onsdag den 27. februar 2013

Lærere laver intet

Intet. Og så behøver jeg egentlig ikke skrive mere. Alt er sagt. Men da jeg ikke er lærer, vil jeg faktisk lave noget og uddybe min påstand: Lærere laver ikke en skid. Nada. Du ved det. Jeg ved det. Børnene ved det. Lærerne ved det. Alle ved det. At være folkeskolelærer er verdens nemmeste job.

Lærerne vil naturligvis ikke helt indrømme det, selvom de sjovt nok altid er hjemme, når du tager på arbejde. Når du i morgenmørket har famlet dig frem til din bil, holder deres Fiat 127'ere pænt i garagerne og gardinerne i deres huse er trukket for. Når du kommer hjem sent på eftermiddagen, dødtræt efter at have knoklet for at indtjene penge til deres løn, hygger de sig i deres velplejede haver, som de lige har luget i to timer. "Skål," siger de og løfter håndbajeren og smiler. "Velkommen hjem, træl."

På tomandshånd kan du godt få en lærer til at indrømme, at de intet laver, og at ferierne er lange og fuldstændig arbejdstomme. Men når de taler offentligt, så er der ingen grænser for, hvor lang tid, de kan ævle om, hvor hårdt de har det. Naturligvis fordi de har al tid i verden til at beklage sig. Du ville gøre det samme, hvis du havde fundet et arbejde, der var et slags erhvervsmæssigt kosteskab, du kunne sove dit arbejdsliv væk i. Hvis der kom nogen og ville kigge ind, ville du da skrige op. Det ville kun være menneskeligt.

Som naturlig følge heraf udtaler Danmarks Lærerforening sig med et eneste formål: Lærerne skal undgå at arbejde lige så meget som alle andre. Prøv at lægge mærke til det. De dækker sig som regel ind under andre sager. For eksempel den med heldagsskolen, som i øvrigt er en lorteide, som i endnu højere grad vil omforme børnene til socialdemokratiske trækautomater. Lærerforeningen forsøger sig også med andre argumenter om børnenes trivsel, men i virkeligheden er de fuldstændig ligeglade med ungerne. De er bare skrækslagne for at skulle arbejde fra otte til seksten som alle os andre. Væk med shopping- og strandture på hverdage. Slut med at sove længe og at gå til frisør og på tilbudsjagt i Rema 1000 til langt op af formiddagen.

Det er da klart, de skriger. Og jo mere, de forsøger at forklare sig og gå i alle mulige usandsynlige detaljer om deres åh-så-hårde arbejde, jo mere ved man, de lyver. Det er et videnskabeligt faktum, at løgnere opfører sig sådan (se punkt 9). Der er heller ingen grænser for, hvad de laver af "morsomme" indslag for at bilde os ind, at de laver noget. Prøv at se denne video, som tydeligvis er lavet i arbejdstiden, eftersom den er optaget om dagen. Niveauet er rystende lavt. Klipning, kameraføring som lyd. For Guds skyld, selv jeg synger bedre.

Vi kender alle nogle lærere. Og de er bestemt ikke de stærkeste trækæsler på pampassen. Alle som en tager de middelmådige folkeskoleeksamener, hvorefter de hutler sig igennem HF, hvor de klarer sig så ringe, at de ikke kan komme på universitetet. Derfor tager de et par år i bollekollektiv i Bhawanipatna, hvor rygsækrejsende mænd fra hele verden får lov at skyde hornet af i frigjorte, danske kvinder, der i modsætning til deres egne ikke længere har ære. Når de kommer hjem, kan de stadig ikke komme på universitetet, hvorfor de vælger lærerseminariet, hvor de efter fem følebamsefag uden det store faglige indhold går op til en gruppeeksamen, der består af et uhjælpeligt teaterstykke, hvor alle medlemmerne får samme karakter som den bedste elev. Ja, elev. Niveauet på seminarierne er så uhyggeligt lavt, at man ikke kan kalde dem studerende. De fleste af dem kan ikke engang stave.

Efter "uddannelsen" på lærerseminariet er alle kvinderne og de få mænd, som endnu ikke er blevet taget med billeder af negerbabyer i upassende situationer, klar til deres vittighed af et job, hvor de uden konsekvenser får lov at smadre sig igennem generation efter generation af forsvarsløse børn. Nej, skoleledere kan ikke engang afskedige lærere, som stort set kan opføre sig, som de vil. Det er grotesk, hvor mange hyggefætre og uvidende psykopater jeg har set fejre 25-års jubilæum som lærere. 25 år gange 25 elever per klasse lig 625 totalt ødelagte børneskæbner pr. inkompetent ansat. Men at afskedige læreren? Nej, uha, så umenneskelige kan vi ikke være. Hvad er det da for et menneskesyn?!

"Når vores job er så vigtigt, burde du nok betale os mere," skriger I så, mens I vifter med jeres latterlige papmacheskilte i den improviserede fløjlsbukserevolution, der naturligvis er arrangeret i skoletiden. Nej, for alle kan blive lærere og derfor gider ingen det. Ingen. Selvom I manisk forsøger at jonglere med fine ord og socialistiske legegrupper og gang på gang bryder verdensrekorden i at bruge penge på klodens dårligste skole, handler jobbet stort set om at lære børn at stave og at møde til tiden. Men selv det kan I ikke finde ud af uden at få hjælp fra milliondyre kampagner, der kælent og underdanigt beder de små om at møde til tiden. Fair nok - det er egentlig forældrenes job. Men i det mindste kunne I da slå børnene, når de kommer for sent. Vi ved, I har det i jer. Bare fordi man fjernede jeres ret til at slå børnene, har man ikke taget lysten og trangen ud af jer. Bødler bliver ikke bedre mennesker af, at man tager deres økser.

Bare vent, I kommer til at tage jeres tørn. Al jeres udenomsnak ændrer ikke på det faktum, at I hidtil intet har lavet, og at I i fremtiden kommer til at arbejde grusomme, umenneskelige syv og en halv time om dagen ligesom alle andre danskere. På nær de 2,2 millioner på overførselsindkomst, naturligvis. Men så kommer I måske også en dag til at indse, at der er noget helt galt med Danmark, når I ikke længere kan sympatihygge med "de fattige" og bliver nødt til at yde noget for jeres løn og gratis iPads. Når man ikke selv døser den på sofaen dagen lang, er det nemlig ikke længere så skægt at se på alle dem, der vader rundt og bare feder den på ens surt indtjente skattekroner.

Måske kan man endda håbe på, at I holder op med at fylde børnene med velfærdsstatsløgne? Nej, igen udviser Bitter Blog for stor tiltro til den enkelte lærers evne til selvstændig tankevirksomhed. Det kommer naturligvis aldrig til at ske, så længe lærerstanden består af ungdomsuddannelsernes samlede bundfald af trompetbebukset, støbejernssmykkeklædt rødgrums. Det vil sige: For altid.

25 kommentarer:

Anonym sagde ...

Gennemsnitligt har en lærer 3 klasser pr. år så 25 år x (3x25 børn) = 1875 fucked up børneskæbner.
;-)
Sidste år havde jeg FEM klasser. Snak om potentiale for virkelig at fucke nogle børn... !

Hilsen Lotte

Bob Glitter sagde ...

Flotte Lotte: Jeg ville helst ikke risikere at overdrive tallet. Der var og er ingen grund til at være usaglig.

Anonym sagde ...

Vi ved det alle Bob, lærere laver intet, er snotdumme og mange kan ikke engang stave.
Ofte har jeg set opslag på den skole hvor min børn går, opslag fyldt med usammenhængende tekst og stavefejl.
Det er skræmmende. Det der er mest skræmmende, er at samfundet fortsat tillader denne kræftknude at suge blod og penge ud af vores skattekroner. Lærere fatter INTET...se bare på Bondo når han er i TV...se hans øjne, indoktrinerede socialistiske små pupiller, og en mund der skråler kommunistisk propaganda og ynk. jeg har intet tilovers for lærere, INTET. Går alt andet galt i dit liv, kan du altid blive lærer - de kræver intet under uddannelsen og alle består. Består du ikke læreruddannelsen, er du for dum til at trække vejret.

Anonym sagde ...

Vi ved det alle Bob, lærere laver intet, er snotdumme og mange kan ikke engang stave.
Ofte har jeg set opslag på den skole hvor min børn går, opslag fyldt med usammenhængende tekst og stavefejl.
Det er skræmmende. Det der er mest skræmmende, er at samfundet fortsat tillader denne kræftknude at suge blod og penge ud af vores skattekroner. Lærere fatter INTET...se bare på Bondo når han er i TV...se hans øjne, indoktrinerede socialistiske små pupiller, og en mund der skråler kommunistisk propaganda og ynk. jeg har intet tilovers for lærere, INTET. Går alt andet galt i dit liv, kan du altid blive lærer - de kræver intet under uddannelsen og alle består. Består du ikke læreruddannelsen, er du for dum til at trække vejret.

Anonym sagde ...

Haha, SPOT ON. Funny cause it´s true!

Anonym sagde ...

Min kone er lærer, jeg arbejder med IT. Jeg tjener en del mere end hende, men selv hvis det var omvendt, ville jeg ikke bytte. Ikke på vilkår.

Det er meget muligt, at de ældre lærere med tiden får samlet sig så mange "loppetjanser" (skolebibliotekar og andet godt), så de stort set kan undgå de uvorne unger. Til den tid har de også samlet så meget materiale sammen, så det meste af forberedelsen kan foregå ved kopimaskinen.

Men de yngre lærere hænger s'gu i for deres usle løn, så vidt jeg kan se. Nævnte jeg, at de ældre lærere får en højere løn, udbrændte eller ej, på grund af anciennitet og rigide lønsystemer?

Nå, når det er sagt, så er det kun godt, hvis KL kan få sat Anders Bono og Co. i skammekrogen. Arbejdstidssystemet er byzantisk, og lederne har meget begrænsede muligheder for at lede (f.eks. fyre de dårlige lærere). Hvis der skal være noget håb om at redde folkeskolen, må den køres meget mere som en privat virksomhed. Den skal være til for "kundernes" skyld (dvs. unger, forældre og skatteydere i bred forstand) og ikke være til for de ansattes skyld.

Og hvis Danmarks Lærerforening mister noget magt og indflydelse i processen, er nok mere et problem for pamperne end for lærerne.

Max Bitter sagde ...

Hver gang ungerne får en seddel med hjem fra skolen, om skole-hjemgruppemøde (fordi de ikke orker en-til-en forældresamtaler , er den selvfølgelig skrevet i F%#&ng Comic Sans Serif!, som efter alt at dømme er offentlige ansattes yndlings'lorte'font. En font som egentlig KUN burde bruges til børnefødselsdagsinvitationer skrevet af 6 årige.

Anonym sagde ...

Skolelærerjobbet og folkeskolens præstation - dvs manglende resultater i form af elever, der ikke kan læse, skrive og regne - er beskrivelsen af og samtidig dokumentation for, at socialismen som styringsredskab ikke kan levere kvalitative produkter som resultat af det, der skulle have været en målrettet indsats.

Skolelærerjobbet har været og er stadig det højest betalte halvdagsjob nogensinde i DK.

Ovenikøbet uden at levere ret meget brugbart til såvel individers som til landets fortsatte beståen som levedygtig enhed.

Anonym sagde ...

For hælvede da hvor et got indlæg! Det er lige precis min verdag! Komentarene endnu bædre! Så sande så sande. Det med arbejstiden, i rammer hovedet på sømet. Når telefonen ringer, at en elev er blevet mobet kraftigt på vajen hjæm fra skole, siger jeg: "Hvad kommer det mig ved, jeg skal beskære frugttræerne i min have. Jeg sad til møde fram til kloken 13.45 i går, hvordan tror du så, jeg kan have tid at høre om din dater nu?!" Uddanelsen til lære er det klogeste, jeg nogensinde har gjordt - god løn, hyggesnak og kaffe på læreværelset mens jeg spiler Wordfeud på min gratis iPad! Det er livet. Så kæmp Anders!

Anonym sagde ...

For hælvede da hvor et got indlæg! Det er lige precis min verdag! Komentarene endnu bædre! Så sande så sande. Det med arbejstiden, i rammer hovedet på sømet. Når telefonen ringer, at en elev er blevet mobet kraftigt på vajen hjæm fra skole, siger jeg: "Hvad kommer det mig ved, jeg skal beskære frugttræerne i min have. Jeg sad til møde fram til kloken 13.45 i går, hvordan tror du så, jeg kan have tid at høre om din dater nu?!" Uddanelsen til lære er det klogeste, jeg nogensinde har gjordt - god løn, hyggesnak og kaffe på læreværelset mens jeg spiler Wordfeud på min gratis iPad! Det er livet. Så kæmp Anders!

Bob Glitter sagde ...

Anonym@23.35: Først troede jeg, at du var lærer. Men så indså jeg, at kommentaren kunne opfattes ironisk, og kom i tanke om, at ingen lærer er klog nok til at forstå endsige anvende ironi. Dermed bliver jeg nødt til at tage kommentaren bogstaveligt. Og hvis du virkelig er lærer, bekræfter kommentaren jo dermed fuldstændig mit indlæg. Tak for det.

Fortuna sagde ...

Kommentarerne her hos dig, Bob, de er simpelthen ligeså underholdende som dine bitre indlæg.

Det må snart være tid til noget planlagt bitterheds battle.

Kristina sagde ...

Haha! Jeg elsker din blog!

Anonym sagde ...

Ved du hvad, jeg har en mor, hun er selvfølgelig lærer. Hun står op kl. 6 hver morgen, skynder sig på arbejde, for at kunne stå udenfor som en gårdvagt. Senere skal hun selvfølgelig have sine time, 5-7 i streg. Under frikvartererne sidder hun og laver akt arbejde, ergo er hun på non-stop til klokken 16. Så er hun hjemme klokken 17, hvor hun farer ind på vores kontor hvor hun laver forberedelse + elevplaner + kurser hun skal på. Tit skal hun så om aftenen på kursus, hvor hun er i to timer, så der slutter hendes arbejde - klokken 22! Ja - hun er folkeskolelærer, og nej det er IKKE verdens letteste job. Jeg ved at nogen har måske kun 3 timer på en dag, men mange flere, har det som min mor. Så hvad fanden bilder du dig ind?

Bob Glitter sagde ...

Kære Anonym@17.09.

Jeg er ked af, hvis jeg har fornærmet din mor og hendes type af hårdtarbejdende lærere. Det var på ingen måder intentionen med mit indlæg.

Hvis jeg havde til hensigt at rakke ned på hende, ville jeg have skrevet om hende i et af mine indlæg om handicappede, for din mor er tydeligvis dybt debil.

Hvis man kan bruge så lang tid på verdens letteste job, så er man simpelthen klinisk idiot. Faktisk tror jeg slet ikke på din historie. Måske skulle du kigge lidt på dig selv. Mon ikke du er grunden til, at din mor gemmer sig på skolen hele dagen, for hun er tydeligvis ikke interesseret i at bruge de 22 timers frihed i døgnet, som lærerjobbet giver, i hjemmet sammen med dig.

Og hold nu kæft med den der åh-lærere-har-verdens-hårdeste-job, for den er efterhånden trættende. Jeg har allerede læst 67 lignende opslag på Facebook bare i dag, men en så åbenlys løgn bliver ikke sand af at blive gentaget.

Du har lige påstået, at din mor arbejder 16 timer om dagen og underviser 35 timer om ugen. Alle véd jo, det er løgn. Hvem er det I skal overbevise? Det må simpelthen være jer selv, så I kan retfærdiggøre at modtage jeres fyrstelige løn for sådan et simpelt job. Det være en metode til at bearbejde den massive kognitive dissonans, I uundgåeligt må blive ramt af, for de fleste mennesker er trods alt klar over, at man skal yde noget for at få en løn.

Jeg har naturligvis gennemskuet, at du ikke er et lærerbarn. Du er bare endnu en lærer, der udnytter børn. Denne gang til at overlevere et budskab i håbet om, at det virker mere overbevisende, når det kommer udefra.

I øvrigt ville det aldrig virke at bruge en lærerbarn som skjold. Alle hader lærerbørn. Alle. Måske fordi de konstant sladrer. Måske fordi de er dårligt opdragede og smasker, når de spiser frokost. Eller måske fordi de andre børn trods alt ved, at lærerbarnets ophav har begge dovne hænder dybt nede i skattekassen, for at de kan fede den derhjemme i Costa del Baghave hver eneste dag og dermed er årsag til, at deres egne forældre har minimalt tid til deres børn, fordi de skal knokle røven ud af bukserne i et rigtigt job ude i virkeligheden.

Anonym sagde ...

Da jeg var ung kendte en pige hvis forældre var folkeskolelærer.

Uanset hvornår jeg besøgte hende, var mindst een af hendes forældre hjemme (hvilket gjorde det umuligt at komme i bukserne på hende)...

Bemærk også hvor mange lærer det sidder i kommunalbestyrelser. De er jo for fanden de eneste der har tid.

Anonym sagde ...

Fed blog. I forlængelse af det dejligt bitre indlæg, vil jeg som lærer sige, at jeg har meget svært ved at se hvilken eksistensberettigelse Danmarks lærerforening har. De repræsenterer i hvert fald ikke mig med deres latterlige røde flag og fløjpolitiske retorik. Jeg vil meget gerne have normaliseret min arbejdstid,så skole/hjem samtaler mm. bliver mellem 8 og 16. Og jeg vil også meget gerne have mere undervisning end de 25 lektioner, jeg har om ugen - for jeg kan mine fag i modsætning til mange lærere fra seminarierne. Jeg er i seminariesystemet nu, "for man kan jo ikke undervise uden en læreruddannelse". Bullshit. Meget af pensum har jeg bedre styr på end ham, som underviser i faget. Folk i seminarieverdenen er så skide selvfede, at de ikke giver fuld merit for et fag på trods af en kandidatgrad og fem års undervisningserfaring - men jeg kunne godt få lov at undervise på seminariet, "hvis der var altså var en stilling ledig". Jeg er ikke en af de ubrugelige og uduelige humanister, som ikke kan få arbejde, og som Bob tidligere har skrevet om. Jeg valgte selv lærergerningen frem for forskning, fordi naturvidenskab i den grad har behov for at blive styrket i folkeskolen.

Anonym sagde ...

Fed ide, du har lavet en side for de få, der virkelig dumpede på seminariet, godt tænkt.

Anonym sagde ...

Det er vel meget sigende, at bloggen er lavet ved hjælp af gratis værktøjer .... Jeg formoder, at skriveren er selvstændig erhversdrivende og derfor drikker kaffe hele dagen lang, snyder med momsen og i øvrigt tjener de fleste penge uden om skattevæsenet. Hvis du er lønmodtager, kunne det være at din arbejdsgiver skulle give dig mere i løn så du kunne købe nogle ordentlige værktøjer og støtte det private erhvervsliv ...

Bob Glitter sagde ...

Anonym@15.25: Ja, en fuldstændig gratis blog lavet med gratis værktøjer. Det er enormt "sigende".

Du kan ikke andet end være lærer, hvis det er det bedste argument, du kan grave frem. Jeg ved godt, det ikke er lige så nemt her ude i virkeligheden, som når du jorder 10-årige drenge i dine timer.

Anonym sagde ...

For hvad det betyder; Bitterheden er sandfærdig, og grinede over nøjagtigheden af offensiv kritik! Bob, du burde dog have inkorporeret VUC-systemet, hvad er opbygget på folkeskolens pensum, men skulle forlyde, at forholde sig mere liberal, da man har med "voksne" mennesker, og derfor lidt anden lovgivning. VUC-instanser er næsten humoristiske i forhold til folkeskolen, og især VUC's tilbud om flexundervisning, som der i øvrigt er overført til normal holdundervisning, hvor hoveddelen idag er tvunget ind i et apple-styresystem, minimum 40% af sin undervisning. Det er ligesom uduelige lærere bliver headhunted ind til VUC instanster, hvor størstedelen af kursister anses som at være "nursing-cases", altså socialt inhabile individer. - Men dette resulterer, at en underviser i historie D guider en kursist ufrivilligt ind på et emne til eksamen, som der forligger han nemt tilgængeligt, Fredrik d. 7 ... JEG VILLE SNAKKE OM GREVINDE DANNER .. HAN KENDTE IKKE TIL DENNE DANSKE HISTORISKE KARAKTER, dog hun er gift med "grundlovens fader", Fredrik d. 7??

Dette, sammen med forældet materiale, hvor årgammel materiale, links til kilder osv., ikke virker, og har ikke gjort det i år!!

Opgaveformuleringer, hvor linket til filmen er død, og har været det i en længere periode (burde man ikke tjekke om ens materiale var opdateret inden start af en ny semester? Grinagt, at et minimum af 4-6 underviser bruger de samme materialer), men lykkedes og aflevere alligevel, også modtager kommentarer om ens saglighed fordi pågældende lærerinde, ikke fandt argumentet om pro-cannabis relevant i henhold til filmen The American Beauty, selvom sønnen sælger cannabis igennem hele filmen, ca. 80% af en næsten 2 timer lang film.

(En lærer vil i sjældne gange besidde saglighed til at bedømme, hvad som er "rigtigt og forkert", men skal udføre, hvad sin faglighed tillader: At rette og analysere om eleven/kursisten har forstået opgaveformuleringens problematik, og om opgaven er løst efter hensigt.)

Også påpeger min objektivitet??

Og Gud nåde trøst, hvis man ville kritisere socialismen.. Den skabte altid pine for mig! - Skide sjovt i samfundsfag.... Hvis man bare perspektivere velfærdsstaten til nationalsocialismen, går karakteren fra 12 til 4...... Hvis du klager over karakterafgørelsen, får du intet svar, og igen uden forælderenes autoritære "respekt", overtriumfhers man af fløjensbuks-revolutionen.

I folkeskolen kan forældre deltage, ikke fordi det drager megen nytte, men man kan!

I VUC-systemet er man alene, fordi de fleste kursister er et socialistiske eksperiment, hvor man er maddet med dumhed, endda flere generationer tilbage... En førtidspensionist kan tage en fuldt betalt ungdomsuddannelse <----Bare for at give en idé om VUC's socialistiske favoritble lovgivning.

den dovne lærer, som nu kun arbejder 37 timer om ugen i modsætning til før reformen sagde ...

Du må være arbejdsløs bob - hvordan får du ellers tid at sidde og skrive alt dette velforplumrede vrøvl om lærerne m.fl. arbejde det gør du vist ikke - og slet ikke som lærer - det er i al fald så sikkert som lort i lokummet.

den dovne lærer, som nu kun arbejder 37 timer om ugen i modsætning til før reformen sagde ...

Du må være arbejdsløs bob - hvordan får du ellers tid at sidde og skrive alt dette velforplumrede vrøvl om lærerne m.fl. arbejde det gør du vist ikke - og slet ikke som lærer - det er i al fald så sikkert som lort i lokummet.

Bob Glitter sagde ...

"Det lange, pleonastiske brugernavn"@14.00: Der er ingen, der tror på, at du arbejdede mere end 37 timer om ugen før reformen. Ingen. Og det skriver du strengt taget heller ikke. Du skriver kun, at du nu efter reformen arbejder 37 timer om ugen. Det er der heller ingen, der tror på.

Anonym sagde ...

Brug da jeres krudt på at undervise jeres egne børn, så får I det resultat I ønsker. Stil op som folketingskandidater og gør noget ved det, i stedet for at klage, hvis I da kommer ind.