torsdag den 23. august 2012

Ej, det er jo en abefest?!

Først ville Statsradiofonien anvende licensmidler og kvadratkilometervis af sendeflade på at fortælle os, at den islamiske Eid er det fedeste i verden og noget, vi danskere absolut ikke kan undvære. Så skulle voldsomme offentlige protester tvinge biografen Palads til at fjerne forbrugerinformation om ballade, de erfaringsmæssigt har alle grunde til at forvente. Der måtte så sandelig ikke advares mod konsekvenserne af pendanten til vores lysfejrende jul, Eid-festen, der hylder en historisk nedslagtning af vantro.

Da de hellige aftener kom, skulle man tro, at de havde sprængt hul i zoologisk have. For en flok aber havde smadret adskillige politibiler og en ambulance for til sidst at hærge en skadestue. Eller, det skulle man tro. For man fandt hurtigt ud af, at det måtte være et cirkustelt, der var blevet klippet hul i. I hvert fald myldrede medierne pludselig med hvidsminkede klovne, der påberåbte sig choktilstand over førnævntes opførsel.

Altså, hvor overrasket kan man blive? Se på samtlige vestlige samfund, der har importeret folkemasser fra Mellemøsten og Afrika. England, Tyskland og Frankrig er nærliggende eksempler. Frankrig har boligområder, der nærmest konstant er i en tilstand af borgerkrig og oprør. Og så taber klovnene, de ansvarlige, danske politikere, pomponerne over, at nøjagtig det samme sker herhjemme. Igen er det de borgerliges skyld. Vores egen skyld. Vi har ikke integreret dem godt nok. Vi er racister. Alt imens vi har pumpet milliarder af skattekroner i dem og stået på hovedet for dem. Regeringens kur er at invitere endnu flere og at bruge endnu flere penge, men kulturblandingen fungerer bare ikke. Det har den ikke gjort i noget land, uanset den førte politik. Så fat det dog.

Jeg ved ikke, om politikerne tror, at vi har vores egen lille andedam herhjemme? Et lille fredeligt smørhul, hvor farlige dyr glimrer ved deres fravær, og hvor den værste oprydning efter brisen, som TV2 News kaldte en orkan, består i at rette op på et par vrangvendte lameller i persiennerne. Her kan da ikke ske noget slemt, og vi er jo så gode. Men nej, det kan ikke være derfor. For politikerne har altid så travlt med at forklare os, at vi netop ikke er en isoleret ø i deres elskede globaliserede verden.

Virkeligheden er, at den globaliserede verden uden landegrænser og medfølgende nationer ikke eksisterer og ikke vil komme til det før om mindst 500 år, bortset fra i den kulturradikale våde drøm, som vi i denne uge er vågnet fra med en underudviklet genklat mellem kuglerne. Vi må vise konsekvens. Tag dog for helvede fat i de ansvarlige og sørg for, at de ikke gør det igen, inden nogle andre selv tager affære. Hvis de ikke har statsborgerskab, så må de vinke farvel til landet uanset hvilke klynkehistorier om tilhørsforhold, medierne støver op. Uddel øjeblikkeligt hårde fængselsstraffe til de andre. Opsig de verdensfjerne FN-konventioner og indfør et stop for ikke-vestlig indvandring. Når de værste er luget ud og hullerne lukket for deres familier, så lad os se, om den påståede hårdtarbejdende rest kan fungere i landet under den frihed og det demokrati, vores forfædre har kæmpet for at skabe.

Det sker selvfølgelig ikke. I stedet skal vi høre den vattede overklovn bede "bøllerne" om at rejse hjem. Der er naturligvis ingen, der frivilligt rejser hjem fra verdens højeste socialhjælp. At Helle Thorning står i danske medier og hykler således, svarer til at give fri bar til nabolagets alkoholikere til vejfesten og derefter med en forarget hvisken til de pæne naboer undre sig over, at de ikke forlader gildet. Det er en paradeforestilling for parnasset, og hun mener det ikke, for hun er medansvarlig og endegyldigt ligeglad med Danmark. Hun skal alligevel snart videre til Den Våde Drøms institution, EU, hvor multikulturen hyldes på de oprindelige befolkningers bekostning.

Hvis du ikke er overbevist om politikernes naivitet og selvbedrag, så tag et kig på Zenia Stampes udtalelser. Større apologet og idiot skal man lede længe efter. "De lærte det i Danmark". Ja, muligvis, men de lærte det bestemt ikke fra dansk sindelag. Jeg vil benytte denne lejlighed til at ønske Zenia Stampe til lykke med graviditeten. Mon den kommende guldklump, hvis køn naturligvis er bedøvende irrelevant, kommer til at gå i en dansk, multikulturel vuggestue/børnehave/folkeskole? Næppe, når moderen konstant flyver mellem elitens øvre skylag i New York, Bruxelles og London. Barnet vil nok få "særlige behov" ligesom børnene af alle de andre.

Vi andre, mere jævne borgere, kan blot sidde tilbage med den økonomiske og menneskelige regning og sige tak for berigelsen.

24 kommentarer:

Anonym sagde ...

Bravo - Du har fuldstændig ret kære Glitter.
Dejligt befriende fri for politisk korrekthed og hykleri!

Søren K sagde ...

Det er svært at være andet end hamrende enig - bloggen burde være obligatorisk læsning for de Cafe-Latte hungrende politikere.. Zenia Stampe - hvad sker der for hende - vi burde straks lave en undersøgelse om man faktisk putter forskellige psykopharmica i mælken i KBH ..

Anonym sagde ...

Kunne ik være mere enig Hr. Bob!!
Men er dog også lige ved at tude over at det er den realitet vi lever i når nu det ikke behøvede at være sådan.

Ps. Senia Stampe er da mere bevendt end en blød kartoffel..

Hr. Snusk sagde ...

"Roskildes radikale folketingsmedlem, Zenia Stampe, er gravid og skal føde til efteråret"

Stakkels barn ...

Hvor jeg dog væmmes over De Anstændige! 2 bliver til 3 og hadet mod Danmark stiger med mindst 50%
Det barn vil blive opdraget til altid at søge mod det, det afviger fra "dansk".

Anonym sagde ...

Jeg begynder så småt at græde over at læse endnu et indlæg, hvor hovedet slås på sømmet - om end selvfølgelig lidt ensidigt her og der. Det bliver jo ikke bedre. Vi er frøer, der langsomt varmes op, mens vi flåes i skat og trækkes i tålmodighed.

Jeg er ikke i tvivl om, at Danmark som sådan vil blive afviklet inden for få hundrede år (sammen med resten af skandinavien). Det har jeg accepteret. Jeg har bare lede over den transformation vi skal igennem og som jeg er med til at betale. Vi ledes af folk, hvis blanding af selvlede, blindhed og stræben efter at få magt og være på er så stor, at de med glæde skubber på udviklingen (= afviklingen).

Engang var der vikinger og alt det. De hvide bredte sig og slagtede og trængte ind med sværslag en masse hujen og hejen. Samfund blev bygget op og forskning og udviklingen gik stærkt. Men nu er vi nok i afviklings-fasen, hvor nye tager over... vi gider ikke engang at overleve, men skubber selv på undergangen. Som en træt gammel kælling. Desværre tror jeg bare, at dem der tager over, sætter udviklingen i den gale retning. Stilstand vil afløse fremdrift, hvorefter tilbagegang vil afløse stilstand.

Der er dog et lille håb at klynge sig til. Kineserne og alle de andre asiatere. De har sgu set indersiden af en lærerbog fremfor en Koran. Det skal blive spændende hvem der vinder - det bliver nok ikke i min tid.

For hvad er meningen med menneskeheden? Er det ikke at slippe afsted og kolonisere nye planeter inden solen får denne til at koge? Jeg tror sgu ikke "vi" slipper væk med Iran, Afganistan og Palæstina ved roret!

Anonym sagde ...

Man tror det er løgn. Den danske stat spiller med musklerne overfor et lille afrikansk land, for at dansk kvinde kan få bad boy neger-pik:

http://www.b.dk/nationalt/dansk-kvinde-kaemper-for-doedsdoemt-kaereste-i-gambia

Bemærk i øvrigt at artiklen intet nævner om hvorfor manden er dødsdømt. Nå, men han skal nok blive en mønsterborger, når hun får ham hentet hertil.

Bob Glitter sagde ...

Anonym@06.43: Jeps, og den danske, feminiserede mand betaler med et smil.

Anonym sagde ...

Bob hvor er du? Kom igang med flere indlæg din dovne neger!

Anonym sagde ...

Så rundede vi en måned uden et fyrtårn af fornuft, i denne gyllesø af idioti. Kunne satme godt snart bruge noget nyt fra danmarks skarpeste pen.

peder.moller sagde ...

Enig med Anonym@19.15.

Anonym sagde ...

Boooooob?

Anonym sagde ...

Boooooooooob forhelvede, der har været så meget godt fortiden som du kunne lave godt blogsindlæg om!

Joe sagde ...

De røde har sgu nok endelig fået ram på ham....

Anonym sagde ...

"sidde tilbage med den økonomiske og menneskelige regning"... åh ja, kære ven, du er helt sikkert blevet berøvet uundværlige værdier, bil nr. 2, årlige skiferie nr. 2, 200 gr oksekød om dagen, verdens rigeste land har nok i sig selv og kan under ingen omstændigheder undvære noget som helst for at hjælpe andre, værn dog om hver en øre, leve småligheden!!!

Anonym sagde ...

At fordele Danmarks rigdom - eller en væsentlig del heraf - til mindrebemidlede lande, ville svare til at hælde en spand vand ud i Sahara og tro man fik en swimmingpool. Det rykker INGENTING... jo, vi kunne mætte nogle munde, men hvis hver anden mund får 5-7 børn, der senere sulter??

Unknown sagde ...

Da jeg som de, har en åbenlys genfejl, som jeg til en hver tid omfavner. Drikke på hverdage, alene.
Dabse ( der skulle stå danse, men jeg er fuld - og det så sjovt ud ) alene. Hører lidt Covenant. Der er ikke Death in june, men passende når man sidder for an tastaturet. Det så så ikke rigtigt ud. Men min pil tilbade tilbage tast virker ikke. Ahh Slayer. Hell awaits var et hit på de Græske strande i 87. Jeg er ret sikker på at det var tilfældighedernes spil( tror ikke der er et ord på græsk ) at jeg havnede ( da min tilbagetast ikke virker, og det vil virke som en pleonasme, var ordet endt65e )i havnen.
Da de efter lang absint ( elsker stavekontrul )
Kom igen Bob

Unknown sagde ...

Da jeg som de, har en åbenlys genfejl, som jeg til en hver tid omfavner. Drikke på hverdage, alene.
Dabse ( der skulle stå danse, men jeg er fuld - og det så sjovt ud ) alene. Hører lidt Covenant. Der er ikke Death in june, men passende når man sidder for an tastaturet. Det så så ikke rigtigt ud. Men min pil tilbade tilbage tast virker ikke. Ahh Slayer. Hell awaits var et hit på de Græske strande i 87. Jeg er ret sikker på at det var tilfældighedernes spil( tror ikke der er et ord på græsk ) at jeg havnede ( da min tilbagetast ikke virker, og det vil virke som en pleonasme, var ordet endt65e )i havnen.
Da de efter lang absint ( elsker stavekontrul )
Kom igen Bob

Joe sagde ...

Bob..... nu er hele den såkaldte "Movember" snart slut. Vil du virkelig lade alle se-mig-fjolserne slippe væk med ustraffet?

Anonym sagde ...

Bob, du er savnet.

Anonym sagde ...

Bob døde af alkoholforgiftning d. 1 december 2012.
R.I.P Bob
Du vil blive savnet.

Anonym sagde ...

Miss you, Bob :'(

MaOP sagde ...

Brev til Bob

Nu er der snart gået lang tid, siden du har du var her sidst.


Julehelvedet æder os op, vi hungrer efter dine ord.

Medierne servere en klassehistorie, der har det hele: potensmedicin, truede dyr og latterlige pladderhumanisthipstere der facebooker deres såkaldte omsorg:

http://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/2012/12/12/12095318.htm

Kom tilbage!

Per T sagde ...

Kom igen i 2013 Bob...verden har brug for dig selvom du måske ikke har brug for verden..

Anonym sagde ...

Ej, Bob, det er jo et ældgammelt indlæg. Men jeg supplerer gerne: Zenia Stampe har fået en hen eller hön eller hvad det nu hedder i det politisk korrekt Sverige. Og dermed er hun gået i ammemhjernemodus mere end tidligere, hvor hun blot ville amme alle verdens negre og arabere til blot at ville amme sit eget barn.