fredag den 28. marts 2014

Uduelige journalister!

Jeg hader journalister. Der er ingen grænser for, hvor inkompetente de er. Jeg synes ellers - når jeg tænker tilbage på dengang, Danmark udelukkende var skiftevis isvintre og lange, varme somre med folkekære skuespillere, der sang muntre viser på markveje - at der var en tid, hvor journalister var i stand til:
  1. At stave.
  2. At stille kritiske spørgsmål.
Disse to vel egentlig ret grundlæggende kompetencer for journalistik blev skyllet ud sammen med det marxistiske badevand, der som en anden tsunami oversvømmede uddannelsesinstitutionerne i 70'erne og aldrig trak sig tilbage. Og jeg må da også af egen bitter erfaring medgive, at oplæringen i en disciplin som stavning kræver vedholdenhed og viljen til at lære af egne fejl; to egenskaber, der er umiskendeligt antisocialistiske.

Jeg opgav håbet om kritiske spørgsmål, sidst jeg hørte P1, hvor de bragte et nyhedsindslag om en lovændring, der havde resulteret i en uforholdsmæssig skattestigning for en bestemt befolkningsgruppe. Journalisten anlagde sin kritiske vinkel ved at afkræve den ansvarlige minister et svar på, hvorfor han ikke også havde sat skatten op for alle andre grupper. Her flåede jeg bilradioen ud af instrumentbrættet, kastede den ud af vinduet og ramte en hipster i panden, mens han ciklede på væltepeter sammen med sin prinsesseudklædte søn, så han flækkede kraniet og ikke mindst sine retro-stålbriller. Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Efter at have set alt for meget fjernsyn, læst alt for mange danske internetnyheder og hørt alt for meget skattebetalt statsradio, har jeg analyseret mig frem til de grundlæggende retningslinjer, som en gennemsnitlig RUC-uddannet journalist med speciale i omsorgsfordeling og rumlig forandring åbenbart villigt lader sig indoktrinere til at følge i hver eneste ubehjælpeligt sammensatte sætning, han eller hun vælger at offentliggøre i løbet af sin karriere som såkaldt "professionel" nyhedsskribent:
  1. Velfærdsstaten og dens omfordelingscirkus - inklusive alle fremtidige tiltag og forslag fra kollektivistiske politikere på fattigstemmejagt - er ikke til debat. Den er simpelthen et af det civile samfunds aksiomer.
  2. Ingen danske borgere må nogensinde forventes at tænke eller at handle selvstændigt.
  3. Det er synd for kvinder.
  4. ... og når det er synd for kvinder, er det den hvide, kristne, heteroseksuelle, rige mands skyld.
  5. ... fordi han ikke i tilstrækkelig grad har udbygget omtalte velfærdsstat fra punkt 1.

Men lad os da bare tage et eksempel, som hjernedødt lever op til alle fem pinagtige punkter. Forleden vågnede jeg op til følgende, chokerende nyhed på min smartphone:Skræmmende, ikke sandt? Jeg antog naturligvis, at det handlede om en gentagelse af den berømte programmeringsfejl på Therac-25, der overdoserede strålingen og lavede et par kræftpatienter om til Lørdagskylling. Jeg kunne ikke rigtig antage andet, nu når en it-fejl åbenbart var direkte skyld i, at fem kvinder var døde af kræft.

Men nej, ingen kvajekage i it-afdelingen. Det viste sig, at it-fejlen bestod i, at nogle kvinder ikke var blevet inviteret til screening for livmoderhalskræft. Sidenhen havde nogle af dem udviklet sygdommen og var omkommet. Jeg hæfter mig ved nedenstående lille perle i artiklen:
"I Region Syddanmark kan fire til syv kvinder have fået livmoderhalskræft, fordi de ikke blev kaldt til screening."
Nu skal jeg fortælle jer noget: Kvinder får ikke livmoderhalskræft, fordi de ikke bliver indkaldt til screening. Kvinder får livmoderhalskræft, fordi de knalder som kaniner. Lad os lige gentage artiklens vinkel: Fordi en række kvinder ikke tog sig sammen og tænkte sig til, at de måske skulle screenes for en sygdom, som de selv placerede sig i risikogruppen for, lægger vi skylden for det manglende initiativ over på et computerprogram, der skulle invitere kvinderne til en fuldstændig offentligt betalt - populært kaldt "gratis" - screening.

Er det overhovedet muligt at møve sig længere ud på uselvstændighedens og uansvarlighedens spinkle gren? Helt sikkert, og det ville overhovedet ikke undre mig, hvis vi snart saver den over. Undskyld mig, "journalist", men det nytter ikke at give et it-program skylden for, at nogle kvinder har fået kræft. Især ikke, når der altid vil være fejl i it-programmer - især, når de udvikles til det offentlige af den fantastisk inkompetente, overbetalte, forvoksede dræbersnegl KMD, selveste datamatikeruddannelsens eneste og i øvrigt alt for fede eksistensgrundlag.

Glem it-programmerne og lad i stedet Bitter Blog hjælpe dig. Hvis du er kvinde, og du endnu ikke er blevet indkaldt til en mandeskattebetalt screening for livmoderhalskræft, så løft knoglen - hvis du da orker det, lille prinsesse - og ring for helvede selv til hospitalet og bed om én, hvis du bon'er ud på følgende selvtestdiagram:

Hjemmetestdiagram for livmoderhalskræft, også kendt som luderkræft eller det mere folkekære, kønsneutrale og mundrette "kneppecancer".

Det er vel ikke for meget forlangt for vores skattepenge? Og hold nu din kæft med din evindelige bitchen. Jo, risikoen for kneppecancer stiger med antallet af sexpartnere. Deraf navnet. Det er højt og tydeligt dokumenteret:
"Der er en sammenhæng mellem livmoderhalskræft og seksualvaner - jo flere partnere man har, jo større risiko er der for at blive smittet med en af de farlige HPV typer og dermed for at få livmoderhalskræft."
... og hvis du i din sarte, politiske korrekthed ikke tåler at høre sandheden, ja, så forlad Bitter Blog og fortsæt med at læse de faktaresistente danske medier, udviklet af kvinder for kvinder.

Er der overhovedet nogen, der kan holde ud at se TV-avisen mere? Jeg holdt op for mange år siden. Når jeg en sjælden gang zapper forbi, hører jeg ikke andet end rødvinklede korthistorier (som i sagens natur altid er korthistorier, fordi rød argumentation kollapser efter cirka syv et halvt sekund), mens Kim Bildsøe Lassen bruger al sin energi på desperat at skjule sine tænder med overlæben. Sig mig, er det fordi hans tænder er grimme? Eller er der noget andet i vejen? Det er vi mange, der godt kunne tænke os at vide. I stedet får vi tyve minutter med vejrbøsserne, der fylder os med løgne i håbet om, at vi panikker over, at havemøblerne alligevel ikke vælter den kommende nat.

Sluk for deres bras! Hold op med at købe det. Det ville være en effektiv og ægte gratis vaccine mod den journalistiske kræftknude. Nåh nej, det nytter ikke så længe, vi er tvunget til at finansiere deres underlødigheder gennem licensen. Endnu en grund til at gå ud og hænge sig i skuret. Den må jeg skrive i bogen, hvis der overhovedet er plads til flere.P.S.: Hjemmettestdiagrammet i dette indlæg kunne også bruges til mænd, men vi har ikke brug for det. Vi venter med at gå til lægen, indtil knuden har vokset sig til en stor blårød, pulserende tingest, der forhindrer os i at gå på arbejde. Og så dør vi i løbet af få dage. Men i det mindste giver vi ikke andre skylden for det.

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Herlig, herlig betragtning!! :-)))
Jeg har, uden rigtig at have nogen forstand på det omtalte system, flere gange i min naivitet undret mig over, at de glemte koner ikke selv sansede at tage kontakt til systemet.
Nå men jeg er jo også en mand.
Men nu er der vel basis for en kæmpe erstatning til nogle forskellige.
Arrgghh. jeg kvalmes.

mvh
Knud Madsen

Anonym sagde ...

Kunne vi i det mindste få hammer og segl tilføjet på det danske flag? Så ingen var i tvivl om hvad Danmark er blevet til?

Povl K sagde ...

For HELVEDE hvor er det rigtigt. Findes der overho'det NOGLE gode og retlinede journalister i Danmark...mere.
Helle Thorning bør sendes til Nordkorea!!!

Anonym sagde ...

Ikke hammer og segl, men sut og rangle.

Anonym sagde ...

Bob sætter ord på mine iagttagelser, og jeg kender ham ikke engang. Men jeg vil gerne.

Jeg droppede nyhedsudsendelserne for flere år siden, da tv'et røg sammen de analoge kanaler. Hvorfor bruge penge på noget, der kun uundgåeligt vil pisse mig af?!

Den seneste ulidelighed, der har krydset min vej i de digitale medier er endnu engang kendismeteorologen Jesper Theilgaard, der er ved at flyde over af lykke. Han er inviteret til FNs Klimatopmøde i USA i september, hvor han skal fortælle verdens ledere om DKs vejr om 50 år.

ALARM!! Bind manden på hænder og fødder og smid ham i det dybe kolde Skagerrak. Han er ikke andet end en unødvendigt højt licens- og overbetalt bijobbende alarmist. Han er valgt, fordi han forventes at sige det, som lederne gerne vil høre: at vejret er helt ustyrligt, og at det er vores skyld - så vi må hellere hæve skatter og afgifter!

Hvis I virkelig vil spare på noget, så spar på den varme luft. Drop topmødet; send en mail. Drop at flytte 1000 ledere og deres følge verden rundt. Drop de dyre hoteller. Drop DMIs enorme serverpark; vi kan nøjes med et satellitbillede og et kig ud ad vinduet.

Lad Lord Monckton og Karen Hudes komme til orde..DET er kloge mennesker med saglige argumenter!

/T

Anonym sagde ...

Hvad i alverden??????
Skriver du blogindlæg om fredagen???
Du plejer ellers, næsten, kun at udgive om onsdagen (sommetider tirsdag)...
Spændende spændende...

Anonym sagde ...

Det er selvfølgeligt rigtigt at journalister er uduelige, og det kan og bør der skrives langt mere om.

Men jeg forundres over at du igen disser kvinder der knepper meget. Skyldes dit konservative syn på kvinders sex en mistanke om at kvinders løsagtighed er årsag til at vores fødselsrate nu er så lav at vi ikke længere er levedygtig som civilisation og at flere end nogensinde før lever alene?

Personligt mener jeg årsagen til det skal findes i at 68'erne valgte også at udskylle med badevandet normen om at man gerne lidt hurtigt skal gifte sig og få børn. "Bind dig ikke for tidligt" som de sagde. Faktisk sejrede konceptet i sådan en grad at den tyve årige i dag ser udpumpning, abort og fængsling som mindre skandaløst end at få et barn!

Jeg vurderer tilsyneladende modsat dig at verden ville være et bedre sted hvis kvinder var mere villige til at kneppe (og jeg er fortsat helt seriøs), og måske ville skede blive lettere tilgængelig for en bredere skare af unge mænd hvis normen pressede både mænd og kvinder til hurtigere at finde hinanden.

Bob Glitter sagde ...

Anonym@22.09: Jeg er ked af, at du lader dine følelser få overtaget i denne situation. Du må simpelthen forklare, hvorledes jeg "disser" kvinder, der knalder meget? Jeg forklarer bare den videnskabeligt dokumenterede sammenhæng mellem kneppecancer og antallet af forskellige partnere. Det er ikke at "disse" ... det er at sige tingene, som de er.

Kvinderne må for min skyld gøre fuldstændig, hvad de har lyst til, men jeg ønsker ikke at skulle tvangsindbetale til vaccinationer mm. for folk, der udmærket selv kan betale for det, og som åbenbart alligevel prioriterer iPhones over at egenbetale en vaccination mod en kræftform, de selv placerer sig i risikogruppen for.

Angående det med fødselsraten, så glæder det mig, at den falder. Det burde jeg nok ikke gøre, da jeg ser frem til menneskehedens undergang, hvilket befolkningstilvæksten set på verdensbasis jo netop er garant for.

Anonym sagde ...

Bob glitter@22.20
Så du mener altså; fordi kræftformen forårsages af en seksuelt overført virus og fordi man kan undlade at have sex (er man uheldig kan det jo ske allerede efter 1 X sex), så skal den offentlige sygesikring ikke dække det. Hvad så med trafik ofre, skal de dækkes af sygesikringen, man kan jo også lade være med at køre på cykel eller i bil?

Vedrørende dit ønske om menneskets undergang: Jeg troede kun det var radikale og socialister der hader mennesker så meget...;)

Bob Glitter sagde ...

Anonym@22.55: Det er noget vrøvl. Hvis man får livmoderhalskræft, får man behandling af den offentlige sygesikring. Din analogi med trafik holder ikke. Det ville den gøre, hvis folk prioriterede stålfælge og sædevarme over sikkerhedsseler, når de købte bil, og samtidig krævede at staten skulle betale for selerne.

Radikale og socialdemokrater hader næppe mennesker. De har bare af en eller anden sær grund ikke fattet, at implementeringen af deres ideologier skaber massiv menneskelig lidelse, på trods af at der er tonsvis af empiri.

Robert sagde ...

Høj solskin, mindst 30 grader om sommeren, masser af sne om vinteren. Røde journalister kunne kendes på at de skrev i aktuelt og dagbladet arbejderen. Nå, ja og var ansat i DR. Især i DR var de røde, lad mig nævne i flæng Uffe Ellemann, Ole Andersen, Kaj V. Jensen, Morten Løkkegaard og Paula Larring. Røde svin var de i DR.

I de gode gamle dage fandtes der heller ikke ludercancer. Næ,kvinderne gik hjemme i de idylliske små hjem, og holdt sig på måtten, for de havde altid valgt den rigtige mand, som de ville tilbringe hele deres liv med sammen med. Og valget havde de taget allerede da de lige var fyldt 20 år.
Og mændene ikke så meget som kastede et blik på andre kvinder.

Det var en pragtfuld tid, vi kun kan drømme os tilbage til.

Og se nu disse forfærdelige tider, tænk sig, om 40 - 50 år ud i fremtiden, vil disse tider blive kaldt " De gode gamle dage_".