torsdag den 14. november 2013

Venstrefløjen hader Im

I disse dage løber alle klovnene fra det politiske mediecirkus rundt imellem hinanden. Grunden er, at Im, en syv-årig thailandsk pige, er blevet udvist, fordi hendes danske stedfar er død. Udvisningen er foregået efter alle regler, hvorefter hele Danmarks befolkning hyler op og får politikerne til at vedtage en særlov.

Im appellerer uundgåeligt til din medfølelse, hvad enten du er enlig, gift, mor, far eller en gammel, beskidt mand, der ønsker at spare en årlig ferierejse til Thailand. Som hun står der med en tandløs mund og tårer i de smalle øjne ligner hun jo ens egen datter, når man netop har trukket hende en lige højre. Hun er en nuttet lille en, siger I, og jeg er sikker på, at en bebumset, trettenårig amerikansk drengs udvisning ikke ville have vakt lige så stor furore. Nå, nok om dén side af sagen.

Venstrefløjen og højrefløjen har vidt forskellige mål med deres fælles, populistiske ønske om at hente Im hjem. Højrefløjen ønsker at fremstå menneskelig og tager fat i sagen, fordi det ikke er dem, der sidder med magten og afgørelsen og dermed aben. Venstrefløjen og Godhedens gumpe ønsker at ændre de bestående regler. For alle.

Sagen er, at Im faktisk skulle udvises. Ja, selvom hun er nuttet. Og ja, selvom hendes stedfar er død. Af kræft, endda, hvorfor alle violinerne er blevet trukket frem. Men hverken hun eller hendes mor er danske statsborgere, og derfor hører de ikke hjemme i Danmark.

"Er du ikke lidt hård nu, Bob?" spørger selv mine hårdeste, mest onde og fremmedhadende læsere. Jeg følger blot reglerne. Reglerne er nødvendige, så længe vi ikke vil reagere på det virkelige problem. For der findes faktisk en løsning på Ims problem. Der findes en måde, hvorpå Im og andre i en lignende situation - som det naturligste i verden og uden krampagtige særlove - kan blive i Danmark.

Reglerne er nemlig udformet, som de er, fordi ingen tør sige lige ud, at vi ikke vil have mellemøstlige, muslimske indvandrere. Derfor syr man alle mulige lappeløsninger op omkring det store hul i statskassen, som de efterlader, for at undgå, at det bliver endnu større. Og alle disse lappeløsninger ender med at ramme uskyldige. Præcis, som når kommunens dyneløfteri går ud over de virkeligt trængende, fordi det store flertal på støtten svindler.

Det fremstår totalt grotesk at udvise Im og hendes mor, der kan bidrage med både forårsruller og massage og hvad ved jeg, mens vi beholder to voldelige, kriminelle, der har skåret øret af deres offer, og som intet kan tilbyde os. Intet. Er det fordi, de har mospudehår? Er det fordi, de har en større tilknytning til Danmark? Nej, det er fordi de er mellemøstlige muslimer, og venstrefløjen har besluttet, at de altid er ofre, og at Vesten altid er skyld i deres ulykke.
Dansk indvandringspolitik i en Mortal Kombat version.
Venstrefløjen insisterer på, at vi skal modtage og absolut beholde de elendigste, mest uduelige flygtninge. De elendigste er dem, der har brug for mest hjælp, og i venstrefløjens optik er det altid deres stakkels ofre, mellemøstlige muslimer. Dermed er der ikke plads til Im i de rødes verden. Hun passer ikke ind i deres offerretorik. Se selv udmeldingen fra Amnesty International, der plejer at hyle op om racisme og politivold, hver gang en eller anden vanvittig indvandrer har voldtaget en tilfældig og har modtaget tre dages hæfte: Ingen rysten på hånden. Reglerne er fulgt.

"Hov, hov," bøvser dine Bjørnebrygblissede kinder. "Venstrefløjen ønsker, at der skal være plads til alle i Danmark. Både Im og Ahmed!" Ja, ja, fint. Men der er ikke plads til alle. Jeg ved godt, at venstrefløjen også tror på pengetræer, men i den virkelige verden er der altså begrænsninger på vores ressourcer, og de er hårdt pressede af latterlige konventioner, blødsødenhed og fuldstændig kritikløst åbne grænser. Så nej, vi kan ikke give adgang til alle børn, ligesom hende den (k)lamme ønsker, selvom Mellemøsten ganske sikkert kan levere en ordentlig røvfuld tandløse unger med skæve øjne. Desværre på grund af for mange "tæt beslægtede gener" i stedet for race. Nej, vi er allerede fyldt op, og derfor må børn som Im vige.

Husk det, næste gang du sætter dit kryds. En stemme på de røde svarer til endnu flere mærkelige regler for at undgå at forholde sig til det, alle tænker, og ingen tør sige: "Vi vil gerne have Im, for hun hører til og kan bidrage til vores samfund. Det kan og vil de mellemøstlige muslimer ikke. Derfor er det dem, der skal vige pladsen, når den er knap. Ikke Im."

16 kommentarer:

Anonym sagde ...

Intet mindre end fremragende!

Morten - - - sagde ...

I det mindste lejrer det uudtalte udsagn sig i alles bevidsthed: "Det er personer fra bestemte kulturer, vi ønsker at holde ude". Tro mig - det bliver hurtigt erkendt af alle, der ikke er blevet skolet til ikke at høre det. Og med tiden også af de sidste, om end det går trægere.

- - -

Anonym sagde ...

Spot on

Berit Anita Andersen sagde ...

Im appellerer uundgåeligt til din medfølelse, hvad enten du er enlig, gift, mor, far eller en gammel, beskidt mand, der ønsker at spare en årlig ferierejse til Thailand.

Jeg er helt vild med den sætning. Så gennemført ond.

Berit Anita Andersen sagde ...

"Im appellerer uundgåeligt til din medfølelse, hvad enten du er enlig, gift, mor, far eller en gammel, beskidt mand, der ønsker at spare en årlig ferierejse til Thailand."

Jeg er helt vild med denne her sætning ..

Anonym sagde ...

I bet you can squeal like a pig , Bob! Weeeeee!

Bob Glitter sagde ...

Anonym@12.20: Naturligvis. Men jeg gør det ikke. Det kunne risikere at støde nogen.

Anonym sagde ...

Sørgeligt men sandt. - Og konge med linket til Deliverance. Tænker sgu' tit på den fim, når jeg kører over Tryggevælde å ud på Stevns ....

Anonym sagde ...

Fuldstændig rigtigt. De racister vi har her i landet kommer alle fra venstrefløjen og den muhammedanske race.

Det er lidt som med venstrefløjens forhold til nazime. Man udnævner nogle til at være nazister.

Velsagtens for at dække over egne tilbøjeligheder i den retning.

Anonym sagde ...

Der burde være en Bitter Blog hver dag,de er en førnøjelse at læse og rammer somregel plet.

Anonym sagde ...

Jeg har tænkt lidt det samme .. at dette ikke kun ehandler om, at det er synd for pigen, men også om hvilken kultur hun kommer af. Men at det er politisk tabu at udtrykke noget sådant ved lov, hvorfor vi ender med en udlændingelovgivning der på samme tid er absurd stram og absurd slap.

Den brede befolkning kan udmærket se, hvem der med tiden vil blive en glimrende samfundsborger og hvem der ville blive en bekostelig pestilens. Vi mennesker er nemlig generelt ganske gode til mønstergenkendelse. Kampagnen for at få Im tilbage til Danmark bekræftede også implicit nogle af de kriterier, som vi bruger til at sortere. F.eks. at hendes mor kommer fra venligtsindede Thailand (underforstået: ikke et muslimsk lorteland), er under uddannelse (underforstået: ikke en omvandrende postkasse på bistandshjælp), hun går i skole i en lille by i Jylland (underforstået: der tales dansk på skolen), udvisningen sker som følge at et tragisk sygdomsforløb og dødsfald (underforstået: næppe nogen fidus, der planlagt for at snøre de danske skatteydere). Alt i alt har hun gode kort på hånden, og det glæder det mig, at sagen endte som den endte.

Og lige så meget ville det faktisk glæde mig, om de palæstinensiske brødre og alle af samme støbning blev sat til at grave uran op af Kvanefjeld med de bare næver resten af deres liv. Og for min skyld kunne vi godt sælge stadset til israelerne, hvis det kunne ødelægge deres livsglæde yderligere.

Anonym sagde ...

Kære Bob.

Disse udtalelser gør dig ikke nærmest smuk, men helt igennem perfekt smuk.

Du rammer bull's eye hele vejen igennem.

I gamle dage var det en lille dreng, som var den eneste, der uden risiko for straf, kunne bekendtgøre, at kongen intet tøj have på. Og han gjorde det.(Dog vidste han sikkert intet om strafrisiko i sin uendelige barnlige naivitet og uvidenhed).

Her og nu er det en lille, helt sikkert sagesløs pige, der får det danske folks øjne op for, hvilke forbrydelser det daglig er udsat for fra lovgivende magts side.

Tak Bob, må din smukhed vokse videre......

Polle pophår sagde ...

Brilliant!!!

Anonym sagde ...

Wow! Fantastisk!

Anonym sagde ...

Det er det man kalder at slå hovedet på sømmet. Wow.

Ligeledes en glimrende kommentar herinde: "en udlændingelovgivning der på samme tid er absurd stram og absurd slap". Det er SÅ præcist formuleret.

Jan Helmut Jørgensen sagde ...

Hold da kæft en gang lort at skrive.