fredag den 1. november 2013

Hold nu kæft, Yahya Hassan!

Nej, det mener jeg faktisk ikke. Yahya, der er Danmarks nye hotte digter, må sige og skrive lige præcis det, han vil. Fint for ham og hans karriere, at han i en alder af 18 ophøjes til litterær helt af det politisk korrekte Danmark for en bunke digte, hvis kvalitetsmæssigt indavlede fætre vælter ud af enhver teenagers dagbog. I de rigtige kredse anses det vel som et avancement at gå fra almindelig pøbeloverførselsindkomst til den kunstnerstøtte, der vel snart kan forventes at falde ned over ham, selvom det reelt svarer til at skifte Choko Pops'ene ud med Guldkorn, tomme kaloriekilder, begge ensidige tab i samfundsøkonomiens socialdemokratiske kostplan.

Det, der irriterer mig, er den sædvanlige, den forventelige reaktion fra det politisk korrekte, venstreorienterede, elitære Danmark. Det er den forudsigelige, uendelige række af Yahya Hassan-hyldende Facebook-opslag med femhundrede tusinde millioner like's fra halvhjernede, danske nokkefår, der brægende tripper efter den politisk korrekte hyrdetaktstav. Hvis jeg ser bare ét opslag mere, ser jeg mig nødsaget til at flå alt tøjet af og løbe skrigende gennem nærmeste indkøbscenter.

Vi så samme fænomen i 2008, da Villy Søvndal blev hyldet for - femten år efter alle almindeligt tænkende danskere - at opdage, at radikal islamisme er uforeneligt med danske værdier. Eller rettere, han vidste det jo udmærket i forvejen, ligesom hans tusinder af hønsestrikkende fans gjorde, men de turde først "syntes godt om det", da Villy havde sagt det. For så blev det pludselig politisk korrekt.

Du har nok forstået pointen. Det, Yahya Hassan siger med sine digte, har været almen viden i de seneste tyve år. Der er intet nyt i det. Intet! Men fordi, det bliver bogstavrimet ud af en indvandrer, fordi nogle infantile ordsammensætninger bliver trykt på et politisk korrekt, pænt forlag, så kan parnasset omsider opfatte det som sandhed. Det er kombinationen af, at det ellers så uvelkomne budskab kommer fra et af de stakkels, knap-så-blege ofre og at det bliver leveret på en fisefornem, såkaldt kunstnerisk facon, at de anstændige endelig kan æde det uden at få latte'n helt galt i halsen.

"Du forstår ikke digte," flår din kazoostemme sig gennem mine trommehinder. Forkert! Jeg hader dem bare. Digte er gennemført tøsede og klynkende. Digte skrives af udviklingsretarderede, patetiske navlepillere, der hverken har vilje eller evner til bare at skrive, hvad fanden de mener. Det kræver nemlig arbejdsmoral. Nej, i stedet vimser de omkring som overvægtige, kønsforvirrede drengepattebørn i ballettrikot og strør tilfældige, prætentiøse fraser om sig. Og visse hovne, debile, indbildske klaphatte, der føler sig bedre end deres medmennesker og som tilfældigvis overlapper helt utroligt meget med mængden af socialister, løber med glæde rundt som nyttige idioter og samler dem op og påstår, at de åh-så-meget forstår det hele, fordi de ellers er bange for at blive stemplet som dumme eller racistiske af deres ligeså indbildske omgangskreds. Ja, det er i hvert fald ikke Yahya Hassan, der er dum.

"Nå, men så kan du bare ikke lide indvandrere," fortsætter du dumt, mens du nervøst piller ved din ironiske, islandske sweater i angst for at blive overfaldet af undertegnede, en ond, højreorienteret, sikkert nazistisk bodegaslagsbror, hvis grove, konstante, fysiske overfald på velmenende danske borgere er mindst lige så veldokumenterede som optagelsesritualerne på Hogwarts. "Du er nok racist!" Nej, din spade, jeg er fuldstændig ligeglad med farven på ophavet til de latterlige digte, som intet nyt bringer til bords. Jeg er bare pissetræt af den anden intet-nyhed: At det pæne og anstændige centrum-venstre er så ufatteligt dobbeltmoralske.

Når Yahya Hassan siger:
"Men jeg taler om underklassen. Tag ud i en hvilken som helst ghetto, tag til Gellerup, tag til Trillegården, tag til Nørrebro, tag Tingbjerg. Så ved du hvordan tingene hænger sammen, alle sælger hash, alle stjæler, alle hæler, mine fætre, alle gør det."
Så klapper de anstændige i deres små, liljehvide hænder eller nikker indforstået med pegefingeren på læben. Eller måske trækker de på skuldrene. Men hvis Lars Heedegaard eller Firoozeh Basrafkan laver en lignende generalisering, så bliver de øjeblikkeligt forfulgt og afstraffet ved hjælp af de anstændiges værktøj til at lukke munden på dem, de enten er uenige med eller ikke kan lide: Paragraf 266b, racismeparagraffen. Åh Allah, hvor har jeg lyst til at kravle op i nærmeste minaret og bare kaste mig ud og gøre en ende på min eksistens i jeres fuldstændigt selvmodsigende meningsdommerdømme.

Det værste ved det hele er, at de indvandringssultne sandsynligvis vil dreje alt dette her til deres egen fordel: Se, hvor smuk en kunstner vi har skabt ud af indvandringen. Se, hvad vores menneskelige, almoderlige velfærdsstat er i stand til at bygge ud fra så elendige kår. Yahya Hassan har alene været samtlige indvandringsmilliarder værd og det bedste, vi kan gøre, er at fortsætte med at åbne dørene og lukke endnu flere ind, så vi i fremtiden kan blive endnu mere beriget af smuk kunst.

Det ender aldrig! Selvom sandheden har været alment kendt i årtier, og selvom de får den serveret lige i deres modebebrillede fjæs i en åh-så-kunstnerisk form, som lige præcis de er så intelligente, fintfølende og æstetiske at kunne værdsætte, vil de Gode aldrig fatte den: At bevidstløs ikke-vestlig indvandring er noget lort. At den skader vores land og at konsekvenserne vil koste vores land dyrt, såvel økonomisk som menneskeligt som kulturelt. Den pris er bare for høj for en tynd omgang gymnasielyrik.

14 kommentarer:

Anonym sagde ...

Han siger jo også bare det samme som Karina Pedersen sagde for fire år siden.

Og hun sagde det endda i De Frelstes Hovedorgan.

http://politiken.dk/debat/ECE801945/underklassen-mangler-moral---ikke-penge/

Anonym sagde ...

Haha, "likede" din blog på facebook og fik flg. "Minder om bitterblog" forslag:

"Lola Jensen" og "Tal ordentlig"

Bob Glitter sagde ...

Anonym@12.26: Hvis fans'ene af "Tal ordentligt" tilsvarende får anbefalet Bitter Blog, så passer det mig glimrende. De dydsmønstre kunne trænge til en omgang ærlig snak.

Arbejderens sagde ...

Det jeg mener gør Yaha Hassan vigtig er ikke budskabet. Det er som du siger, ingen nyhed. Men det har ellers kun været ariske hvide kartoffeldanskere der har sagt det ud fra observationer de selv har gjort. Og de er omgående blevet tiet ihjel og/eller straffet.

Ud fra et kildekritisk synspunkt er der langt mere troværdighed omkring Yaha Hassan. + han har fået taletid.

Anonym sagde ...

Indvandringen er jo kun naturens svar på det forhold, at de anstændige/politisk korrekte ikke selv gider avle børn eller tage ansvar for samfundets fremtid.
Om Hassan er dum eller modig, er svært at sige, men han lever livet farligt nu og fortjener af den grund respekt

Bob Glitter sagde ...

Arbejderens: Det er en fejl, at sandheder ikke kan siges af den årsag, at de kommer fra hvide mennesker. Jeg brækker mig over de kulturradikale, som hylder sådan en digter, primært fordi han er en indvandrer og fordi, de er bange for at virke racistiske, hvis de skulle kritisere ham.

Anonym sagde ...

Du er spot on Bob!

Anonym sagde ...

Arbejderen.

Du overser det faktum at han, og hans tekster, også er vores ( os der har sagt det i 20 år ) bevis og at der i øvrigt kommer flere i fremtiden.

Forskellen er stadig at "vi" var ude med oplysningerne for de famøse 20 år siden!

Anonym sagde ...

Hvis De Radikale og Cafétosserne kun hylder ham pga hans hudfarve, hvem er det så der er racister?

Arbejderens sagde ...

Det er vigtigt at det nu bliver et væsentligt sværer for de kulturradikale at affeje det som WASP(White Anglo-Saxon Protestant) propaganda.


Sandheden kan affejes af tumber under alle omstændigheder men mellemgruppen kan måske flyttes. Og det er netop mellemgruppen der i demokratisk er vigtig.

Anonym sagde ...

@arbejderen og Kong Bob

I tager fejl og undervurderer de venstre-intellektuelles evne til selvbedrag, de klæder det blot i akademiske gevandter og så kan de fortsætte på et endnu højere og mere overlegent plan med at mene som de altid har ment!

Underbygges af følgende citater:

Fra Politiken, en anmeldelse skrevet af Lilian Munk Rösing: ”Der er en enorm kraft i Yahya Hassans vrede stemme. Den kraft bør ikke misbruges af journalister, der reducerer digteren til debatindlæg, eller politikere, der sætter dem i fremmedfjendlighedens tjeneste”

Eller hvad med Thomas Boberg i Jyllands Posten: ”alle mulige debattører kaster sig over ham og bruger ham til det, som de vil bruge ham til, selv om det , han siger , ikke er en særlig klar analyse af ret meget. Han er digter.”

På den måde kan man intellektualisere det grimme væk, og hævde at man ikke kan læse et værk 1:1 men kun som en æstetisk ytring, og de åndsfattige forstokkede etc etc, der måtte se digtene som kritik af noget som hels,har forhudsforsnævring og generelt ikke er i stand til at læse på den rigtige måde.

Sørgeligt, men sandt. Som Karius sagde til Baktus ”HAN VIL IKKE HØRE”

Arbejderens sagde ...

Anon: nu nævner du ekstremtilfælde og dem er jeg enige i aldrig kan flyttes.

Men jeg har et - naivt - håb om at der findes en mellemgruppe der godt kan flyttes.

Anonym sagde ...

Jeg vidste ikke, at jeg havde en blog..

Den her reddede min dag:

"Du forstår ikke digte," flår din kazoostemme sig gennem mine trommehinder. Forkert! Jeg hader dem bare.

Kenneth Valbjørn van der Schaaf sagde ...

"Den pris er bare for høj for en tynd omgang gymnasielyrik."

Jeg ved lige præcis, hvordan du havde det, da du skrev den sætning.