tirsdag den 3. december 2013

Aftagerkønnet

Selvom samtlige af regeringens planer om at indføre øremærket barsel til mænd i en eller anden form er kollapset totalt ligesom alle andre af deres vi-lever-i-en-verden-bag-kosteskabet løfter, som fatsvage borgere har stemt på i det misfoster af en styreform, som giver dem stemmeret, så kan jeg stadig brokke mig over det.

Faktisk var det Betina, som gjorde mig opmærksom på, at det altid er kvindemennesker, hysteriske feminister med ideer om øremærket barsel, der bløder igennem overalt i medierne. Dog er det ikke den uundgåelige sandhed, der dukker frem som ildelugtende blodpletter fra feminismen, men derimod røde, forvrængede fantasier med et strejf af fascisme.

"Mændene skal have den her øremærkede barsel," siger talskvinden. "De ønsker den, og hvis de ikke får den, tager kvinderne den fra dem." Aha. Og hvor er så alle disse mænd, der skriger på øremærket barsel? Jeg kender ikke nogen. Jeg har ikke set nogen. Er de alle så vege, så feminiserede og under tøflen, at de ligesom kvinder ikke tør gå efter det de vil have? Næh, jeg tror bare ikke, de eksisterer, ligesom mange andre af socialismens ofre og skurke. Hvis mænd vil have deres barsel, tager de den bare sammen med mobningen, der følger med. De behøver ikke det modsatte køn til at give den dem, selvom det i sagens natur kan være svært for aftagerkønnet at forstå.
Aftagerkøn, -net: Det køn, der samlet set aftager mere, end det producerer. Se også: Kvinde.
Feministerne ønsker, at mænd skal opføre sig som kvinder, og hvis de ikke vil af egen fri vilje, skal de tvinges, så de kan lære at forstå, at det er godt for dem. Klassisk fascisme. Aftagerkønnet forstår simpelthen ikke, at når mænd vil have noget, så tager de det. Mænd venter ikke på, at det andet køn giver dem det, ligesom kvinderne selv gør. Mænd sidder ikke med hænderne i skødet og brokker sig bag om ryggen på kvinderne over, at de ikke må tage barsel. Og derfor skvatter feministernes argument om at mænd skal gives barsel gennem lov - en ide der vokser ud af kønsmæssig snævertsynethed - sammen i virkeligheden. Desuden er det direkte latterligt, at en lov vedtaget af en flok ubarberede fruentimmere skulle kunne annullere de naturlove, der er opbygget gennem menneskets 200.000 årige udvikling: Kvinderne passer børnene. Og de elsker det jo. Især det med at gå hjemme og at slippe for at lave rigtigt arbejde.

Nu når regeringen har måttet opgive alle planer om at kvindeliggøre mændene, så er det jo heldigt for feministerne, at der findes private virksomheder, der agerer nyttige idioter. Jeg har før beklaget mig over Danske Bank, der hoppede på Occupy-bølgen, og nu er det Fætter Kusine BR, der med det nye julekatalog lefler for de kønsfornægtende:

Ja, vælg da den lyserøde udgave, ikke? Dørmåtte!
Hvad forsøger de at bilde os ind? Drenge og mænd interesserer sig bare ikke for at støvsuge eller at gøre rent. Og hvorfor ikke? Fordi det er hjernedødt sisofysarbejde. Der er ingen udvikling i det. Ingen forandring. En sund dreng, der fik en støvsuger i julegave, ville inden for kort tid begynde at finde på alternative anvendelsesmuligheder, såsom at fange fluer, suge kjolerne af pigerne eller at plage livet af hunden. Skulle han omsider finde på at gøre rent, ville det alligevel ske så sent, at støvsugerrøret ville være for smalt til at opsuge skidtet.

Fat dog, at det er biologien, der afgør legetøjet. Ikke omvendt. Du får heller ikke en hund ud af en kat, uanset hvor mange kødben, du kaster den.

En pige, der bruger en Weber. Aldrig set i virkeligheden. Det kønsforvirrede katalog taget i betragtning, kan det dog ikke afvises, at det er en dreng, der har taget en paryk på.

Pigen gør sig smuk til en badboy, hvilket aldrig bliver drengen ved siden af.
Så er der drengen, der hjælper pigen med at smukkesere sig. Det giver ingen mening. Ingen! Pigen gør sig pæn for at tiltrække en mand med magt og penge, så hun til dels kan blive tændt og til dels kan gå hjemme på barsel og slippe for at arbejde. Drengen har ingen grund til at gøre sig smuk, med mindre han er en eller anden skabagtig homoseksuel, og helt ærligt, hvor mange mænd er det? Skal vi virkelig tilrette hele legetøjskataloget for, at medlemmerne af denne lille minoritet ikke skal "føle sig forkerte"?! Godt nok skal vi alle åbenbart være kvinder, men skal vi virkelig være så tøsede, at vi skal konstruere enorme problemer ud af enhver lille, latterlig følelse af at være udenfor? Held og lykke med at leve i et samfund, der fungerer som én stor, skiftevis klynkende og hakkende kvindearbejdsplads.

Og er der andre end mig, der har opdaget den skrigende dobbeltmoral i Kusine BRs katalog? Hvor er de handicappede børn og deres legetøjsudgaver af trehjulede scootere, parkeret ved plastikgadehjørner overdænget med små, tomme guldbajerflasker? Og hvor er indvandrerne? Lille Ahmed, der prøver tørklæder, mens hans søster leger med plastikspringkniv og et den-lille-halalslagter-sæt? Der er da vist et par minoriteter, som vi har glemt at inkludere, ikke? Sikkert fordi, man er bange for, at de som rigtige mænd ville tage handling og boykotte Kusine BR.

Præcis som alle I andre også burde gøre.
P.S.: Dette indlæg er til dels skrevet til ære for Ditte Geise, som endnu en gang nævner Bitter Blog i Politiken uden at linke hertil, så læserne ikke får en chance for selv at vurdere bloggens humoristiske vinkler. Det er ikke nemt, når den eneste, der bekræfter ens verdenssyn er en betøflet teenager.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Bob, må jeg foreslå kusine burka i stedet for kusine BR?

Du husker vel stadig sidste år hvor kusinen holdt stor Eid-fest udsalg men glemte at give de samme %-er til den kristne højtid et par måneder senere?

Jeg husker det i alt fald - og køber mine drenges legetøj på nettet eller i Bauhaus (rigtige drenge ønsker sig værktøj)

Anonym sagde ...

Ditte rammer helt ved siden af målet, når hun skriver at vi er vrede over at kvinder ikke vil give os adgang til deres køn.
Sikke noget vås.
Kvinder må for min skyld gøre hvad de vil, med hvem de vil, og når de vil.
Når bare de blander mig og mine penge udenom.
Men sagen er den, at de forventer at vi mænd gider betale for dem.
Gu gør jeg ej.
Og det er ikke kun fordi jeg er en misogyn misantrop, hvilket ellers passer mig fint at blive kaldt, men jeg gider faktisk ikke betale for ca 99% af alt det pis jeg bliver tvunget til over skatten.

Piger, I kan prokreere som i har lyst til, men betal selv festen, ellers få vanskabnings eventuelle fædrende ophav til at spytte i kassen.
Det er ikke at være uafhængig, hvis ens uafhængighed afhænger af at andre skal betale for den.

Få jer et job, og betal selv for jeres livsstil.

Anonym sagde ...

Om ikke andet kunne du lige tweete det her Bob:
http://ekstrabladet.dk/nationen/article2164197.ece

Arbejderens sagde ...

Bob du må lave et indlæg om det med mænd og kvinders hjerner. Det bakker ret godt op om det du siger her.

Anonym sagde ...

Burde det ikke hedde: "Modtagerkønnet".

Kvinder modtage lidt mere, end de yder til velfærdssamfundet, og derfor kunne du (sure hvide mand) godt give bare lidt mere, for at undgå amerikanske tilstande her i landet. Tænk på børnene!

Holger the Dane sagde ...

Velskrevet og på kornet som sædvanlig. Jeg håber at du snart udgiver et indslag om pressens, mediernes og snart sagt alle andres hykleriske reaktion på at en kommunistisk terrorist i SYdafrika endelig er kradset af.