onsdag den 21. august 2013

Tåbelige turister

Nu er der igen dukket historier op om stakkels danskere, der af en eller anden grund er blevet afvist indrejse til USA, hvorefter medierne og alle vi andre forventes at ynke dem. Et eksempel er en radikal politiker, som ikke kan komme ind, fordi hun har købt kjoler i Pakistan, og et andet er en ung mand, som tilsyneladende har overtaget et telefonnummer fra en PET-overvåget person, hvorfor han er havnet på en terrorliste og dermed nægtes indrejse til Staterne.

Nu kan man selvfølgelig godt forstå, at det må være træls ikke at kunne få lov til at rejse ind i verdens bedste nation, men hvad er egentlig problemet? Er det bare en ganske almindelig opfattelse, at man har en gudsgiven ret til at rejse ind i ethvert land, man skulle ønske? I så fald er det en fejl. USA er en selvstændig nation og kan nægte lige præcis enhver, de måtte ønske, at komme ind i deres land. At de oven i købet på en eller anden facon skulle være forpligtet til at forklare det over for alle og enhver er en latterlig tanke.

Nu ved vi jo godt, at det i langt de fleste tilfælde handler om, at de afviste indrejsende bærer noget skummelt i bagagen. Og jeg taler ikke om den kuffert, de bringer med ind. Nej, for det meste drejer det sig om, at de har en eller anden fortid i en voldelig, socialistisk ungdomsorganisation, og enten spiller de uvidende eller også tror de virkelig, det ingen betydning har, fordi de stadig ikke fatter de helt logiske konsekvenser af at have været medlem af eller at have støttet samfundsomstyrtende organisationer.

Jeg ved ikke med den unge mand og hans telefonnummer, men lur mig, om ikke den pakistanske netbutik, hvor det radikale kvindemenneske købte sine hæslige hipsterkjoler, er et mere eller mindre kendt terrorskalkeskjul? Og selvom det ikke er tilfældet, så fatter jeg udmærket, at USA afviser radikale politikere. I hvert fald hvis de bare har den mindste anelse om, hvor meget landsskadelig virksomhed det parti har bedrevet inden for de seneste firs år.

De fleste står som dumme børn med store, dumme, åbne runde munde, når jeg siger min mening om dette emne. Dette skyldes, at medierne og systemet i årevis har hetzet mod nationalstater og advokeret for den grænseløse verden. Der er endda de Amnesty-typer, som tror, at der findes et eller anden overnationalt, moralsk regelsæt, som de tilfældigvis selv støtter eller har fundet på, og som kan gå ind og tilsidesætte lovgivning i suveræne stater. Magen til humanistisk, selvsmagende og bedrevidende ævl skal man lede længe efter. Bare fordi vi selv lukker alskens affald ind i landet, beholder voldtægtsforbrydere og terrormistænkte og udviser velfungerende indvandrere, og samtidig føler os enormt gode derved, så betyder det ikke at alle andre lande i verden er lige så totalt dumme, naive og selvdestruktive som os.

Kære danskere: Så fat det dog! I har ikke en eller anden overnational ret til at flytte jeres fede, blege korpusser rundt, hvor det lige præcis behager jer. Enhver nation kan med fuld ret afvise hvem fanden de vil, og de behøver ikke forklare noget som helst for jer. Heller ikke selv om I er "ganske, almindelige danske turister", der tilbageholdes i Israel. Yeah right! Der ligger altid noget bag. Altid.

9 kommentarer:

Balder sagde ...

De afviste danskere skulle være rejst ind via Mexico eller Canada, så havde der nok ikke været nogen problemer. Amerikanerne ved udmærket godt hvor terroristerne kommer ind. Via Frankfurt, Heathrow, Paris eller København.

Anonym sagde ...

Enhver kommentar til dette skarpt sete og velformulerede indlæg er unødvendig og overflødig.......

Anonym sagde ...

Prinicipielt enig.

Men jg synes nu, at historien om den unge mand med telefonnummeret er lidt dum. Antagelig er der tale om en helt almindelig ung mand, der gerne vil lægge lidt penge i USA, hvor helt almindelige erhvervsdrivende på Main Street gerne vil tage imod de penge. I stedet sander det hele til i inkompetence og blå briller.

Anonym, der hedder Bjarne sagde ...

@ Anonym 15.01:

Hvad er du ikke forstår i kommentaren fra Anonym 13.53?

Din kommentar er unødvendig og overflødig, og tjener kun til at vise, at du ikke kan læse.

Anonym sagde ...

Er du rendt tør for emner???

http://jyllands-posten.dk/indland/ECE5921058/dansk-stormoske-vil-lave-tv-for-terrorstyret-kanal?ref=ni.dk#

Anonym sagde ...

Der kunne vist også godt snart komme en lille snas om PETs flotte middage og http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article2089621.ece ... i det hele taget synes jeg det er som om, at uanset hvor skidt vores penge bruges, så grines der bare.. 'Jamen, om 14 dage er det jo glemt'. Øv.

Praktikant Hansen sagde ...

Jeg vil forbeholde mig ret til at være bitter og en tåbelig turist, hvis jeg blev nægtet adgang efter køb af billet samt indrejse.

Joe sagde ...

Host....

Joe sagde ...

*cikade lyd*.....