fredag den 31. maj 2013

Tak for Bomben

Jeg har tidligere brokket mig over Danske Banks latterlige leflen for venstrefløjen og nu gør jeg det igen. Jeg har nemlig opdaget, at de ikke længere vil tilbyde deres kunder at investere i firmaer, der producerer atomvåben. Fair nok, at Danske Bank er så tøsede, at de ikke selv vil tjene penge på dem, men at forhindre investorer i at sætte deres egne penge i disse firmaer pisser mig af.

Man kan ikke andet end lykønske venstrefløjen og de radikale med, at deres moralske terrorkampagner mod befolkningen har virket og har fået selv kapitalistiske Danske Bank til at tro, at Godhedsindustrien objektivt set har ret, og at "folket" som helhed ønsker at leve efter deres moralske kompas. For hvis vi lige træder et skridt tilbage fra hormonnedlagt-teenagepige-med-blomster-i-håret-stadie og betragter atomvåben ... er de da så slemme?

Nej, faktisk sikrede de fred under Den Kolde Krig, som udelukkende forblev kold på grund af atomvåben. Havde vi ikke haft atomvåbnene havde vi set talrige blodige opgør mellem øst og vest, og det ville have kostet mange menneskeliv på begge sider. "Uhhh," løber du rundt og hyler, mens dine arme flagrer som vingerne på en hovedløs kylling. "I Japan døde der altså så mange under Anden Verdenskrig og det var så forfærdeligt og det var også USA og-" Hold nu kæft, kælling.

Der døde 200.000 japsere, ja, men tabene havde været meget større, hvis de amerikanske soldater skulle have kæmpet mand til mand fra ø til ø mod en hær og en befolkning, der var fanatisk loyale og som hellere stak et samuraisværd i maven frem for at overgive sig. De ville jo gerne dø, ja, de satte ligefrem en ære i det, og derfor kunne man lige så godt bombe dem alle sammen samtidigt i stedet for at skyde dem en ad gangen. I øvrigt har japanere ikke rigtige følelser ligesom os andre. Det kan man tydeligt se på den grusomme hævn, de tog for Bomben: Sushirestauranter i alle vestlige byer, hvor tøffelhelte tvinges til at sætte tænderne i dødt, koldt, råt fiskekød viklet ind i tang.

Vi kan altså konkludere, at atomvåben er en velsignelse, fordi de i egenskab af sig selv ikke er blevet brugt siden Anden Verdenskrig. Sådan vil det blive ved med at være. Med mindre, indrømmer jeg blankt, at de forkerte mennesker får fat i dem. Og med forkerte mennesker mener jeg dem, som almindeligt rationelt tænkende individer har kendt som et problem i hvert fald siden den første film i "Back to the Future"-trilogien: Muslimske terrorister.

Sådan en flok koranaber er dog næppe i stand til at detonere et atomvåben. Det er ikke helt enkelt, og i øvrigt skal de detoneres et godt stykke oppe i luften for at de har ordentlig effekt. Ikke desto mindre vil de nok kunne rydde en pæn bid af enhver storby. Det positive ville være, at radikale kernevælgere og hipstere bor i storbyer og derfor ville udgøre en stor del af de døde. Så faktisk er det slet ikke så skidt endda; det er som bekendt ganske fornøjeligt, når de Gode rammes af den kulturberigelse, de så gerne maser ned over hovedet på alle os andre.

Danske Bank er ikke de eneste, der har fjernet investeringsmulighederne i atomvåbenproducerende firmaer. Nordea gjorde det samme for ti år siden og se, hvad deres direktør for kapitalforvaltning, Allan Polack, har at sige om den sag:
"Vi mener simpelthen ikke, at det er ansvarligt og rigtigt at tjene penge på atomvåbenproduktion. Den slags skal man ikke tjene på."
Nå, jamen, tak, Allan Polack, oh, du selvudråbte ypperstepræst udi godhed. Tak, fordi du begrænser alle os andre i dit forsøg på at slikke mundvigene på venstrefløjen og bekræfte dem i, at de har ret, så de kan fortsætte med deres moraliserende terror. Tak, fordi du forhindrer mig i at investere i ellers interessante firmaer, fordi din egen forpulede lortebiks ønsker at surfe på en bølge af stupid naivitet og indbildt "rigtighed".

Måske bør jeg også nævne, at atomvåbenproduktionen i firmaer såsom Boeing og Honeywell udgør en parantes af deres samlede aktiviteter. Og lur mig, om ikke denne produktion skaber en masse forskning og viden, som kommer menneskeheden til gavn i mange andre henseender, nøjagtig som rumfartsforskning? Men nej, nej, I går amok i uha-det-er-et-våben-og-et-våben-er-ondt-automatreaktioner, som absolut ingen mening giver, hvis man gider tænke bare en millimeter videre. Hvad tror I, der opretholder den smule stabilitet, der findes, i verden? Hvad tror I opretholder nationalstater og sørger for, at vi kan leve i fred? Ja, det er våben, fly og bomber og ja, de er stadig nødvendige og endda et nødvendigt gode, sålænge der findes middelalderkulturer i verden.

Alt det her vrøvl minder mig om dengang, pensionsselskaberne ikke længere måtte investere i klyngebomber? Hvorfor helvede ikke? Fordi det støder "folkets vilje" a.k.a. Godhedsindustrien, eller hvad? Hvad så med mig? Det støder mig, når nogen investerer mine penge i vind, velfærdsteknologi eller andre dødsdømte brancher, men jeg er åbenbart tvangsindlagt til at lide under det sædvanlige socialistiske tankesæt, der ikke evner at skelne mellem individer og fællesskab. Hør bare sølvpapirshatten Annette Vilhelmsens kommentar til emnet:
"Personligt ville jeg gerne have vished for, at mine pensionspenge ikke blev investeret i klyngebomber."
Ja, Annette, og hvad er det præcis, du ikke forstår ved ordet "personligt"? Din personlige præference, der sikkert er oprettet på baggrund af jordstråler, ammestuesnak og marxistisk teori, gælder ikke for os alle sammen. Hvad er det lige tilhængerne af alle de socialistiske/kollektivistiske styreformer, fra kommunisme til nazisme, ikke forstår? Vi er alle enkeltindivider med forskellig smag og interesse, og vi skal hver især have frihed, selvbestemmelse og selvejerskab før der bliver fred i verden. Det er ikke våbnene, der skaber krig. Det er kollektivismen og dens tvang. Det ville klæde ellers rationelt tænkende bankfolk at indse dette.

Forstokkede, inkompetente og forskræmte SF-hippier har vi for længst opgivet.

8 kommentarer:

Bjarke sagde ...

Udmærket indlæg.
Du har fattet det meste.
Nu mangler du bare at forstå at rumfart er lige så latterligt som vindmøller og velfærdsteknologi.

Anonym sagde ...

Hej Bob,

Jeg arbejder i Danske Bank og vil gerne hjælpe dig ud af en vildfarelse.
Du kan til enhver tid investere i de selskaber, du ønsker i private depoter i Danske Bank, incl. selskaber der producerer klyngebomber samlet af mindreårige fra Bangladesh.
Investeringsforeninger drevet af Danske Bank investerer dog ikke i sådanne selskaber. Håber det er mere klart for dig nu...

Bob Glitter sagde ...

Anonym@16:37: Så er der da lidt rationalitet i galskaben.

Alligevel synes jeg, det er noget pjat at skære dem ud af investeringsforeningerne. I stedet skulle I differentiere og lave én forening for trækrammere og én for onde fascistsvin som mig. Så kan vi også se, hvem der tjener mest.

Men held og lykke med at holde alverdens do-gooders fra døren, nu I allerede har åbnet den på klem, for mon ikke vi kan finde firmaer, der laver dyreforsøg, rydder regnskov, ikke betaler skat i Danmark osv, osv, osv.

Anonym sagde ...

Det er ikke våbnene, der skaber krig. Det er kollektivismen og dens tvang - fremkaldt af sygeligt, magthaveriske personer. Disse findes mange steder, især blandt politikere, men osse de som ikke kan få driftsoverskuddet stort nok, uanset hvad.

Kristian Jensen sagde ...

Fantastisk indlæg.
Lyt ikke til Bjarke: Rumraketter er fede.

Anonym sagde ...

Jeg bruger min penis til at korpulere og undertrykke og trylle min penis er min patriark >:(

Bob Glitter sagde ...

Anonym@14.17: Jamen, til lykke med det.

Anonym sagde ...

I parentes bemærket kan man så fra Danske Bank berette at man er nødt til at fyrer 250 medarbejdere.

http://www.dr.dk/Nyheder/Penge/2013/11/19/1119095508.htm

Hvilket så kun er "første runde".

Så tillykke til Danske Bank med indtjeningen :)