torsdag den 30. januar 2014

Støt politisk vold!

Er du nået dertil, hvor din utilfredshed over samfundet får dig til at overveje, om der skal nye midler i brug? Hvor du føler, at din demokratiske stemme, som du skribler på en skallet seddel hvert fjerde år, simpelthen ikke rækker til at få retfærdigheden igennem? Hvor du faktisk er parat til anvende fysisk vold mod dem, der undertrykker din demokratiske frihed?

Så ønsker jeg dig til lykke, såfremt du stemmer på eller er medlem af et af følgende partier:
  • Enhedslisten
  • Socialistisk Folkeparti
  • Socialdemokraterne
I går blev Rasmus Jarlov fra Det Konservative Folkeparti fysisk overfaldet ved en demonstration for salget af Dong til Goldman Sachs. Angrebsmanden var naturligvis - som det igen og igen viser sig, hver eneste gang vi oplever politisk vold i Danmark - fra venstrefløjen, der var i gang med en demonstration mod salget til Goldman Sachs. Det var den demonstration, der var for alle med undtagelse af dem, de inkluderende røde ikke er enige med.

"Åh, det var da bare en bølle," siger du som ægte rød og trækker på skuldrene. "Dem har vi intet med at gøre," fortsætter du og - hvis du er ligesom Svend Auken, da han undskyldte et overfald på Pia Kjærsgaard - tilføjer det berømte: "MEN ... Jarlov provokerer jo folk, når han vil sælge til onde, kapitalistiske Goldman Sachs." Aha, og så er det helt i orden at overfalde ham? Eller er det bare sådan okay acceptabelt, set hjemme fra sofaen i fire-millioners lejligheden?

For det er jo forunderligt, hvordan venstreekstremistisk vold gang på gang accepteres langt ind i regeringspartierne. Hører vi dem nogensinde beklage? Nej. Hører vi nogensinde, at de smider nogen ud af deres usle partier på grund af vold? Nej. Og det er ganske paradoksalt, når nu disse partier netop befolkes af så selvgode, frelste og såkaldt fredelige mennesker.

De røde selv er ellers ikke bange for at pege fingre af andre. Jeg kunne igen nævne sagen med de imaginære aarhusianske højreradikale, som skulle bekæmpes med skatteborgernes midler, selvom de ikke eksisterer. Seriøst, hvor er de henne? Samtidig flokkes røde voldsmænd igen og igen under de røde faner, som vi i skrivende stund, i 2014, gudhjælpemig stadig skal se vaje på Rådhuspladsen i Århus med hammer og segl og hele pivtøjet. Ingen løfter et øjenbryn. Ikke en eneste. Fagforeningsmændene står upåvirket og taler, mens fanen - under hvilken der døde 95 millioner mennesker i sidste århundrede - blafrer bag ham.

Prøv at tænke på det, nogen ville kalde den "omvendte situation": Tænk, hvis Dansk Folkeparti eller bare et andet parti, der med rimelighed kan associeres med højrefløjen, arrangerede demonstrationer, hvor deltagerne overfaldt nogen fysisk? Der ville opstå et ramaskrig. DR ville dække intensivt fra "brændpunktet, hvor demokratiet var blevet sat ud af spil med mindelser om 40'erne". Men når det er de røde, der bruger vold, er der tavshed. Fra medierne og fra de røde, etablerede politikere, der uanfægtet arbejder videre og nikker til hinanden i fortrolighed. For de er nemlig stadig sikret din debile, ureflekterende stemme.

Partier som Dansk Folkeparti må ekskludere medlemmer, som anvender grimme ord om indvandrere, for ellers har de ikke legitimitet. Partier som Enhedslisten opstiller gladeligt personer, som har benyttet sig af voldelige metoder og pression, og SF og S overtager dem gerne, når de nærmer sig de fyrre. Så får de et dejligt blødt ordførerskab, hvor de kan stå på åben skærm og hyle og spille forargede over, at Goldman Sachs investerer i klyngebomber, mens de selv gemmer molotovcocktails i ungdomsrygsækken.

Hvorfor denne dobbeltmoral kan man spørge? Tjah, fordi de kan. Fordi du bliver ved med at stemme på dem. Fordi du et eller andet sted faktisk synes, det er helt i orden, at folk, du ikke er enig med, får et lag tæsk, bare du ikke selv får blod på fingrene. I dag svinger jeg mig selv op på den høje, moralske hest og bruger et udtryk, der ellers er forebeholdt de røde i deres usmageligt selvmodsigende, bedrevidende overlegenhed: Føj for satan!

13 kommentarer:

Sct. Jørgen sagde ...

True dat !

Anonym sagde ...

Super, Bob

Michael sagde ...

Kære Bob, når du skriver en nekrolog, så sømmer det sig bedst at angive den afdødes navn korrekt - Socialdemokraterne.
Jeg forventer ikke de selv opdager det, men af en god borger, som dig, havde jeg forventet mere.

Michael sagde ...

Kære Bob, når man skriver en nekrolog, sømmer det sig bedst, at angive afdøde ved rette navn - Socialdemokraterne.
Jeg bliver overrasket hvis de selv opdager fejlen, men af en god borger forventer jeg mere.

Bob Glitter sagde ...

Michael: Fixed. Det kunne jeg ikke have siddende på mig.

Unknown sagde ...

Jeg er stort set enig i bloggen, mem, der er 2 grupper der overvejer, eller tænker på politisk vold. Den ene som du beskriver her, er meget præcist og det er venstrefløjen/de røde's politisk vold.

Den venstrefløjs/politiske vold er den form for vold, som drejer sig om at tvinge alle folk til at underkaste sig den røde ideologi. Det involvere at tvinge folk til at underkaste sig ved at bruge magt midler - det er regeringer verden over meget glad for, uagtet om de kalder sig for liberale demokratier, eller socialistiske diktaturer.

Den anden form for politisk vold er selvforsvar, det er folk som overvejer vold som forsvar mod at blive tvunget til at underkaste sig uretfærdige magt systemer, disse folk vil ikke tvinge andre til at underkaste sig deres personlige ideologi, men vil bare gerne havde at andre folk lader dem være i fred, og ikke bruger magt systemet til at stjæle eller undertrykke..

Vold er i bund og grund forkert, men at bruge vold til at tvinge andre til at underkaste sig, er dog den mest modbydelige og moralsk forkastelige men sjovt nok også dem nest accepterede af medierne i Danmark.

Hvis en Dansker greb til våben, eller vold for at stoppe tvangs inddrivelsen af skatter, og afgifter, ville det være forside stof, med overskrifter som "usympatiske egoistiske anti demokratiske højrefløjsekstremister" - på trods af dette er ikke hvad det drejer sig om.

Hans sagde ...

Stort set enig i dit indlæg. Utroligt at dialog ikke kan foregå mere civiliseret :-)

Arbejderens blogger sagde ...

AFA startede. Breivik fortsatte og retfærddigjorde dermed alt før og efter. Mastodondtspade.....

Anonym sagde ...

»Jeg ville ønske, jeg elskede et eller et andet, lige så meget som jeg hader næsten alt«.

Bob, din blog kunne være "et eller andet".

Anonym sagde ...

"Samtidig flokkes røde voldsmænd igen og igen under de røde faner, som vi i skrivende stund, i 2014, gudhjælpemig stadig skal se vaje på Rådhuspladsen i Århus med hammer og segl og hele pivtøjet. Ingen løfter et øjenbryn. Ikke en eneste."

Ligesom når muslimer marcherer på Nørrebrogade i KBH. Ingen gør noget. Ingen siger noget. Ingen tænder fakler. Har inden for det seneste år set to kæmpe optog af muslimer på Nørrebrogade. De lokale rødfascister får våde øjne. Det gør de også den dag de bliver klynget op i deres testikler af disse kulturberigere.

Carsten Nielsen sagde ...

Jeg stod for et års tid siden, ved siden af en ung knægt ved en fodgænger overgang. Han havde det der
Pernille Rosenkrantz-Theil, udtryk over sig.
Da jeg så, så, at han havde "Enhedslisten" printet på sin hættetrøje, der sikkert kostede mere end alt mit tøj til sammen, for der en masse tanker igennem mit hoved. Jeg skulle lige sluge den spytklat, der automatisk danner sig i min mund, når jeg ser disse typer.
På hvilken måde, synes du selv det er en god ide? Helt ærligt! Jeg havde, som selvbevist psykisk afvigende, lyst til CENSUR.. Jeg spyttede ikke en gang på ham. jeg er ikke 5 år.
Forstil dig så, at jeg havde stået med en jakke, med DF printet på ryggen. Så havde jeg jo nok selv været skyld i det, hvis der var nogle der følte sig provokerede.

Da jeg/vi for en del år siden dyrkede pot til eget forbrug, skete det ind i mellem, at vi havde en god dansk sommer. Det vi ikke selv skulle bruge, forærede vi væk.
Gi´en omgang, forær for hvad der svarer til 5000 kr. pot til nogle tabere på staden, fordi du er blevet stiv. Dagens mand i skysovs.
Sig du stemmer borgerligt. Så skal du skride. det er bare nu. Du skal have tæsk. I er 5 mod 1! Det er da ikke helt fair for jer. Jeg går ikke før jeg har drukket min bajer.
Mødte et pænt par på vejen ud. Som manden sagde, lad være med at sige sådan noget her inde. Vi kan ikke styre folk der kommer ude fra. Han ville så gerne købe meget pot. Det er ikke til salg!! Vi er super flinke, men fordi vi ikke mener det samme som dig skal vi have tæsk.
Gider ikke mere, vil nyde min fridag.

DE HAR FUCKINK REBOOTED ROBOCOP!!!

Anonym sagde ...

Nu må du snart få skrevet et nyt indlæg! :)

Anonym sagde ...

Din blog er fantastisk, jeg har sjældent grinet så meget, og så højlydt, faldt over din blog en dag på arbejdet, da jeg blev så flad af grin ville kollegaerne selvfølgelig vide hvad der var så morsomt, så måtte de også læse med, Høns var fabelagtig, nogle af tøserne blev lidt stive i masken, den sendte jeg rundt. Kan ikke dy mig. Heldigvis er jobbet ikke rød stue, hehe.

Nu til noget alvorligt, det er tid til at anlægge skæg, sikker på at denne trend også vil ramme miljøet her som en lyndild.

Der er ikke til at stå for.:

The specific hipster-inspired style — a lumberjack-meets-roadie hybrid — was made popular in neighborhoods such as Williamsburg, Bushwick and Park Slope, doctors and patients said.
One happy patient is Danny, 27, whose beard used to be so patchy, he was forced to “fill it in” with an eyebrow pencil, he said.
Two years ago, he paid $8,500 for the surgery, which he considers a fashion statement.
“I have a baby face but now I’m able to look older. My fashion statement is a little edgy, and I do like the ‘rugged look,’” he said,
He added, “It’s one of the best investments I’ve ever made.”

http://nypost.com/2014/02/25/hipster-wannabes-forking-over-thousands-for-facial-hair-transplants/