lørdag den 5. april 2008

Massiv nedtur

Netop som jeg lykkeligt havde glemt alt om hende, dukker hun op igen: Svært buttede Mave-Merethe. Endda på forsiderne af sladderbladene med en påklistret stor gul stjerne, hvorpå der står ”Nu med depression”. Big fucking deal! Du husker hende sikkert fra programmet ”Livet er Fedt”, hvor hun var deltageren med den allermest udkogte makaronirygrad. Første gang jeg så programmet, troede jeg, at det var en konkurrence om at æde sig ihjel, og at præmien måske var et dobbelt gravsted. Det var det nu ikke, og i øvrigt lykkedes det kun for én af deltagerne, hvilket virkelig var et enormt tab.

Da Merethe var på juleferie i programmet, tog hun otte kilo på i vægt på tolv dage, og hun havde endda ikke spist særlig meget, sagde hun. Hvordan kan det lade sig gøre??! Man skal vel nærmest drikke sovs til samtlige hoved- og mellemmåltider! Fuck, det er klamt, og lad nu være med at argumentere med myten om, at meget fede mennesker tager nemmere på end andre. Det passer ikke – de besidder bare ingen viljestyrke. Merethe er måske endda udstyret med en negativ viljestyrke, og jeg fattede aldrig, hvorfor folk beundrede hende så meget? Var det fordi, hun i visse uger ikke tog på? I hvert fald var hun populær nok til at få landet sig endnu en solid rolle i "Merethes Mave". Suk, bare titlen burde have fået seerne til at flygte skrigende.

Nå, men nu lider hun åbenbart af en svær depression, hvilket hun garanteret ringede rundt og meddelte den samlede sladderpresse, fordi hun gerne vil i fjernsynet igen og få betalt behandlingen af sygdommen, som i øvrigt er bedre kendt blandt lærere og pædagoger som: Ekstra ferie. Hvornår fatter folk, at depression ikke er nogen sygdom, men et snedigt påfund så humanister kan tjene penge som psykologer?! Depression er blot den tilstand at opdage, hvordan verden virkelig er. Personer, der knækker på at nå den tilstand, skal simpelthen bare tage sig sammen!! I gamle dage eksisterede der heldigvis ikke sådan noget – dengang bestod befolkningen simpelthen bare af de normale og de tossede. Sådan som det bør være.

Det ender nok med, at TV2 laver et program om hende, hvor hun endnu en gang plager os med alle sine ligegyldige problemer og hovedrystende amatøragtige digte. Med depression følger gerne selvmordstanker, så programmet kunne passende kaldes ”Døden er Fed”, men hvis hun vandt gravstedet, så lur mig om ikke hun ville dukke op i ”Åndernes Magt” som et plagende og klynkende genfærd. Det eneste sted, man efterhånden er sikker på ikke at blive belastet af hende, er i fitnesscenteret. Med mindre man trak sig et spor af trøfler derhen, selvfølgelig.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

ha-ha-ha det er bare for sjovt ! Det er nemmere og nemmere at blive en "kendt" for INGENTING. Nå-nej - det er nok løgn - der er vel extra 30 kilos eller så med i programmet denne gang !
Jeg tager hatten af for dem, der får tabt sig ... de kan blive et forbillede og hjælpe andre. Men nej, TV/Ugeblade vælger i stedet at fortsætte med at vise en sofa-slængende, vrælende, selvmedlidende person, er IKKE har tabt sig (hvor mange år er vi oppe på). Så ERKEND dog din situation og lad den stakkels hest være i fred (hvis I så udsendelsen ved I - hmm).

Andersine And sagde ...

Om man forstår, hvorledes MM (læs MaveMerethe) kan holde ud at være i stue med sig selv. Det er mig en stor undring, at hun vil være sig selv bekendt. En ting er at være overvægtig, men at træde frem med hendes voluminøse korpus og reklamere med sin adipositas er mig for meget. Tænk at skilte med at tage 8 kg på i en jul? - andre ville søge at skjule det faktum, at man måske har taget 1-2 kg på for en periode, men MM vælger så at stå frem på landsdækkende kanal for at involvere hr og fru Danmark i hendes glubske appetit. Man kunne med fordel præsentere fænomenet diskretion for hende.
Kender ikke mage til mere uhumsk personlighed end MM. Har ikke rigtig set disse programmer, men ud fra eet enkelt program (MM-tøsen skulle jo have en chance for at ændre mit billede af en klam, viljesvag ædedolk til faktisk at være et menneske med tankevirksomhed og følelser), hvor man ser MM, der ikke må spise almindelig fuldkost og derfor er på flydende ernæring, smaske sig smagen frem af forskellige lækkerbidskener. Man mister simpelthen selv appetitten for livet samtidigt med en umådelig stor respekt for slik og kager etableres, når man ser MM-uhyret folde sig ud på TV.
Har kun eet råd til MM "tag dig sammen so".

Anonym sagde ...

Nå, hvem er så de "mænd" der dusker de fede trunter. De må sku da lugte fælt ?