fredag den 22. februar 2013

Høns!

Forleden stillede Betina mig spørgsmålet, som enhver mand i et heteroseksuelt forhold på et eller andet tidspunkt bliver konfronteret med: "Ser min røv stor ud i de her bukser?" Jeg overvejede kort at svare med klicheen: "Det er ikke bukserne, der får din røv til at se stor ud." Men jeg besindede mig, talte til ti og svarede undvigende: "Kvinde, du er din røv!" Inden du hidser dig op, inden du langer ud efter mig, ligesom Betina gjorde, og inden jeg lige så ubesværet undviger dit slag, fordi din røv også hæmmer din hurtighed, så vil jeg tilføje: Heldigvis.

Jeg ved godt, at der er masser af røde feminister, der forsøger at bilde dig ind, at du skal være lige som en mand. At køn er en social konstruktion, selvom hundredetusindvis af år af naturlig udvikling, der er kulmineret med menneskekroppen og især størrelsen på din bagdel, siger det komplet modsatte. Om jeg fatter, at disse femifascister synes, at kvinder skal være som mænd. I visse henseender kan jeg endda ikke se, at der skulle være noget at stræbe efter.

For eksempel i forbindelse med sex, hvor feministernes jagt efter lige resultater har ledt til, at danske kvinder er de mest maskuline i verden. I øvrigt har det altid været en skrøne, at kvinder har færre sexpartnere end mænd. I min omgangskreds er der ikke ét eneste forhold, hvor kvinden har haft færrest partnere. Og ja, det kan da godt være mine venner er noller, men typisk fungerer det altså således, at kvinderne kæmper om 20 % af mændene, mens mændene kæmper om 100 % af kvinderne.

100 % af kvinderne kæmper om 20 % af mændene, der dermed får forholdsvist meget sex. De sidste 80 % af mændene ender med at overtage resterne fra de 20 %'s fester. Derved ender 80 % af kvinderne i et fast forhold med en økonomisk bæredygtig mand, primært på grund af en stor gæld, opbygget af udgifterne til udskejelser med de 20 %, kombineret med et  gådefuldt overforbrug af toiletpapir.

Nu kommer du nok med den sædvanlige: "Åh, jamen, folk ser ned på kvinder, der har mange sexpartnere, mens de hylder mænd, der kan score." Ja, men det er på grund af et af livets uundgåelige vilkår: Husk, at man altid og med fuld gyldighed kan sammenligne mænd med nøgler og kvinder med låse. Jeg kan ikke huske, hvor jeg læste denne sammenligning, men jeg lader grafikken tale for sig:

En god nøgle ...

... og en dårlig lås.
Nå, men det var kvindelige former, vi kom fra, og jeg kan godt se i fitness-centeret, at mange mænd kigger efter kvinder, der har former som en 14-årig kordreng. Og så er det nok fordi, de i virkeligheden er interesserede i 14-årige kordrenge. Hvis du nogensinde er stødt på en mand, som ikke kunne lide dig, udelukkende fordi du var for tyk eller havde former, så var det fordi, han var homoseksuel eller i hvert fald bifil. Det er der heller ikke noget i vejen med, og måske er det lige præcis denne mandetype, du søger, men jeg syntes bare, du skulle vide det, inden du investerer sytten timer om ugen på stepmaskinen for at komme til at ligne Justin Bieber.

Nej, kvinder er skabt til at føde børn, og det er derfor, de basalt set er udstyret som de marginalt mere tilbagestående høns, der som bekendt består af hoved, røv og fødder:

Hønens anatomi, der er direkte sammenlignelig med kvindens og som derfor beviser, at kvinden er sin røv.
Burhøns skal vist nok presse omkring trehundrede æg ud af numsen om året, så der må vi sige, at kvinderne slipper nemt set i lyset af, at de har forholdsvis lige så store røve, men at de vel allerhøjst skal lægge fire babyer i løbet af et liv. 

Foruden de mere fysiske karakteristika, så er der også de adfærdsmæssige. Høns bokker, kvinder snakker. Høns hakker på hinanden, det gør kvinder også. Især når det drejer sig om udseende. Tro mig, en rigtig mand - sådan en, der ikke jagter kordrenge og sidder i fitnesscenteret og kigger på sig selv i spejlet ligesom dig - er bedøvende ligeglad med, hvordan du ser ud, bare du har en stor røv. Men kvinder er ikke ligeglade med, hvordan andre kvinder ser ud. Kvinder kritiserer hinandens fysiske udseende. Især størrelsen på bagdelen. Jeg kan ikke gå forbi en anden kvinde sammen med Betina, uden at hun kritiserer den andens røv. Mentalt plukker kvinder hinanden, finder små fejl og hakker i dem, til de bløder. Det er ikke underligt, at kvindeforsamlinger sammenlignes med hønsegårde, og opførslen stammer klart fra det faktum, jeg beskrev ovenfor: At alle kvinder kæmper om en forholdsvis lille gruppe mænd. Derfor skal alle konkurrenterne ned med nakken og der er så mange, at der ikke er tid til at gøre forskel. Bare hak løs.

Kvinder bokker sig over, at deres køn forhindrer dem i at gøre karriere og at de i diskussioner bliver latterliggjort på grund af køn. Kunne det tænkes, at hønsene bare er for nærtagende? For eksempel ser jeg ofte kvinder klynke: "Har jeg måske ikke ytringsfrihed?" fordi de bliver modsagt på Facebook. Så ytringsfrihed betyder nu, at man ikke må modsiges, eller hvad? Njah, måske tager hønsene bare alting for nært? Hvis man tager ting for nært samtidig med, at man holder øje med alle andre de høns og sørger for at hakke dem, der står ud fra flokken, ja, så er det ikke så underligt, at det som regel er en hane, der ender med at bestemme i hønsegården.

Jeg har efterhånden arbejdet i mange forskellige firmaer, og i lige præcis to af dem sad der kvinder i topledelsen. I de samme to firmaer arbejdede der forholdsvist flest mænd. Altså understøtter empirien min fuldstændig korrekte udredning i dette indlæg. Indse det nu, kvinder: Der er ikke noget glasloft. Der er ikke bestyrelsesmedlemmer, der dækker for hinanden. Der er ikke mænd, der ansætter mænd.

Men der er høns, der hakker på de andre høns.

7 kommentarer:

LuckyDK sagde ...

Kært Indlæg - uden den store bitterhed 8(.

Fik nøgle sammenligningen serveret på Engelsk, ironisk nok af en Muslim hvor jeg syntes den lyder bedre:

A key which can open a lot of locks, is a MASTER Key. A lock which can be open by lots of keys, is just a bad lock.

Bjarke sagde ...

Endnu et fremragende indlæg, der forklarer livets sammenhænge.
En slags manual til yngre folk, der ellers først må lære tingene på den hårde måde.

Ikke mindst din grafik er formidabel til at skære fakta ud i pap for fatsvage individer!!

Anonym sagde ...

Jeg synes bare at Betina skal sige undskyld og give dig et godt bj (ok det var så en dobbelt gentagelse)

Anonym sagde ...

Kvinder har to hjerneceller mere end høns. Disse to cellers funktionen er at forhindre kvinderne i at rende rundt og skide på gulvene.

Anonym sagde ...

Jeg ænser ikke røven. Jeg er patmand.

Anonym sagde ...

Dat ass.

Jeg deler din kærlighed til runde og fyldige kvindenumser, brede hofter og smal talje. Og glem ikke at kvinder bliver kede af det hvis de ikke får et par klaps og smæk i bagdelen med jævnlige mellemrum. Så føler de sig ikke elskede hvis ingen mand gidder klappe dem bagi.

Men mange danske mænd har en brystfetish som nok snarere handler om at ville sutte på velfærdsmors patter.

Anonym sagde ...

Anonym 14:37 - Så din røvfetish handler om at ville kneppe skatteyderne i røven?