mandag den 27. maj 2013

Klassificer din kvinde

Undersøgelser viser som regel, hvad vi alle sammen allerede ved, og denne er ingen undtagelse: Den fortæller os, at kvinder med tatoveringer er nemme; eller rettere, at mænd tror, at kvinder med tatoveringer er nemme.  Der er dog ingen modstrid mellem de to sider af samme sag, for som jeg tweetede for godt halvandet år siden: Jeg finder en vis overensstemmelse mellem rabatmærkater på dagligvarer og tatoveringer på kvinder. Og med en "vis overensstemmelse" mener jeg et fuldstændigt sammenfald.

Der er jo ikke noget galt med tatoveringer. Af og til, når det ikke er de fine gæster, der kommer på besøg, er det rart at finde noget billigt pålæg i køledisken. Fordelen ved de let grønlige madvarer er, at de kommer med en ingrediensliste. Det gør tatoveringer ikke umiddelbart, men i dag kan Bitter Blog afsløre, at en kvindes tatovering fortæller mere om hende, end hun bryder sig om. For os mænd kan det være et nyttigt værktøj.

Det værste ved tatoveringer er, at de kan være skjult under tøj, og det kan være en stor skuffelse at bruge tid og penge på en kvinde for så at opdage, at hun er et beskrevet blad. Det svarer til at købe en bil med skjult rust, selvom sammenligningen ikke helt holder: Du kan nemlig være sikker på, at den tatoverede kvinde har fået banket undervognen grundigt inden dit køb.

Så med forbehold for skjulte fejl, er du så klar til at klassificere din faldne kvinde?

Rygsækken


Vi begynder med en af de mindst grelle: Det drejer sig om tatoveringen, der forestiller et symbol, helst fra en gammel, helt utrolig og mistænkelig vis negerkultur fra engang før vores tidsregning. Du skal ikke forveksle denne med de keltiske tribaltatoveringer, der er i en kategori for sig. Dette er symboler, der kommer fra kulturer fra fjerntliggende egne såsom Asien eller Afrika, og som kvinden har erhvervet sig på en længere ungdomsrejse. Tatoveringen kunne have afspejlet, at kvinden er historisk interesseret, hvis ikke hun havde hoppet på negertatovørens søforklaring om, at symbolet blev båret af specielt smukke kvinder i urtiden, og i stedet havde slået op i en bog og læst, at det betyder "billig, hvid flodhest".

Det værste ved bærere af denne type tatoveringer er, at de er naive mennesker, der sikkert stemmer radikalt. De fokuserer på at redde verden, mens de er totalt blinde over for eventuelt kaos, de efterlader hjemme hos dem selv.

Nåh ja, og så er de nemme, fordi de har været på en længere rygsækrejse langt hjemmefra, hvor de naturligvis har haft tre- og firkanter med australske og afrikanske mænd i diverse shelters.

Stjernerne


Hun tager eller har taget stoffer. Det er et sikkert tegn. Stjernerne kan være placerede mange steder og de mest populære er håndled, skuldre og på den ene side af kroppen. Det er ikke sikkert, hun tager særlig mange stoffer eller overhovedet tager dem mere, men du kan være sikker på, at det er de billige såsom speed og ecstasy eller måske lidt kokain hun engang fik af en tidligere kæreste.

Fordelen ved stjernerne er, at hvis du er så grim, at du er nødt til at hælde kemikalier i drinks for at få kvinder med hjem, så ved du, at du skal dosere lidt højere end sædvanligt. Og at hun med garanti ikke opdager noget, da hun er vant til at indtage fælgrens hen imod månedens afslutning.

Rapedrugs er dog spild af tid og penge, da disse kvinder er helt utroligt nemme.

Opdatering:

Hvad spottede mit øje, da jeg så pilotafsnittet af "Sons of Anarchy", hvor en taberkvinde ville stikke sig mellem fingrene med en blanding af billige stoffer? Underteksterne er nærmest poetisk profetiske.

NummerpladenRøvgevir. Amagernummerpladen. Kært barn har mange navne og man bliver rørt til tårer, når man ser en udgave af et "tramp-stamp", som de meget passende hedder på amerikansk, selvom denne betegnelse selvfølgelig dækker alle tænkelige tatoveringer.

Det føles som at hive et gammelt LP-cover op af flyttekassen, når man ser den falmede tusch øverst på den forvoksede bagdel, hvor den sidder som kastet af en sløv projektor på en halvflad luftballon. Kvinderne med denne tatovering er efterhånden ved at nå op sidst i 30'erne, og den er også ofte benyttet som paniktatovering af lidt ældre kvinder, der pludselig har opdaget, at de har spildt deres ungdom på at trykke børn ud og på at være sammen med den samme mand, hvilket er imod tatoverede kvinders natur.

Det bedste ved tramp-stampet er, at det er en slags krystalkugle for alle tatoveringers udvikling. Et eller andet sted i fremtiden vil enhver modetatovering nå et stadie hvor den bliver pinlig i stedet for sej. Og nøjagtig det samme kan siges om kvinden, der bærer den. Og hendes partner. Du bør derfor straks afstøde en sådan kvinde, hvis du har fået hende med hjem. Hvilket du naturligvis har, fordi hun er så nem.


Bodegarosen


Åh nej. Åh nej, nej, nej. Denne falmede rose gror som oftest nær billige værtshuse. Det uhyggelige ved den er at du ikke husker, du har plukket den, før du vågner ved siden af den i din seng, hvor den hele natten har belumret dit soveværelse med aromaen fra sine dampende, vidt spredte kronblade.

Pas på. Den udtværede, blålige tatovering kan være svær at spotte. Især fordi den nemt forveksles med de mange blå mærker, kvinden har erhvervet sig i slagsmålene med andre kvinder inden for de seneste par døgn på den lokale beverding.

Jeg behøver vel ikke bemærke, at de er nemme.


Blomsten


Bør ikke forveksles med ovennævnte bodegarose, selvom den tit bæres i samme sociale lag. Stilken er ofte sirligt udsmykket og snor sig op omkring læggen. Af og til bæres den også på håndleddet eller skulderen. Kvinden, der vælger denne tatovering er solariebrun og går med stor sandsynlighed i neonfarvet tøj. Hvis hun er naturlig lyshåret, er hun farvet sort og hvis hun er naturligt mørkhåret er hendes hår fuldstændig afbleget. Er hendes naturlige hårfarve en helt tredje, har hun farvet det knep-mig rødt eller grønt, hvis du er rigtig heldig.

Hun ligner typisk H.P. Baxxter med en langhåret paryk og hendes favoritmusik er da også technopop. Jeg behøver vel ikke nævne, at hun er en af de mest gennemredne eksemplarer, du kan få fingrene i. Typisk har hun været i gang fra meget ung og har en datter, der ligner hende foruroligende meget. Hvis hun har en søn, er han død af stoffer. Hun har sandsynligvis arbejdet som prostitueret på et eller andet tidspunkt i sit liv.

Du bør nok gå efter hendes datter, fordi hun trods alt ikke er helt lige så nem som sin mor. Desværre er datteren ofte bærer af ...

Citatet... som er et klicheret, uudholdeligt prætentiøst tekststykke fra den mest lamme Volbeatsang, du kan forestille dig, og som er skrevet i en bue et kort stykke under halsen i en håndskriftsagtig skrifttype i håbet om, at det skulle give udsagnet en eller anden form for ekstra autenticitet. Det gør det ikke. Det ser bare latterligt ud og kan kun imponere de mest bovlamme sutter, der ikke har åbnet en bog uden billeder siden fjerde klasse.

Skulle du nogensinde nå at læse citatet til ende uden at blive kvalt i sirup, vil du undre dig over, hvorfor tøsen nedenunder fandt behov for placere det på sin krop. Kort forklaret finder hun i citatets banale budskab en eller anden form for efterstræbsom værdi, som hun ikke er i stand til at efterleve i sit liv, fordi det er domineret af voldelige kærester, sprut og incest. Hun vælger derfor som en fattig erstatning at tatovere værdiudtrykket på sin krop i håbet om, at det på den måde trænger ind i hende ligesom hendes mange mænd.

Du bør passe på, at der ikke står et navn nær citatet. I så fald ejes hun af en psykopat, og hun vil ikke tøve et øjeblik med at give dig skylden for jeres forhold, selvom hun selv var så nem at score.

Dødningehovedet, korset eller enhver anden tatovering, som objektivt set ville være sejt på en mand


Lebbe, nem.

Ærmet


Denne type er også kendt som selvmordspigen. Hun bærer i endnu højere grad end de andre sin tatovering som et skjold mod den verden, hun ikke har styrke til at begå sig i. Hun er svag, har lavt selvværd og et par enorme silikonepatter følger da som regel også med i sleevetatoveringspakken.

Umiddelbart virker hun sej og afvisende, men inde bagved er hun svag, skrøbelig og klynkende som alle andre kvinder. Hun har en fortid som anorektiker og cutter og tatoveringen hjælper med at skjule de pinlige ar. Lytter til AC/DC og klæder sig usædvanligt tøjteagtigt. Dette hænger dog ikke så meget sammen med tatoveringen som med det faktum, at hun er ufattelig nem.

Begivenheden


Denne gruppe er helt uden for kategori. Det drejer sig om kvinder, der er blevet tatoveret for at huske en bestemt begivenhed af social karakter. Fænomenet ses ofte på OL- eller Robinsonekspeditiondeltagere. Tatoveringen er således forskellig fra alle andre, idet den rent faktisk er gennemtænkt. Du bør ikke forveksle den med Rygsækken, som også har en tatovering "for at huske rejsen", for i virkeligheden er Rygsækken tatoveret for at huske sine seksuelle udskejelser med vildfremmede mænd.

Du kan ikke konkludere noget om en kvinde på baggrund af, at hun er begivenhedstatoveret.

Bortset fra at hun er nem, selvfølgelig.

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Fantastisk og foruroligende spot on....

Anonym sagde ...

@27. maj 2013 16.04

... eller er det bare Hr. Bitter, som har fået fingrene i alle typer tato-kvinder!

Anonym sagde ...

Fantastisk indlæg som altid. ...og på tide med et indlæg Hr. bitter. Jeg var oprigtigt bange for at du var i gang ned 74 øv-dage ...

Anonym sagde ...

Kære Bob,

Velkommen tilbage. Du har været savnet.

Anonym sagde ...

Hil Bob

Din visdom er stor.

Og sand.

Må du fortsætte længe endnu med at berige os sølle velfærdsfjolser.

Bjarke sagde ...

Skulle ikke undre mig om en af dem er din egen. Ville være passende ironisk.

Anonym sagde ...

Du mangler forklaringen på hvorfor kvinder får tatoveret hundepoter hen over kroppen - ikke at jeg selv aner hvorfor - måske har hun kneppet en hund og ønsker at reklamere med det?

Anonym sagde ...

Du kunne ligeså godt have dannet dine konklusioner ud fra hvilket kæledyr de ejer eller den parfume de anvender - for alle kvinder er nemme.

Bob Glitter sagde ...

Anonym@12.08: Er det tatoveringer? Jeg troede, at det faktisk var spor fra deres latterlige håndtaskehundes poter.

Anonym@15.22: Skinner det ikke igennem i mine klassificeringer? Hint til de fatsvage: Læs sidste linie i hver.

Anonym sagde ...

Jeg bemærker en del kvinder - naturligvis mødre - som tatoverer navnene på deres børn (de risikovillige også navnet på en eventuel kæreste (stort set aldrig en ægtemand), et eller andet sted på kroppen - gerne underarmen.

Jeg har ofte lyst til at spørge, hvorfor de gør det, men jeg kender svaret. Det er en måde at vise omverdenen, at de elsker deres børn. De elsker dem naturligvis højere, end kvinder som IKKE tatoverer deres børns navne. Dvs. de faktisk er en bedre mor, end andre børns mødre for de elsker deres børn ekstra højt.

Alternativt er det fordi de ofte glemmer navnene - som ham fyren i Memento. Så er det godt at have listen handy, hvis man skal udråbe en ny til at hente dressing i køleskabet. Når nu mor er blevet tørstig og har fået sig lagt i sofaen.

Anonym sagde ...

Kvinder er nemme ... javel ja, bare ikke at slippe af med igen!