tirsdag den 18. marts 2014

Nej - den 25. maj!

Jeg sidder inde med et argument, der transcenderer alle dine andre argumenter for enten at stemme ja eller nej til patentdomstolen ved EU-parlamentsvalget d. 25. maj 2014. Lad mig lægge ud med at opremse de mere almindelige, knap så gennemtærende argumenter:

Stem ja:

  • Fordi det skal være lettere for danske virksomheder at registrere patenter i EU. Som det er nu, skal virksomheder ansøge i ét land ad gangen, men med patentdomstolen vil det være muligt at søge én gang for hele EU.

Stem nej:

  • Fordi patentdomstolen primært gavner de store virksomheder. Det er uklart i hvilke lande og på hvilke sprog, patenttvister skal behandles, selvom resultatet vil påvirke patentet i hele EU. Man ser nok ikke Flyttemand Olsen forsvare sin flytterobot på rumænsk i en rumænsk ret, der efter al sandsynlighed er klasket sammen af en sigøjner, en hjemmerøver, et par olderkoner og muligvis en adelig, bleg eneboer.
  • Fordi vi kan bruge patentdomstolen, selvom vi ikke er med i den. Indrømmet, det er lidt usolidarisk, hvis du går op i den slags.
  • Fordi det er endnu en suverænitetsafgivelse til et enormt, stadigt voksende, udemokratisk EU-bureaukrati.
  • Fordi du er pissetræt af, at du ikke får mulighed for at stemme om EU, og af, at regeringen i stedet kaster dig en gammel knogle såsom patentdomstolen for at give dig illusionen af, at du selv er med til at sætte kursen.

Og hermed kommer vi til det ultimative argument, der fejer alle andre af banen, uanset om du er til ja eller nej:

  • Stem NEJ, fordi det vil sætte hindringer i vejen for, at Helle Thorning-Schmidt kan forfølge en topkarriere i EU.


Der er ingen tvivl om, at Helle Thorning har haft en overordnet plan med sin karriere fra begyndelsen. Hele regeringsperioden har været én lang jobsamtale til EU, som hun har lagt sig på knæ for - senest med børnechecken, som skal udbetales til andre EU-borgere. Og hvorfor? For at Danmark med Helle i spidsen kan være foregangsland for et forenet Europa med Helle i spidsen. Skide være med, at det er dine skattepenge, der kyles ud af vinduet i et naivt håb om, at de andre lande følger trop. For nu er det Helles karriere, det gælder. Skidt med, at de andre lande er totalt ligeglad med, hvad duksen Danmark indfører af EU-forslag for at forpeste livet for danskere. Vi er et land, der befolkningsmæssigt er på størrelse med Hamburg og forstæder. Ingen lytter til os. Ingen. Slet ikke, når det handler om mere skat og flere "grønne" afgifter. Vi ved det. De ved det. Helle ved det. Det rager hende bare langsomt, fordi målet for hende er at gøde vejen for Helle Thorning-Schmidts karriere i EU, nu da hun har udpint dansk jord.

Et tilbageblik over Helle Thorning-Schmidts fortid og et lille glimt af fremtiden.

Selvom Helle sikkert må nøjes med en kommissionsformandspost til at begynde med, så stiler hun efter EU-præsidentstolen. Og hvorfor ikke? Hun er den perfekte kandidat, fordi hun for det første er kvinde og dermed passer fint ind i EUs håbløse ønsker om at skabe lige resultater ved at give positiv særbehandling til inkompetente individer udelukkende på baggrund af deres køn. For det andet besidder hun styrken ved ikke at være så forskellig fra alle de andre: En ekskommunist uden nogen som helst form for integritet eller folketække. Og hvad er så bedre end at komme ned i EU, hvor obskuritet ligefrem kan være et plus på CV'et, fordi man alligevel ikke gider spørge de irriterende vælgere om noget. Se bare på den nuværende EU-præsident Herman Van Rompuy. Hvem? Netop. Ingen kender ham. Ingen.

Nej, det er ikke en mongol, der har iført sig et hjemmelavet Yoda-kostume. Det er Herman Van Rompuy, EUs verdensberømte præsident, der i øvrigt tjener mere end Barack Obama.
Et nej kan kaste grus i Helle-maskineriet. Det bliver alt andet lige sværere for EU at udpege hende, hvis hendes fødeland konstant sætter sig på tværs, og selvom de nok skal give hende et eller andet EU-ben at gnave i som tak for hendes tjenstvillighed, så bliver hun forhåbentlig parkeret på det sidespor, hun fortjener, og hvor hun hører hjemme.

"Jeg stemmer altså ja, Bob, for så er der jo større chance for, at Helle smutter til EU, og så slipper vi for hende," siger du så. Bare rolig! Hun ryger ud under alle omstændigheder. Der er nul chance for, at hendes ego klarer flere omgange i Folketinget efter et knusende valgnederlag som konsekvens af hendes bedrifter som en af Danmarks allermest inkompetente og sandheds- og skatteundvigende statsministre nogensinde, selvom hun utvivlsomt i egne øjne har været Danmarks Store Reformator og Fremadsynede Leder.

"Det siger du bare, fordi hun er kvinde!" Nej! Jeg synes, det er synd for kvinderne, at Danmarks første kvindelige statsminister viste sig at være så enorm en fiasko og sådant et blålys for især sine egne vælgere. Bitter Blogs modstandere ynder at kalde mig for kvindehader, men fakta er, at jeg godt kan lide kvinder. Jeg har haft dygtige, kvindelige chefer, og i de første syv år, jeg kunne stemme, satte jeg udelukkende mit kryds hos kvindelige kandidater. Ikke på grund af deres køn, ikke på grund af deres udseende, men på grund af, at jeg mente, de i situationen var de bedste kandidater. Og måske fordi jeg håbede på bedre frikadeller for min bedstefar på plejehjemmet.

Vi har med Helle fået et glimt af det, Kinnock-familie er berygtet og forhadt for i England. Det er almindeligt kendt herhjemme, at medlemmer af familien Kinnock stikker snablen underlige steder hen, men i England er det oftest de offentlige kasser, de suger tomme. Helle kender vi bedst for den evindelige papegøjesnak om de bredeste skuldre, mens hun sørger for, at hendes egen familie slipper for at bære de tunge skattebyrder. Og som jeg har beskrevet i indeværende indlæg: Hendes offer på EU-karrierens alter: De danske velfærdsgoder, deriblandt børnechecken, der slagtes i håbet om, at hun kan blive kalif i stedet for kaliffen.

Er du stadig i tvivl? Umuligt! Stem nej d. 25. maj. Og sæt så dit andet kryds ved Morten Messerschmidt - den eneste reelle kandidat for danske, borgerlige EU-skeptikere - selvom hans popularitet efterhånden er så enorm, at mit Rasmus Modsat-gen snart tvinger mig til at stille spørgsmålstegn ved ham. Det kommer vist først den dag, han begynder at opføre sig som en typisk DF'er.

13 kommentarer:

Jesper sagde ...

Du glemmer den vigtigste grund: Ingen dansk statsminister har overlevet på posten efter et nederlag i en EU-afstemning.

Michael Mynster sagde ...

Med vanlig politisk sproglig kompetence, ville HTS nok snarere betegne sig selv som en "fremadrettet" leder.......

Michael Mynster sagde ...

Med vanlig politisk sproglig inkompetence, ville HTS uden tvivl betegne sig som en "fremadrettet" leder........

Anonym sagde ...

Et langt bedre potrætfoto af Røvpoy:

http://www.uriasposten.net/archives/54179

Anonym sagde ...

Til Anonym (1): Det er sgu da Dalai Lama!

Anonym sagde ...

Hold kæft en række latterlige argumenter. Sæt dig ind i tingene eller lad være med at skrive om sagen på din blog, klaptorsk.

Bob Glitter sagde ...

Anonym@13.12: Jens Rohde? Er det dig?

Anonym sagde ...

Bare tanken om at få Fadbamsen tilbage - gys - han er da om muligt endnu mere inkompetent end den nuværende.
Husker stadig med gru hans optræden under miljøtopmødet i Kbh. Og alle hans bilagssager. Nej tak!

Bob Glitter sagde ...

Anonym@17.52: Har du læst indlægget? Spørgsmålet er ikke, om Thorning skal fortsætte som statsminister eller ej. Hun er allerede færdig. Bare fordi, det bliver nej til patentdomstolen, betyder ikke, at dine røde helte ikke kan fortsætte med Mette Frederiksen eller Corydon i spidsen. Altså indtil de også kuldsejler det.

Anonym sagde ...

Lille Helles mand var skattepligtig i Danmark, men så fik en revisor den smarte ide, at manden også elskede een i Sweitz og at ALLE i Skat jo havde tavshedspligt - ELLERS skulle lille Helle nok komme efter dem, med samtlige resurser til rådighed. Dine.

Anonym sagde ...

og Anders Fogh fik lige et par krige, så han kunne blive NATO sekretær.

Arbejderens blogger sagde ...

Ja hvad mon prisen bliver for at Lars Løkke også skrider?

Og hvorfor skal det altid gå ud over det internationale samfund? Hvad har de gjort os der er så slemt at vi skal straffe dem på den måde?

Anonym sagde ...

Åh lars, man får jo næsten lyst til at give dig et par på hovedet, smørre dig ind i nutella og derefter sætte dig i ovnen på 100 grader i tolv minutter.

Vive Pia Kjærsgaard!