mandag den 14. april 2014

Undskyld, du er homo!

Jeg har besluttet at omdøbe Bitter Blog til Bitter Bøsseblog. Det sker som et led i et forebyggende angreb mod den fremadstormende, humanistiske pøbelmasse, der er så heldige at have monopol på Den Rigtige Holdning. Inden for de seneste par uger har jeg indset, at hvis jeg i fremtiden har lyst til blive ved med at have et job, så skal jeg af ganske uforståelige årsager hylde homoseksuelles seksualitet.

Specialbygget banner til dette indlæg.

Først blev en chef i Mozilla fyret, fordi han i 2008 havde støttet en kampagne mod homoægteskaber. Noget, som de helliges sorte engel, Barack Obama, i øvrigt også var imod på det tidspunkt. Men som ledende medarbejder i Mozilla må man åbenbart ikke være det mindste "tilbageskuende", sjovt nok, nu når alt deres software er noget ubrugeligt, gammelt bras, som de fleste med mere end en kvart hjerne skoddede engang i 00'erne. Man bliver også godt advaret, når man går ind på deres side:

Fra Mozillas website
Jeg får kvalme.

Dernæst røg en mand i Spar Nord. Han havde vovet at udtale sig om det tåbelige navn, "Regnbuepladsen", som man af en eller anden årsag vil tildele nogle adresser i København:
"Det forekommer pinligt og useriøst, at et så stort flertal i Borgerrepræsentation bakker op om denne intetsigende naturbeskrivelse blot fordi, den tilsyneladende - af visse minoritetsgrupper - er knyttet til en bestemt seksuel observans.
Navnet er at sidestille med Solskinspladsen, Regnvejrspladsen, Blæsepladsen eller andre beskrivelser af naturfænomener."
... og manden har fuldstændig ret. Uanset, hvilke associationer nogen obskur kæledæggeminoritet måtte have til det, lyder navnet som noget fra et nybyggerkvarter i en forstad til Skive. Jeg forstår udmærket, han syntes, navnet var useriøst, men han måtte altså betale med sit job. Sådan er virksomheder bare. Til salg for pøbelvældet, fordi det er der, pengene er. Vi så det også med Arla under Muhammedkrisen og med Danske Bank, inden de omsider tog sig sammen til at få sparket deres latterlige direktør ud.

Jeg finder det skræmmende, hvor få der er i stand til fatte implikationerne af ovenstående tendens. Det er meningstyranni og holdningsfascisme i fuldt flor, og man kan kun gisne om, hvad det næste, man ikke må mene, bliver. Det værste er, at dette fænomen, som man kunne blive fristet til at kalde for homofascisme, sikkert hverken er igangsat eller holdes i skub af homoseksuelle. Jeg vil vædde min bagdelsmødom på, at det er de gode mennesker, der endnu engang er på spil for at massere det image, der har så ondt under deres sære, kronisk dårlige samvittighed over for alt, der ikke er rigt, hvidt, kristent og af hankøn.

Hvordan ved jeg så det? Jo, den primære argumentationsform består af udskamning: PUUUH. FY-HA. SKAM DIG. Det er skam også et ganske effektivt værktøj over for nokkefår såsom mig selv, der ikke tør stå fast på egne meninger, når først humanisterne er tromlet ind i lokalet. Det går nok, så længe det er et lokalt fænomen, men når det begynder at handle om folks job og deres muligheder for at begå sig i samfundet, så er vi alt for langt ude på et skråplan.

Det er i øvrigt morsomt, at De Gode bruger udskamning, for jeg skal da lige love for, at fanden er løs i Lebbelunden, hvis man benytter sig af slutshaming. Men sådan er det jo hele vejen igennem: Udskamning og endda vold må man gerne bruge, så længe man er på den rigtige side. Lad os håbe for jer på den rigtige side, at I bliver ved med at være der. Uanset, at Godhedsbulldozerne påberåber sig mangfoldighed som begrundelse for deres hærgen, så kommer de en dag efter dig. Mangfoldigheden gælder nemlig kun alle de forskelligheder, som de kan lide. Ikke andre mennesker eller holdninger. De skal ties og skammes ihjel. Puha!

"Hvorfor kan du ikke lide bøsser?" råber du, så negerdildoen svupper ud af din røv. "Er du homofob?" Suk. Folk fatter simpelthen ikke, at der er en ikke uanseelig forskel mellem at hade bøsser og at være modstander af, at folks seksualitet død og pine skal hives frem til frit skue. Jeg er totalt ligeglad med, hvad folk render og laver hjemme bag gardinerne, men når der begynder at opstå krav om specielle rettigheder eller hensynstagen på baggrund af seksualitet, så kan de simpelthen hoppe i havnen ... nu de alligevel sniger sig rundt dernede hver nat.

Egentlig er jeg totalt ligeglad om de beslutter sig for at kalde adresserne for Regnbuepladsen. Jeg venter bare spændt på Polyamorøspassagen, Urinslædestræde og Pædoparken - komplet med hundredvis af buske i mandestørrelse og tilhørende Manneken Pis statuer. Måske var det mere passende at finde en mørk, snæver og snoet baggyde og kalde den for Regnbuekanalen? Eller også skulle man bare behandle homoseksuelle ligesom alle andre i stedet for at omdøbe adresser efter deres seksualitet for at rette op på sin egen dårlige samvittighed.

8 kommentarer:

wideseen sagde ...

Noget mere intolerant ende de tolerante skal man lede længe efter.
Noget mere fordømmende end de inkluderende skal man lede længe efter.
Noget mere fascistisk end anti-fascisterne skal man lede længe efter.
Og jeg har ledt længe!

kongkret sagde ...

Noget mere intolerant ende de tolerante skal man lede længe efter.
Noget mere fordømmende end de inkluderende skal man lede længe efter.
Noget mere fascistisk end anti-fascisterne skal man lede længe efter.
Og jeg har ledt længe!

Anonym sagde ...

Jeg forstår udmærket bankmandens indignation over at banken pludselig skal skifte adresse fra Rådhuspladsen til Regnbuepladsen.

Banken har sikkert betalt en rimelig høj pris, købspris eller lejepris, for at erhverve netop denne efter manges mening fornemme adresse centralt i København.

De behagesyge politikere kunne have valgt at omdøbe H.C. Ørstedsparken til Regnbueparken i stedet for. Ingen ville have løftet et øjenbryn over dette, tror jeg. Oven i købet kunne man derefter have navngivet stierne i parken til f.eks. "Den Brune Boulevard" til en af de bredere grusveje, stier kunne f.eks. kaldes "Anusflækkerstien" eller "Røvpuleralleen", en plads med et par bænke kunne blive til "Lebbeslyst" osv.

Alle kunne have været blevet glade, hvis det ikke lige var for, at betonsocialisterne (selvfølgelig) valgte at benytte lejligheden til at chikanere det private erhvervsliv.

Venlig hilsen
Privatansat

Anonym sagde ...

Kan vi ikke også få Assistens Kirkegård omdøbt til Nekrofilihaven?

Anonym sagde ...

Assistens Kirekegård burte hellere hedde "Her graver Metro City Ring. Så fuck din døde familie. Her skal vi være for vi tør ikke "The byggetomt formally known as jagtvej 69" "

Domus1 sagde ...

Jeg tør ikke skrive kommentar ;-)

Anonym sagde ...

Mit favorit eksempel på denne for friheden giftige tendens til at afstraffe "forkerte" holdninger og handlinger med fyring var Jørgen Lets fyring fra TV2: http://politiken.dk/kultur/ECE125580/tv-2-fyrer-joergen-leth/ . De kunne heldigvis ikke undvære ham. Men så sent som i dag kom endnu et eksempel: http://www.b.dk/sport/dbu-chef-forventer-bille-ringer-til-morten-olsen .
Jeg har aldrig forstået hvorfor så mange arbejder så hårdt på at fjerne vores de-facto frihed.

Anonym sagde ...

Endnu en gang tak til Bob.

Tak for at sætte ord på bankmandens ret til at komme med sin holdning.

Tak for at sætte ord på den kulturradigale godhedsfløjs to mest brugte våben: Nedgørelse og latterliggørelse.

Og så for at klarificere, så har jeg intet imod homo'er, men jeg hader skabagtige homo'er lige så meget, som jeg hader andre skabagtige humanoider.

Det' fastslået.

/T