mandag den 28. januar 2013

Fra krikkens mund

Dette indlæg giver mest mening, hvis du læser det foregående indlæg.

Som nogle af jer måske ved, har det været en hård uge. Jeg har følt mig forfulgt og jaget på mit eget territorium. Intet sted har jeg kunnet få ro. Jeg har modtaget rystende mails med truende indhold. Nåh ja, og så har en bande feminister og bissende radikalt stemmekvæg været efter mig på grund af mit seneste indlæg. Dét var interessant. Jeg har lært en utrolig masse pæne bandeord af dem i den foregående uge. Se bare her:

FY! FØJ! PØJ! PUHA! ÆV!

Ha ha, jamen, altså, det lyder som en pensionistforening på kunstudstilling. Men seriøst, kan nogen forklare mig, hvorfor snerpede centrum-venstre feminister ikke er i stand til at argumentere ud over på en facon, der absolut kun ville kunne imponere brødbetyngede skoledrenge? Det ville da være den nemmeste sag i verden at latterliggøre den uhjælpelige graf, der fulgte med mit indlæg om livmoderhalskræft. For Guds skyld, den kan ikke engang læses! Men okay, for at forstå grafer, skal man vel også have hævet sig over folkeskolens 2. klassetrin i matematik.

I stedet for at argumentere ved simpelthen gøre min graf til grin, benytter disse femifascister sig af såkaldt shaming. En teknik, der er meget udbredt i det Radikale Venstre med alle deres løftede pegefingre og bedrevidende moraliseringer. Det svarer til mobning; en form for terroriserende social kontrol, der skal gøre folk angste for at træde ud af en gruppe. Faktisk benyttede jeg mig selv af shaming i det pågældende indlæg: Nemlig den såkaldte slut-shaming. Men feministerne er for blinde af had til at se det, netop fordi de selv benytter det som - i deres øjne gyldig - argumentation.

Skoleeksempel på en kvinde, der argumenterer. Det begynder faktisk fint og sagligt, hvorefter følelserne slår til, og så ender vi i børnehaven. Hendes veninde virker dog mere kvik.

Jeg opfandt tilsyneladende et nyt ord: Luderkræft. Selv socialministeren smagte på det, tydeligvis uden på nogen måde forinden at have undersøgt dets oprindelse. Enhver, der læser Bitter Blog vil vide, at Bob her tænker i rene sort/hvide termer. Og under min to-et-halvt-minutters research om livmoderhalskræft læste jeg, at kræfttypen første gang blev opdaget af en italiensk læge, der bemærkede den optrådte hyppigere hos prostituerede end nonner. Så til navngivningen havde jeg to alternativer: Sort eller hvid. Luder eller nonne. Jeg ved godt, at socialkonstruerende socialister ville have valgt at kalde det nonnekræft for at skjule det faktum, at risikoen for sygdommen stiger med antallet af sexpartnere. Ja, okay, det er så selvfølgelig igen matematik, nærmere bestemt fuldstændig indlysende sandsynlighedsregning.

Nå, men før mit indlæg blev postet ude af kontekst på Politiken havde jeg vel omkring 300 læsere, ligesom jeg har haft i fem år. Nu har jeg cirka en milliard. Det takker jeg for. Dog er jeg ked af én ting: At eventuelle slægtninge til lige præcis Mira Wanting har risikeret at læse mit indlæg. Det var ikke intentionen at nogen, der er berørt af kræften, skulle rammes personligt. For visse berørte kan satire virke ubehagelig, mens andre godt kan tage det. Opfattelse er subjektiv, ikke objektiv. Men alle raske, der bare snylter på sorgen for at flashe deres godhed på Facebook eller for at fodre deres løgnagtige hetz mod politikere, de ikke kan lide, kan glemme alt om en beklagelse. Denne blogs sædvanlige læsere er indforståede med min kulsorte galgenhumor, og uden Politiken-indblanding havde risikoen for utilsigtet eksponering været minimal. Nej, det var ikke intentionen at kalde Mira Wanting, nu'ets symbol på livmoderhalskræft, en luder, hvilket jeg i øvrigt heller aldrig har gjort. Hun var, så vidt jeg i ét tilfælde ved, disponeret til at vælge rigtige mænd; den nævenyttige slags, der ikke finder sig i udsvævende adfærd.

Og er der ikke nogen, der kan give mig en rationel forklaring på, hvorfor feministerne bliver sure, når man påpeger, at kvinder måske har mange sexpartnere? Er det ikke med vold og magt deres mål at opnå lige resultater med mænd, der som bekendt uden en eneste undtagelse parrer sig med alt, der ikke umiddelbart slår fra sig, og som i hvert fald inden for en times tid har haft en puls? Altså, jeg tog da engang selv en mongol for holdet. Er det ordet "luder", der er negativt? En luder er jo blot en kvinde, der får penge for sex. Og det er noget, alle kvinder kan. Jeg så engang et fjernsynsprogram om en aarhusiansk luder, der sad og hældte heroin i åbne sår i sine lår. Og hun havde stadig kunder. Det ville da være en drømmesituation for enhver mand med sådan en jobmulighed.

Nå, men hele miseren ser jeg som endnu et forsøg fra kvinderne på at profitere på Mira Wantings tragiske død: Først til at tilrage sig "gratis" vacciner, der ellers kan købes for et beløb, der svarer til indkøbet af et par sommerkjoler eller hvilke ligegyldige forbrugsgoder, vi fylder vores liv med for at fordrive den ulidelige ventetid til graven. Dernæst til at træde på lille, grimme mig, Bob Glitter, der på sarkastisk facon vover at sætte spørgsmålstegn ved deres ret til at suge midlerne ud af hårdtarbejdende mænd. FY. FØJ. PUHA. ÆV. UHADADA. SKAM DIG.

Løgn + Manipulation + Shaming = Kvinder i en fucking nøddeskal.

Mens I tænker over dén, vil jeg varme mig ved den lange række af støtteerklæringer, der er flydt i min retning siden sidste indlæg. Ud over fra onde, hvide, protestantiske, hårdtarbejdende, højreorienterede mænd, har jeg modtaget støtte-mails fra en række kvinder, bl.a. studerende, nogle pædagoger, en offentligt ansat og én, der desværre selv er ramt af kræft. Til jer vil jeg bare sige: I ødelægger mit verdensbillede af, at alle kvinder har fuldstændig og komplet roterende pip i potten. Nå ... mon ikke, det går over inden næste indlæg?

31 kommentarer:

I.P. sagde ...

Fantastisk at du er tilbage <3

Anonym sagde ...

Som et barberblad!

Anonym sagde ...

Du har så evig ret, Bob. Ser frem til mange flere sandheder fra dig.

Felix Krull sagde ...

Keep on trucking!

Anonym sagde ...

Gudskelov endnu et indlæg imens vi venter på den tiltrængte dommedag!

Anonym sagde ...

Har du modtaget henvendelser fra Zentropa vedrørende rettighederne til at filmatisere hele forløbet? Jeg forestiller mig Udo Kier i rollen som Bob Glitter, og der skal være masser af biljagter og eksplosioner.

Unknown sagde ...

Velkommen tilbage....

Og FEDT at du valgte at tage kampen op stående, istedet for at tage deres lort...

Knetekyllingen sagde ...

Robert Hansen = nævenyttig.
Elegant.

Per T sagde ...

Tak Bob, det var dejligt at se du er på vej tilbage.

Stærkt!

Bjarke sagde ...

Fed konfrontation med Politiken-segmentet, og så endda på din udebane uden den helt store sarkasme (dog et par LOLsere hist og her ;-).
Jeg håber at bare en håndfuld af de Gode på forunderlig vis vil havne på dette indlæg og skamme sig en anelse.
Men kender jeg dem ret, kan de bruge det til lidt ekstra shaming...

Anonym sagde ...

Fantastisk indlæg!

Og så må du gerne frigive dine gamle tekster igen...

Jeg ønsker dig så meget sex med så mange sexpartnere som muligt!

Jeppe Juhl sagde ...

Kære Bob!

Når du føler dig klar og parat til at gå fra bloggosfæren og over i tv-verdenen, så tigger jeg dig hermed offentligt om at kontakte mig først ...!

Med næsegrus beundring
Jeppe Juhl

Bob Glitter sagde ...

Jeppe: Du burde vide, at jeg kun svarer kommentatorer, der har vundet Cavlingprisen.

Cathy Bedlam sagde ...

Nå, så kom man alligevel til at savne opmærksomheden hvar?

Bob Glitter sagde ...

Sengelam: Jeg er ligeglad med opmærksomhed, men hvis jeg får den, foretrækker jeg at læserne sætter sig bare en smule ind i tingene. Jeg ved, det er meget forlangt.

Bjarne Faaborg Nielsen sagde ...

Så pigesur, som du blev, efterlod mig i sikker forvisning om, at Glitter-æraen var et overstået kapitel.

Men rart at se, at et besøg hos dine feminine sider, har fået dig på bedre tanker.

Anonym sagde ...

Du har min fulde respekt, men jeg er jo også bare en ond,hvid, protestantiske, hårdtarbejdende, højreorienterede mand, den værste bærme der findes.

Henny Stewart sagde ...

Ej, altså hr. Glitter, hvor er du blevet produktiv, her efter at du er blevet opdaget af "den rigtige presse". Er du nu sikker på, at du har galde nok til så mange indlæg? Jeg er sq bange for, at du går hen og bliver mainstream og blogger om katte og hatte, lige som jeg gør. Og lidt om kræft. Som man godt må gøre grin med, hvis man har det selv.

Bob Glitter sagde ...

Stewart: Alle må til enhver tid gøre grin med alt.

Arbejderens sagde ...

Hørt!

Nogle jøder klynker over en karikaturtegning af en skide politiker. They aint seen nothin' yet. Bare spørg muslimerne hvor ondt det gør.

gnuen sagde ...

Kan du få uploaded "bastardbarn" igen tak...

Bob Glitter sagde ...

gnuen: Er det dig, Ditte?

Anonym sagde ...

Gnu, Luderbob : Hvis politiet skulle retsforfølge alle strafbare ytringer på internette, ville de få travlt. De forskellige ytringsfrihedsmodererende §'er er udformet således, de skal fortolkes efer kontekst og § 266 b efter "forsæt." Derfor ser det ud til, politiet ser igennem fingre med ytringer fremsat på en obskur hjemmeside, mens de er mere villigt retsforfølger folk som Pia K og andre kendte personer. Det ville derfor være nødvendigt at revurdere det strafbare potentiale i artiklerne, nu da Bitterblog er blevet kendt.

I sin tid blev den hedengangne Bo Warming dømt efter § 266b for ytinger skrevet på Usenet, men efterfølgende har man altså slækket på striksheden,hvor der nu om dage bliver skevet langt skrækkeligere ting på Facebook osv.

Google og Wordpress giver efter sigende ikke IP eller anden information til politiet, medmindre der er et klart lovbrud, men man kan jo svært gardere sig mod, hvis evt. indviede sladrer til pressen, hvilket vil være en langt værre straf end en bøde, hvis man bliver hængt ud der, da de fleste arbejdsgivere og potentielle kærester nu om dage er nørder, der sidder og googler dit navn.

Mht. fortsæt og § 266b så kan politiet dog nok godt se, at Bitterblog mere havde til hensigt at provokere hattedamer aktive på internettet end at sprede propagandalignende had, hvilket det så blev omformet til af Politiken.

Kasper sagde ...

@gnuen/D. Geisha: google -> "bastardbørn bitterblog" -> Cached. Selv Politikens læsere burde kunne anvende denne guide.

Anonym sagde ...

Gigolokræft?

http://ekstrabladet.dk/kup/sundhed/article1923979.ece

Jeg vil dælme også have gratis vaccine!

Hilsen
Manden
(Single, ugift og med mange, mange sexpartnere)

vidtset sagde ...

Bog Glitter; som en håbløshedens amatør cirkler du rundt i ordskvalderkålen uden at kunne kombinere de kritiske ord i den relevante sekvens - du skamskubber ordet luder, du berider begrebet gratis - uden på noget tidspunkt at sammenstille dem til det alle mænd savner: gratis ludere! Var det ikke det din underbevidsthed i virkeligheden ønskede at trykke ud?

vidtset sagde ...

Bog Glitter; som en håbløshedens amatør cirkler du rundt i ordskvalderkålen uden at kunne kombinere de kritiske ord i den relevante sekvens - du skamskubber ordet luder, du berider begrebet gratis - uden på noget tidspunkt at sammenstille dem til det alle mænd savner: gratis ludere! Var det ikke det din underbevidsthed i virkeligheden ønskede at trykke ud?

Anonym sagde ...

Det er mageløst! At kalde kvinder der har/havde haft flere sexpartner luder?!
Hvad så med mænd der har haft 30 sexpartner, eller mere endda! Hvad kalder DU så dem? Hr. Glitter?

En mandlige prostitueret eller gigolo?

Bob Glitter sagde ...

Anonym@23.27: Der var vist en, der følte sig truffet der, hva'?

Hvis du vil finde et ord for en mandlig prostitueret, så slå op i en ordbog i stedet for at spørge mig.

Og hvorfor er du så forundret over, at jeg kalder kvinder med mange sexpartnere for ludere? Naturligvis er de det. De handler med deres køn for at få noget retur. Og nej, det er ikke sex, de vil have retur, uanset hvor meget du gerne vil have, at kvinder skal ligne mænd. De vil have tryghed eller materielle goder og komfort. Alt det, som mænd leverer og som kvinder ikke er i stand til selv at producere. Kig selv på hvor lidt kvinder gennem tiden har opfundet og på, hvad kvinder egentlig producerer i samfundet. Så vil du forstå.

Det er i øvrigt nærmest hipsteragtigt ironisk, at du vælger ordet "mageløst" til at beskrive dette forhold.

Anonym sagde ...

Så du finder dig selv i mainstream række? Haha! Det her må være dagens joke! Jeg er hipsteragtigt? Så må du være kliché-agtigt, på en sjov måde(klovneagtigt)! ;D

Nej! Det var min fejl at forundre! Din moral er jo MEGET begrænset! Komisk nok synes jeg heller ikke, at bruge "naturligvis" giver nogen sammenhæng i din fortoldning af, "kvinder med mange sexpartnere er ludere"! "Naturligvis er de det"... WTF? Det er måske forklaringen for, at du er fra en ældre generation og ved udelukkende ikke verden har forandret sig.

Kvinder ligner selfølgelig ikke mænd, om det skal tages bogstavligt eller udseendemæssigt! Derfor er mænd tiltrukket af kvinder! Hvad angår hvem der får mest ud af det, jamen, mænd får vel ligeså meget? Du søger vel også tryghed og komfort når du er sammen med en!

Leverer og producerer... Leverer og producerer...

Hvad leverer mænd som kvinder ikke er i stand til at producere? Hvordan mon kom du til denne verden? :)

Anonym sagde ...

Så du finder dig selv i mainstream række? Haha! Det her må være dagens joke! Jeg er hipsteragtigt? Så må du være kliché-agtigt, på en sjov måde(klovneagtigt)! ;D

Nej! Det var min fejl at forundre! Din moral er jo MEGET begrænset! Komisk nok synes jeg heller ikke, at bruge "naturligvis" giver nogen sammenhæng i din fortoldning af, "kvinder med mange sexpartnere er ludere"! "Naturligvis er de det"... WTF? Det er måske forklaringen for, at du er fra en ældre generation og ved udelukkende ikke verden har forandret sig.

Kvinder ligner selfølgelig ikke mænd, om det skal tages bogstavligt eller udseendemæssigt! Derfor er mænd tiltrukket af kvinder! Hvad angår hvem der får mest ud af det, jamen, mænd får vel ligeså meget? Du søger vel også tryghed og komfort når du er sammen med en!

Leverer og producerer... Leverer og producerer...

Hvad leverer mænd som kvinder ikke er i stand til at producere? Hvordan mon kom du til denne verden? :)