onsdag den 30. juli 2014

Mandedjævelen

Kender du Irene Manteufel? Nej, det gjorde jeg heller ikke. Hun er vært på Radio24syv i programmet "Ugens Rapport", som lyder ret interessant, indtil man finder ud af, at det er et feministisk program.

Irene Manteufel er et eksempel på en kvinde. Hun er også et eksempel på en feminist. Heldigvis er de to ikke ensbetydende. Man kan godt være kvinde uden at være feminist, og man kan godt være feminist uden at være kvinde. Sådan noget forstår Irene Manteufel ikke. Hun ville heller ikke forstå, at bare fordi hun er utåleligt dominerende og bestemmesyg og ikke har så meget som en rusten flig af humor i sin selvretfærdige personlighed, så betyder det ikke nødvendigvis, at alle feminister er sådan. Selvom det naturligvis er tilfældet.

Prøv at lytte til dette program (hvis du ikke orker at høre det, ligger der direkte links til interessante steder rundt omkring i dette indlæg), hvor Manteufel tager udgangspunkt i en række citater samlet af den socialistiske netavis Pio Pio. Citaterne, som stammer fra liberale, stammer fra liberale, fordi mange af dem er postet på Netavisen 180grader. Det skal altså forstås således, at alt, der postes på 180grader, kan ses som udtryk for et liberalt synspunkt. Dernæst indkalder hun en liberal, stakkels Christopher Arzrouni, som så skal stå til mål for alle synspunkterne. Hvis han kan forsage dem alle som djævelen, kan han frifindes, mens resten af de liberale stadig skal stå på anklagebænken. Altså, ironisk nok, en heksejagt.

Der er to skrifter, som Manteufel håber, at Arzrouni vil forsvare. Først er det Ole Birk Olesens "Jeg anklager ... kvinder!". I gennemgangen undlader Manteufel behændigt at nævne, at Ole Birk Olesen indleder sin kronik med at anføre, at:

  1. Det drejer sig om "syv grove generaliseringer".
  2. Han nemt kunne have fundet syv generaliseringer, der omhandlede kvinders gode sider.
  3. Han lige så godt kunne have skrevet syv grove generaliseringer om mænd.

Men ak, Ole Birk Olesens forbehold og dermed hans præmis for klummen, ignoreres som altid, når de røde skal "bevise", at liberale hader kvinder.

Dernæst går det ud over undertegnedes "Gratis HPV-vaccine", hvor Manteufel:

  1. Undlader at nævne, at indlægget kommer fra Bitter Blog ...
  2. ... der er kendt for at være humoristisk, meget grov og generaliserende.
  3. Anklager Liberal Alliance for at støtte indlægget, fordi en af deres folketingskandidater stemte indlægget op på 180grader. Også selvom han ikke havde læst det, hvilket tydeligt fremgår, hvis man ellers gad sætte sig ind i historien.
  4. Gentager påstanden om, at risikoen for smitte med HPV-virus ikke stiger med antallet af sexpartnere, selvom det f.eks. er dokumenteret på sundhed.dk.

Igen, ligesom fede-Ditte, undlader hun fuldstændig at nævne den humoristiske kontekst. Det er naturligvis fordi, hun ikke finder det sjovt, og hvis ikke hun finder det sjovt, så må ingen finde det sjovt. Sådan er feminismen.

Christopher Arzrouni formår på fantastisk vis at bevare roen under hele anklageregnen, mens han sagligt piller Manteufel fra hinanden. Det er ganske morsomt, selvom jeg personligt ville have skreget mine øjne ud i afmagt over, hvor lidt kvindemennesket fatter. Hendes argumentation er groft generaliserende, hvilket adskiller hende fra Bitter Blog på den måde, at der rent faktisk er nogen, der tager hendes seriøst og lytter til hende. Og det er hende, der er bange? Hende, der går rundt og tror, at hun konstant er to centimeter fra et venstrehook fra frådende liberale? Når det er hende, der vil have folk til at "stå til regnskab" for nogle simple ytringer, der afgives i humoristisk kontekst?

Feminister er ufattelige. De hyler op, hvis de ikke får ret, og de vil bestemme over andre mennesker, hvis de ikke retter ind efter feministernes fløjte. Tag nu bare debatten på 180grader, som er hele udgangspunktet for Manteufels stormflod af anklager, og som ofte bliver beskyldt for at være ekskluderende og hård. Jamen, hvad med at prøve at deltage i debatten derinde i stedet for at give op på forhånd? Karen West har f.eks. forsøgt og måtte gå derfra med røde baller, simpelthen fordi hun ikke formåede at argumentere, ligesom Manteufel heller ikke formår det. Jovist, der er et par enkelte idiotiske kommentarer derinde (velkommen til internettet, piger), men de kan ignoreres eller simpelthen tilbagevises.

Hvorfor opfatter feminister egentlig de liberale som kvindehadere? Det er så simpelt, at man skulle tro, de selv ville være i stand til at fatte det. Liberale bryder sig ikke om særbehandling, og hvis der er noget, feminister vil have, så er det særbehandling: Kvoter for kvinder, lovkrav til virksomheder med kvindelige ansatte, betaling for vacciner og gratis underhold til det afkom, de med fuldt overlæg skaffer sig ude i byen eller i et reagensglas, som i øvrigt også skal betales af staten. Liberale er trætte af at blive flået i skat for at betale for ting og ydelser, som kvinder mener, de har en eller anden ret til, bare fordi de ikke er mænd.

Kære feminister, I vinder ingen debat ved brug af stråmænd og latterlige generaliseringer. Heller ikke på at trække kvindekortet ved at give jer til at hyle og smutte hjem på jeres egen lille debatside på Facebook, hvor I kan slette modstandernes gode argumenter. Feminisme er kvindens værste sider, et destilleret ønske om at kontrollere, bestemme og at udskamme og dømme. Blandt andet med det formål at udrydde vold mod kvinder, hvilket kunne være et ædelt formål. Men måske skulle I begynde med at holde op med at gå efter badboys? Vi ved alle, at de fleste tilfælde af vold mod kvinder begås af nogen, de kender, så måske skulle I tænke to gange, når I får bløde knæ over fyren med flammetatoveringer på halsen. Det er der intet håb for. Natur fornægter sig ikke. Heller ikke for skingre feminister.

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hørte programmet i radioen. Måtte slukke for ikke at komme til at ødelægge noget.

Har du kontaktet 24/7 og sendt dem dette indlæg? Virker oplagt.

(og shit i skuret, menneske, din captcha er sguda næsten umulig at decifrere!)

Anonym sagde ...

Er af hunkøn og totalt skudt i dig, Bob!

Fro sagde ...

Den mand er min nye helt.. utroligt at han kan holde sig så fattet imod sådan et sygt menneske.

Hun har jo ingen rationalitet overhovedet..

Joe sagde ...

Kvinden er jo helt tabt.... Helt hysterisk og enøjet.

Bemærkning: Jeg noterede mig i øvrigt at Christopher Arzrouni mere eller mindre kalder dig "en af net tosserne", Bob :-)

Bob Glitter sagde ...

@Joe: Det er klart, at en offentlig person er nødt til at kalde mig en nettosse, når mine indlæg bliver fremlagt på den måde. Måske vil de også kalde mig en tosse alligevel, men det er bare fordi de ikke kan klare mosten. Jeg er ikke i tvivl om, at de er enige i essensen.

Jeg er forresten også blevet kaldt tosse af Anders Samuelsen.

Joe sagde ...

@Bob: Enig. Der er også et offentligt omdømme at pleje, selvom han trods alt er rimelig bramfri. Hun derimod, er ligeglad hvor gak hun fremstår. Bare der er nogen der slutter sig til fakkel marchen mod liberale og, kunne man gætte på, mænd generelt.

Anonym sagde ...

Respekt for at Arzrouni forblev, fattet, velargumenterende og fik trukket eksempler frem, der ramte feministen så hårdt, at hun intet modargument havde andet end en spontan usaglig anklage.

Efter 10-12 min måtte jeg dog give op, fordi hun var så ulidelig! Jeg kan garantere, at der blandt mine mange kvindelige venner er bred enighed om, at Manteufel skader mere, end hun gavner.

/Thomas, hipsterhader midt i hipster heaven

Bob Glitter sagde ...

Thomas: Du skulle have hørt det færdigt. Du må være gået glip af der, hvor hun begynder at fable om de danske massemordere, der går efter kvinder. Dem, vi godt nok ikke har ... endnu, altså.

Ynkeligt, at hun - nu når hun er så opslugt af den slags - ikke engang kunne nævne Flemming, der gik en runde med jagtgevær på Nordisk Institut i Aarhus.

Anonym sagde ...

Bob: Jeg bor til hverdag blandt de mange ironiske, kreative og tilskudshøstende projektledere på Vesterbro i Kbh. En hel time med Manteufel ville gøre mig særdeles farlig for omgivelserne..

/Thomas

Anonym sagde ...

Kunne hun ikke engang nævne Amager-manden?! Eller Elisabeth Wæver?