fredag den 7. marts 2014

Pump løs, Mohammed!

Forleden overlæste jeg på højreradikale, ultrakonservative og naziliberalistiske 180grader.dk en diskussion om, hvorvidt man som mand skulle blande sig i en i øvrigt ikke fiktiv situation, hvor man bevidnede et kvindemenneske blive generet af en flok unge indvandrere. Det lå som en undertone i diskussionen, at hun muligvis ville blive voldtaget.

Da jeg i modsætning til dig ikke shopper politisk korrekte meninger i Politiken, så jeg kan polere min facade, eller fordi jeg er bange for, hvad andre tænker om mig, så satte jeg mig ned og spekulerede over, om jeg ville hjælpe i ovenstående situation. Og min konklusion blev: Næh, hvorfor skulle jeg egentlig det? Inden du begynder at kaste med stegepander og forfølge mig med kagerullen og melder mig til Kvinfo eller hvad i helvede man nu melder mænd til for imaginær vold, så lad mig forklare min tankerække, og så må vi se, om du kan følge den.

Tankerækken kan opsummeres som følger: Lad mig se. Skulle jeg først knokle fra tidlig morgen til sen aften for at tjene skattekroner ind, så kvinderne kan forfølge kontraproduktive, offentlige snakkekarrierer og stemme horder af komplet uintegrerbare indvandrere ind, for dernæst at risikere mit liv ved at træde ind foran en af kvinderne, når hun har placeret sig selv i en farlig situation med selvsamme indvandrere, som hun i øvrigt kun møder, fordi hun har fri kl. 14 og dermed støder ind i alle de understimulerede overførselsindkomster i Bruuns Galleri? Næh.

"Du er ikke en rigtig mand, hvis du ikke hjælper" hører jeg dig skrige. Aha, så nu skal der pludselig være forskel på kønnene? For indtil nu har jeg skullet betale helt tosset meget i skat for at finansiere kunstige "lige resultater" mellem kønnene, fordi kvinderne ikke er tilfredse med, hvad de selv kan opnå med ligestillingen. Men nu, hvor de står i en situation, de selv har stemt sig til ved at importere frække badboys fra Mellemøsten, så skal jeg udelukkende på baggrund af mit maskuline køn træde ind mellem dem og konfrontere Ahmed, der vil stikke mig gentagne gange i maven med sin butterflykniv som en epohøj Bjarne Riis, der pumper et fladt dæk på Alpe d'Huez? Glem det.

Der er mange mænd, der er uenige med mig. Det er fordi, mange vattede mænd forfalder til såkaldt "white knighting", især når kvinder skriver i debatfora. "White knighting" forløber som regel således:
  1. Anne skriver et indlæg på et debatforum.
  2. Peter modargumenterer nogle påstande i Annes indlæg.
  3. Ole svarer på Peters modargumentation med:
  4. En løftet pegefinger om at opføre sig ordentligt.
  5. En bekræftelse af, at Ole er enig med Anne (dette trin svarer i den fysiske verden til, at Ole stiller sig mellem Anne og Peter med ryggen til sidstnævnte).
Formålet med den hvide ridders handling er naturligvis at komme i kridthuset hos Anne med henblik på efterfølgende romantisk udvikling. Det sker bare ikke. Anne kan nemlig ikke lide bløde mænd, der er mere feministiske end feministerne på samme ucharmerende facon som feminine bøsser er mere feminine end kvinder. Nej, hun bliver tiltrukket af bad boys, der ikke respekterer hende. I ovenstående forløb ville hun blive mest tiltrukket af Peter. Og det er nøjagtig samme reaktionsmønster, der ligger til grundlag for, at hun har inviteret alle indvandrerne. Bare ærgerligt, at det er din mave, der skal punkteres, hvis hun så kommer i problemer. Din lille, bløde feministmave, der tilfældigvis var i nærheden, og som ikke skal forvente noget som helst til gengæld for din moralsk højt svungne indtræden i den hvide ridderrustning, hvis du altså er så dum at vælge dén selvmordsrute. Du kan dog være heldig at modtage et smil, hvilket også på en måde er en præstation i Aarhus, hvor pigerne er notorisk pissesure. Hele tiden. Beklager, men det er svært at håndtere for en omvandrende solstråle som mig selv.

"Hvis du er for stor en tøs til at redde en kvinde i nød, kan du så ikke ringe til politiet?" Joh, jeg skal da overveje det, hvis det er før kl. 17, hvor mine mobilsamtaler er ekstra billige. Hvis jeg kommer igennem til politiet, må du bare håbe på, at de får sig nosset sammen til at komme. De har nemlig travlt med at stille fotovogne op, så de kan skrabe endnu flere penge ind fra ærligt arbejdende borgere, så der i fremtiden kan blive råd til endnu flere kvindesnakkejobs og endnu flere ubrugelige indvandrere.

Forresten ... nu jeg i det seneste årti er blevet tvangsfodret med information om, at der ikke er forskel på kvinder og mænds indstilling til sex, hvordan kan det så i øvrigt være, at jeg skulle opfatte situationen med indvandrerdrengene og kvinden som et overgreb? Altså, jeg er en typisk mand, og jeg ville ikke have noget imod at blive overfaldet af en frådende horde unge araberpiger, der ville udnytte mig til sex. Det ville faktisk være helt fint. Og nu hvor kønnene er ens, hvordan kan jeg så andet end antage, at kvinden vil elske det?

Okay, spøg til side, jeg er lodret imod fysisk vold, ligesom jeg respekterer den private ejendomsret. Sjovt nok alt det, der bliver trådt under fode af det, som kvinder stemmer på: Mere stat gennem mere skat, der inddrages under trusler om vold og frihedsberøvelse. Det tænker du ikke på, vel? At staten under tvang fratager mig en enorm del ud af min indtægt. Faktisk bliver min hjerne voldtaget hver dag og nægter jeg at lade SKAT trænge ind, ryger jeg i fængsel, hvor jeg sikkert skal lege "tab sæben" i brusebadet sammen med sytten ADHD-ramte kæmper med dobbelt Y-kromosom. Og så klager du over, at du skal betale med lidt tvangspenis fra de personer, som du selv tager imod med åbne arme og andres åbne pengepung? Uhhh-ha, ja, for så handler det om kvinders kønsdele, og så er det hele bare ultrahelligt og ukrænkeligt.

Det er naturligvis ikke alle kvinder, der har inviteret voldtægtslystne primater hjem i stuen. Men indtil jeg kan skelne jer fra hinanden på anden vis end at kigge efter hennafarvet hår og tælle kønslæbepiercinger, så bistår jeg kun kvinder fra min egen familie. Såfremt de ikke stemmer rødt, naturligvis. I så fald skal de få lov at mærke al glæden ved kulturberigelsen, selvom det naturligvis ville være bedre, om ingen skulle udsættes for den. Men hvad skal jeg gøre? Vi har selv bedt om den. Og vi bliver åbenbart ved og ved.

Jeg holder aldrig op med at blive forundret over, hvordan det socialistiske system, der skulle være åh-så-solidarisk og fællesskabsdannende, i praksis flår folk fra hinanden, kulturelt såvel som familiemæssigt. Statens monolitiske magtmonopol og altomfattende adfærdsregulering kvæler glæden ved at hjælpe andre og skaber egoister af de stakkels borgere, der gerne vil have udsigt til lidt mere end en Trabant, en kommunefinansieret betonbolig og påtaget omsorg fra en offentlig deltidsansat med kassehår og en galoperende diabetes 2.

Jeg er klar over, at dette indlæg vil blive stemplet som kvindehadende, for alt der ikke er i overensstemmelse med den offentlige, etablerede, statsstøttede mening er naturligvis "had". Men det er ikke had. Det er ligegyldighed, skabt af håbløshed og resignation. Så pump du bare videre, Mohammed. Jeg skal ikke have noget klinket.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Dumme pigebørn (m/k), der stemmer for at importere frække badboys fra mellemøsten, er den primære basis for det radikale venstre. Uden dem ville det parti ikke eksistere.

Anonym sagde ...

Kære Bob Glitter,
"Me thinks the lady doth protest TOO much".
En mand ville ikke skulle fortolke så meget, han ville reagere. For alle de forkerte grunde - ja, men alligevel. Du er produktet af en feminiseret samfund.

Anonym sagde ...

@kl 23.15: Vrøvl, det der kendetegner os mænd er vores evne til at tænke og handle rationelt, hvorimod kvinder oftest er styret af deres følelser. Derfor er det nærmere dig, som er produktet af et feminiseret samfund, hvis du mener at en rigtig mand burde reagere hovedløst.

Anonym sagde ...

Helt enig!! Jeg skulle heller ikke nyde noget ved at spille fransk, hvid klovn.

Povl K sagde ...

Endnu en gang, jeg kan KUN være enig i dine argumenter.
DOG, hvis jeg havde det materielle overtag, sku' det være mig en udsøgt fornøjelse, at bringe nogle arabiske kamel-kneppere over i en anden og dårligere verden ;-)
Men da ikke for at hjælpe halalhipien... nejda, hende ville jeg måske i stedet tilbyde lidt maskulint samvær (i modsætning til kludeho'derne)

skrotbil sagde ...

Skørt verden vi lever i :(

Skrotpræmie sagde ...

En mand ville ikke skulle fortolke så meget, han ville reagere. For alle de forkerte grunde - ja,

skrotbiler sagde ...

Derfor er det nærmere dig, som er produktet af et feminiseret samfund, hvis du mener at en rigtig mand burde reagere hovedløst.