fredag den 2. august 2013

Knuzz Trine Bramsen XOXO

Der gik ikke mange nanosekunder efter udgivelsen, før jeg fik tilsendt Socialdemokraternes it-ordfører Trine Bramsens indlæg om grimme it-nørder med opfording om at tage det op. Lad mig kort opsummere: Hun mener, at it-folk bør tage sig sammen, tage noget pænt tøj på og tale forståeligt, så andre, især kvinder, kan følge med i, hvad de siger og orke at sidde ved siden af dem ved sociale lejligheder.

Jeg vil først og fremmest erklære mig helt enig i Trine Bramsens konkrete observationer, idet jeg også er af den opfattelse, at lige præcis it-folk er usædvanligt grimme. Ingen gider at være i kontakt med dem på arbejde. Ingen. De er fede, lyder dumme, når de griner og ofte har de faktisk ingen særligt imponerende kompetencer, især når vi taler datamatikere og den slags, der som regel er ansat i KMD og spiller MMORPGs og bytter piratfilm til en statssubsidieret, alt for høj løn.

Jeg tillader mig dog at abstrahere over Trine Bramsens generaliseringer, således at de bliver kendetegnende for den almene nørd - det vil sige ham, der laver tænkearbejdet i enhver praktisk konstruktion, du kunne tænke dig, fra rumraketter over modelfly til stereoanlæg over smartphones. Og dermed kan vi igen genkende Trine Bramsen, der som altid er kommet med en nærmest perfekt stupid udmelding om et område, hun åbenlyst intet kender til. Intet.

Lad os betragte hendes udsagn et af gangen.
"Måske der er en eller anden konkurrence blandt it-folk om at tale i forkortelser og forklare tingene på den mest umulige måde, så tilhørere sættes af hurtigst muligt?"
Mit største problem med at kommentere på dette udsagn er, at jeg taler ligesom en nørd: Præcist. Jeg forklarer tingene, som de er, i stedet for at pakke dem ind i hypnotiserende dyner af buzzwords, der skal dække over, at jeg ikke forstår samtaleemnet. Det er det, nørden gør: Fortæller dig om tingene, som de er. Hvis du havde hjernen eller den mindste interesse eller talent for at spørge ind, ville nørden kunne uddybe alle de ting, du ikke forstod. Det tager tid. Men tid har kvinden jo ikke tid til at spilde, når hun sidder til et middagsselskab med den ene prioritet at få fyldt munden op med pik, inden natmaden kommer på.
"Jeg kunne aldrig drømme om at dømme folk på deres påklædning. For min skyld må man se ud, som man vil, og leve som man ønsker. Men som kvinde må jeg alligevel undres. Her sidder Danmarks fremtid bag skærmen iført tennissokker og gør dermed alt, hvad der overhovedet kan gøres, for at undgå kvindekontakt."
Jeg ved ikke, om det er muligt at modsige sig selv mere, end Trine Bramsen gør her? Alligevel, hvorfor tror hun mon, at hendes stakkels nørd ikke tænker på sin påklædning? Kunne det være fordi, han ikke er overfladisk, men bruger sin tid på at sætte sig ind i komplekse problemstillinger, så Trine Bramsen kan trykke på en knap og få varmet sin fede røv i bilsædet på vej hjem med aftenens smartbemærkningsscoring fra marketingsafdelingen?

En smule har hun dog forstået:
"De fleste danske kvinder (og mænd) drømmer om en engageret og passioneret partner. En der går op i noget. En som ved noget. Det kriterium lever både udvikleren og programmøren til fulde op til."
Korrekt. Men du glemmer at nævne, at run-of-the-mill kvinden går op i at checke Facebook, farve hår, sidde på cafe, læse bløde S/M bøger og brokke sig over, at hun ikke er blevet gift inden tredive/fået børn inden femogtredive/fået hus inden otteogtyve eller hvad fanden hun nu går op i af trivielle, materielle ligegyldigheder. Hun er muligvis interesseret i en engageret partner, men hvad hjælper det, når hun ikke selv er engageret i andet end at sprede ben for den næste tatoverede alfaidiot, der dukker op og behandler hende dårligt (det er det, som kvinder kalder "modspil").
"Det undrer mig hvorfor."
Jamen, det er fordi, kære pige, at du intet har forstået af den virkelige verden. Man kan dårligt klandre dig, når du er del af regeringens børnebande, der aldrig har haft et rigtigt job (undskyld, jeg ved godt, du engang har arbejdet i Føtex). Hvis man skal gå så meget op i sit udseende, at man kan tilfredsstille encellede hønsehjerner som din, så er det et fuldtidsjob. Og de eneste, der har tid til det, er folk, der ikke kan noget, og som derfor er nødt til at kompensere med deres udseende. Så simpelt er det faktisk. I stedet for at pleje sin overflade, udretter nørden faktisk noget. Han skaber noget, du kan bruge, men som du ikke tænker over i hverdagen, fordi du er en fladpandet gås, der ikke ville kunne skelne en hipster fra en nørd, om så den ene af dem parkerede sin fixie i en af dine rygdeller.

Sagen er, at en nørd skaber værdi. Men det har Trine Bramsen da i det mindste opfattet:
"Samtidig er branchen ikke et dårligt valg, når det kommer til løn- og arbejdsforhold"
Så kender vi sgu' socialdemokraten igen, hva'? Det eneste, de tænker på, når det kommer til stykket er at stikke hånden ned i andres lommer. Og nu er det på tide at få afbetalt dine bevidstløse drukforbrugslån på bekostning af en eller anden stakkels, kikset mand, der - i modsætning til dig - har brugt sit liv på at skabe noget.
"Jeg glæder mig til at se jer– og det gør mine single-veninder med hang til kloge og passionerede mænd også."
Dit indlæg, kære Trine Bramsen, kan koges ned til følgende korte afsnit, som forhåbentlig ikke er for kompliceret at forstå for selv den mest tomhjernede Paradise Hotel-fan:

"Nu har jeg og mine veninder kneppet os igennem den ene smarte alfaidiot efter den anden og omsider fattet, at der ikke er fremtid og penge i dem. Så hvorfor ændrer I med pengene og fremtiden og intelligensen jer så ikke, så I kommer til at ligne den smarte alfaidiot lidt og tilfredsstiller mine barnlige, overfladiske krav, så mit liv og mine prioriteter igen-igen kan komme i centrum?"

Evolutionen skabte luderkræften for at dreje menneskets udviklingsspor væk fra kvinder som disse.

20 kommentarer:

Kenneth sagde ...

Jaaaa... Fantastisk!!! :)

Kim sagde ...

Fremragende indlæg!

Bjarne sagde ...

Er du sur nu? Det er okay, at føle sig truffet engang imellem, men så tag det dog som en mand.

Bob Glitter sagde ...

'arne: Det gør jeg også. Inde på WoW er der delt stryg ud her til aften, kan du tro.

Morten K sagde ...

Så smukt og indsigtsfuldt at man må fælde en tåre.

Bob Glitter sagde ...

Det hedder vist strygl. LOLz!

Anonym sagde ...

Havde hun så bare set godt ud, så kunne man jo bære over med hende, men der er jo en grund til at konen åbenbart bliver tildelt et kikset umælende fjols med hvide tennissokker, når der skal lægges bordplan.

Anonym sagde ...

En mand der tjener penge, ja det kommer der til at mangle om 10-15 år når alle virksomheder og individer der kan er stukket af til bedre himmelstrøg.

Til den tid vil manden med penge nok bare vælge at gifte sig med en pige på en 18-20 år, gerne en jomfru, og ikke en kvinde som har sine bedste år bag sig og som han har mødt ALT for mange af i det offentlige skolesystem og andre steder.

Desværre Trine. Du må som andre af din slags kvinder (læs: dem der har overtrukket attraktionskortet i en ung alder), gå på Damhuskroen eller Streckers og blive samlet op af en 36 årig playboy fra provinsen.

Alternativt kan du melde dig ind på Farmerdating eller noget tilsvarende.

Anonym sagde ...

Apropros luderkræft, bekræfter denne artikel alle fordomme!

http://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/article2055502.ece

Flemming H. Sørensen sagde ...

Rettelse:
"Nu har jeg og mine veninder kneppet os igennem den ene smarte alfaidiot efter den anden og er efterhånden blevet slidte, slatne, og slappe, så nu gider de og ikke mere. Så hvorfor ændrer I med pengene og fremtiden og intelligensen jer så ikke, så I kommer til at ligne den smarte alfaidiot lidt og tilfredsstiller mine barnlige, overfladiske krav, så mit liv og mine prioriteter igen-igen kan komme i centrum?"

Flemming H. Sørensen sagde ...

Netop derfor dater jeg ikke den slags kvinder. Jeg er ikke et anden-rangs menneske. Hvis jeg ikke var god nok til dem, dengang de selv var noget ved at være sammen med, så er de ikke gode nok til mig, nu hvor de er blevet godt slidte, slatne, og slappe (3S). De havde travlt med at kneppe de "spændende" (lav-IQ) fyre, imens jeg kun kunne bruges, når de havde computer problemer. Nu er de dels blevet voksne nok til at indse at der ingen fremtid er i de "spændende" fyre, dels gider de "spændende" fyre dem ikke mere (hint; 3S), fordi der er nogle andre unge tøzzer der skal kneppes.
Nææ, jeg bruger kun min tid på nogle få udvalgte typer af kvinder, og finder jeg ikke en der er god nok til mig, så klarer jeg mig fint uden, det har jeg gjort hidtil. Jeg er ikke så desperat, at jeg render efter disse 3S-kvinder.
Og hvis jeg kunne rejse tilbage i tiden, og gøre noget om, ville jeg så begynde at drikke, tage stoffer, slås, og generelt opføre mig som lav-IQ fyrene, for at få et skrald fisse?
Nej! De må acceptere mig som jeg er, eller lade være, det er deres problem (og det ser jo også ud til at være et problem for dem).

Anonym sagde ...

Denne forbandede socialistiske lumreko afslører sit uendelige behov for at have nogen at styre rundt med både ude og hjemme sin stald. Hendes succes på Tinge er vel af samme (manglende) karat som statsminitricens. Derfor maa hun have en "mand" at hundse rundt med hjemme. Bare for at kunne syne bare en lille bitte smule magtfuld og dominerende.

Men det har hun sikkert ikke fundet - hvorfor ellers formulere dette sindssyge nødråb af en kontaktannonce.
Og jeg håber at enhver mand vil være i stand til at takke nej til denne femisocialistiske helvedesmaskines nødråb, da hos hende intet findes af interesse for et ægte stykke mandfolk.

Detr værste ved det hele er, at der findes adskillige af hendes slags. Men som en skolekammerat sagde for mange år siden: "Jeg vil ikke engang pule hende med en fremmed mands lem på en ti meter lang stang". Han var en klog fyr, selvom han kun var femten år gammel dengang.

Gustav Johansen sagde ...

"Evolutionen skabte luderkræften for at dreje menneskets udviklingsspor væk fra kvinder som disse."

Priceless.

Gammel alfa idiot, nu tennissokbeklædt IT nørd med svært sprog.. sagde ...

Dette er smukt i allerhøjeste potens.

Trine, din gamle havtaske, kom og læs sandheden.

Smukt skrevet Bob.

kirsten grundtvig utzon sagde ...

Ohhhh BOB, jeg elsker dig - også selvom jeg er en lille smule tomhjernet, har kneppet min del af alfahanner, som ikke ville giftes endsige have børn med mig. "Alle mænd vil ha' en luder - de vil bare ikke giftes med hende" er et citat fra en Spike Lee film (Nola) og det passer jo rigtig nok.
Flere videnskabelige forsøg viser at en kvinde tiltrækkes af en stor stærk mand når hun har ægløsning - på det punkt er vi kvinder STADIG lige så dumme som dyrene - og når hun ikke er i "løbetid" vil hun helst have en intelligent, semi-softi, forstående mand, som gir hende ret i alt, bare han får lov at stikke den ind en gang imellem (BTW; det der med store lørdag og lille-lørdag (onsdag - til dem der ikke ved hvad lille-lørdag er) passer ikke mere!).
Jeg har flere gange ansøgt dansk sprognævn om optagelse af et udtryk i retsskrivningsordbogen, men uden held. IKEA-SMISKEN; en særlig måde en pige/kvinde gnider sig op da sin mand/kæreste når de f.eks. er i IKEA (ja, der var der den startede) eller andre forretninger, han er blevet hevet med i, med lovning om et blowjob (som hun i øvrigt er for sur og træt til at gi' ham når de har samlet alle møblerne og sat dimserne på hylder). En gammel venindes mand sagde engang: nu kan jeg i det mindste bære de blå IKEA-sække direkte fra bagagerummet til containerens - godt set...!
Vi kvinder er ikke (alle) så dumme, som du giver udtryk for, vi vil bare gerne have jer til at tro det, så vi kan få jer til at gøre alle de ting, som vi ikke selv enten tør (som at fjerne edderkopper fra badeværelset) eller gider (alt det andet beskidte, hårde arbejde).
Hav en dejlig dag i mørket ;-)

Anonym sagde ...

amen brother.

Bonitzenator sagde ...

Jeg har det simpelthen bedre efter at have læst dit indlæg,

mange tak for det!

Arbejderens sagde ...

Ret marketing afdelingen til juridisk afdeling. ;-)

Anonym sagde ...

Hail BOB..

https://www.bt.dk/blogs/bt-mener-trine-bramsen-er-helt-fra-snoevsen

Anonym sagde ...

*Stående klapsalver!!!*