tirsdag den 2. april 2013

Aprilsnar '13

Aprilsnarren i år var ikke et indlæg i sig selv men i stedet en udvidet advarselsskærm:


På dagen udgav jeg samtidig et standard Bitter Blog indlæg for at forvirre læserne.

Jeg observerede ingen særligt ophidsende reaktioner, bortset fra folk der udbad sig forklaringer på ting, der allerede stod i advarselsskærmen. Altså var det, som man kunne forvente: Ingen læste den.

På 180grader opstod der dog lidt gætterier om, hvilken professionel, fjernsynskendt komiker, forfatteren bag Bitter Blog skulle være:

Beskyldningerne flyver til højre og venstre.

At jeg skulle være Lasse Rimmer må være en kompliment, eftersom folk opfatter ham som meget intelligent, bare fordi han har vundet en konkurrence om at være Danmarks mest intelligente person. Jeg synes dog, at han er en del mere arrogant og bedrevidende end Bob Glitter, men gættet passer fint på advarselsskærmens udlægning af forfatterens politiske standpunkt. Jeg tror nemlig, at Lasse Rimmer er radikal. Det står i øvrigt helt for min egen regning, og jeg trækker det gerne i mig, hvis det ikke er sandt. I så fald er det en modbydelig beskyldning. Betydeligt værre end at blive beskyldt for at være Bob.

Tobias Dybvad ved jeg ikke, hvem er, men han er sikkert lige så lidt interesseret i at blive forbundet med Bob Glitter som alle andre.

Jeg kan til sidst informere om, at der absolut ingen magi er omkring Bitter Blogs forfatters identitet. Ingen. Han er en ganske ukendt, jævn, lettere drikfældig og kedelig århusianer med en udstråling som en udkogt kartoffel.

Til sidst på denne aprilsnarrens påskedag havde jeg en informativ Twitter-samtale med Ditte Giese:

Der bekendes klart og tydeligt kulør. Og lad mig så for altid lægge låg på snakken om hende.
Summa summarum: Aprilsnarren var en komplet fiasko med en lidt sørgelig, omend forventeligt afslørende udgang. Og hvorfor skulle den egentlig også være meget anderledes end resten af livet?

16 kommentarer:

klafbang sagde ...

Hvis det får dig til at føle dig bedre, følte jeg mig meget beskidt ved at klikke ja til den nye advarsel – også selvom jeg naturligvis, med mit vid på størrelse med de radikales selvfølelse, straks gennemskuede joken.

kjensen sagde ...

Hende Ditte-pigen lyder som et perfekt match til Bob. Go Bob GO

Anonym sagde ...

Vil da gerne tilkendegive at jeg havde glemt alt om at det var 1.april.. og slet ikke havde lyst til at læse mere på din vælg efter at du åbenbart bare var en komiker der trak i land omkring sine holdninger:/

Bob Glitter sagde ...

klafbang: Det var meningen, du skulle føle dig beskidt.

kjensen: Det slår gnister.

Anonym@11.21: Jeg er glad for, der da var én, der faldt i. Velkommen tilbage.

Per Tersløse sagde ...

Hej Bob
Jeg faldt også i....overvejede seriøst at droppe at følge din blog da du åbenbart var en hipster i forklædning.

Jeg føler lige dele skam over at være faldet i og lettelse over at det kun var en aprilsnar....

Anonym sagde ...

Jeg har slet ikke fået advarslen i længere stykke tid.

Bruger OS X med Chrome, andre?

Anonym sagde ...

Aha, en anonym hipster på en Mac

martint sagde ...

jeg gik også på den... Og havde tænkt Sebastian Dorset... undskyld ( til Bob... hvis nogen skulle være i tvivl)

Anonym sagde ...

Bob er den eneste gnist af varme jeg føler i dette kolde univers af selvhad, ensretning og radikal apartheid.

Anonym sagde ...

Ha ha ha ha ha - jeg plumbede i med begge fucking ben - så helt dårlig var den aprilsnar ikke.

Bjarke sagde ...

Jeg var rystet over blok-skærmen, og håbede inderligt at det var en aprilssnar, men tænkte længe over om det mon kunne passe... :P
Sådan noget må du sgu ikke engang gøre for sjov, Bob. Du må være ude på at sortere læsere med hjerteproblemer fra.
Og jeg er i øvrigt blevet beskyldt for at være Bob i forklædning, evt. som en slags Jekyll/Hide der ikke selv ved det. Det tager jeg som en stor kompliment. :-P

Bob Glitter sagde ...

Jeg er glad for, at der var flere af jer, der faldt i.

Husk, at det er langt mere ærligt og sympatisk at falde i og indrømme det, end at være den irriterende kommentator på første række, der for at virke bedrevidende og klog absolut skal ødelægge det for alle ved at skrige "aprilsnar" inden nogen andre har nået at tage historien ind.

Polle pophår sagde ...

polle pophår røg i med begge ben og var dybt skuffet i 3 dage... Du skylder mig 3 dage af mit liv bob

Anonym sagde ...

Ditte Giese er virkelig tyk.

Hendes billede på Politiken er meget gavmildt.

Jeg så hende i fuld figur (!) på DR2 og hun er smældfed.

Så forstår jeg bedre hvorfor hun er feminist.

Når hun ikke får nogen opmærksomhed så skal andre kvinder heller ikke.

Bob Glitter sagde ...

Anonym@00.08: Hun er noget af et skrummel, ja.

Ifølge dette radioprogram var det blævrende flæskebjerg dog ikke helt uden opmærksomhed i teenageårene, hvor hun ifølge eget udsagn villigt lod sig bestige af jævnaldrende drenge.

Selvfølgelig er det cirka lige så besværligt for en kvinde at få opmærksomhed fra 17-årige drenge som for en pølse at få opmærksomhed fra et kobbel udsultede labradorhunde med Binge Eating Disorder.

I øvrigt er programmet værd at høre for kvindernes sexistiske bemærkninger om mandekroppen, der utvivlsomt, havde de været med omvendt fortegn, ville have været grundlag for endnu et forarget Ditte-indlæg.

Flæskenæb sagde ...

Lover du hermed aldrig at kommentere Ditte pigen?