tirsdag den 7. august 2012

En muggen kasket

Jeg har ferie, og derfor har jeg kun tid til et kort indlæg. Blandt andet har jeg brugt tiden på at rydde op i mine gamle ting, og jeg kom til at tænke på, at jeg burde forsøge at sælge nogle af dem.

Og nu da vores storbyer er forpestet af masser af pindarmede, kreative typer, der vil give hvad som helst for at fremstå anderledes, og som har uanede ressourcer fra mor og far, tænkte jeg, at jeg ville målrette nogle af mine ting til dem.

Som sagt, så gjort. Find annoncen på DBA, eller, da artiklen sandsynligvis bliver solgt, inden du når at kigge, kan du også bare se på nedenstående screenshot:


Update 14. februar 2013: Kommentarsporet til annoncen følger herunder:


Karsten S. 30 september
100kr

peter d. 27 september
Genial Annonce...

Der burde være en årlig DBA.dk Award....!!

Lasse B. 18 september
Hæ. Optur i skrift er dette. All Hail Bob Glitter

Dan C. 11 september
5000 afhentet... er selv fra århus.

Nis J. 10 september
Det kan klart anbefales, det budfirma...
Ledelsen sørger for at deres bude ikke fanger en sæsonforkølelse, ved at PÅBYDE budene at bære Henrik Vibskov halstørklæde udenfor og indenfor!

Bob G. 10 september
Tommi R.: Jeg nægter at gå ned på et posthus for at sende kasketten. For det første er den for værdifuld, for det andet vil jeg blot være én blandt mange dernede og ganske umulig at skelne.

Jeg kender dog til et innovativt budfirma, der udelukkende anvender cykelbude på gammeldags longjohns. De bringer ud inden for en radius af ti kilometer og kun inden for tæt befolket område, da de gerne vil bemærkes af fodgængere, der stopper op, peger af dem og udbryder: "Nej, se den skæggede mand på den gamle longjohn. Sådan en har jeg ikke set i mange år. Han er godt nok speciel og unik. Jeg håber ikke, han kører galt, for efter brillerne at dømme er han meget dårligt seende."

Tommi R. 10 september
kan den sendes? er meget intereeseret /knus, piper og ugler

Marc H. 9 september
Fuck hvor er det her grinern....

Daniel J. 8 september
jaaaaaaah, du er nemlig så klog ;-)

Bob G. 8 september
Jeg vidste bare, du havde narret mig, Daniel J. Måske kunne jeg endda finde på at tro, at du greb efter det græsstrå, som Karina M. rakte dig, men det tror jeg i hvert fald ikke.

Daniel J. 8 september
nope

Bob G. 8 september
Vent ... jeg troede, det var mig, der kørte dobbelt-ironi? Sådan rent ironisk, naturligvis.

Daniel J. 8 september
ohhhhh lord!!!!!

Karina M. 8 september
Hvis Daniel J. kører dobbelt-ironi tager jeg min falmede ironiske kasket af og bukker. Gør han ikke må jeg give Daniel H. ret

Daniel J. 8 september
Daniel Peulicke Hansen, er jo heller ikke det kønneste navn... Måske du også skulle skifte telefonnummer og adresse, nu når du er igang!

Daniel J. 8 september
Daniel H? Hvem har ringet dig op? For min skyld må du gerne skifte navn til BOB G!

Daniel H. 8 september
Daniel J... du er det blankeste menneske i verden... Jeg skammer mig over at dele navn med dig.

Kenneth R. 8 september
OMG . Så opfang dog ironien!. Haha

Daniel J. 8 september
hahaha der er nok én der havde gang i synonymordbogen dér... Hvor er dét bare sjovt det her... Bob G, fra Århus skt pauls gade... Tror du skal skrue lidt ned for charmen her. Du er et fjols af format hvis du tror du kan sælge en kasket til 6000.- Ikke engang den mest idiotiske Københavnder, som du sikkert siger derover, kan finde på at give så meget for en gammel kasket!!! Hahaha jeg griner stadig over at dig... Opel Kadet??? Hahaha du er skuda for sjov! Og er det forresten ikke lige netop kapitalisterne du henvender dig til??? Jeg mener næppe at en fattig studerende eller en pædagog har råd til at betale 6000 dejlige danske kroner for en Budwiser Kasket!!!! Hahahahaha du mangler seriøst ilt til øverste etage, eller også er du blevet tabt ud af barnevognen en del gange som spæd!

Bob G. 8 september
Brug endelig jeres liv på at samle ussel mammon, så I kan købe jer bevidstløse i hækspoilere til jeres Opel Kadet'er. Forbrugerkulturen er passé, og I forstår ikke, at kapitalismen snart vil bukke under for noget, der er meget federe og bedre.

Det er jer, der er til grin, når I farer rundt som myrer for at tilfredsstille den købertrang, som det etablerede samfund såede i jer, da I var børn. Imens vil andre, mere oplyste individer excellere i udtryksformer såsom vegetabil installationskunst, improviserede fingermalerier og retro-retrobeklædning, der for jer måske bare minder om excentricitet, men som i virkeligheden frontbryder den konformitet, I repræsenterer, for at bane vej for det, der skal erstatte vores reaktionære, nationsforsnævrede såkaldte civilisationsform.

Daniel J. 8 september
Det er jeg ked af at høre... Smed min ud for et par år siden!

Nis J. 8 september
Wow... Hvis nogen sælger klaphatten fra 1986 så giver jeg 6000 kr...
De dør af misundelse nede i Wood wood..

Daniel J. 8 september
hahaha nej det har jeg dog ikke... Altså studeret humaniora... Og nej du har ret... Jeg må virkelig være udannet for ikke at kunne se værdien i en gammel kasket, som jeg er overbevist om at man kan købe på hvert et gadehjørne i Thailand... Til trods for jeg heller aldrig har været dér! Men jeg er virkelig glad for jeg aldrig læste videre for at blive så fokuseret på gamle gulnede kasketter og vigtigheden af at kunne skille sig ud med den slags! Men til gengæld har jeg min egen lille virksomhed hvor jeg selv kan vælge hvilke smartass typer jeg har lyst til at have ansat... Men sådan er vi jo SÅ forskellige. Jeg behøver dog ikke 6000 kroners kasket for at skille mig ud af mængden. Men det gør du jo åbenbart! Lidt sørgeligt hvis du spørger mig, men det kan sådan en som dig jo nok heller ikke få øje på! Havde den kasket været på et loppemarked, havde jeg ikke engang ville betale 60 kroner for den! HVORFOR? Fordi jeg synes det er latterligt! Og hvad jeg synes er endnu mere latterligt, er at det beløb DU forlanger for en grim kasket, kunne hjælpe 3 familier i Afrika med mad, drikke og skolegang i minimum ét år... Og med den konklusion kan vi jo så vende tilbage til din udtalelse om hvorvidt jeg ikke engang har studeret på humaniora... Ved du hvad betydningen af dette ord er??? Jeg tror vi lukker festen her, Bob G. Held og lykke med salget og jeg håber du en dag får andre værdier i dit sølle liv :-)

Bob G. 8 september
Du taler, som du har forstand til; du er tydeligvis en udannet person, der ikke forstår værdien af produktet. Det er en unik genstand fra et lille parti fra dengang, Budweiser blev brygget på Wiibroe. Den er autentisk gulnet. Naturligvis kan du være heldig at finde en magen til på et loppemarked, ligesom du også ville kunne finde en ægte Schwitters, hvis du er ekstremt heldig. Denne artikel er helt enestående og den skal sælges til et individ, der forstår betydningen af at sende de rigtige, frontline-udfordrende signaler. Og du misforstår, hvis du tror selve ølmærket er vigtigt. Det er det kun i sin egenskab af at være et ironisk nik til amerikansk arbejderkultur. Det forstår du nok ikke. Du har sandsynligvis ikke engang studeret på humaniora.

Daniel J. 8 september
hahaha sikke et åndssvagt svar!!! Det er en kasket med reklame for et ølmærke!!!! Den har garanteret været sådan én som man har fået med gratis, hvis man købte mere end en sixpack!!!!
Om hvor jeg køber mit tøj henne og hvilket mærke det er, har du nok svært ved at udtale dig om, men jeg er overbevist om at jeg umuligt får mere fisse af at rende rundt med en ølkasket!!! Hvad bliver det næste? Klaphatten fra 1986??? Eller hvad med buffalo støvler, som vist er på vej ind igen? HELL no... Så hellere være den der fyr der ikke behøver ligegyldige ting for at skille mig ud af mængden, min kære ven!

Bob G. 8 september
Daniel J., er du interesseret i at udsende de rigtige signaler, eller vil du bare ligne alle andre? Hvis svaret er det sidste, ja, så er 6000 kr sikkert for meget for dig. Smut i Jack&Jones eller H&M, hvis du vil vise dig i deres mainstream tøj.

Daniel J. 8 september
6000? Det er en kasket?!!! Det er simpelthen for absurd!

Jens H. 3 september
Damn! Kan et fuldskæg evt. følge med i prisen?!

Anne O. 20 august
Hej sælger. Jeg vil bare gerne sige, at jeg elsker din annonce højt og inderligt, og ville giftes med den, hvis det ikke var fordi, at jeg er modstander af ægteskab som besnærende institution.

Jørgen N. 10 august
Vil du evt bytte kasketten for en plakat af Zenia Stampe?

Nis J. 7 august
Kan man evt. se den på? Evt i hipstamatic format?
hvor godt sidder den fast på hovedet hvis man f.eks. kører 20 km/t på sin fixie på elmegade?

Jesper B. 7 august
Hejsa!Billedet er ret sløret, har du mulighed for at lægge det op på Instagram?
Jeg er bestemt interesseret - har faktisk kigget efter netop denne cap på adskillige flea-markets her i hovedstaden (CPH) - optur! Jeg smider lige en føler ud til mine Crossfit-buddies, og vender snart tilbage.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

LÆKKERT! Udover du hentyder til at det skulle være forkælede unger.. AAALT for socialistik..

Torben Larsen sagde ...

Har du ikke prissat den lidt billigt?

Bob Glitter sagde ...

Naturligvis er det forkælede unger. Hvordan kan de ellers cykle rundt i Aarhus centrum om formiddagen på hverdage, klædt i beklædningsgenstande til 6000 kr stykket?

http://skrivning.wordpress.com/2012/08/03/2083-commander-breiviks-prophecies/ sagde ...

Gjorde kommandør Breivik det moralsk forkerte eller det rigtige, da han den 22. i 7. år 2011 drog ud over øen Utøya, og ihjelslog 72 kulturmarxister? Var det ukristelige handlinger, han foretog der, trods det, han proklamerede sig selv som værende en Guds hellige martyr?

Har du hørt om muhammedanisme, hvor man sætter feminister i tøjler og sække, og sørger for, de bliver retlevende kvinder frem for at være umoralske feminister? Hvad synes du om den religion? Er den god eller dårlig?


Hvad er den essentielle forskel på muhammedanismen som religion og kristendommen, hvis man ser helt bort fra kultur og politik tilføjet efter de hellige bøger blev skrevet, bortset fra, muhammedanerne haver en ekstra profet, som hed Muhammed? Kommer muhammedanerne i Helvede, hvis de ikke tror på Jesus som Guds søn, men derimod kun som profet? Bliver man en vantro kristen, om man tror på Muhammed som en profet sendt af Gud på samme vis som profeterne fra det Gamle Testamente, eller er det en kættersk indstilling?

Bob Glitter sagde ...

Skrivning: Jeg tror, du er bims.

Hr. Snusk sagde ...

Skrivning: "Hvad er den essentielle forskel ... ?"

Muhammed var en sadistisk, pædofil landevejsrøver.

Det var Jesus ikke!

http://skrivning.wordpress.com/2012/08/03/2083-commander-breiviks-prophecies/ sagde ...

Hr. Snusk :

Du svarer ikke på spørgsmålet. Har du aldrig lært om forskellen på profeterne og frelseren? Tror du desuden ikke også, at de troende kunne siges at være på fod med "landevejsrøvere," da de med Guds billigelse indtog Kaanans land?

Joe sagde ...

Don't feed the troll....