mandag den 13. juli 2015

Sønderjyllands sorte perle

Hvad tænker du, når du hører nogen tale om sorte perler? Jeg tænker umiddelbart noget dyrebart? Noget med pirater? Noget eftertragtet og måske eksotisk? En skat? Resultatet af en googling af betegnelsen er ikke uenig.

Hvorfor spørger jeg? Lad os spole tiden et par dage tilbage til forleden, hvor jeg fik følgende billede tilsendt af en læser.


Jeg må indrømme, at jeg ikke kunne finde hverken hoved eller hale i, hvorfor han havde sendt billedet. Altså, jeg fattede selvfølgelig udmærket, at en eller anden fodboldklub havde handlet en ny boldkriger til at danse rundt på en græsplæne og sparke til en oppustet svinemave for at tilfredsstille kundernes sult efter primitiv underholdning, men udover det var der intet ved situationen, der rev i næseborene. Bortset fra, naturligvis, den lille krølle, at SønderjyskEs nye spydspids forsørger sig selv, og selvom jungletrommerne siger, at han tjener 80.000 bananer om måneden for at drikke hjernen ud i byen hver lørdag og at spille tredive minutter hver søndag, hvoraf han vil bruge de femten på at ligge på banen og hyle som en lille tøs ligesom alle andre professionelle fodboldspillere, så vil du ikke kunne tvinge en beklagelse ud mellem mine læber. Nej, han må i sandhed være noget specielt. Noget dyrebart. En ægte sort perle.

Men så faldt mine isblå øjne på kommentatorfeltet, hvor Godhedsindustriens Hvide Riddere, disse krænkelsesmasochister by proxy, fortalte mig noget ganske andet.Jeg har set det før. Jeg har skrevet om det før. Gode mennesker, der opfatter andre som racistiske med begrundelse i, at de selv er racistiske. Betegnelsen "sort perle" er simpelthen dybt racistisk, fordi journalisten tillod sig at nævne en farve, hvilket er slemt nok i sig selv, hvorefter han brugte metaforen "perle". Noget, der ikke falder i de godes smag efter deres håbløse sag mod politimanden, de sådan havde håbet havde råbt "perker" efter en indvandrertype, men som i virkeligheden råbte "perle" - en kort form af det udtryk, der af og til bliver brugt i politiet om de kunder, der ikke prioriterer besøg hos tandlægen, og som derfor betegnes "perletand". Nedladende? Måske. Racistisk? Nej. Men vi kan altid dreje den sådan, hvis verden ikke er, som vi går og håber, ikke?

Det racistiske i udtrykket "sort perle" er udelukkende koblet i de stedfortrædende krænkelsesofres hjerner og ingen andre steder. For mig var det en uskyldig og måske endda smigrende overskrift. Der er intet i vejen med den. Intet. Kun hvis man i sin selvfede hvidvinsrus er blevet inficeret med den mytiske parasit, strukturel racisme, som ifølge venstrefløjen ellers udelukkende skulle finde føde i resten af befolkningen. Og så alligevel ... de venstredrejede gode omtaler til daglig landets hvide underbefolkning, kældermenneskene, med så åbenlys had og foragt, at det ikke med rette kan påtrykkes den formildende etiket "strukturelt".

Det endte med, at avisen ændrede overskriften.


Tak for det. Så har de sarte endnu en gang vundet. Endnu en gang er de blevet bekræftet i, at deres hovedfjende, den vestlige, succesfulde og frie civilisation, er grundlæggende og hvis ikke bevidst, så ubevidst racistisk. Sidste gang var vi mandschauvinistiske kvindehadere, der ønskede, at alle kvinder skulle have det dårligt med deres kroppe. Hvad bliver det næste? Hvis du kan gætte det, vinder du et sæsonkort til Djurs Sommerland.

Nu når vi omsider, sort på hvidt, står med en ikke-vestlig person, der vil deltage i vores samfund som en produktiv borger - og endda uden at skulle udstille sig i zoologisk have eller bestyre de kannibalgryder, som giver danske, ubekymrede børn en sidste, sommerglad svingtur, inden de bliver påduttet venstrefløjens ækle verdenssyn og for evigt skal leve i angst for, at de selv en dag kommer til at udtrykke noget, som de rigtige mennesker finder krænkende - så får han som det første at vide, at han er et offer. Udelukkende, fordi han kommer fra en mørk stamme af menneskeheden. Man kan ikke behandle en gæst mere nedladende.

Flot, folkens! Hvem er det egentlig, der burde kaldes racister?

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

haha... ÅHHH DU ER FANTASTISK

Holger the Dane sagde ...

Endnu et eksempel på at de politisk korrekte ikke evner at se på sig selv og deres egne motiver, før de anklager andre. Glimrende beskrevet her: http://denkorteavis.dk/2015/de-rode-og-politisk-korrekte-er-dybt-frustrerede-men-de-er-ude-af-stand-til-at-forsta-hvad-der-foregar-om-orene-pa-dem/

Anonym sagde ...

Tak ! Lige hvad jeg trængte til at læse.

Anonym sagde ...

Folk fatter ikke at titlen "sorte perle" er en hæder i fodbold. Oprindelig givet til Eusebio.
Selv the guardian bruger denne titel (og the guardian er hvad Politiken har mindreværdskomplekser over).

Anonym sagde ...

Jeg fandt den ændrede overskrift dybt krænkende mod mine retstavningsfølelser.