fredag den 20. februar 2015

Tænk på børnene!

Flere har sikkert undret sig over, at jeg ikke har skrevet et indlæg om lørdagens terrorangreb på Krudttønden, hvor Muhammedtegneren Lars Vilks var til stede. Med fare for at lyde som en offentlig ansat: Jeg orker det ikke. Orker ikke, at forholde mig til alle undskyldningerne, kronikkerne, der forsøger at få problemet til at handle om hudfarve, Odenses Kommunes politisk styrede nysprog, alle forsikringerne om, at gerningsmanden blot var en sindssyg kriminel, og at det utroligt overraskende terrorangreb, som al empiri havde forudset, intet, intet har med islam at gøre, og at vi i øvrigt fremover bør være endnu mere bløde overfor de stakkels "unge", så de ikke føler sig isolerede i samfundet. Måske burde staten endda finansiere en moske, hvor deres ondsindede ideologi kan udklække endnu flere tosser? Pissegod ide!

Heldigvis er der dukket en anden sag op: Forældre til børn på Samsøgadeskolen i Aarhus er bekymrede, fordi Kurt Westergaard går på skolen til et spanskkursus, der begynder, inden børnene er taget fra SFO. Så nu synes de, han bør blive væk af sikkerhedshensyn. Som en ægte hædersmand har Kurt Westergaard øjeblikkeligt erklæret, at han vil stoppe med at gå på kurset, fordi han ikke vil udsætte andre for den angst, han selv har måttet leve med. Uden brok. Men så er det godt, at vi har Bitter Blog.

"Kurt Westergaard har selv bedt om det," skreg en eller anden bekymret far på Facebook. "Men han skal ikke udsætte mine børn for fare." Aha. Så Kurt Westergaard er selv ude om at blive forfulgt 24/7, fordi han tegnede en tegning af Muhammed. Men du er ikke selv ude om, at terroren er kommet til landet, og at dine børn skal vokse op i et mindre frit samfund, fordi du i din storladne godhed konsekvent har stemt på partier, der aktivt arbejder for islamisk masseindvandring? Nåh nej, for terroren har jo intet med islam at gøre. Godt nok har de hidtidige angreb udelukkende rettet sig mod tegnere af Muhammed, men jeg kan godt se, at der absolut ingen forbindelse er at spore.

"Men tilfældige mennesker kommer til skade!" fortsætter du. "Hvad med Finn Nørgaard, der blev dræbt ved Krudttønden?" Du har tydeligvis ikke fulgt med, for Finn Nørgaard forsøgte aktivt at standse terroristen. Han døde under sin heltedåd. Og tillad mig at ræsonnere, at såfremt dit afkom virkelig skulle stamme fra den kvarte centiliter sure mosevand, du formåede at skvætte i konen og dermed udspringer fra dine vege gener, og ikke fra en badboy, som hun i desperation lod sig råbolle af for at opleve lidt mandighed, så er der nok overvejende sandsynlighed for, at terroristen ikke vil se meget mere end dine møgungers skosåler og kujonagtige piben.

I denne sag er det ret relevant at bemærke, at der i attentatforsøget mod netop Kurt Westergaard faktisk var et barn til stede, nemlig Westergaards eget barnebarn. Alligevel var barnet aldrig udsat for fare. Attentatmanden vidste nemlig lige præcis, hvem han gik efter: Tegneren af den profane profet. Sjovt nok, egentligt, nu når negeren bare var en sindssyg, øksesvingende, morderisk person uden relation til islam.

Hvad forestiller disse forældre sig egentlig? At vi skal isolere Kurt Westergaard helt? Hvis han ikke må komme i nærheden af deres præmiepoder, kan han aldrig gå i supermarkedet, i svømmehallen eller på biblioteket. De vil for enhver pris, deres egen og Kurt Westergaards frihed inkluderet, sikre, at børnene ikke kommer til skade, alt imens de bevidstløst overlader magten til galninge, som de gladeligt åbner grænserne for. Jeg kan ikke beslutte mig, om det er mere debilt, end det er kujonagtigt.

Til sidst vil jeg gerne komme med en henstilling til mainstream medierne. Hold venligst op med at benævne muslimernes profet som "profeten" som om, der kun skulle være én profet. Og endnu værre: Hold op med at skrive det med stort P. Kan I ikke se, at I hopper med på deres terminologi og bekræfter dem i, at deres grinagtige overtro har en eller anden særstatus, som den gudhjælpemig aldrig nogensinde har gjort sig fortjent til? Jeg brækker mig, hvis jeg skal opleve selvfede, overbærende akademikere, der ved overlagt brug af komma ved parentetisk apposition belærer os om, at "vi skal vise respekt for Profeten, Muhammed, ..."

Vise respekt? Gu' fanden skal vi ej. Hvorfor skulle jeg overhovedet gøre det? Hvorfor skulle overbekymrede forældre gøre det? Det kan på ingen måde udsætte os for større fare at lade være. Terroren har jo intet med islam at gøre. Vel? Jeg anbefaler alle jer klynkende forældre, præmieborgere i "Dansk Kvindesamfund", at udvikle et par testikler og begynde at sætte spørgsmålstegn ved denne uendeligt latterlige påstand. Så kan vi for alvor tale om, at I er begyndt at tænke på jeres børn.

8 kommentarer:

Carsten Koop sagde ...

Spot on .. som altid

Anonym sagde ...

Må jeg i al ydmyghed foreslå at Muhammed for fremtiden benævnes: Pæderasten

Morten sagde ...

jeg orker heller ikke mere. Slet ikke når regeringens svar på terroren er at kyle 1 mia. ud af vinduet for at "gøre noget" ved det problem de selv har skabt. Nogle af pengene bliver brugt på at mandsopdække tilbagevendte Syrien krigere..... Jamen..... Hold kæft hvor er vi dumme...

Torben F. sagde ...

Tak til dig Bob. Du er min statsministerkandidat!

Anonym sagde ...

Åh Bob, du er et af åndehullerne i en ellers håbløs sump af politisk korrekte medier.
Rene ord for pengene - hvor saliggørende.

Anonym sagde ...

OT:
Samuelsen: Reaktionerne mod terror skal være kærlighed, venskab og tillid
http://tiny.cc/3peeux

Anonym sagde ...

Husk nu på at Islam er Fredens Religion:
http://www.thereligionofpeace.com/

Anonym sagde ...

Husk altid:
En terrorist er ‘et menneske, som ikke føler sig hørt’. Jeg kniber allerede en tåre på vegne af alle de fremtidige stakler der føler sig tvunget til at skyde, bombe o.s.v bare for at blive hørt.