF'erne ikke vil have ind på arbejdsmarkedet, og så er I en position, hvor I vil storme frem på markedet og udkonkurrere alle med jeres billige kvalitetsbind, produceret af ofrene selv.

Når virkeligheden så rammer, og jeres lortebiks går fallit, fordi alle medarbejderne konstant er syge, er oppe at toppes eller er væk på evig barsel, og migranterne har brugt al deres arbejdstid på at sidde på toilettet og onanere deres seksuelle frustrationer ud i bindene, så må I jo tilbage til de onde, hvide mænds produkter. Og det skal jo nok helst være de dyre mærker, for det er jo som sædvanlig ikke godt nok med ALDIs løsning. Jeg kan glæde jer med, at hvis det ender med at blive jeres elskede offentlige, "gratis" løsning, så bliver det noget med, at en Irma Grese-lignende skrankepave hver måned kigger forbi jeres offentlige sovepind og propper et krøllet bundt af det der brune, glatte toiletpapir fra folkeskolens toiletter op i jeres blødende kællingehul.

Det undrer mig, at ingen feminister tilsyneladende forsøger at løse problemet på et mere lokalt og personligt plan. De kunne, for eksempel når de dater eller møder tilfældige mænd i byen, præsentere et bødeforlæg for vedkommende, så han ved, hvilken enorm økonomisk bet han går ind til, skulle han ønske at fortsætte forholdet efter den indledende, intetsigende kønslige omgang. Guderne skal vide, at der findes rigeligt med mandlige, kvindeopdragede nokkefår, der ved udsigten til at få lov til at pille ved et par opsvulmede skamlæber gladeligt ville sætte deres underskrift på et sådant stykke papir. Alligevel gør feministerne det ikke. Måske fordi de godt ved, at deres krav er hysterisk urimelige. Eller måske fordi, de kun gider kneppe og danne par med upålidelige badboys, som aldrig kunne drømme om at give dem en krone, og derfor skal det hæves til et samfundsmæssigt plan, hvor alle de uinteressante tabermænd tvinges til at kompensere for kvindernes forkælede momsfritagelser gennem uovervindelig lovgivning.

Kvinder er en samfundsmæssig underskudsforretning. Det er et faktum. Og nu mener de sig åbenbart berettigede til selv at bidrage endnu mindre til den enorme, ineffektive stat. Men Bob her er ikke urimelig. Han rækker gerne hånden frem mod en feminist, selv når hun ikke står foran ham ved en koncert, hvor hun ingen mulighed har for at flygte. Hvad med at vi afskaffede moms på alt? Dét var en god ide. Men det vil næppe være godt nok for feministerne af to årsager:
  1. Uden momsen vil der være færre penge til at finansiere den enorme stat, som beskytter jer og giver jer alt for mange penge og fordele.
  2. Hvis alle slipper for moms, ville I ikke opnå den økonomiske fordel i forhold til mænd, som det hele i virkeligheden drejer sig om, og det ville bare være SÅ uretfærdigt.
Det er nødt til at stoppe, det her. Nøjagtig som i et parforhold, skal nogen sige stop til kvinden. Ellers bliver det bare ved. For evigt og altid med nye, ubegribelige og om muligt endnu mere urimelige krav. Så venner, både kvinder og mænd inkluderet, det er på tide at sætte foden hårdt ned, inden de hormonforvirrede feminister begynder at rundsende klamme, blodstænkede trusser til vores stakkels folkevalgte politikere ligesom i Frankrig. Hvis de vil have ekstra penge, kan de i stedet sælge trusserne til liderlige mænd. Det er en virkelig mulighed og endnu en markedsøkonomisk fordel ved at være kvinde, som jeg uden held i mange år har forsøgt at overbevise mine kærester om at udnytte. Som mand har jeg ikke en chance i helvede for at sælge mine uringulnede underhylere på nettet. Selv min egen mor gider knap nok vaske dem mere.

For satan, hvor har I kvinder det i virkeligheden bare for nemt. Det eneste, I i sandhed mangler, er blot evnen til at se alle mulighederne. Og kreativiteten til at udvikle dem. Og vedholdenheden til at arbejde for dem. Så er det altså bare nemmere at være en hylende, konstant krævende og utålelig ferminist.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor har du været hele mit liv? Det er jo fantastisk det her... - også den del med at jeg kan tjene penge på mine beskidte trusser :-)
God weekend.

Anonym sagde ...

Sannheten må sies - og få kan matche Bob når ånden er over ham.
Apropo de franske feminister. Intet Europeisk land selger så lite toilett såpe som Frankrike, heller intet folk dusjer/bader så sjeldent. Færre enn 5 av 10 dusjer/bader hver dag. Derimot selgers det mer parfyme og deodoranter i Frankrike enn noe annet land. Jeg vil tro at når Franske feminister med sine ekstraordinære skitne hårete skritt og armhuler begynte å sende sine tamponger og bloddryppende og stinkende undertøy til Politikerne var stanken alene nok til at senke momsen. En Fransk doktor uttalte seg om sine medborgeres dårlige hygiene på denne måten:

"The statistics are reinforced by a sad comment by a near-anonymous French GP (Dr J-FH of Saint Cloud): "For many of us (French doctors)," he said, "the deodorant spray is a tool of the trade at least as important as the stethoscope."

Anonym sagde ...

Hvad med, om disse feminister tager alt det lort de lukker ud, og stopper det op i kusseskakten. Resultatet vil blive at blødningen stopper, samt at underlivet lugter bedre. VH en hvid mand med en kritisk indstilling til indvandring.

Anonym sagde ...

Hovsa - kom forresten lige i tanke om en tilføjelse :^)

Såfremt en feminist blot vælger ikke at vaske sig i underlivet (tiden kan i stedet bruges på at bruge statslige tilskud til at underkende biologisk baseret kønsforkning), vil der efter kort til dannes en "kage" af størknet blod i kussen, som effektivt vil forhindre yderligere kussesnask i at forlade trussen. Bemærk at dette kun fungerer i en velbehåret fisse, hvor hårene danner grobund for "kagen", hvorfor forslaget netop er tilegnet feminister.

VH overmennesket fra provinsen.

Børge sagde ...

Ifølge denne hjemmeside har mænd et energibehov på 25% mere end kvinder.

Ifølge denne hjemmeside er de minimale omkostninger til mad for en enlig ca. 1600,- om måneden.

Under antagelse af at energimængden i maden er lineært proportional med prisen, betyder det at mænd, gennemsnitligt, har en merudgift på 375,- om måneden til mad, i forhold til kvinder.

Idet jeg tager udgangspunkt i mænds nuværende gennemsnitslevealder og antagelsen at de fleste mænd er selvforsørgende fra 20-års-alderen, så bliver det til mere end 250.000,- igennem et gennemsnitsliv.

I ligestillingens hellige og ukrænkelige navn FORLANGER jeg, at få den merudgift dækket af staten.

Hr. Naturli' sagde ...

http://www.dailymail.co.uk/health/article-3461781/Student-left-tampon-NINE-DAYS-left-fighting-life-developing-blood-poisoning.html

Staklen havde vel ikke råd til at købe nye.