fredag den 23. maj 2014

100.000 kr mere? Ja da!

Har du nogensinde modtaget en sms fra dit mobilselskab, der advarer om, at dit forbrug pludselig er steget kraftigt? Nej? Det er nok fordi, du:

1) Er en fornuftig forbruger.
2) Selv betaler din mobilregning.

Forestil dig nu, at en person får betalt sin telefonregning af andre. Personen er på ferie i udlandet og modtager følgende sms:
”Kære kunde. Du har nu brugt 100.000 kr., og din dataforbindelse er spærret. Besvar denne sms med ’ja’, hvis du ønsker et nyt max på 200.000 kr. Forbrug takseres til 20 kr/Mb i EU og op til 115 kr/Mb uden for EU. Mvh Kundeservice”.
Kan du forestille dig, at personen svarer "ja"? Nå, ikke? Men det gjorde personen altså. Og da personen lidt senere fik endnu en sms, der advarede om, at der nu var brugt 200.000 kr, så svarede personen "ja" igen. Hvad nu, hvis jeg fortalte dig, at denne person får sin mobilregning betalt af skatteyderne?

"Umuligt," siger du. "Det ville ingen gøre. Ingen ville være så ligeglad, så komplet utiltalende skødesløs med andres penge. Ingen kunne være så psykopatisk arrogant, så fuldstændig hoven og uden jordforbindelse eller nogen form for respekt for andre menneskers tvangsinddrevne skattekroner."

Ikke desto mindre er dette historien om Anker Boye, socialdemokratisk borgmester i Odense, som under en ferie i Tyrkiet brugte 245.057 kr på primært at downloade 3,19 gigabyte data. Noget, der kun kan ske, hvis man streamer film over sin mobilforbindelse, som han da ikke lige gad slukke til fordel for en gratis WiFi-forbindelse på det luksushotel, han var indkvarteret på. Herregud, det er jo bare andres penge.

Du undrer dig sikkert over, at du ikke har hørt om sagen. Det er fordi, Anker Boye er socialdemokrat, og så freder medierne ham. Han har jo også sagt, at han "er ked af det" og formanden for Socialdemokraterne mener da også, at han "har klokket i det." Nå, nå, jamen, så er det da helt i orden at have brugt en Mazda5 på at streame Gilmore Girls på Netflix.

Imens bruger medierne al deres energi på at jage Lars Løkke Rasmussen, der har fået tøj og en ferie betalt af Venstre. Venstre, som er en privat organisation. Tøj og ferie, som han nu har erklæret, at han har betalt det skat af, han skulle.

Anker Boye kan roligt slappe af og fortsætte sit plebejiske, fagforeningspamperiske svineri, der overstiger Lars Løkkes beskattede brug af private midler med 100.000 kr. Han skal nok blive stemt ind næste gang af kammeraterne, og herregud, det var jo bare en mobilregning. Hvem kan også finde ud af sådan noget teknologi? Hvem kan forstå sms'er, hvor der står, at man har brugt først 100.000 kr og dernæst 200.000 kr? Det var da et uheld, at han aktivt svarede "ja" til at få beløbsgrænsen hævet. Ja, fortsæt bare, dit fede, gamle, rynkede pampersvin. Din lavsociale, empatiforladte arrogance er der ingen, der tager sig af, så længe du er en af De Gode.

Det er helt utroligt, hvad man hører af undskyldninger ud over Anker Boyes egen trækken på skuldrene: Det var teleselskabets skyld! De skulle også sænke priserne! Det var IT-afdelingens skyld! Anker Boye skulle være blevet orienteret om brugen af en iPhone! Alle disse latterlige bortforklaringer, der intet andet end blotlægger, at man sagtens kan være chef for Danmarks fjerdestørste kommune og samtidig være komplet debil. Åh, hvis det dog bare var sådan frem for den grumme sandhed: At Anker Boye og kommunen faktisk er totalt pisseligeglade med, at de har kastet en kvart million kroner ud af vinduet, hvorefter de har den frækhed at skrige op mod offentlige besparelser med det argument, at der umuligt kan skæres nogen steder.

Ligegyldigheden med andres penge kan kun kureres ved at sænke skatten. Ellers vil grådige, selvretfærdige, samvittighedsløse pampere som Anker Boye blive ved med at bruge løs. "Jamen, Lars Løkke har også brugt mange penge," bliver du ved. Så fat dog, at han har brugt og selv betalt skat af Venstres penge. Venstre, som man kan melde sig ud af, hvis man ikke vil betale. "Venstre får jo også partistøtte," siger du. Du har helt ret. Lad os også cutte den fuldstændig. Så er der i hvert fald lukket der. Men du vil jo stadig have ondt af, hvis Venstre betaler Lars Løkke for deres egne penge, mens du af en eller anden grund synes, at tvangsinddrevne midler, der på groveste vis udnyttes af Anker Boye, er ganske retfærdigt brugt. Det er umuligt at banke fornuft ind i de røde, der står i kø for at bruge andres penge i deres egen højrøvede selvretfærdighed.

Det glæder mig, at Dansk Folkeparti er ved at overtage Socialdemokraternes rolle. Selvom Dansk Folkeparti har en økonomisk politik, der ligner Socialdemokraterne, så har deres kandidater heldigvis stadig en rest af borgerlig arv i sig; den der snusfornuft og integritet, der lige får dem til at bremse op og sige til sig selv: "Hov, det er faktisk andre menneskers hårdt indtjente penge, du er ved at kaste bort". Det er noget, socialister aldrig har forstået. De opfører sig som det skidt, de er, når de kommer til ære. Der er virkelig noget om, at socialister simpelthen bare ikke er ordentlige mennesker. Det beviser Anker Boye på skuldrene af sine altfortærende forgængere.

Anker Boye kan roligt forsætte sin vante, falsksmilende facon. Han er sikret sin virkelighedsfjerne taburet, hvor han uden at skelne til bundlinen kan bruge løs af tvangsinddrevne midler, så længe han sørger for at bestikke sine socialistiske tabervælgere med en solid strøm af andre folks penge. Når det regner på præsten, drypper det på degnen, som man siger. Disse mennesker trænger til et møde med virkeligheden. Og med møde mener jeg kollision og med virkelighed mener jeg betonmur. For eksempel med 180 km/t som passager i den Mazda5, du klattede væk, fordi du ikke lige gad forholde dig til en regning, du med største ligegyldighed kastede i fjæset på skatteborgerne bagefter. Måtte det snarest ske. Indtil nogen opfinder en Roundup mod socialdemokratisk ukrudt, er det en af de få måder, man kan håbe på, jeres bestand bliver holdt nede på.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

For fanden, Bob. Jeg har lige raset over sagen til min kone i går. Jeg får hende aldrig til at tro på at jeg ikke er din Clark Kent på denne facon :o)

Uldwarp sagde ...

Tænkte først at det var dumt at bruge en bil som eksempel, med alle de afgifter der ryger lige tilbage i statens centralforbrænding.

Men nej, Bobs højere retfærdighed rammer dem ved at de smadres i bilen. Havde de kunnet købe bilen uden afgifter havde der været råd til en mere solid model, og de kunne måske have overlevet! Taxation Karma is a bitch

Anonym sagde ...

Hvis du er lidt forarget over socialistsvinets svinen med skatteydermidler, så regn med at jeg er 3 gange så forarget og desperat. Især er jeg også vildt forarget over, at pressen i store træk forbigår dette forbandede svineri i nærmest tavshed. Jeg har ikke set en eneste DR eller TV2 journalist forfølge sagen ved interviews og lgn.

mvh
Knud Madsen

Anonym sagde ...

Efter regningen på den kvarte million indfører Odense kommune så en grænse på "kun" 8.000 for dataforbrug i udlandet.

Denne grænse mener Anker sig dog hævet over hvorfor han i årerne efter laver regninger på over både 16.000 og 20.0000 ved mindst 3 lejligheder.

http://www.version2.dk/artikel/efter-telefonregning-paa-kvart-million-borgmester-fortsatte-med-roame-fra-tyrkiet-i-aarevis

Carsten Nielsen sagde ...

jeg har lige trygt trygget. Det giver ingen mening. hmm"

Carsten Nielsen sagde ...

På en eller anden måde, jeg var Chef. Jeg kunne gøre hvad jeg ville. Det giver stadig ingen mening.

klafbang sagde ...

Ifølge kommunens redegørelse er beløbet excl. moms, så der har nok også været en 3. SMS da han overskred 300000.

Poulsen sagde ...

Ærgeligt at den ikke kom mere frem i medierne. Men det er nok ikke så interessant som når det er Lars Løkke