onsdag den 2. december 2015

DF og vielsesringene

"I nogle tilfælde mener jeg, det vil være fair nok, men det vil helt klart være undtagelsen."

Sådan svarer Martin Henriksen (DF) i dette radioklip, efter han gentagne gange er blevet presset for et svar af intervieweren på, om man kunne forestille sig en situation, hvor den beslaglæggelse af værdier, som flygtninge ifølge en sandsynligvis kommende lovgivning kan blive udsat for, og som normalt kun vil gælde væsentlige værdier uden personlig affektionsværdi, kunne risikere at gælde for en vielsesring.

Martin Henriksens svar bliver nu fremlagt af venstrefløjens kombattanter, som at DF vil indføre systematisk tyveri af vielsesringe (og sikkert snart hår, hud og briller), ikke ulig, naturligvis, tilstandene i Buchenwald og Auschwitz. Når man har nazikortet, skal man selvfølgelig spille det. Og selvfølgelig spiller venstrefløjen det, for som sædvanlig duer det ikke at holde sig til sandheden og det, der rent faktisk blev sagt, når nu man ønsker at skabe en shitstorm og råbe puh, æv og bøh for at vise, hvor godt et menneske, man selv er.

Men venstrefløjens reaktion undrer mig. Den undrer mig såre dybt.

Enhedslistens åbne politik var for få år tilbage, at den private ejendomsret skulle indskrænkes. Præcis hvordan, det skulle foregå, ville de ikke præcisere, men "man måtte gerne beholde sin tandbørste".

I lyset af sådan en holdning kan det undre, at socialisterne lige pludselig har påtaget sig som deres vigtigste mission at beskytte fremmede statsborgeres private værdier og i særdeleshed noget så overflødigt som et smykke set i forhold til en tandbørste. Disse mennesker er trods alt flygtet til vores socialistiske paradis, og her bliver alle dagligt frarøvet deres værdier for at betale til fællesskabet. Hvordan bliver det så lige pludselig uretfærdigt, bare fordi man er flygtning?

Man kan drage to interessante konklusioner ud af denne historie:

  1. At den socialistiske tankegang er sivet dybt ind hos Folketingets såkaldte borgerlige fløj og i særdeleshed Dansk Folkeparti.
  2. At de røde opfører sig dobbeltmoralsk og sært overraskede, når de får serveret deres egen tankegang lige i fjæset.

Jeg kunne ønske mig, at socialisterne ville vogte lige så nidkært over danske borgeres private ejendomsret under den danske stats åg, som de nu tilsyneladende ønsker at gøre det overfor fremmede statsborgeres. Det ville naturligvis kræve, at de måtte kaste deres egen ideologi af sig og indse, at ægte frihed opnås ved, at staten lader borgerne forvalte deres egne værdier i stedet for at konfiskere dem.

Jeg kommer nok til at vente længere end til juleaften for at få dét ønske opfyldt.

8 kommentarer:

Maxx sagde ...

Udemærket skriv, det virker bare lidt fattigt.
Er du bange for det bliver inddraget/konfiskeret?

Jeg elsker dine skriverier, men den her er lidt for tynd, alt for søgt.
Man skulle tro den var skrevet a Bodil på en sur dag.

Bob Glitter sagde ...

Maxx Hardcore: Det er er kort indlæg, egentlig beregnet til sociale medier.

Det undrer mig, at du finder det søgt. Faktisk er det tæt på perfekt. En begrundelse ville have været rar.

Anonym sagde ...

I samme øjeblik man anvender logik og kritik af venstrefløjen har de tabt. Så kan de ikke "tale til ens følelser".

Selve diskussionen tør de ikke tage. Alt de har er fornemmelser og deres egen definition på godt og ondt.

Anonym sagde ...

Kultursocialister kan IKKE tabe blot fordi de bliver stillet over for logik og rationalitet.

Sund fornuft eksisterer ganske enkelt i kultursocialistens begrebsverden.I kultursocialistens forståelse af verden overtrumfer følelser og fællesskab ALT inklusive logik og rationalitet.

Konsekvenser er noget kultursocialisten uden videre kan tørre af på alle de andre i det mere eller mindre tvungne fællesskab, for på den måde skal kultursocialisten jo kun selv bære en uendelig lille del af konsekvenserne for sin uendelige godhed. Ja, det er jo i praksis gratis at være god i sådan et fællesskab, og de rige svin fortjener at blive flået!

Nemt, bekvemt og altid de andres skyld.

Joe sagde ...

Host... intet Julebrev i år?

Kim sagde ...

Politisk ukorrekt joke som forhåbentligt falder i Bobs smag:

Ny rejsedestination for midaldrende kvinder: Köln

Bob Glitter sagde ...

Kim@21.10: Haps. Den stjal jeg til et tweet. Der var ikke tegn nok til at kreditere dig, men sig til, hvis jeg kan gøre noget andet.

KimV sagde ...

Kære Bob, Det er en stor ære, at du har kopieret og forfinet joken. Æren er rigeligt.
Kun glad for at betale lidt tilbage for de mange gode grin du giver os politisk ukorrekte følgere af Bitterblog :)