mandag den 25. januar 2016

Venstrefløjens evindelige løgne

Hvis nogen kan forklare mig, hvorfor venstrefløjen benytter sig så meget af løgne, skal de være velkomne i kommentarsporet. Jeg har naturligvis selv et bud: Venstrefløjens argumenter er grundlæggende defekte. De kan ikke slå igennem med logik og derfor benytter de sig af løgne. I bedste fald må omgåelse af sandheden være et grundvilkår, når man befinder sig på venstrefløjen og endnu ikke har lukket af for ilten til den sølle rest af venstre hjernehalvdel, man måtte have tilbage.

Jeg kan finde på masser af eksempler på løgne, lige fra de mere banale til de direkte landsskadelige. Det aktuelle eksempel er naturligvis de løgnehistorier om Danmarks håndtering af migrantflodbølgen, som den humanistiske venstrefløj kolporterer til udlandets versioner af Politiken. De antinationalistiske elitister spankulerer rundt på elfenbensgangene blandt deres udenlandske ligemænd og bagtaler Danmark, hvorefter de chokerede stiller sig foran Danmarks Radios mikrofonholdere og beretter, at Danmark er ugleset i udlandet.

Et af eksemplerne på bagtaleriet er naturligvis historien om smykkerne, der kan konfiskeres fra migranter, så de kan være med til at finansiere deres ophold. Nu er det pludselig uspiseligt for en socialist, at velhavende personer er med til at finansiere den velfærd, de selv nyder. Det er ret mærkeligt, da socialisterne ellers plejer at jagte danske borgere, der tillader sig at tjene bare en smule mere end en dansk gennemsnitsløn. Man kunne ønske, at de røde stod vagt om danske statsborgeres private værdier med samme nidkærhed.

"Men det drejer sig om vielsesringe," skriger du, fordi dine argumenter ikke virker i det toneleje, mentalt velfungerende mennesker typisk anvender. "Vi kunne lige så godt være nazister. Vi er nazister, og det har jeg også fortalt mine udenlandske venner, og de har faktisk også senere fortalt mig tilbage, at vi er nazister, ja." Har du i dit ekkokammer af vrøvl overhovedet nogen anelse om, hvor meget Danmark yder? Her er vores bidrag i procent af BNP til migranter i 2015:


Men det er lige meget, ikke? Det er fuldstændig ligegyldigt, når du kan blæse op over for dine udenlandske venner, at Martin Henriksen i et interview, du garanteret ikke engang har hørt, blev nødt til at svare et tøvende nej til et gentaget spørgsmål fra en insisterende radiovært om, om det var helt utænkeligt, at man kunne forestille sig en situation, hvor nogen kom med en vielsesring, der var så værdifuld, at man ville konfiskere den. Fuldstændigt irrelevant, at situationen næppe opstår, når man kan bruge svaret til at påstå overfor nazispøgelsesjagende, tossehumanistiske medier, at Danmark nu stjæler vielsesringene fra flygtninge, underforstået, sådan helt rutinemæssigt. Og snart klipper vi nok også håret af dem, ikke?

Vi kan også bruge historien fra Randers, frikadellekommunen, som den nedladende kaldes af overlæbestive radikale bedsteborgere, hvor byrådet har sikret sig, at alle børnehavebørn, der har lyst til det, kan få serveret svinekød, til at påstå, at dumme, provinsielle danskere tvinger svinekød ind på menuen, ikke? For du gider vel ikke engang ulejlige dig med at læse forslaget, hvor der står, at "alle [skal] sikres en sund og varieret kost hvor ingen tvinges til at spise noget der strider mod ens holdning eller religion." Overflødigt forslag? Meget muligt. Men jeg ville nødig være en travl forælder med et barn i en børnehave ledet af fem, halvfede, fulddovne pædagoger, hvis vigtigste prioritet er at snige sig ud fra institutionens område så tit som muligt for at ryge smøger og æde træstammer, og hvis slatne rygrad falder sammen som kogt spaghetti, når en liljehvid speltmor med al ledig tid i verden skriger op om, at de er racister, hvis de ikke forbyder svinekød af hensyn til vores muslimske gæster.

Mere banale eksempler kan ses i Joachim B. Olsen, der ifølge løgnerfløjen "brækkede sig over de fattige", og i historien om Lars Løkke og hans bemærkning om "et par sko til to tusinde kroner", som blev fremlagt som et bevis på. at han var ude af trit med almindelige menneskers økonomi, selvom enhver, der gider slæbe sit dovne legeme hen til skærmen og som ejer mere end en chimpanses evne til at aflæse ansigtsudtryk, kan se, at kommentaren var rettet som en spøgefuldhed mod Helle Thornings tilsyneladende kostbare tøjstil. At joken var temmelig dum, fordi Lars Løkke senere viste sig selv at have dyre tøjvaner, er sådan set en helt anden sag, men det tvivler jeg nu på, at de røde er i stand til at skelne og forstå.

I skrivende stund er der tikket endnu en rød løgn ind på min Facebookvæg. Læs denne statusopdatering fra en dame, som jeg kun følger, fordi hun har postet nøgenbilleder af sig selv:Og hun gider naturligvis ikke dele hans tekst, som hun er så chokeret over, for så ville hun vælte sin egen stråmand. Hvis man ellers gider gå ind på BT, kan man se, at DF'eren taler om "medicinsk kastration", hvilket de fleste nok vil være enige i er noget ganske andet end "kastration". Sagen er jo bare, at damen udmærket ved, at hendes røde venner ikke gider checke kilden, og selv hvis de gør, vil de være komplet ligeglade. Så længe historien understøtter de rødes forrykte fordomme, behøver den ikke være sand.

Hvor kommer denne usympatiske tendens til løgnagtighed fra venstrefløjen fra? Er de bare en flok sociale tabere? Hvad kommer denne amoral af? Har de tillært sig snyd og bedrag gennem deres opvækst? Det kan næsten ikke passe, vel? Når vi taler om den humanistiske venstrefløj, består den jo af materielt og socialt yderst velstillede borgere. Alligevel kunne det sagtens være en form for dysfunktionalitet, måske forårsaget af al den ydre velgørenhed, som De Gode yder, mens de svigter deres egne børn hjemme i stuen.

Hvis jeg havde magt til at sende et budskab til udlandet, ville jeg blot sige: Når du hører en historie, så check kilden. Det er alt, hvad jeg beder om. Hvis du ligesom jeg er af et borgerligt sindelag, så brug ikke en historie, som du ved er usand. Alle kan komme til at viderebringe en falsk historie. Men at genfortælle den på trods af, at man ved den er usand, og at gøre det igen og igen og igen kræver en særlig form for sociopatisk uærlighed, som man tilsyneladende ikke er særlig interesseret i at nedkæmpe på venstrefløjens grønne græsgange.

Venstrefløjen kolporterer deres løgne, så lande som Danmark skal stå skoleret over for Saudi Arabien, Kina og Iran i menneskerettighedsspørgsmål. En fuldstændig bizar og vanvittig situation, hvor venstrefløjen ikke har fattet de pågældende landes indenrigspolitiske interesse i at tilsværte os. De fortsætter med at viderebringe deres usandheder og risikerer at bringe landet i en international krise, som vi så med Muhammedtegningerne, hvor imamerne rejste ud med billeder fra en grisefest i Frankrig for at illustrere Danmarks helligbrøde. Løgn avler løgn. En talemåde siger: "Fortæl ingen, hvad du ikke vil høre igen." De røde er lykkedes med at fortælle løgne og at sende dem i associationsselvsving i udlandet, så de - præcis som de har planlagt - hører dem igen i medierne, så regeringen og landet i sidste ende lider skade.

Vi har i sandhed - og ved brug af en masse løgne - så meget at takke de røde for.

8 kommentarer:

Knetekyllingen sagde ...

Men hvor er de der nøgenbilleder?

Kenny Nickelman sagde ...

What? Hvor kan man stadig få træstammer?

Anonym sagde ...

Ja, Bitter. Synes der mangler lidt baggrund i dette indlæg.

En ting jeg ikke lige ved om du har overvejet:
Medicinsk kasteration = kasteration.. (Ja, jeg staver som en ork).

Hvis grundlaget for at have tilhørsforhold til immegranter og andet af den slags bunder i at reproducere, altså videreføre arten, så er der jo ingen forskel.

På den anden side tror jeg kasteration ved grænsen kunne have en udemærket effekt på indvandre presset i Danmark, ikke bare dem sydfra, men meget specifikt dem østfra, lige på den anden side af øresund. For fanden de har bygget en bro for at gøre det lettere, og jeg ville ikke undre mig hvis vi selv har betalt dem.

Tror egentlig snart vi burde anektere sjælland, flytte grænsen eller hvad det hedder.

Bob Glitter sagde ...

Anonym@14.02: Medicinsk kastration har den lille fordel, at den er reversibel.

Anonym sagde ...

Medicinsk kastration er populært sagt P-piller til mænd, der hæmmer sexlysten væsentligt, på asmme måde som vielsesattest og børn gør det for kvinder.

I øvrigt mener jeg at kvindelige flygtninge, familiesammenførte og alle kvinder på bistandshjælp skal have opsat langtidsvirkende prævention.

Anonym sagde ...

Den er meget simpel Bob.

Der er tre ting, man ikke kan være på én gang: Ærlig, intelligent og socialist.

Anonym sagde ...

Bob for helvede!
Du er som altid saglig, præcis og konstruktiv. At du så også er væltende morsom, må vi jo bare tage med.
Håber, at Margrethe, Margrethe og Margrete, samt alle de andre læser klummen og hører efter.

Anonym sagde ...

"Der er tre ting, man ikke kan være på én gang: Ærlig, intelligent og socialist."
Præcis.
Hvis man ser på sådan en som Mogens Lykketoft så er han lynene skarp OG socialist.
Men han sagde god for "Fair løsning" så det er jo det præcise svar på den 3. ;-)