tirsdag den 18. november 2014

... og derfor er du racist!

Er du nogensinde blevet kaldt racist uden at være det? Uden nogensinde at have forfordelt eller forfordelt nogen på grund af deres hudfarve? Måske har du ikke engang kylet en banan efter en neger i en ærlig brandert? I så fald bør du læse videre.

Sandsynligheden taler for, at det var en repræsentant for krænkelsessegmentet, der kaldte dig racist. En fra flokken af venstreorienterede, der ingen argumenter har, og som derfor kalder deres modstandere for racister for at få opmærksomhed og magt. Du undrer dig nok over, hvordan de kan kalde dig racist, når du nu ikke er racist. Det viser sig, at det ikke er et problem for krænkelsessegmentet. De indfører bare en ny definition, hvormed du simpelthen ikke kan undgå at være racist? Endnu mere forvirret? Læs videre.

Problemet for krænkelsessegmentet har været, at der ikke findes særlig mange reelle racister blandt danskerne. Og eftersom racismen er hovedingrediensen i deres evindelige korstog mod den vestlige, kristne kultur, så må de ty til erstatningsprodukter. Heldigvis er disse personer veluddannede. De har brugt årevis på humanistiske uddannelser, der - udover at give dem adgang til dagpenge og underordnede småjobs under ledelse af handelskoleelever, hvis relativt enorme verdslighed løftede dem til chefstolen - også har givet dem adgang til et arsenal af fremmedord.

Med fremmedordene i mund går de i gang med deres forehavende: De ønsker at fremstå klogere end andre mennesker, og derfor udskammer de dem gennem tsunamier af læserbreve, som de på grund af deres ubrugelige uddannelser har uendelig tid til at skrive, og gennem villige DR-mikrofonholdere for de par segmenteksemplarer, der af ideologiske årsager er blevet placeret på statsbetalte ekspertskamler eller på fremtrædende poster i børneregeringspartierne: "De ubelæste har ikke indsigt nok. De forstår ikke virkelighedens raffinerede sammenhænge." Når de på denne vis har gødet jorden og fået folk overbevist om deres dumhed, sætter de deres endelige angreb ind.

Krænkelsessegmentet benytter sig af følgende, simple opskrift: Klistr adjektivet "strukturel" på det fænomen, som er drivkraften i din argumentation, men som du ikke kan bevise eksistensen af, og voila: Du er inde i kampen igen. Argumenter har du ikke længere behov for, når du i dine følelsers vold, stinkende af hadefuld indignation og med lærebogen i hånd nu kan slå folk oven i hovedet for at være "strukturelle racister".

Hvad betyder "strukturel"? Ordbogen siger "som vedrører eller skyldes forhold i strukturen". Med andre ord: Den er helt gal med selve strukturen i vores samfund. Det er uforanderligt og eviggyldigt racistisk. Du ved det bare ikke. Eller du anerkender det ikke. Og hvis du gør, ligger du alligevel under for det. Spørger du nogensinde en andet-end-hvid person, hvor hun kommer fra? Så er du racist! Uanset om du forventede, at svaret ville være Bogense eller Bongolien. Kalder du nogensinde lyserød for "hudfarvet"? Racist!

Det er fantastisk. Det venstredrejede krænkelsessegment har simpelthen defineret sig ud af behovet for en sammenhængende argumentation. Det er fuldstændigt analogt til deres vinkel på fattigdomsdebatten. Som gode, gamle Özlem Cekic udtrykte det: Vi skal have en fattigdomsgrænse i stedet for hver jul at diskutere, om der er fattige. Jamen, er det ikke mageløst? Fattigdom er bare, uanset at et af skoleeksemplerne har råd til at investere i en Le Klint.

Tror du ikke på mig? Så læs følgende nylige kronik, skrevet af en - og vi falder bagover af forbavselse - filosofistuderende (som jeg ikke nævner er af indisk oprindelse, fordi det ville gøre mig til strukturel racist. At jeg undlader at nævne det, gør mig desværre også til strukturel racist, fordi jeg dermed negligerer den ekstra sandhedsvidneværdi, det kan give kronikøren, at hun har en anden farve end hvid):
"Racister er vi alle. Det er en nødvendig konsekvens af vores historie, som gennem tusinde år har dyrket et farvehierarki."
Aha, så racisme er uundgåelig på grund af en tusindårig historie? Så er det egentlig sært, at feministerne, der er en del af samme krænkelsessegment, og som benytter sig af det lignende begreb "strukturel kvindeundertrykkelse", mener, at vi uden problemer kan udviske forskellene mellem mand og kvinde, som er opbygget gennem hundredetusindvis af år af biologisk udvikling og overlevelseskamp mod andre arter. Tusind års civilisationsfernis medfører uundgåelighed, men hundredetusinde års genetisk udvikling kan vi nemt ignorere. Det hænger slet, slet ikke sammen. Men hvad fanden ... vi laver da bare en ny definition eller kører udskamningspladen krydret med lidt se-hvor-sur-jeg-er-og-derfor-har-jeg-ret-og-derfor-må-jeg-gerne-kaste-rundt-med-nedladende-skældsord-samtidig-med-at-jeg-beder-dig-om-at-moderere-din-tone.

Hvad gør du så, når du bliver kaldt "strukturel racist"? Du afviser det, for en kamp vil svare til Bill Murrays kamp i Groundhog Day: Du vågner hver morgen på samme dag og skal begynde forfra. Krænkelsessegmentet vil forsøge at dokumentere, at den strukturelle racisme eksisterer ved at henvise til "forskning" - med andre ord, tendentiøse og forudindtagede RUC-rapporter baseret på kilder, som er gået i rundhyl i flere årtier i det samme, gamle, verdensfjerne elfenbenstårn, der hviler på det fundament, en flok langhårede, hallucinogenpåvirkede marxister udpegede for halvtreds år siden, og som sidenhen har vist sig at være en bundløs sump af menneskelig åndløshed og lidelse.

Skulle du alligevel vælge at acceptere deres præmis om "strukturel racisme", så kan du ikke kæmpe mod den. Den vil altid være der. Om vi så får et samfund med sorte, lesbiske kvinder på samtlige magtposter, vil krænkelsessegmentet blot kalde det overkompensation fra den patriarkalske orden; et mandsdomineret forsøg på at genvinde magten fra bag facaden ved på overfladen og gennem skinmanøvrer at give indtryk af, at sorte lebber har rettigheder og muligheder i det samfund, hvor deres skæbner uundgåeligt er styret af den hvide mands strukturelle racisme. Den Spanske Inkvisition fremstår som en ren Fru Justitia sammenlignet med krænkelsessegmentets metoder og bevisførelse .

Det værste er næsten, at krænkelsessegmentet ikke arbejder for frihed for de grupper, de på så nedladende vis påstår har behov for deres hjælp. Nej, de arbejder for, at deres vilje på vanlig fascistoid facon skal mases ned over alle, uanset om de ønsker det eller ej. Statskontrol. Flere love. Positiv særbehandling af minoriteter - den elitære pendant til at kaste en banan. Statsregulerede parforhold gennem tvungen barsel til mænd. Kvindekvoter i bestyrelser. Krænkelsessegmentet vil undertrykke for at stoppe undertrykkelsen, og midlerne skrabes ind ved hjælp af øgede skatter og afgifter for gruppen af mænd og kvinder, der i kraft af deres kulturkristne flittighed knokler videre - bevidstløst, desværre - for at holde velstanden oppe.

Skulle nogen brokke sig, trækker de på den evige offergørelse. Jamen, de stakkels ofre har brug for vores hjælp. Derfor skal staten gribe ind og detailstyre borgernes privatliv, for de magter det ikke selv. De ligger nemlig, ganske ubevidst, under for automatreaktionerne fra den strukturelle racisme, som jo er en uundgåelig del af vores historie.

Gid personerne i krænkelsessegmentet en dag vil se sig selv i spejlet. At de en dag vil kigge på sig selv og lægge samme fortænkte og fordømmende diagnoser ned over sig selv. Dommen er klar. Der eksisterer i dagens feministiske og socialistiske samfund et gennemsyrende og uforgængeligt, evigt og uimodsigeligt strukturelt had til egen kulturelle og biologiske baggrund.

9 kommentarer:

surblog sagde ...

Hvis man mangler ekspempler fra den virkelige verden, kan man jo bare kigge til Holland. Hvor 60 åbenbart blev anholdt fordi de følte sig provokeret.
http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2014/11/16/133649.htm

Anonym sagde ...

Om jeg er blevet kaldt racist, uden at være det: Det sker et par gange om dagen på Facebook. Man skal bare gå ind på Informations og Politikens FB sider og sige sin ærlige mening, hvis man gerne vil svines til. Islam er skyld i meget skidt i verden: racist! Syriske flygtninge skal hjælpes i nærområdet, istedet for Danmark: racist! Jeg er stolt af at være dansker: racist! Krænkelsessegmentet kan ikke andet end at lukke øjnene, stikke fingrene i ørerne og råbe: lalala racist lalala!

Anonym sagde ...

Reductio ad racism. Nært knyttet til Reductio ad Hitlerum. I daglig tale Godwins Lov.

http://www.examiner.com/article/reductio-ad-racism-godwin-s-law-and-the-tenthers

http://en.wikipedia.org/wiki/Reductio_ad_Hitlerum

Anonym sagde ...

En lille anekdote: En bekendt fortalte mig engang, at en hjemløs grønlænder var blevet så træt af de hjemløse afrikanske flaskesamlere på Nørrebro, at han tilsidst købte en stor bunke bananer, løb ind på herberget i Stengade(hvor de afrikanske hjemløse holder til) og råbte: "Whats up monkey boys!" imens han kastede om sig med bananer.

Bob Glitter sagde ...

Anonym@15.11: Sjov historie. Man kan bemærke, at eftersom den hjemløse var grønlænder, var han hverken dansker nok til, at det (i krænkelsessegmentets øjne) kunne kaldes racisme, eller etnisk nok til, at det ikke kunne kaldes racisme.

Anonym sagde ...

Det er ikke kun os racister, der står for skud, når de feministiske struktur-psykoser åbner ild. Nu kan man ikke engang lande en robot på en komet 500 mio. km. ud i rummet, og derefter fejre det med en hawaiiskjorte med nøgne kvinder på:

http://www.theguardian.com/fashion/2014/nov/17/comet-scientist-matt-taylor-shirt-awful-what-should-wear-instead-rosetta

Men okay...manden ligner også en hipster.

Joern Pallensen sagde ...

JA, - jeg er blevet kaldt racist uden at være det, men for tiden har jeg ikke haft tid til ikke at være det, pga. VM-matchen i skak mellem Carlsen og Anand, som jeg følger intenst..
Så var det at det slog mig.. at jeg nok er racist alligevel.., for skakspillet's regler dikterer at hvid altid trækker først..
Mon ikke svenskerne kommer først med en regel-ændring.., især i betragtning af at verdensmester Carlsen er nord"mand"..

Anonym sagde ...

Det er virkeligt bizart. At manden dyrker hipster-look'et, kan da godt irritere mig lidt, men at feministerne kan få manden til at græde efter:

10 års arbejde kulminerer med, at hans team lander en sonde på en komét 500 mio km (et skud) ude i rummet.

I euforien bærer han en festlig skjorte med nøgne damer.

Kim K viser sin blottede bagdel.

Han skældes ud...?!?!?!
George Carlin vender sig i graven...

Morten sagde ...

Gode nyheder Bob!
Jeg hørte her til morgen, at Zenia Stampe IGEN melder sig ind i kampen for humanisme. Så bliver der noget at skrive om igen med mindre nyheden får dig til at implodere.