mandag den 4. august 2014

Gazas Galninge

Jeg ved cirka lige så meget om Israels konflikt med palæstinenserne, som du gør. Altså intet. For at følge bare en smule med, kunne jeg sætte mig ind i sagerne. Men da jeg ikke lige har lyst til at tage en kandidatgrad i historie, fordi a) jeg ikke gider, og b) jeg ikke vil snuppe studiepladsen fra en ung håbefuld studine, der ultimativt vil bruge graden til at sælge overflødige forsikringer over telefonen, vil jeg gøre det, som alle faktaresistente, konstant bortforklarende, overakademiserede snakkehoveder hader: Simpelthen bare tage et kig på verden omkring mig.

 Jeg vil begynde med at kigge på, hvem der støtter de to sider:

Israels fortalere Palæstinensernes fortalere
Borgerlige, fornuftige stemmer, der sædvanligvis bygger deres holdninger på rationelle overvejelser Indvandrere på førtidspension
Én socialdemokrat Danmarks Radio
Norsk læge, der støttede 9/11 angrebet
Klynkende centrum-venstre feminister
Kunstnere, der som sædvanlig ikke fatter en brik af, hvad de udtaler sig om
Blekingegadebanden

Du kan nok fornemme, at jeg ikke behøver kigge mere end én gang på ovenstående liste for at vælge side. Jeps, når en socialkammerat taler Israels sag, så må jeg så absolut stå på palæstinensernes side. Men vent ... på palæstinensernes liste står Danmarks Radio, som er notorisk enøjet og gennemsyret rød. Nej, så må jeg alligevel tilbage til Israel. Nå, det er åbenbart ikke helt nemt. Så må jeg i stedet kigge på metoderne, som tilhængerne fra de to sider bruger:

Israels tilhængeres metoder Palæstinensernes tilhængeres metoder
Rolig, saglig argumentation Brug af propagandabilleder fra andre krige
Fredelige demonstrationer Tilsvininger af amerikanske turister
Angreb på fredelige demonstrationer

Uha ... ud fra et rationelt synspunkt, er det stadig svært at vælge side. Jeg kan godt forstå, at danskerne er i tvivl, og hvorfor så mange af mine debile Facebookvenner giver udtryk for sympati med palæstinenserne. Vi må i gang med endnu en parameter:


Danske jøders opførsel "Danske" palæstinenseres opførsel
Tilbagetrukkethed Evindelige krav om at danskerne skal indrette sig efter dem
Religion udøves privat Hyl og skrigen, uendelig klynken og spillen offer
Driftighed Hærgende kørsel gennem byerne i rustne Toyota'er med grimme flag hængende ud af vinduerne
Absolut ingen positiv given-tilbage til samfundet som tak for gratis statsborgerskaber og deraf følgende evig forsørgelse på grund af latterlige konventioner. Ingen!

Jeg ved ikke med dig, men jeg vakler stadig. Måske skulle jeg se lidt på landene dernede:

Israel "Palæstina"
Eneste velfungerende demokratiske stat i Arabien inden for de seneste æoner Ørken med en masse skrald
Kæmper med uniformerede soldater under banner Bruger selvmordsbombere
Eneste land i Mellemøsten, hvor indbyggerne ikke bare læner sig tilbage og ryger vandpibe og knalder bjerggeder, mens olien pumpes op af jorden Gemmer sig bag civilbefolkningen og under hospitaler
Advarer fjendens civile inden angreb Bryder konstant våbenhviler

Okay, lad os ikke trække pinen ud længere: Hvordan kan nogen person, der er bare nogenlunde i vater på øverste etage, holde med palæstinenserne? Det er så himmelskrigende åbenlyst, at DR og venstrefløjen holder med palæstinenserne på grund af et historisk had til USA, der kommer af et forskruet, marxistisk verdenssyn. Hvorfor skulle man ellers holde med en ussel terrorrede, der åbenlyst fremprovokerer angreb for at få nogle civile palæstinensere slået ihjel, så de kan udnytte godtroende, røde vestlinge, der straks hopper på limpinden? Disse latterlige appeasere, der tillader sig at kræve, at Israel skal afgive deres land, fordi terrorister angriber dem. En fin taktik, der historisk set altid har virket på hensynsløse aggressorer.

Og ja, det er dybt, dybt irrelevant, at Israel har et hidtil effektivt missilforsvar. Hvad? Skal man holde med palæstinenserne, bare fordi Israel er dygtige til at føre krig? Hvorfor er de mon det? Er det mon fordi, de i tres år har været omringet af frådende, krumsabelsvingende, primitive arabere, der har benyttet enhver lejlighed til at angribe landet, hvorefter de har fået så grundig tæv, at de har måttet flygte som ynkelige tøsedrenge tilbage til deres jordhuler for at klynke deres nød? Noget, der forresten kun virker, fordi slappe, vestlige, venstreorienterede, godtroende tåber bliver ved med at holde med dem og sørger for at udnytte deres parlamentariske flertal til at sende skattekroner derned, så Hamas kan bygge terrortunneller i stedet for beskyttelsesrum.

Når man så samtidig herhjemme skal sidde og lytte til danske medier, der kan finde på at fyre absurditeter som "Våbenhvilen blev ophævet af Israel, fordi Hamas skød raketter ind over Israel" af for rullende kameraer, og at se en imam, som Danmark har givet ophold, udbasunere jødehad i af alle lande, Tyskland, gennem groteske prædikener, ja, så ved man bare, at man endnu engang har med venstrefløjen at gøre. Den er simpelthen flydende i dobbeltmoral og skruppelløse løgne. Hvis nogen fra højrefløjen skulle finde på at sige noget, der i bare én socialismeinficeret hjerne kan blive opfattet som sympati med nazisme, ja, så ryger han i gabestok. Men gør venstrefløjens egne darling'er nøjagtig det samme, bare seks millioner gange værre, ja, så er det fuldstændig lige meget, så længe det handler om kampen mod det vestlige; mod USA; mod kapitalismen; mod det velfungerende.

"Hov," udbryder du og tager en pause fra at pande kalotterne af de lokale jøder i bybussen. "Du glemmer vist, at vores egen Helle Thorning i modsætning til alle hendes nordiske socialkammerater har nægtet at underskrive en protest mod Israel. Så dine påstande passer ikke. Thorning er lige så kynisk som USA." Åh ja, jeg kunne skrive et helt indlæg, nej, en hel blog om Thornings kynisme. Men hvorfor underskriver hun ikke et dokument, som enhver spytslikkende socialdemokrat burde blåstemple hurtigere end et udgiftsbilag fra fagforeningstoppen? Det er fordi, hendes karriere har første prioritet, og hun skal ikke lægge sig ud med nogen, når hun går efter en toppost i EU, hvor landene bestemt ikke er enige om, hvor sympatien i konflikten ligger. Næh, Danmarks dårligste statsminister nogensinde, som skal blive EUs mest visionsløse, business-as-usual leder hidtil - for lad os nu ikke bilde os ind, at der er andre grunde til, at de andre ledere vil pege på hende - skal ikke foretage sig noget, der kan ødelægge den planlagte karriere.

Men fortsæt endelig med at poste arabernes klynkehistorier og falske billeder på Facebook. Fortsæt med at sige, at du udelukkende er på "de civile og børnenes side", hvorefter du ensidigt tager terroristernes parti. Udover, at du bliver medvirkende til, at jeg skraber min blodsprængte ansigtshud af i afmagt over din stupiditet, så løber du terroristernes ærinde, så de får endnu mere incitament til at fortsætte kampen og at skyde ynkelige raketter mod Israel for at få dræbt endnu flere palæstinensere, så du kan fortsætte klynkeriet. Det er ikke sådan, at de stiller sig tilfreds med Israel. Giver du efter, så står de ved din dør næste gang. Israel er bare så uheldig at være geografisk placeret så tæt på araberne, at det er dem, der står først for.

Du kan jo lune dig ved tanken om, at vi ligger næsten lige så tæt på Sverige som Israel på araberne. Hvilket stort set snart er det samme, taget i betragtning hvilken enorm, rød ladeport svenskerne har åbnet for de sydlandske venner, som nogen af uransagelige årsager endnu ikke har lært at kende. Du kan roligt glæde dig. Jeg er sikker på, at Hamas og andre bindegale islamister ikke vil glemme den lyshårede, frisindede danske kvindes ufravigelige loyalitet, hvis de skulle få magt, som de har agt. Hvis den tid kommer, satser jeg på at slippe med en kastration og et fast sitar-gig i det lokale harem. Så skal jeg nok klimpre dig en ubehjælpelig antikrigssang, når du klædt i passende gevandter bliver ført ind for at modtage dine nye herrers faste, rytmiske tilbagebetaling.

Mon du fatter det til den tid? Jeg tillader mig i al min optimisme at tvivle.

16 kommentarer:

Knud Madsen sagde ...

Igen! Det kunne jeg ikke have skrevet bedre. Det er lige før, at jeg tror du har set ind i min hjerne!! :-))
Jeg er i DEN grad HELT enig.
mvh
Knud Madsen

Anonym sagde ...

Herlig med noen Politisk Ukorrekte betraktninger.

Selv hadde jeg den ambivalente glede av å overvære en Boikott Israel "happening" her i Oslo - hvor budskapet var todelt: Boikott + Fred.

Underlig nok har jeg sjelden hørt så mye hat fra en taler som skisserte fram at Fred - enkelt kunne oppnås om a) Israel la ned sine våpen, b) Israels befolkning fant seg et annet land å bo i.

At Hamas har som mål å utrydde alle jøder fra jordens overflate hvorenn de befinner seg - ble ikke nevnt. Men den slags bagateller forsvinner lett når hjerter svulmer av godhet, når man snakker om Fred og hvite flyvende duer - med et frådende raseri - som krever at opprørspolitiet er tilstede for å holde de tilstedeværende venstrefolk og arabere fra å brenne ned biler, hus osv i sin besatthet etter fred.

For øvrig var 5 minutter av talen viet våpentekniske aspekter: fart på Israelske vs Palestinske raketter - sprengkraft, presisjon, fart, flyvebane, nedslag, materialer, produksjon osv osv. Det hørte plutselig ut som et teknisk seminarium for Artilleri offiserer. Men jeg kom raskt tilbake til virkeligheten.

Da sekvensen var over: arabere som venstrefolk skrek sine sjeler ut om Israels og jøders snarlige utryddelse og død - med slik besatthet og innlevelse at alle skjønte at dette er usedvanlige fredselskende mennesker. En slags idealister.

Måske de alle var vegeterianere også? Jeg vet ikke - jeg måtte gå - det ble for mange fredselskende mennesker på en gang.

Ved ettertanke kan de neppe være vegeterianere - de var sgu for tørste etter jøders blod.

Anonym sagde ...

Jeg synes det er et godt humoristisk absurditetsindlæg.

Anonym sagde ...

Sjovt fordi det er sandt ...

Anonym sagde ...

De er syge på begge sider og på hver deres måde.

Nuke'n'pave.

Joe sagde ...

En af de bedste indlæg til dato. Rart at man ikke er alene med sin holdning til Israel.

josvajerico sagde ...

du er den bedste blogger nogensinde, der bliver ikke vist hensyn til åndelige undermålere. Herligt

kongkret sagde ...

Få det nu udgivet som en kronik i Politiken!

Mere fakturelt korrekt og præcist kan det ikke siges og Politiken-segmentet kan umuligt være så fakta-immune, at de ikke straks skifter mening!

Og så glemte du TV2. Hvorfor skal de forfordeles (forstået efter gammelmandsdefinitionen, altså den korrekte)? TV2 er mindst lige så venstreorienterede, Israel-hadende og palæstinenser-tilbedende som DR. Jeg tror en klage er på trapperne fra Michael Dyrby over at blive tilsidesat og ingnoreret på det groveste.

Joern Pallensen sagde ...

Helt fantastisk godt skrevet, - sylespidst og afsindigt morsomt, men.. nok desværre mest velegnet, -(men det er måske også meningen..)- til at få "uskyldige civile og børn" støtterne HELT op i det røde felt, - hvis nogen ellers forvilder sig ind på Bitter Blog.. - At det skulle få nogen til at se lyset er nok lidt optimistisk, men selvfølgelig.. "beware of the soft bigotry of low expectations.."

I min optik er der måske nok en mindre skønhedsplet.., da jeg absolut ikke mener at H.T.S er DK's ringeste statsminister nogensinde. Hermed ikke sagt at jeg er Socialdemokrat !

Ps. Kunne man evt. få lov til at oversætte til engelsk ? - I så fald kunne jeg muligvis tænke mig at poste på min blog..
http://transhumanisten.com/2014/08/02/cease-fire-plus-israeli-palestinian-peace-plan-proposal/

Magnus sagde ...

Noget af det bedste jeg har læst i lang tid!

Jakob Milthers sagde ...

Det er jo rent stand-up materiale. Giver indlysende god mening. Hvis jeg trænger til at få tyndet mere ud i min Facebook vennekreds, skal jeg nok dele ;-).
Men - jeg kan ikke tilslutte mig din holdning til HTS. Jeg synes, at hun er fremragende til jobbet. Jeg undrer mig over, at du falder netop hende i ryggen, Hun er kompetent bragende dygtig. Hvorfor skal hun bebrejdes at have ambitioner? Det hører sgu da netop venstrefløjen til?

Morten - - - sagde ...

Det er da nemt at vælge: Alle de unge studiner og unge, fertile kvinder i det hele taget, synes "det er enormt strengt, det Israel gør mod palæstinenserne". Det gør de, når de lige forlader skolen. Når de starter på Uni. Og et godt stykke i tiden derefter. Sådan cirka indtil de er færdige med at få børn. Så hvis du er mand, og lige så klog som de fleste unge mænd, og ikke så få af de lidt ældre, lægger du dig efter den holdning.

Mænd på Højrefløjen med deres pro-israelske og anti-muslimske synspunkter lyder så indebrændte, hadefulde, og kværulantiske. Fordi de selv og alle andre ved, at de unge, fertile kvinder skyr dem som pesten. Og dette fornedrende faktum får dem til at virke komiske.

Så valget burde være let. Vil du møde en sød og tiltrækkende kæreste? Vil du have kærlighed? Vil du ligefrem stifte familie med en af de flotte, fertile kvinder?

Så drop alt det dér med at støtte aggressoren Israel. Ellers er der lukket for det varme vand! Undtagen hos kvinder over de fyrre - hvoraf de fleste "har fået de børn, de skal have" (med en venstreorienteret mand. - De var nemlig tilfældigvis venstreorienterede i deres ungdom ... Dengang også DE var flotte og fertile).

Deltag ikke i kampen om de få unge piger, der støtter Israel, og vær en latterlig, indebrændt højreorienteret mand. Gå i stedet med i marchen for Palæstina. Måske du møder en sød, dejlig, og intelligent pige med et sødt smil ... Det er der mange fornuftige mænd, der har gjort før dig.

Tænk dig om, før du støtter Israel! Selv de jødiske piger vil ikke have en goy-mand, uanset hvor meget han "støtter Israel". Og så er der altså ikke ret mange andre tilbage, end de danske - og de thailandske ...

- - -

Carsten Nielsen sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Anonym sagde ...

Noget ikke helt relateret, men alligevel.

Det er ret tankevækkende, og med rette grund til bekymring.

Hipster jihad

Meget kan man sige om ISIS, men de har været dygtige i deres markedsføring med professionelt lavede propaganda film, hvor de med lækker stil afhugger hoveder, lemmer og skær halse over, og sælger deres budskab til tæppespiserne var det Coca Cola.

Hvad der er skræmmende er, at det giver et helt nyt segment af pædofet disciple inspiration, og no joke, den er god nok, hip og hipster inspireret jihad, dette kan sagtens få det til at gå i bukserne på de spelttykkende hvirvelløse rødradikale samfundssnyltere, og sprede fascination hos disse molluskskabninger.


http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/11011634/Islamic-States-new-icon-is-a-hipster-jihadi.html

Anonym sagde ...

Tak.

Tak for din åbenlyse ærlige og direkte tilgang til emnet.

Tak fordi din blog IKKE er gennemsyret af frygt og misforstået politisk korrekthed, som oftes er ligeså blind, som deres egne hegn til deres boliger er høje. Tak fordi du siger højt, hvad så mange andre tænker, men står med følelsen af måske at være alene. Vi er ikke alene, bliver det aldrig, fornuften SKAL sejre.

Intolerance er en pligt, når det er overfor intolerante grupper. Disse grupper er den største trussel mod ytringsfriheden og demokratier, og de er ved at få overtaget igennem en "stille revolution", hvor de vender demokratiets rettigheder mod demokratiets selv for at søge dets undergang.

Jeg skammer mig over at være dansker og vesterlænding, når vi ikke alle støtter op om Isreal. Jeg skammer mig, når vi ikke alle støtter op om ytringsfriheden. Jeg skammer mig, når der ikke er nogle moderate stemmer, som siger fra i deres egne demografiske grupper. Er det frygt for konsekvenser eller stiltiende accept af terror og undertrykkelse?

Vi skal ikke stå med ryggen mod muren i vort eget land med "åg på nakken og lås for vor mund" mens vi håber, det kun rammer naboen. Vi skal stå skulder ved skulder og sige fra.

Hvor er vores standhaftighed? Hvor er vores mod til at smide gæster ud, som grundlæggende ikke ønsker at være gæster?

https://www.youtube.com/watch?v=0HTSwUig2-0

Interessant video til de interessrede.

Endnu engang tak...

Anonym sagde ...

Jeg er altså ikke den samme anonyme som den der roser Bob......