fredag den 12. april 2013

Logouted

Nu er det nok. Jeg gider ikke høre mere på lærernes overdrivelser, klynk og løgne. Jeg gider ikke gå på arbejde mere, hvor min ellers så fredelige hverdag er blevet forurenet af hjemløse kollegabørn, der lugter, larmer og hoster på kantinemaden.

Jeg betaler skat som alle andre. Skat, som skal bruges til at holde børn låst inde i en skole, mens jeg er på arbejde. Alligevel kan jeg glæde mig til, at skatten bliver sat op, så lærerne kan få flere penge for ikke at lave en skid.

Selv Facebook er oversvømmet af al deres klynk og tudehistorier. Jeg gider det ikke mere. Her er mit nye profilbillede. Brug det som du vil.


21 kommentarer:

Anonym sagde ...

Stram lige lidt op for stavningen. Logout? Come on..

Bob Glitter sagde ...

Du må næsten være lærer, for du fatter tilsyneladende intet af dette indlæg. Intet.

Bob Glitter sagde ...

Eller også fatter jeg intet af at stave. Intet.

Det hedder muligvis logoutet ... hvis det havde været et rigtigt ord.

Bjarne sagde ...

De fleste staver vist dette generende fænomen sådan: lockout...

Du ved 'lock' ligesom i en lås, der er låst, så dem der vil ind, ikke kan komme det fordi, de er låst ude. They are locked out...

Bob Glitter sagde ...

Jeg havde håbet på ikke at skulle skære det ud i pap:

Mange lærere har et lignende profilbillede, hvor der står "LOCKOUTET". Jeg er træt af Facebook og gider ikke bruge det, før de holder op med deres klynkerier. Derfor laver jeg et ordspil over deres profilbillede og skriver i stedet "LOGOUTED" fordi jeg er logget ud af Facebook.

Jeg er klar over, at ordet "lockoutet" eksisterer på dansk. Der findes ikke et "logoutet" på dansk, så i stedet danner jeg et engelsk verbum "logouted" ud af det engelske "logout", selvom det strengt taget heller ikke eksisterer.

I ved nok, hvad jeg mener. Nåh nej, det gjorde I ikke.

Anonym sagde ...

Fisse

Anonym sagde ...

Spildte ord på Balle-Lars, glem det Bob

Lektor Blomme sagde ...

Boop boop boop....

En lidt tyndbenet forklaring - adskillige minutter efter, at fejlen er påpeget.

Anonym sagde ...

Superklynkende lærere har skrevet dette skræmmende læserbrev:

http://gentofte.lokalavisen.dk/debat-ja-til-frit-aandsliv-nej-til-systemskole-/20130406/laeserbreve/130409684/1263

DEBAT: Ja til frit åndsliv, nej til systemskole

Af Henrik Prahl, Mette Korsgård, Annette Nielsen og Winni Mathiesen, lærere på Vidar Skolen


Hvorfor er det så vigtigt for os lærere at have en klart defineret forberedelsestid?
Vi får hele tiden at vide, at vi piver og klynker over, at vi ikke må beholde den klare skelnen mellem forberedelse og lektioner. Dette indhold i vores overenskomst er væsensforskellig fra andre overenskomstområder. Men der er naturligvis en god grund til denne forskel.
En musiker i et symfoniorkester skal naturligvis have øvetid. Oftest foregår denne øvning hjemme, og derfor er han ikke plantet bag nodepulten i orkestergraven i 37 timer om ugen, rigtig mange af hans timer går naturligvis til forberedelse.
En skuespiller må lære sin rolle, hun må øve sig på den hjemme, hun står heller ikke 37 timer ugentligt på scenen. En foredragsholder skal kunne sit stof, gerne udenad og på rygmarven. Det skal der meget fordybende forberedelse til, plus en masse praktisk forarbejde med præsentation mm. Han står ikke 37 timer ugentlig på podiet, med pegepind og plancher. Rigtig mange timer går til forskning og fordybelse.
Skolelæreren er i dag en blanding af både entertainer, skuespiller, musiker, foredragsholder. I en kompleks skolehverdag, med tusind blæksprutteopgaver ved siden af det rent faglige, da er en fast udmøntning af forberedelsestid en tvingende nødvendighed.
På min friskole, en Steinerskole, har vi et begreb, som vi kalder kunstnerisk undervisning. Hvis vi ikke kan formidle vores stof på samme måde som kunstneren, hvor der til grund ligger en grundig fordybelse, en metodisk planlægning, og ikke mindst en fri og utvungen, ligefrem improviserende, præsentation af stoffet, så er det ikke en Steinerskole værdigt.
Dertil skal lægges, at vi naturligvis har alle børn i klassen med i vores forarbejde, og tager denne bevidsthed om dem alle med i undervisningen, for at kunne møde dem alle med hvert deres særpræg.
Alt dette kræver i særdeleshed fordybelse, som så igen er lig med forberedelse. Uden denne essentielle del af vort arbejde var vores skole intet værd. Allerhøjest en systemskole, hvor automatik afløste begejstring og kreativitet.
Derfor, kære politikere, skærer I denne livsvigtige gren af vores arbejde, så vil vores eksistensgrundlag forsvinde. I vil måske hævde, at der naturligvis fortsat vil være forberedelsestid i den foreslåede overenskomst. Ja, i miniatureformat, men den skal nu gradbøjes mellem fag og læreres anciennitet. Den er underlagt en usund kontrol, der i virkeligheden bunder i mistillid til lærernes arbejdsindsats. Man kan ikke gradbøje fordybelse, du kan ikke skabe det samme nære forhold til elever efter en gradueringsskala. Den gamle ordning er ikke perfekt, men den giver ens forhold for alle, så der er ens muligheder, ens mulighed for den livsvigtige fordybelse, som ligger til grund for al ægte pædagogik.
Publiceret: 06. April 2013 13:00

Afsenderen af dette indlæg synes, at disse lærere i den grad klæder sig af og dokumenterer, at nogle personer i dette land aldrig har befundet sig i virkelighedens verden, men kun indenfor rammerne af den offentlige kuvøse.

Bvadr, siger jeg/afsenderen.

Anonym sagde ...

At nogle folk ikke straks fatter pointen med 'logouted' som kreativt sprogbrug og et, iøvrigt grænsende til genialt, svar til 'lockouted' og skal have pointen skåret ud i pædagogisk, lilla pap er een ting. Det understreger bare deres egne manglende evner. Men at de kører på med deres klynk om at det skulle være en fejl, understreger eftertrykkeligt deres manglende format.

Anonym sagde ...

Anede ikke at så mange lærere læste bitter blog.

LOG OUT. LOG AF. GØR DET NU

bylov sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Martin sagde ...

Hold op et fedt indlæg! Jeg forstår fuldt ud din humor, den er genial, og jeg er helt enig med dig! :)

Mere af den slags humor, tak!

Anonym sagde ...

Er du stadig logouted, bob?

Joe sagde ...

Tror han er i sorg. Guitaristen fra Slayer er efter sigende død.

Anonym sagde ...

Tja, det ville kunne forklare hans fravær.
Synes nu alligevel godt snart jeg kunne bruge et nyt indlæg - har det lidt som en fugl man i starten af vinteren har lagt lidt mad ud til, så er man pludselig stoppet, men fuglen kommer hele tiden tilbage for at se om der er noget:)

Louise sagde ...

Så må det være på tide med et nyt blogindlæg. :-)

Bo K. sagde ...

Øv.Nu er du forhåbentlig ikke outlogged for evigt. Jeg holder meget af dine,sommetider, kradse komentarer

Anonym sagde ...

Kære Bob,
Du har valgt at være 'logouted' indtil lærerne holder op med at poste klynk.

Det var en forståelig reaktion. Men jeg beder dig så mindeligt om at genoverveje din beslutning.

Det er næppe sandsynligt at lærerne nogensinde holder op med at klynke, og hvis det betyder at du forbliver 'logouted' lige så længe er det næsten ikke til at bære.

Erkend din fejltagelse og genoptag dit virtuose sproglige trylleri med den skarpe pen.

Please!

Anonym sagde ...

Hørt!!!!!

Per Tersløse sagde ...

BOB! kom tilbage!