tirsdag den 1. april 2014

En bitter dag

(Aprilsnar. Alle kommentatorerne, der følte trang til at råbe "APRILSNAR" for at vise, at de er klogere end alle andre, fordi de gennemskuede en åbenlys aprilsnar, har nu fået deres kommentarer udgivet) 

Siden jeg for et par måneder siden åbnede op for Fan Fiction, har jeg fået tilsendt en hel del bidrag. Det har været rigtig interessant at læse dem, og jeg takker alle, der har indsendt deres helt egne vinkler på, hvordan Bitter Blog indlæg skal skrives. Langt de fleste har overrasket mig. De kommer med ideer, jeg aldrig selv ville have fundet på, og som alligevel passer perfekt ind i Bitter Blogs arv. Jeg vil fra i dag begynde at publicere dem, og det første kommer fra Joan, som får lov at introducere sig selv med egne ord:
"Jeg hedder Joan og bor sammen med min mand (jeg ville have skrevet mænd, men jeg risikerer, at ham med ringen læser med !!) og mine to børn i Hammerum mellem Ikast og Herning. Jeg nævner begge byer, så ingen bliver sure. Og nej, det er IKKE udkants-Danmark. Det er indkants-Danmark, eller indkast-Danmark som jeg kalder det, når tanken går på håndbold. Ha ha. Jeg håber, BOB kan bruge mit indlæg !"
Husk, at der stadig er åbent for bidrag. Læs retningslinierne her.

En Bitter Dag


Så ringer vækkeuret og lyder som om mit hoved er et kirketårn, men jeg er lige gået i seng. Måske føles det sådan fordi manden har ligget og snorket hele natten. Det lød som et kæmpe tordenvejr og jeg slog til ham som om vi var i en stor boksekamp hele natten, men han blev bare ved og ved. Skøre hoved, men sådan er mænd, og nu er der kun udsigt til at jeg skal høre ham børste tænder. SKURE-SKURE-SKURE, det runger i mit hoved som to store skovhuggertømmermænd, der står og saver i en træstamme. Men jeg elsker den strutterut alligevel.

Åh nej, tænker jeg og slår opgivende ud med armene, fordi børnene er stået op. To små hvirvelvinde løber omkring mig, så jeg bliver helt rundtosset og forvirret. "Mor vi skal have mad. Jeg vil have cornflakes. Jeg vil have ristede boller !". Ja ja, tror I jeg er en tjener på en børnerestaurant, der bare opfylder alle jeres mindste ønsker? Og min søn ved vist ikke, hvad han beder om når han spørger en powerwoman om han må få ristet boller ;-) ;-) ;-). Og så har jeg endda selv presset jer ud. Er du gal, det gjorde ondt. Ligesom at lave en vandmelon på toilettet. Men det var al smerten værd og det ved I, selvom jeg råber af jer om morgenen. Men jeg er ikke en tjener, vel? Så tænder husbonden (ja, BONDsk er han sgu) radioen og skal høre politik fra morgenstunden. Jeg ville heller tage til tandlægen og få trukket to tænder ud. Fordi så er der Helle Thooorning-Schmidt i radioen. Prøv og sige det navn igen, Thoooooorning. Det lyder som et af børnene, der synger til et MGP-nummer. Undskyld, unger det er ikke for at kalde jer Helle Thorning, så meget hader jeg jer ikke. Nej, jeg hader jer ikke, jeg er bare bitter om morgenen. Jeg elsker mine små rundboller.

Jeg sidder i bilen på vej på arbejde og der er tændt for radioen. Igen taler de politik og hvorfor er DR så rød? Har de brugt alt rød maling i verden på at farve den der nye DR-bygning som er betalt af vores skat?

Jeg ønsker, at Bob Glitter var i radioen og tale. Så ville jeg glemme alt om de dumme bilister omkring mig. De kører helt op i bagdelen (hvis du forstår sådan en lille en - JA, der er GAS) på mig og jeg skærer tænder i bakspejlet. De skulle bare vide, hvis de kom ud af bilen og hen til mig. Så skulle de få et kvindeligt superheltekaratespark lige i ølbodegamaven. KA-PUH ! Nej, selvfølgelig er jeg ikke til road race, men tænker sådan nogle gange, når det hele er ved at gå op i én stor spids. Vi skal passe på hinanden i trafikken, men nogen gange vil jeg ønske, at vi kørte i radiobiler til arbejde. Så kunne man køre ind i dem som en slags forhåndstjeneste på, at de generer en på arbejde. BAM ! Tak på forhånd, starut, men det er kærlig ment alligevel.

Åh nej, sikken dag. Min bitterhed som funktion af sted (tak BOB, for det udtryk - jeg aner ikke, hvad det betyder. Undskyld men jeg var mest til billedkunst på gymnasiet !)
Billeder fra www.freedigitalphotos.net - kvinde med ramme, kvinde med tandbørste, kænguru, baby).

Inde i mig selv, når jeg er på arbejde er jeg Bob Glitter. Desværre kalder de mig ikke Fru Bob men i stedet Fru BABS ... gad vide hvorfor, selvom det er til min FORDEL ;-). Men uden på min indre Bob er der en stor skal af en venlig dame - haha, ja alt for stor og tyk, måske, men når jeg er bange for at BOB kommer ud, så må jeg bestikke ham med trøfler ! Og han er ikke billig betalt ! Udenpå er jeg nok en kontormus. Nej, en rotte med store gnasketænder. Nej, en kænguru med boksehandsker, der hopper rundt som en hoppebold og slår kollegaerne helt ud, når de kommer med kedelige opgaver. I hvert fald inde i hovedet. Når klienterne kommer og er trælse og vil have penge så har jeg bare lyst til at råbe: Tag dig sammen, dit store fjols, og tag dog et arbejde. Og jeg drømmer bare om næste kaffepause men der er altid tre kvarter til? Kender du det? Uret viser altid tre kvarter til kaffepausen, selvom den er hver time? Det er som at være fanget i en gyserfilm. Og så kommer der en klient mere, der banker på og vil have mine skattepenge. Jeg betaler også skat og er træt af at han bare tager og tager. Hvis vi var i Amerika havde jeg nok købt den største pistol og skudt op i loftet for at vække ham. PUFF !! Så asbesten regner ned over os. Så ville jeg nok også vække cheferne ovenpå. Nej, det er bare skæg, jeg ville aldrig skyde nogen. Det er ikke den Vilde West, det her, ligesom i Amerika, og vi har det godt herhjemme hvor folk ikke sulter på gaderne. Mine chefer arbejder også hårdt. Næsten ligeså hårdt som mig. Ha ha.

Om aftenen er jeg lige så træt som om morgenen. Også selvom jeg tog en ordentlig skraaaber på sofaen om eftermiddagen, men desværre er min mand stadig på arbejde, så jeg ikke kan drille ham med MIN snorken. Eller prutten. Kvinder prutter også, selvom de ikke vil indrømme det. Og det er nogle lede nogen, ligesom når vi stikker hinanden i ryggen på arbejde. Nej, altså ikke rigtigt, men vi vil ønske nogle gange at vi kunne. Så det er altså en dag i en BITTER quindes liv, BOB, bliv ved med at skrive for vi er mange der hader ligeså mange som dig. Nej vi hader ikke. Det er en form for kærlighed, ikke, BOB? Som ingen forstår. Ingen ! (Yes, jeg er en copy-cat. En copy-mis. Uden hår! Uden! Ha ha jeg MÅTTE (FIK du den?) gøre det).

26 kommentarer:

Unknown sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Unknown sagde ...

Det var dog den værste gang gylde, jeg nogensinde har læst. Jeg er i chok Bob...

Mona sagde ...

LOL kender bare det med lyden af tandbørsten SÅ godt! Lissom den der svuppen når han vasker sig i skridtet og ballerne i badet. ;-O

Anonym sagde ...

Bob , Hold dig fra at poste indlæg fra middel-aldrene kvinder i overgangsalderen. Det er den værste gang lort jeg nogensinde har læst.
Sjovt? Nej
Oplysende? Nej
Spild af min tid? JA

Bob Glitter sagde ...

Kasper Hansen og Anonym@10.07: Jeg skal da sørme undskylde, at jeg har stødt jer. Hvis I nu tog jer sammen og brugte to minutter på at læse retningslinierne for Fan Fiction (som jeg i øvrigt også linker til halvtreds gange i indlægget), så kan I se, at Fan Fiction indlæg ikke behøver at skrives fra Bobs synspunkt, og at jeg bevarer forfatterens skriftlige udtryk. Joan skriver en fin bitter beretning fra en moden kvindes liv, og det er altså godtaget. Så må I jo selv komme med input, hvis I kun kan kritisere.

egon sagde ...

Vil fandme da håbe at dette er en aprilsnar!!
En ualmindelig dårlig en af slagsen!!!

Har læst retningslinierne for Fan Fiction, men der stod ikke noget om at fan indlæg gerne måtte ligne en artikel i Femina eller Ude og Hjemme!! Jeg vil til hver en tid hellere læse en artikel i et af de nævnte blade, end at læse mere 'Fan Fiction' som dette på Bitter Blog.

Unknown sagde ...

Hov, er det ikke den 1. april? :O

Anonym sagde ...

Bemærk Datoen!

Anonym sagde ...

Det er sgu da en 1. Aprilsnar...
Hvem hoppede på den??

Morbus Behcet sagde ...

God Aprilsnar. :-)

Uldwarp sagde ...

Jeg er vild med dine forårsblogs, der trofast kommer i starten af andet kvartal. De kan altid ryste dem der er svage i troen på Deres bitterhed.

Unknown sagde ...

Hehe, 1 April :-) Den var god

Anonym sagde ...

Men kan du så ikke poste den på modnekvinder.blog.dk i stedet for at sprede den bavl på en ellers udmærket blog bob

Joan sagde ...

Tak Mona for Støtten. Og Bobs for opbakning! Mona, vi siger ikke til nogen at du er min veninde ;-)

Åååååh, kender godt den svuppen!! Bliver helt bitter igen, så må jeg skrive en blog mere !

Anonym sagde ...

Aprilsnar!!!!!

Anonym sagde ...

haha for helvede det er da for sjovt

Anonym sagde ...

For helvede da, Bob! Hvad er det for noget lort at poste. Jeg kunne ikke holde ud at læse det færdig. Jeg åbner sgu da ikke Bitter Blog for at læse om en eller anden tilfældig midaldrende kvinde, som ved Gud skriver om at elske. Og børn, Bob. Børn, for helvede... Du er satme da for alvor blevet betinnaficeret, din tøffelhelt

Anonym sagde ...

Faldt i som sædvanlig. Jeg er helt lettet nu.

Unknown sagde ...

Bob: Jeg er bare i chok over at du udfra åbenbart mange indsendte fan indlæg, har valgt netop lige dette lav kvalitets indlæg. Hendes måde at formulere sig "sjovt" på, er omtrent lige så sjovt som at stikke hovedet ned i en spand, der er fyldt op til renden af lort. Det billede lader vi bare stå der :-)

Jeg ved selvfølgelig godt, at der er ingen sammenlignet med dig, derfor var min forventning også helt i bund til dette indlæg. Jeg ved også godt at man hele tiden skal forny sig, men denne fan fiction er ikke den rette vej. Specielt ikke med dette pilot indlæg.

Bo sagde ...

Jeg ved du har gjort dig umage så netop derfor tager du det som en kompliment: Hahaha, mageløst ringe! Især mod slutningen hvor jeg hellere vil kradses i hornhinden med en et-årigs skarpe negle efter ungen har siddet og leget med kattelort i sandkassen end jeg ville læse færdigt.
- Dejligt for dig at vide at glipper alt andet vil du kunne blive en anset journalist eller forfatter!

Var du inde over da Mads Holger i morges offentliggjorde sin forlovelse med ditte giese?

Anonym sagde ...

Og glædelig 1. april til jer alle sammen.

Joe sagde ...

Smukt Bob :-)

Unknown sagde ...

Puha, det var lige så kaffen ramte underkoppen.. Melder mig også ind i banden af naive mennesker.

Unknown sagde ...

Puha, det var lige så kaffen ramte underkoppen.. Melder mig også ind i banden af naive mennesker.

Bob Glitter sagde ...

Kasper: Det er trods alt bedre end at være en af lyseslukkerne/se-mig-jeg-er-så-klog-kommentatorerne.

Uldwarp sagde ...

Bob, det er klart det er bitter for dig at din joke forsøges afsløret. Men for os andre er det jo en stor fornøjelse at ødelægge den for andre. Det er skam ikke for at spille klog. Det er rent destruktivt og bittert. Er det måske ikke i din og bloggens ånd?