fredag den 3. august 2012

Radikale pigebørn

Jeg har besluttet at begynde mit indlæg med en video. Hvis jeg indlejrede den længere nede, ville I bare trykke på den med det samme, og derfor kan jeg lige så godt placere den her. Jeg blev inspireret til den af et klip, jeg så i fjernsynet, og den illustrerer fint, hvad resten af indlægget handler om:Hold kæft, jeg hader Det Radikale Venstre. Hver gang, jeg tror, hadet ikke kan blive stærkere, så vokser det ufortrødent videre som den kræftsvulst, jeg ville ønske, jeg havde i maven. Det er især tøsebørnene, der irriterer mig. Hver gang jeg hører Zenia Stampes skingre argumentation, Sofie Carsten Nielsens snøvlen og evigt kunstige, bedrevidende smil, Liv Holm Andersens studentikose reciteren af indlærte holdninger eller ser Morten Østergaards dumme krøller, så overvejer jeg at tage en strikkepind og punktere først mit venstre, så højre øjeæble, dernæst trommehinderne i samme rækkefølge, hvorefter fire striber, to af hvidligt, to af rødblodigt materie vil løbe ned af mit ansigt og på mit bryst blande sig til en lyserød klump af organisk materiale, til hvis lige disse kvindemenneskers kroppe skulle være blevet blendet, hvis abortlægerne da for helvede bare havde udvist rettidig omhu.

Forklar mig lige, hvorfor vælgerne stemmer på dem?! Hvem ønsker i virkeligheden at blive rettet ind under disse små diktatoriske tøjter? "Åh, de er da ikke diktatoriske. De er da liberale," siger du, fordi du fatter lige så lidt som dem, hvad liberalt betyder. Og nej, jeg gider egentlig ikke forklare det længere. Det er ikke liberalt at ville forbyde mennesker at ryge på arbejdspladser. Eller at tvinge cykelhjelm på børn. For bare at nævne et par eksempler fra den uendelige lange række af overbeskyttende forbud, der bliver ved med at poppe op som bumser på teenagepolitikernes spæde ansigter.

Sig mig, bliver vælgerne imponerede over, at Det Radikale Venstre er en flok unge piger, som har fuldført en humanistisk uddannelse? Er det en eller anden feminisme-rest, der ligger i deres vælgere og får dem til at tro, i lige så høj grad som kandidaterne selv, at de er supermennesker? Det kan jeg så sige, at de ikke er. Det kræver næppe mere end beskedne, gennemsnitlige åndsevner at gennemføre et humaniorastudie. 95% af dem, jeg har mødt, har været totalt debile, blankskinnende tomme kar, der ikke kunne tænke selvstændigt ud over de stier, som de marxistiske forelæsere med flot, kraftigt, bølgende mørkt hår allernådigst viste dem.

Og hvor er det fedt, at de tror, de er os andre overlegne i sådan en grad, at det ville være helt ok at indoktrinere folkeskolebørn med deres socialkonstruktivistiske holdninger om, at multikulturen er det fedeste i verden. For det er den i deres lille fantasiverden, hvor de tripper rundt på bilfri, brostensbelagte storbygågader og til afveksling fra den vestlige verdens modebutikker shopper for fars penge i små, etniske statementbutikker, der beriger os alle sammen med eksotiske trommeskind og fallosfigurer. Men ude i virkelighedens verden bliver Barbara-Victoria og læspende Esben og især statskassen gruppevoldtaget, hvorefter vi får at vide, at det er vores egen skyld, fordi vi er racistiske og ikke giver dem penge nok. Siger pigerne, der aldrig nogen sinde kommer i nærheden af et belastet område, med mindre det er arrangeret fem måneder i forvejen, og de får følgeskab af politi, femten kommunale projektledere og samtlige danske TV-medier.

Spar ikke dig selv for klippet i Deadline, hvor Liv Holm Andersen bliver hudflettet af Morten Uhrskov Jensen på udlændingespørgsmålet. Da samtlige af hendes argumenter er faldet til jorden som brændende konfetti, kommer hun med guldreplikken: "Så kan vi diskutere, hvad rigdom er ... (altså ikke penge, men etnisk berigelse)" Det er lige netop her, det hele bliver så ironisk paradoksalt. For disse tøsebørn er netop skabt af penge, af materiel velstand, af en beskyttet opvækst med overflod af jordiske værdier, hvor de frit fra alle hylder kunne vælge at tage den ligegyldige, ubrugelige humaniorauddannelse udi sociologidrømmerier, som de excellerer så rigeligt i. De belønner så samfundet med at nedbryde dets bolværk mod uduelige snyltere; sandsynligvis ud af delvist indlært raceselvhad, så vi alle bliver tynget ned på et markant lavere økonomisk og kulturelt niveau. Det er flot. Senere generationer vil helt sikkert komme til at takke dem for deres godhed på andres bekostning.

Jeg læser netop nu, at udgifterne til asylansøgere er steget til en milliard om året og en asylcenterleder vurderer, at ca. 1 ud af 500 asylansøgere vil være i stand til at arbejde. Stopper det vores radikale prinsesser, nu deres argument for at lave et velkomstcenter i København til at sluse asylansøgere, der har ventet i mere end en halv, umenneskelig måned på en afgørelse, ud i samfundet var, at vi kommer til at mangle hænder i fremtiden? Nej, de flyver videre på deres lyserøde skyer af diffuse FN-konventioner og drømmer om en verden uden nationer, hvor vi alle blander os og omfavner hinanden og hygger os og er enige om, at de radikale har ret i deres grænseløse medmenneskelighed. Mens de flyver ovenover, naturligvis, og leder os som de græssende får, vi er, naturligvis, for de er jo uddannet til det, og deres uddannelse er den rigtige.

Gode Gud, vil nogen ikke nok stemme nogle voksne mennesker med rigtig livserfaring ind næste gang? Til at afløse disse arrogante, bedrevidende, naivt idealistiske teoripiger fra den politiske elite, hvis livsbaner er parallelforskudte fra almindelige, arbejdende borgeres? Ellers er jeg bange for, at mine indlæg bliver endnu mere usammenhængende. Om muligt.

15 kommentarer:

Anonym sagde ...

For helvede hvor har du ret Bob.

Michael sagde ...

Bob. Du er kongen. Ingen kan skrive som du. Ville ønske du ville gå på TV og være lige så ærlig, rå og hardcore som du er på din blog!

Anonym sagde ...

Bob ER kongen.
Bliv politiker, så får du min stemme!

Unknown sagde ...

Jeg så Deadline-klippet og tog mig til hovedet.
Særligt latterligt var det, da Liv Holm Andersen løb vild i retorikken vedr. "vores" (vores børn, vores ældre, vores virksomheder, vores arbejdspladser).
"Og vi har ikke fået inkluderet nok af vores efterkommere".
Det er netop ikke VORES efterkommere.

Anonym sagde ...

Åhh, hvor gør det ondt at læse. Min kæreste er stadigvæk Radikal selv om jeg har prøvet i lang tid at få lidt fornuft ind i hendes hoved, men vi er heldigvis holdt op med at diskutere politik nu. Jeg synes dog du mangler en vinkel. Jo mere jeg hører om hendes holdninger, jo mere psykopatiske synes jeg de Radikale er. De er iskolde over for de folk som deres politik har konsekvenser for eller de mennesker som skal betale for den. Eksempler med indvandrernes vold mod sagesløse bliver fejet væk med at man ikke er ansvarlig for andre folks handlinger og hvis man nævner at det koster kassen, får man at vide at vi har råd fordi vi lever i et velfærdssamfund. Det eneste der tæller er oprettelsen af det perfekte utopiske samfund. Så bliver hun i øvrigt rasende når jeg kalder det naivt. Hun mener det er naivt at tro at verden kan forblive MONO-kulturel(!). Man definerer sig dermed ud af alt der er i modstrid med ens holdninger.

Anonym sagde ...

I DK skuffer det meste, men Bitter Blog skuffer aldrig! Tak Bob!

Anonym sagde ...

Det er håbløst. Der er efterhånden kun to mulige udveje. Væbnet kamp eller udvandring til et andet land. Uden for EU vel og mærke.

Den danske mand. sagde ...

Det er til at brække sig over.

Anonym sagde ...

Jeg er trofast læser af denne blog, som (oftest) skærer mine egne tanker rent til og får dem skudt ud på skrift... indimellem inden jeg reelt har nået at tænke dem.

Jeg har et ønske. Jeg håber, at Bob en dag vil dedikere et indlæg til at beskrive, hvordan Danmark/Norden mon tager sig ud, når De Radikale Piger og godhedstyperne for alvor har fået snittet vores hverdag til, når kilden tørrer ud (dvs. skattebetalerne ikke kan dække gildet ind trods 100% i skatter), når vi får alvor får kulturen beriget med tusindevis af ikke-arbejdende indvandrere, når selvhadet slår igennem og når det hele tipper... når fattigdommen og fragmenteringen tager til. Las os få lortet afviklet eller i det mindste tage opgøret nu. Denne sølle udvanding og stille død er ikke værdig.

Anonym sagde ...

Jamen Anonym, det bliver jo en glædens dag, når det hele bryder sammen.

Hippiegenerationen har akkumuleret mange resurser i form af bolig og løsøre mens der var højkonjunktur.

Når det hele bryder sammen, bliver det en hævnens og glædens time, hvor 68'erne gennes ud af de boliger, som skæbnen uretmæssigt har overrakt dem, og de kommer til at arbejde i lejre, hvor de skal tjene som bod for de mange brøder, de har gjort.


Når korthuset falder sammen, så ser vi atter hvem, der står tilbage som samfundets top : Det gør intelligente, store mænd -- hvis de da kan finde ud af at samarbejde. Men samarbejde bliver nødvendiggjort af nøden, og derfor skal vi se en genrejsning, når vi først har set forfaldet gjort til ende. Skub, eder, til det korthus, så det måtte vælte!

Feminister og svanser har en indbildning om, at der altid står et politikorps parat til at beskytte dem mod "uretfærdigheder," men på et tidspunkt vil tingene kamme over i en sådan grad, at enhver midaldrende feminist vil være frit bytte, som ingen vil komme til undsætning.

Men det hele er et spørgsmål om i hvilken grad kulturmarxisterne formår at holde deres balancegang på knivæggen gående.

F. Newman sagde ...

Jeg morede mig kosteligt selvom jeg ikke helt kan genkende mishaget fra mig selv - og selvom det dybest set blot er borgerlig propaganda. Tak for et pisse sjovt indlæg, som selvfølgelig ikke er uden visse sandheder :-)

anarkoliberal teknokrat sagde ...

5% af de humaniorauddannede fornøjelsesborgere er rationelt tænkende mennesker? Du er ved at blive blød i det. Hvis det er kærlighed i en eller anden afskygning der er skyld i det, så mind dig selv om at du mister det en dag og at organismen allerede er i forfald.

Anonym sagde ...

Fik først set Deadline-klippet nu. Må erkende, at jeg af og til har læst Morten Uhrskovs kommentarer i JP, men har fundet ham lidt for forudsigelig dogmatisk og tør (modsat Bob Glitter, som aldrig er tør, og som jeg altid læser).

På sin vis var han også lidt tør i interviewet, men hvor var effekten da bare en helt anden og mere velgørende, når man stillede ham op mod den fuldstændigt hjælpeløse radikale MF'er. Pigebarnet får jo ikke et ben til jorden, og jeg er sikker på, at hun sveder angstens sved mellem sine baller. Specielt efter det sted i interviewet, hvor hun løst refererer til en Politiken-artikel som kilde, hvorefter han refererer til sidetal i artiklens bagvedliggende kilde.

Ren Youtube-guld!

Bob Glitter sagde ...

Anonym@12.32: Ja, det er et genialt klip, som ingen bør springe over.

Det mest sørgelige er nok, at Liv Holm Andersen umiddelbart efter udsendelsen selv slog et opslag op på sin Facebookside, hvor hun skrev, at debatten forløb rigtig fint.

De radikale er virkelig seriøst virkelighedsfjerne.

Unknown sagde ...

Hej Bob.
Jeg ville egentlig have startet dette indlæg med at sige at jeg hader dig. Du er klogere end jeg er, dit skæg er pænere end jeg kan drømme om, du er bedre til at formulere dig på skrift end jeg er og du afskyr de venstre orienterede mere end jeg gør. Jeg kom dog frem til, at det nok mere er misundelse, end had, jeg har. 8*jeg, slå den.
Af alle steder, blev jeg i går linket her, fra Ekstra Bladets Nationen. Jeg havde ellers altid troet at internettet, kun var lavet for at mindre bemidlede individer skulle kunne have en følelse af at de var vigtige og deres mening havde en betydning og så selvfølgelig porno. Nu vil jeg så helst ikke sættes i bås, som en der læser Nationen.
Jeg har været lidt nede i kulkælderen på det sidste. Men efter jeg har brugt en del tid på at læse din blog, vil jeg takke dig. Tog, højhus, piller skydevåben eller du nævnte et sted noget om at du ville sende et reb.
Tror det var den med brillerne. Læste så meget det sidste døgn. Selvfølgelig også universets bedste. Det er lidt pingligt at jeg har bogmærker der ikke relaterer til extrem porno. Hvad vil min familie og ven ikke tro, når de rydder op efter mig.
Gik så tilbage til det der startede min vej til oplysning. Klippet fra deadline.
Hvor urkomisk det nu er. At de ikke har nogen reel magt, det er bare et spørgsmål om tid, var der nogen der sagde, hvem rydder op? Når de første 10 gnuer bliver spist, bliver de næste 10 så klogere? Muuuligvis. En ting er sikkert. Pøblen vil besnæres. Flotte ord og løfter hvor ægtheden har anden prioritet, så længe det er sagt med et sødt smil og "gode" ( undskyld )intentioner. En ting er, at der er nogle tosser, der stiller sig til valg. Det skræmmende, er at der bliver stemt på dem. Det var så noget vrøvl. De kloge i deres flok stiller sig jo ikke i skudlinien. Har fået for meget nu! kloge. Smarte manipolerende er nok bedre ord.
Hold det pille skydende tog tilbage med et reb. De af os der ved hvad en vaccine er , må holde sammen.
Og Bob.
Tak.