mandag den 9. februar 2015

Mikrofonholder-Posten: Asylcentre giver overskud

6 kommentarer:

Knud Madsen sagde ...

Jamen, det er jo enestående.
Tænk at man først så sent har indset, hvilken gevinst invasionen af muhamedanere er, ikke bare kulturelt, deraf ordet kulturberiger, men så sandelig også økonomisk.
Det er trist, at vi her i Danmark skulle være så længe om at indse dette forhold, nu da vi længe har hørt svensken juble over de store gevinster, de høster på invasionen af uuddannede typer, som de så herligt og gavnligt selv kan forme til at være gode og givtige nysvenskere, uden at skulle kæmpe mod tidligere forkert lærdom, som indvandrere fra Europa, USA og Canada kunne være fyldt ud med.
Godt at vi har så begavede folk som denne borgmester, der virkelig har indsigt i det højere skoleridt inden for vindenskabelig økonomi.

Anonym sagde ...

Antallet af asylansøgere er firedoblet under Thorning: http://tiny.cc/y3uotx

Unknown sagde ...

Til Zenia
Jeg har en løsning vedr, dagpenge problematikken. Personlig synes jeg at 2 år er rigeligt tid til at finde et job. Hvorfor skulle 2 år mere gøre en forskel. Du skal blive ordfUhrer for de Radikale . Det eneste det kræver er at du kan bruge stave kontrol når du kommer med dine selvvalgte, rigtige meninger. Zenia. du ville ikke kunne bestride mit job om du fik resten af livet. Omvendt ville det kræve en flaske Vodka. Det håber jeg. Du må da være lidt stiv når man læser hvad du skriver.

Unknown sagde ...

Det her er nok for groft, selv til BB. Men måske skal man tabes hårdt på gulvet som nyfødt, for at bive Radikal. Det skrev jeg bare ikke.

Unknown sagde ...

Tak Zenia. Vi er ikke bange. Jeg hader dig bare mere. Det ville klæ dig at lukke bagdelen. Men du kan ikke engang finde ud af at lave ingenting

Arbejderens blogger sagde ...

Reelt har Zenia Stampe ikke ret meget inflydelse i det her land. Det har statsministeren og hun vil ikke ændre noget i politikken i det her land pga det her. Kan det tolkes på andre måder end at hun er tilfreds med udviklingen? Og hvem fortjener så grimme ord? Hende der ikke har magt men som ikke anerkender problemet eller hende der HAR magt og som anerkender problemet men som IKKE vil gøre noget for at løse problemet.