onsdag den 7. august 2013

Nøgenhedens pris

Måske har du hørt sidste uges agurkehistorie om den fyr, der filmede tredive gamle nøgenbadere i Nordsjælland, fordi hans elleveårige datter blev forskrækket over deres lange testikler, og uploadede filmen til YouTube under titlen "Liderbasserne"? Manden var naturligvis en nar. Mændene har lov til at gå nøgne, hvis de vil, og hvis vi skulle forbyde alt, der kan få elleveårige piger til at himle, ville menneskeheden ende med at eksistere i et vacuum i evig kredsløb omkring en uendelig livekoncert med One Direction. At gamle mænd med deres iver for at vise sig frem og med deres dårlige undskyldninger om, at badetøj "føles koldt", ingen skam har i livet, er så en anden sag.

Jeg kender desværre alt for godt den type gamle mænd fra det fitnesscenter, jeg beærer med mine besøg. Ældre, ufatteligt brune herrer, der bogstaveligt talt nyder at dingle nøgne rundt i omklædningsrummet hele dagen, mens de desperat forsøger at fange ens blik. Mænd, der bruger timer på at tage deres underbukser på, og som sjovt nok altid lige skal ordne en hel masse inden, som om omklædningsrummet var deres eget, alt, alt for private hjem. Seniorborgere, der stiller sig to centimeter fra en og tørrer sig langsomt, forsigtigt og skrigende rytmisk.

Specielt én fed, altid højtstønnende, gammel nar irriterer mig. Når han med et "OOOOOOrrrHHHHH!" har forladt bruseren, stiller han sig op midt i omklædningsrummet med spredte ben, kaster sit lille, lyserøde håndklæde om skuldrene som en kappe, så han ligner Pokemonudgaven af Grev Dracula, åbner munden, stikker tungen ud og ryster med hovedet fra side til side og skriger: "Lahlahlahlahlahlah", mens hans kønsorganer svinger og dasker i indbyrdes kappestrid om at hænge øverst. Denne øvelse foretager han sjovt nok altid lige præcis inden for den ti centimeter brede bræmme, der er synlig gennem døren fra resten af fitnesscenteret.

Jeg har ingen intention om at anmelde disse idioter til hverken centerledelsen, politiet eller YouTube. De har naturligvis lov til at gå nøgne rundt i omklædningsrummet, uanset deres lumre bagtanker. Men når jeg falder på knæ (i sikker afstand fra omklædningsrummet) og desperat beder til den i folkestemningen dominerende gud, Allah, om, at mine såkaldte medmennesker ville udvise bare en smule pli, så kalder folk det "nypuritanisme". Derfor vil jeg nu forklare, hvorfor en sund blufærdighed skænker det enkelte individ et i visse tilfælde længe ønsket strejf af selvrespekt og værdighed, samt at den, især for kvinder, er limen, der holder hele samfundet kørende.

Det er et velkendt faktum, at kvinder er en underskudsforretning. Til gengæld er enhver kvinde født med sin egen unikke, eftertragtede vare: Inkarnationen af sit kvindelige køn. Alle mænd higer denne vare, og som på alle sunde markeder stiger værdien af svært tilgængelige, efterspurgte varer, mens værdien af lettilgængelige varer falder.

Hvis en kvinde knalder rundt, som hun (måske/måske egentlig ikke) har lyst til, falder hendes værdi hurtigere end en nordkoreansk rumraket, og udover at naturen med stor sandsynlighed vil straffe hende med kneppecancer (politisk korrekt og kønsneutral paraplybetegnelse for samtlige HPV-forårsagede kræftformer, introduceret for at mildne luften for forpulede feministfår, der ikke brød sig om det folkekære navn "luderkræft"), vil hun have sværere ved at tiltrække en ordentlig mand. Og hvorfor så det?

Mænd er en overskudsforretning. Mænd er initiativrige, praktiske og arbejdslystne. De er født med et køn, der ingen værdi har, fordi de kopulerer med hvad som helst og naboens Chihuahua. Men de foretrækker trods alt en kvinde og allerhelst en, som de ikke skal dele med alle andre mænd. Derfor er de villige til at betale for og dermed forsørge den kvinde, der ikke har været erstatning for svinelever-i-dejlig-lun-radiator for halvdelen af det danske forsvar.

"Du har ret som altid, Bob," siger du. "Men bare fordi kvinden går nøgen rundt på en strand, betyder det jo ikke, at hun har været omkring hele blokken." Og du har fuldstændig ret, kære læser, men i denne overfladiske verden er fremtoning alt. Og ville du betale fuld pris for en vare, hvis den bare var smidt på hylden uden indpakning, hvor alle kunne pille og glo? Ville du købe en kvalitetsvare, hvis den var indpakket som en Kvickly X-tra discountvare? Nej, sandsynligvis ikke, fordi alle andre stadig ville tro, at du spiser billigt, selvom du faktisk har smag.

Så hvis du er kvinde og ønsker dig en sund familie med økonomien i orden og en mand, der ikke tæver dig, bør du værne om din værdi, og offentlig nøgenhed og tatoveringer er desværre noget, der dumper din værdi og får dit annoncerende prisskilt til at vokse, således at det fra at være et diskret, hvidt mærke eksklusivt placeret i nederste højre hjørne, bliver til et stort, orange skrigende tilbudsbanner, der til lyden af tryklufthorn flagrer over dit hoved til den dag, du ligger i graven. Med mindre, naturligvis, du er i stand til at holde dine udskejelser hemmelige, hvilket mange danske kvinder praktiserer, og som er den primære årsag til at lange udlandsrejser er utroligt populære blandt unge piger.

Hvorfor holder blufærdigheden så vores samfund sammen? Fordi, hvis der ikke eksisterer eftertragtede kvinder, hvis det svage køns kød er frit tilgængeligt, så har mænd intet incitament til at dygtiggøre sig, innovere og arbejde. Hvis ingen mænd arbejder, kommer der ingen penge ind. "Så er det godt, at kvinder uddanner sig mere end mænd," siger du. Bevares, ja, hvis du kan leve af rundhylsbaserede RUC-rapporter om, at multikultur er dejligt og at den vestlige verden er skyld i al dårligdom, eller af offentligt ansatte skrankepavinder med praktiske korthårsfrisurer og en bachelorgrad i stempelafgift og femhundrede øv-dage om året, så er alting fint. Så overlever du nok uden alt det, mænd skaber for at gøre kvinder tilfredse: Vand, der løber. Elektricitet til hårtørreren. Varme i bilsædet. Trådløst internet. Asfalt på vejene. Facebook. Eller bare gode, gratis skattepenge til at forsørge dit inseminationsundfangede afkom, som jeg havde kaldt horeunger, hvis ikke det ville gøre mig komplet til grin. Alle de ting, som kvinder bare tager for givet og som foruden, de bliver komplet hysteriske og umulige at have med at gøre.

Tror du stadig ikke på mig? Så kast dit blik på de samfund, hvor kvinderne går nøgne rundt. Lad os kigge ned mod Afrika. Det går fantastisk dernede, ikke? De har ikke opfundet noget som helst i de seneste 20.000 år, fordi udviklingen stoppede, da kvinderne bare besluttede at vade rundt med bare bryster konstant. Derfor bor de i lerhytter. Derfor har de ikke elektricitet, rindende vand eller internet. De er undskyldt, fordi de endnu ikke har opfundet tøjet, men det er jo fordi, ingen mand har taget sig sammen endnu, fordi kvinderne bare strejfer rundt med deres glinsende, sorte, svedende og dampende hud, som naturen har skabt dem.

Sådan er det, piger. Det er derfor, farmand passede på jeres dyd: Han ville sikre sig, at I fik en god og sikker fremtid i et stabilt samfund. Jeg er ked af at være den, der skulle fortælle jer sandheden. Ikke mindst, fordi feministerne og alle andre, der tror, de kan snakke sig væk fra tingenes rette sammenhæng og erstatte dette evolutionens åg med en alternativ virkelighed, vil forfølge mig i al evighed for ovenstående, kopernikustiske åbenbaring.

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ha ha din beskrivelse af Afrika fik mig til at le så højt, at stamkunderne på morgenværtshuset troede bartenderen gav en gratis omgang.

Anonym sagde ...

Hvis det var sandheden, burde hele den muslimske verden være en ledestjerne indenfor fremdrift og udvikling.

Bob Glitter sagde ...

Anonym@10.31: Forkert. Du glemmer den pointe, at de muslimske samfund er ufrie. Det er det, der holder dem tilbage.

Bemærk, at jeg på intet sted i dette indlæg taler for, at det skulle være forbudt for nogen at vade nøgen rundt.

Anonym sagde ...

Kære Bob Glitter.

Du har som altid ret. Det her beskrevne omhandler gratis-princippet.

Når noget ikke koster noget, har det ingen attraktion. Ingen vil eje eller have noget som alle og enhver kan erhverve uden indsats. Heller ikke en kælling der spreder ben, fordi hun tror, at hun har forstået noget bedre end andre. Eller måske føler det som et forpligtigende kald at kaste sig på ryggen for den første hun møder, når det klør mellem storetæerne.

Langt bedre er det, at bruge sin tid på, at gøre sig til en attraktiv partner. Og det er helt andre ting end store patter og hurtigt spredte ben, der skal til.

I det femisocialistiske Danmark har mange gode livskvaliteter fået frataget sine naturligt funderede værdier og blevet kastet på lossepladsen og vi ser i vor tid tydeligt resultatet heraf.

Henny Stewart sagde ...

Og sådan forklarer man det høje niveau, man finder i samtlige mellemøstlige lande ...

Anonym sagde ...

Du tager helt fejl, Bob

...Enø ligger ud for Sydsjælland - ikke Nordsjælland.

Anonym sagde ...

Jeg vil til enhver tid foretrække en kvinde, der er udadvendt og har en vis seksuel historie end en kvinde, der er indadvendt og knap nok tør gå i seng med én. Og jeg tjener knap 70k om måneden.

Men jeg har nok også bare en større pik, så jeg ikke får mindreværdskomplekser over hendes tidligere partnere :)

Louise sagde ...

Bare for at træde lidt mere i det med mænds mindre uddannelsesniveau, så er det faktisk ikke kvinderne der primært læser de humanistiske fag mere. For at understrege min pointe, så vil jeg da gerne lige nævne nogle af de nyeste tal for optagelse på diverse uddannelser fordelt på mænd og kvinder. Tallene er fra KU, men du kan finde den samme tendens på alle de andre universiteter.

Historie:
Mænd: 174
Kvinder: 101

Musikvidenskab:
Mænd: 82
Kvinder: 46

Medicin
Mænd: 567
Kvinder: 1039

Farmaci
Mænd: 76
Kvinder: 173

Odontologi
Mænd: 78
Kvinder: 245

Molekylær biomedicin:
Mænd: 41
Kvinder: 84

Jura:
Mænd: 593
Kvinder: 804

Bob Glitter sagde ...

Stewart Stardust: Læs min kommentar @10.35.

Anonym@17.53: Det er alligevel København det hele.

Anonym@18.00: Du har også penge nok til at betale dyrt for billige varer. Og hvis du i din oh-så-store-indsigt-i-erfarne-kvinder stadig tror, at det er store pikke, der tæller, så vælger jeg at ignorere dit vidneudsagn (med mindre du er neger).

Louise: Jaja, men lad os se på, hvor mange, der kommer ud i den anden ende. Sådan fik man også opbygget en solstrålehistorie om, at indvandrerkvinder læser mere end danskere, fordi man udelukkende kiggede på optagelseskvotienter, sandsynligvis dybt påvirkede af positiv særbehandling. Antallet af dimittender viste et noget andet billede ...

Hvis der stadig er flest mænd på dimittendniveau, ja, så er det jo bare et bevis på, at vi er blevet endeligt feminiserede. Og hvad hjælper det at kvinderne tager de naturvidenskabelige uddannelser, når kvinder kun duer til at vedligeholde noget, andre har skabt? De kan ikke innovere, fordi de ikke tør tage chancer og i øvrigt vil de helst passe børn.

Anonym sagde ...

Bevares. Der er mange kvinder inden for medicin og sundhed. Men innovation og produktudvikling - hvor skal det komme fra? Dyrlæger og tandlæger?

Arbejderens sagde ...

Det kunne sagtens komme fra mig selvom jeg hverken er den ene eller anden slags mediciner. Jeg har fået mange geniale ideer. Det kan man godt fra sædet i en gaffeltruck.

Meget af det kommer på min blog hvisnogen vil opleve noget stort i deres liv. Den har godt nok været lidt død efter Hedegaard blev forsøgt myrdet(den der lever stille lever(godt)).