mandag den 4. februar 2013

Lejlighedsvist had

De seneste ugers rapporter om jødeforfølgelser i Danmark har været et fantastisk studie i rød dobbeltmoral. Vi skal huske, at når vi taler om de røde - inklusive de såkaldt "liberale", "borgerlige" radikale, hvis udlændingepolitik giver Enhedslisten solide venstrehooks - så taler vi om højmoralske personer, der tror på det grænseløse menneske, uden kultur, race, køn eller andre individidentificerende kendetegn, og som tager afstand på enhver form for handling, der er begrundet i sådanne kendetegn.

Undtagen, når det sker mod jøder, altså. Jøderne ligner jo os, de onde, hvide kapitalister. USA støtter dem også. Altså Israel. Og Israel, som ligger tusindvis af kilometer fra Danmark, er jo onde ved yndlingsofrene, muslimerne, og så er jøderne herhjemme jo selv lidt ude om, at de bliver overfaldet, ikke? I hvert fald havde de røde politikere på stribe travlt med enten at tie stille eller at dementere historierne og bede os om lige at trække vejret dybt, inden vi konkluderede, at nogen skulle finde på at overfalde jøder.

Normalt har De Gode ellers travlt med at udpege gerningsmænd til de såkaldte hadforbrydelser. Gerningsmændene skal helst være kronragede, desillusionerede unge nazister, der i smug støttes af deres kakkelbordsejende, citronmånespisende forældre, der naturligvis stemmer Dansk Folkeparti. I Aarhus behøver vi ikke engang gribe til DR Drama for at finde disse nazister; nej, de blev skam udpeget til et kæmpe problem, og Nicolai Wammen igangsatte målrettede aktioner for at bekæmpe dem. På trods af, at ingen almindelige, velfungerende borgere i Aarhus har set en nazist siden 1945. Ingen.

Det er egentligt sjovt, at de røde ikke fik konkluderet, at det er nazister, der står bag jødeforfølgelserne. Men det er nok fordi, de så blev nødt til at gøre noget ved et reelt problem, som så vil vise sig at være skabt af en hel anden befolkningsgruppe, hvis opførsel passer helt fantastisk dårligt ind i RUC-rapporterne om danskernes stigende racisme igennem de seneste tyve år. Det ville også se skidt ud for de kampagner, der forsøger at forklare os, at det altså altid er hvide danskere, der overfalder primært muslimske indvandrere. Men vi ved jo godt, hvem der i virkeligheden står bag jødeforfølgelserne. Og langt de fleste overfald på homoseksuelle. Uanset, hvor meget den desperate elite forsøger at presse skylden over på fanatiske kristne fra Folkekirken eller manglende homoforbilleder i folkeskolen.

Fakta er, at de fleste eksempler på det, Politiken-segmentet gerne vil generalisere til "danskernes racisme" i stedet er almindelig sund fornuft: Hvis der står ti indvandrerknægte foran dit værtshus og råber og skriger "knipp dig, din luder", kaster håndtegn mens de gennem amfetamindræbte øjne beundrer hinandens stupide mospudehår, så er det en rigtig skidt ide at lukke dem ind. Ikke på grund af deres hudfarve eller grimme accent, men på grund af deres fremtoning og helt konkrete opførsel. Og hvis der foran din landegrænse står millioner af potentielle indvandrere, der i samtlige lande omkring dig har skabt store økonomiske og kulturelle problemer, så har du ikke tid til at vurdere hver eneste gennem fem-årige asylsager med gratis hotelophold og offentligt betalte, smart bebrillede støttepædagoger, der svarer navnet Rita. Nej, så er det ganske almindelig sund, økonomisk og menneskelig fornuft at afvise dem.

Husker du Jonas, der tilsyneladende umotiveret blev knivdræbt på et diskotek? Nej, vel? Og ved du hvorfor? Han var venstrefløjsdebattør, og man ser for sig, hvordan de hos de Radikale og på kreative værksteder landet over måtte have jublet: Endelig. Endelig havde vi et umotiveret overfald på en farvet, ung mand, der var mønsterbryder og en god socialdemokrat. Det MÅTTE være skaldede, onde Pia K. nazister næret af had til indvandrere og velfærdsstaten, der havde myrdet ham. Hurtigt. Fakkeloptog. Og altid modige Henrik Marstal lavede straks en sang om ham. En sang, der blev landeplage, ikke? Nåh nej, for vi opdagede lige pludselig, at indvandrere var indblandet i hans mord. Låg på. Videre.

Det værste er, at hvis man er en dansk vælger, der ønsker at sprøjte bare en smule fornuft ind i landets politik, så er man helt og aldeles hjemløs. Der findes intet parti, der kombinerer økonomisk fornuft med et indvandrerkritisk syn på trods af, at de to områder nærmest lever i symbiose. Liberal Alliance er rent økonomisk de mest fornuftige og rationelle, men deres reelle indvandringspolitik er radikalt arvegods, i direkte modstrid med resten af politikken og grund nok til, at man ikke bør stemme på dem. Dansk Folkeparti er indvandrerkritiske, men de vil gerne fylde flere skattekugler i velfærdssækkestolen, og de blander sig utidigt i tåkrummende enkeltsager og vil indskrænke den personlige frihed.

Hvem står frem og laver et nyt, nationalliberalt parti? Det bliver ikke Bob, der effektivt spolerede en eventuel politisk karriere ved at træde et par overfølsomme feminister over tæerne. Hvis han dog bare i stedet havde udvist næsegrus beundring for Sovjetunionen med al dens dejligt befriende folkemord. Så havde alt stadig været godt hos De Gode og dem, der vedbliver at ligge under for deres fordrejninger, løgne og shamingangreb.

14 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sådan Bob :-)

Anonym sagde ...

Stærkt indlæg.

Og når du engang får styr dagens styrtblødning, så kan du jo passende hidse dig op over alle de homofobe folkekirkepræster og skoleinspektører, der åbenbart er til fare for Københavns bøssenatteliv:

http://politiken.dk/debat/ECE1886125/boessens-far-sover-elendigt/

Bob Glitter sagde ...

Anonym@10.52: Det er den kronik, jeg har linket til i indlægget. Jeg er dybt skuffet over, at du ikke har fuldt alle mine links ud i mindst tredje grad, før du kommenterer.

Henny Stewart sagde ...

Selvfølgelig skal muslimer heller ikke overfalde jøder. Det er der ingen, der skal. Der er for den sags skyld ingen, der overhovedet skal overfalde nogen andre. Der skal ikke lægges låg på noget som helst i den situation. Når indvandrere opfører sig virkelig luset, er det da mindst lige så skidt, som når pæredanskere gør det, og det tror jeg faktisk er en gennemgående holdning i "den røde lejr", såvel som hos andre fornuftige mennesker, hvis sådanne ellers findes!

Bob Glitter sagde ...

Stewart Stardust: Når indvandrere opfører sig virkelig luset, er det da mindst lige så skidt, som når pæredanskere gør det, og det tror jeg faktisk er en gennemgående holdning i "den røde lejr",

Det mangler de så sandelig at give udtryk for, hvilket er hele pointen i dette indlæg.

Anonym sagde ...

"På trods af, at ingen almindelige, velfungerende borgere i Aarhus har set en nazist siden 1945. Ingen."

Det er faktuelt forkert: http://avisen.dk/18-aarige-daniel-er-nazist-hitler-er-forbilledet_10437.aspx

...desværre.

Bob Glitter sagde ...

Anonym@13.26: En nazist, der er blevet voksen, så?

Bjarne Faaborg Nielsen sagde ...

Du har fuldstændig overset en væsentlig 'rød' pointe....

Det er et næsten pinligt lille mindretal blandt herboende (og snarligt logerende, lukrerende og behørigt forsørgede) indvandrere, der er tale om.

Og det er vores manglende inklusion og forståelse, der marginaliserer dem. Det har INTET med deres herkomst at gøre... - INTET!

Det kalder ikke på en god løsning i morgen - sådan er det bare. Fat det!

Cathy Bedlam sagde ...

Nu starter du bare det parti, Bob. Jeg gider ikke at høre på, at du ikke tør for Ditte Giese. Nationen er een aflivet schäeferhund fra en folkeopstand, og når den tid kommer, så slår du til. Husk på, at Ny Alliance (mener at det var partiets første navn) fik 10% i meningsmålingerne FØR de overhovedet havde formuleret en politik. Så kan du også. Det værste der kan ske er, at du ender som EU-kommisær.

René W R sagde ...

Det er det samme med villy søvndal/venstrefløjen og forholdet mellem israel/palæstina og kina/tibet.
Boykot Israel og lav handelsaftaler med kina.
Israel, en demokratisk stat på en side, med deres egne loonies, mod selvmordsbomber, tilfældige raketter og en terrororganisation med et udtalt mål om at udslette israel.
På den anden side har vi et diktatur mod en stat, hvis indbyggere sætter ild på sig selv som en protest mod besættelsen.

På venstrefløjen er den logiske og rationalle slutning at Israel er de ondeste og skyld i alverdens dårligdom.

Anonym sagde ...

Må jeg foreslå navnet 'negerpartiet'

Christian Højgaard sagde ...

Hej Bob,

Jeg er helt enig i dit indlæg. Jeg synes du skal smutte over og se følgende stribe fra Helt Normalt om netop Politiken segmentet, hvis du ikke allerede har gjort det. Du vil nyde det.

http://heltnormalt.dk/striben/2013/01/27?fb_action_ids=10151481195908829&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%2210151481195908829%22%3A260294150767976%7D&action_type_map=%7B%2210151481195908829%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D

I guder en hjernedødt lang URL, i øvrigt. Men uden selvironi er de åbenbart ikke.

Anonym sagde ...

christian: tinyurk.com

bob4prezz

Hr. Naturli' sagde ...

Der er egentlig ikke megen satire i denne post. Lige-på-og-hårdt. Meget hårdt. Hårdere end en Manta 400 Rally Group B.