torsdag den 13. november 2014

Ingen brun jul

Så er den gal med Sverige igen. De har lige kæmpet indbyrdes med at indføre udskamningsdrevet selvcensur på deres gamle TV-serier og har åbenbart opbygget formen til - endnu en gang, fristes man til udbryde under et minutlangt suk, enhver kræftpatient ville misunde - at klage over Danmark. Denne gang over, at ingen mørklødede børn optræder i legetøjskatalogerne, som de danske butikker i vanlig god tid har spyttet ud til den kommende kristne højtid.

Lad os bare se bort fra det faktum, at det oftest er hvide børn, der får gaver til jul (og nej, ikke fordi det kun er hvide børns forældre, der har råd, men fordi det oftest er hvide børns forældre, der fejrer jul). Retfærdigvis ser jeg så også bort fra det faktum, at det oftest er mørklødede børns forældre, der modtager julehjælp (nej, ikke fordi mørklødede børns forældre er fattige, men fordi visse mørklødedes børn forældre ved lige præcis, hvor pengene kan suges), hvorfor man sagtens kunne se et behov for dyre forbrugsgoder hos denne gruppe. Men altså, lad os nu bare forestille os, at der virkelighedsmæssigt var et behov for at lade mørklødede børn optræde i julekatalogerne:

Så smadrer vi panden direkte mod en af ligestillings- og antiracismeskrigernes uendelige spiral af problemmure. Prøv at forestille dig, at et mørklødet barn ...

  • optræder i katalogets udklædningssektion i en "underlødig" rolle? En lille, negroid jord- og betonarbejder? Utænkeligt! Man ville så sandelig aldrig kunne udstille et barn med "anden etnisk oprindelse end politisk ukorrekt" som simpel slavelignende arbejder, når vi alle ved, det er meget mere værdifuldt, personligt såvel som samfundsmæssigt, at være arbejdsløs, humanistisk akademiker med pletvis erfaring i at telefonsælge Falck-forsikringer. Løsningen er naturligvis, at de mørklødede børn udelukkende optræder som autoritære personer såsom læger og politifolk, så de liljehvide ikke får det kulturelle selvhad galt i halsen.
  • udklæder sig som konge? Uha, så kommer vi til at tænke på Pippi. Drop det.
  • udklæder sig som pirat? Hvad tror du selv?
  • udklæder sig som et andet offer for vestlig dominans, imperialisme og brutalitet? Lille somaliske Ali, der ifører sig en vestligt karikeret udgave af et indianerhøvdingkostume. Du Gode Gud ... det ville svare til at levere et ydmygende double tap i brystet på deres allerede krænkede kultur.
  • der hedder Mohammed og som leger med strygejern? Selvom det nok ville frembringe en snurrende kilden det helt rigtige sted hos feministerne, så vil det nok ikke være den forretningsmæssigt mest fornuftige strategi til at hive julehjælpspengene ud af indvandrerfarmand. Ikke at nogen fra Det Gode Segment ville bekymre sig om noget så jordnært som kunsten at tjene ærlige penge af ærligt arbejde.

Konklusionen er, at det er umuligt at tilfredsstille krænkelsessegmentet. Gør du, hvad de siger, vil du alligevel gøre det forkert. Deres krav er selvmodsigende og dobbeltmoralske: Vi skal inkludere de mørke ... men ikke rigtig alligevel. Laver du kager af brun chokolade? Fy! Laver du slik, der forestiller afrikansk kultur. Puha!

Nej, jeg forstår udmærket, at butikkerne har undgået at smide de brune i katalogerne. De kunne lige så godt stikke hånden i et hvepsebo. Intet ville være godt nok. Intet. Ethvert forsøg på at gøre godt og på at inkludere vil blot være endnu et bidrag til den "strukturelle racisme" - begrebet, som krænkelsessegmentet indførte, så de kan stemple folk, der ikke er racister, som racister. Ubevidste, godt nok, men stadig: Racister.

Først skal de mørklødede deltage. Så må de ikke deltage, med mindre de optræder i roller, der på ingen måde kan tolkes som underlødige af antiracister samt feministiske wildcats med følelserne uden på pelsen. Så skal der være et lige antal. Så skal de afspejle deres egen kultur. Så skal de ikke afspejle deres egen kultur, fordi det er undertrykkende. Så er nogle af dem fotograferet i forkert perspektiv. Så er der kun hvide på forsiden. Så er der kun brune på forsiden, hvilket vil fremelske en irrationel, fremmedfjendsk frygt for at de kommer i overtal. Så ... så ... så ... Det ender aldrig. Aldrig!

Minder denne situation dig om noget? Måske om et parforhold mellem en kvinde og en mand? Præcis! Analogien er perfekt: Danmark er manden, Sverige er kvinden. Jo mere, manden træder tilbage og lader sig dominere, jo mere vil kvinden bestemme. Hun vil blive mere skinger, mere krævende og mere selvmodsigende i takt med, at manden bøjer sig. Det paradoksale er, at kvinden slet ikke ønsker denne tilstand, på trods af at hun arbejder sig frem mod den. Hvis manden aldrig sætter foden ned, og hun dermed ingen modstand får, så ender hun uundgåeligt med at miste respekten for ham. Hendes higen efter modstand vil til sidst drive hende i armene på en anden mand: Ham, der formår at sætte hende på plads. Hun ender med at løbe med badboy'en, ude af stand til at fatte at han ultimativt vil skade hende.

Til parforholdet Danmark og Sverige lyder mit råd: Lad hende løbe! Lad hende fare med sit umiddelbare svar på badboy'en: Den selvmodsigende bastard af krænkelsesdrevet marxisme og offeropdyrket arabisk kultur, der leder til en sikker undergang. Imens kan vi sørge for os selv ved at klippe pasunionen med svenskerne: Enhver ægtemand med pæren i behold ville gardere sig mod solidarisk hæftelse med et kvindemenneske, der med sin uansvarlige, eksotiske mand i hånden løber mod afgrunden, skrigende sine skingre, modstridende, uforbeholdne, urimelige, evindelige krav til den måbende omverden.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Der findes skam indkøbskataloger hvor kun brune mennesker optræder. Det er disse "secondhand"-facebookgrupper hvor de arabiske drenge får udleveret der kræmmermentalitet med deres hælervarer.

Anonym sagde ...

Ja - Sverige framstår visst som et hysterisk fruentimmer. Og hun har nok å ta seg av fremover.

Etter at Svenske leke-kataloger ifjor fikk på plass gutter i rosa klær som tar oppvasken, stryker tøy og mater babydukken - mens jentene leker krig i kakiuniform - etter krav fra genusfantatikerne. I år er det altså de mørkhudede.

Neste år foreslår jeg at det de fete barns tur. De er jo diskrimeneret i alle år. Jeg vil se overvektige mørkhudede børn fråtse i kaker og snacks mens de sitter på sine fete røver og spiller tv-spill. Se dem leke mor og far med diabetes tykke mørkhudede dukker med ditto flate neser og tykke lepper.

Året deretter er tiden kommet til bøssene, transene, tvekjønnede, S&M tilhengerne og hva vet jeg. Også de er sterkt diskriminert i leketøyskatalogene - og lider hardt av det. Det åpner seg uante muligheter for kreative tablåer for de som produserer katalogene: hva med en 150 kg, 150 cm høy negresse i blå snekkerbukser - med bløtekake over hele sitt enorme og dissende fjes - som pisker løs på en hvit liten gutt i rosa kjole. Ved siden av står guttens ektemann, en kineser - og smiler mens han mater deres lille adobterte albino "hen"-baby.

Og der er meget mer å ta av: allergikere bør også med, sammen med barn der blir født uten lemmer - eller fargede barn der har mistet et lem på grunn av miner for å nevne noen få. Siste gruppe er perfekt - man får vist hvor onde hvite cis menn er.

Også har vi religionene - Islam først og fremst, i god Svensk tradisjon og ånde. Muslimerne som alltid er profesjonelt krenket må få slippe til med sin religion - ikke bare i bilder men også med leker. Staver i ulike tykkelser og lengder for irettesettelse av husets kone blir sikkert en populær juleleke. Bokser med et utvalg steiner - også en gave til "far" - vil bli satt pris på. Gave til mor - en heldekkende Burqa med netting foran øynene selvfølgelig.

Burqaen kan faktisk bli den løsning produsentene av leketøys kataloger har sett etter for å tilfredstille menageriet, dette freakshow av av Svenskproduserede krenkede og diskrimenerte grupper:

Hiv en svart Burqa over samtlige barn som avbildes. I en textboks kan man skrive hva som skjuler seg under den. "Anorektisk "hen" transe, allergisk mot bjørk og eplesaft, mørkhuded, asexuell og nærsynt."

Det med Burqa og transe kan jo få muslimerne krenket og forbannet - men det de nå likevel hele tiden.

Morten sagde ...

Drømmer mig tilbage til en tid, hvor man kunne hade julekataloger, bare fordi det var julekataloger.

Anonym sagde ...

Har i går foretaget min samlede julegaveshopping på kinesisk ejede aliexpress. Det hjælper naturligvis på sagen, at jeg er en fedterøv, der fint kan holde alle julegaver under toldgrænsen på 80 kr. Og i øvrigt er der ikke noget alternativ, da gågader giver mig en stærkt allergisk reaktion op til jul. Og julekataloger får jeg heller ikke åbnet i år.

Men en sjov ting om Ali Express, som jeg faktisk bed mærke i; alle modellerne, børn som voksne, var nydelige, europæisk udseende mennesker. Ingen sigøjnerdværgetransvestitter, ingen arabiske spedalske, ingen jord&beton-lebber i kedeldragter.

Og så kan man jo drage en af to konklusioner:

1) Kinesere er driftige og pragmatiske mennesker, der godt ved, hvor pengene sidder (samt hvilke minoritetsgrupper, der typisk fik lært en tilstrækkeligt mange bogstaver og cifre i skolen til at kunne gennemføre en kreditkortbetaling).

2) Kineserne har skræmmende godt styr på min personlige filterboble og viser mig lige præcis det, som jeg ønsker. I mit tilfælde mennesker, der ikke umiddelbart vækker antipati.

Kan godt lide teori nummer to, specielt eftersom den må føre til, at folk som Ditte Giese næppe ser andet end feministiske sigøjnerdværgetransvestitter i alle regnbuens farver, når hun åbner for aliexpress.

klafbang sagde ...

Et nyligt eksempel fra Holland understøtter på nydeligste vis Bobs pointer. For de, der ikke kan dechifrere hollandsk: teksten på billedet er "plydsabe eller -bjørn."