fredag den 22. november 2013

Kommunistvalget

Så fik Enhedslisten den forventede storsejr ved kommunalvalget? Er danskerne blevet ægte kommunister nu? Ønsker de virkelig revolution og ophævelse af privat ejendomsret? Næppe.

Langt størstedelen af Ø-vælgerne er snotforkælede SF- og S-vælgere, der er skuffede over, at den guldkrukke, som regeringen lovede inden valget, naturligvis ikke fandtes for enden af rødbuen - I ved, der hvor virkeligheden eksisterer. Og i stedet for at indse, at de røde fører dem bag lyset, tager de bare endnu et skridt ud til venstre, hvor løgnene er endnu større. Som at kompensere for sit tab i et pyramidespil ved at indgå i et endnu større pyramidespil, selvom denne analogi selvfølgelig ikke passer på socialister, der kun vil spille med, når de ikke selv behøver at lægge en indsats.

"Og hvad så, hvis jeg stemte Enhedslisten?" spørger pædagogen, som ville hyle som den fede, stukne gris, hun er, hvis Gadens Parlament virkelig dukkede op og tog hendes to-millioners villa med tilhørende trampolin. "Landet bliver jo ikke kommunistisk af, at Enhedslisten får mandater, for det vil de andre partier forhindre." Aha. Hvilken fantastisk logik! Vil det så også være okay at stemme på nazisterne? For vi ved jo, at de andre partier vil forhindre, at DSB sender jøderne på kreaturklasse til Auschwitz, ikke? Det var sikkert også sådan, de tænkte i Tyskland.

Og nu vi er ved nazister. Lad os lige zoome ind på Aarhus, denne landets næststørste by, der efter sigende var en veritabel rotterede af nynazister, hvor de stakkels unge, fredelige enhedslistegadekæmpere ikke kunne gå i fred. En by, der desperat måtte igangsætte målrettede projekter til bekæmpelse af højreekstremisme. Hvor mange stemmer fik Daniel Carlsen, tidligere nazist og hele Danmarks førerhund, da han omsider stillede op for den heilende pøbel i Danmarks svar på Ørneborgen:


Hov? Hvor var alle nazisterne henne i tirsdags? Var det Himmlers fødselsdag? Var de alle i København for at få en gratis hagekorstatovering? Nægtede de at stemme, fordi de er antidemokrater og holder sig til gadevold? Havde de heilet så meget, at deres højre arm var lammet, så de ikke kunne skrive et kryds på en seddel? Nej, de har simpelthen bare aldrig rigtig eksisteret - i modsætning til rødfascisterne, der som bekendt fik hele tre mandater med 9,4 procent af stemmerne og kun med nød og næppe undgik at sætte sig på en rådmandspost, fordi sosserne besluttede sig for at tilgodese vennerne i stedet for at lytte til vælgerne. Big surprise. Æd jeres egen medicin, kammerater.

Når vælgerne i Danmark er så debile, som de har givet udtryk for ved valget i tirsdags, har vi intet andet valg end at afskaffe demokratiet. Demokratiet misbruges simpelthen af flertallet til at tyvstjæle mindretallets midler. Vi bør i stedet indføre frihedsdiktatur. Det skal være ulovligt at undertrykke andre menneskers frihed og krænke deres ejendomsret, med mindre disse frivilligt går med til det. Så kan alle socialisterne gå sammen i deres egne, frie fællesskaber, der naturligvis ville implodere øjeblikkeligt uden tvangsinddrivning fra det store mindretal af borgere, der rent faktisk arbejder i produktive erhverv.

Historien om det historisk historieløse valg fortælles fint af ovenstående illustration. Kilde: heltnormalt.dk

Den overvældende sejr til Enhedslisten er et udtryk for umættelig grådighed hos socialisterne. Hvad vil de have mere end 8 ugers ferie, fri sygdom, masser af øv-dage og jobsikkerhed i deres selvdøde, offentlige snakkejobs? Det kan jeg svare på: De vil have hvilket som helst andet gode, der kunne risikere at dukke op hos en af deres medborgere, uanset hvad disse har ofret for at tjene til dette gode. Og de tillader sig endda at kræve det under klynken, hærgen og råben af for længst afdøde ligheds- og menneskelighedsklicheer.

Socialisterne bliver aldrig mætte. De er jo ikke engang sultne mere. Langt de fleste i Danmark har et alt for komfortabelt liv, et alt for let liv, fordi socialismen stamper alt liv ud af dem, der går foran, så fede forstads-Mette kan forny sin Toyota Aygo hvert tredje år uden egentlig rigtig at yde noget for det. Men det er ikke nok for hende. Nej, Enhedslisten skal til, så hun kan kræve endnu mere. Disse snyltervælgere er som fede, grådige børn ved en juletræsfest, hvor forældrene har sluppet alle tøjler, og børnene får lov at trække dem rundt i manegen. Det er på tide at sige stop og at give børnene den gave, de har bedst af: Frihed. Lige efter vi har hevet deres fedtede, autonome pølsefingre op af vores lommer og givet dem den lussing, de så himmelskrigende fortjener.

12 kommentarer:

veddinge sagde ...

Sådan: Historien om det historisk historieløse valg.
Tak, Bob!

Anonym sagde ...

Bravo, Bob. Du har overgået dig selv med dette indlæg, det burde skrives ind i folkeskolens pensum.

Anders

Hunden sagde ...

Ikke nogen fordel at sidde i et ikke isoleret kontorfællesskab, når man læser denne artikel. Jeg var ved at brække mig af grin - og alligevel, så fik den lille svulst i maven samtidig ekstra næring.

Anonym sagde ...

Præcis det samme som Hunden! :-D

Anonym sagde ...

Bob! Du er jo "guddommelig" eller måske Gud - "hamselv" . Tak for dit indspark!

Knud Madsen sagde ...

Det er dog noget at det mest begavede jeg i dag har læst.
Tak for en virkelig glimrende analyse!! :-)

Jesper sagde ...

Facebook-billedet er fra heltnormalt.dk, men jeg forstår udmærket, at du ikke vil indrømme, at du læser Politiken.

Lennart P. sagde ...

Lige i øjet og og humoristisk fremført....helt perfekt!!
Du skulle være med hos Clemens Ordflom på DR2....nå nej,du ville blive afbrudt konstant og nådesløst :)

Anonym sagde ...

Diskuterede muslimsk masseimmigration med en rødfascist her den anden dag. Jeg spurgte: "Hvorfor skal den europæiske bybefolkning erstattes af muslimske immigratner?". Rødfascisten svarede: "Hvorfor ikke".

Anonym sagde ...

Bulls eye.
Jeg var færdig af grin da jeg læste denne:
"Havde de heilet så meget, at deres højre arm var lammet, så de ikke kunne skrive et kryds på en seddel?"

Anonym sagde ...

Hmm, jeg troede det var satire, men det er jo spot on!
super indlæg!

Anonym sagde ...

Kun en tåbe frygter ikke socialismen......