tirsdag den 24. juli 2012

Voldtægten bad hun selv om

Forleden kunne vi læse, at over halvdelen af alle voldtægter i Danmark begås af udlændinge eller efterkommere af udlændinge. Det eneste morsomme ved denne nyhed er at betragte politikernes reaktioner og løsningsforslag:

  • SFs Karina Lorentzen er chokeret over sin import af fræk, sydlandsk kolorit og temperament. Det ville hun nok ikke være, hvis hun havde læst aviser eller fulgt udviklingen i andre lande. I Oslo begås næsten 100 % af overfaldsvoldtægterne af udlændinge (de må have en virkelig effektiv integrationspolitik, for tallet faldt faktisk fra 100% til 97,6% fra 2010 til 2011). Hun foreslår, at danskernes "seksualmoral" inkluderes i de kurser, udlændinge deltager i, når de kommer til Danmark.
  • De Radikales Jeppe Mikkelsen mener, at det kræver en lang integrationsindsats at stoppe problemet. Ak ja, man kan næsten høre ham slå op i folderen "De Radikales standardsvar på åbenlyse indvandrerproblemer". Dermed kan vi sige farvel til adskillige skattemilliarder og goddag til endnu flere uduelige, vattede, overbetalte, humanistiske projektledere med statementbriller, der "networker" sig ind i indvandrermiljøet og giver iPhones og skattekroner til kontaktpersonerne, der bag om ryggen fungerer som meddelere til kriminelle.
  • Seniorforsker Karin Helweg-Larsen fra Statens Institut for Folkesundhed (er jeg den eneste, der tænker Sovjet og Nazityskland her?) holder pokerfjæset og siger, at det nok er udtryk for racisme, idet vi hellere dømmer udlændinge end hvide danskere, og i øvrigt mener hun, at kvinderne må lære at agere anderledes over for mænd fra andre kulturer.

"Hov," råber du så skingert, at det næsten fjerner opmærksomheden fra din irriterende, nasale stemme. "Den sidste er ikke en politiker. Hendes udsagn er vigtige, for hun er en objektiv og uafhængig forsker, der er ansat af staten og arbejder for os alle sammen." Du kan godt holde op med at pege på mig med din økologiske korkpibe, for jeg har google't Karin Helweg-Larsen, selvom jeg forudså resultatet, og hun er naturligvis indvalgt i Region Hovedstaden for Enhedslisten. Desuden arbejder hun for det sorte skattehul, KVINFO, og har et langt cv, klattet til med arbejde med tåbelige menneskerettigheder.

Lad os kigge lidt på de højdebile løsninger, politikerne foreslår. Karina Lorentzen vil inkludere emnet "danskernes seksualmoral" på indvandrernes kurser. Det er faktisk en god ide, for eftersom vi ikke har nogen, tager det jo ikke lang tid: "Velkommen til Danmark. I skal vide, at det er ganske normalt for danske piger i 14-16-års alderen at få tatoveret 'FISSE' på maven og at gå rundt i nattelivet med ildrødt knep-mig-hår. I skal ikke blive forskrækkede over, at I bliver seksuelt tiltrukket af dem. Det gør danske mænd også, men vi er så undertrykte efter fyrre års socialfeminisme, at vi ikke længere tør gøre noget ved vores lyster. Det skal I også lære. Værs'go, her er folderen 'Kastration gennem indoktrinering - tal, til de taber kuglerne', skrevet af KVINFOs Karin Helweg-Larsen."

Jeg synes straks, det er mere interessant, når Karin Helweg-Larsen taler om sine løsninger. Især den med at kvinderne skal lære at agere anderledes over for mænd fra andre kulturer. Det er lige efter det klassisk, røde selvhadsmantra: Det er os, der skal tilrette os. Det er os, den er gal med. Så Sofia-Stella skal altså vade rundt i nattelivet i sine skriggrønne g-strengstrusser og vurdere mændenes kultur? Hvordan? På udseendet? Farven? Skal hun reagere anderledes over for mørke mænd? Eller skal hun vente med at vurdere kulturel baggrund til, den behårede knytnæve er presset en meter op i skrævet? For ville sådan en opførsel fra Sofia-Stella ikke være det, Karin Helweg-Larsen i en anden artikel, skrevet med den anden hånd, garanteret ville kalde for ... rendyrket racisme? Det kan du bande på.

Der er kun én løsning på dette her, hvis du ikke vil lade din pung betale eller dine kvindelige familiemedlemmers skød være skydetunnel for fejlslagen udlændingepolitik: Stop for den ikke-vestlige indvandring. Totalt. I hvert fald indtil vi har styr på dem, vi allerede har taget til os. I samme ombæring kunne vi passende melde os ud af de FN-konventioner, formuleret i et tågefyldt, iltfattigt, diplomatisk miljø, hvor ingen turde sige, hvad de mente, men hvis pålydende vi hovedløst følger, fordi vores regeringsledere spiller klassens duks.

For den interesserede læser, som jeg antager kun er mig selv om et par år, når jeg stadig sidder og læser tilbage på min egen blog, kan jeg anbefale et radiointerview (fra ca. 31:58) med Morten Uhrskov Jensen, som i øvrigt er filmaktuel i "Snowwhite and the Huntsman" som dværgen Coll. Her argumenterer han grundigt med udgangspunkt i statistikker og erfaringer fra andre lande for netop stop-løsningen. Og for, hvordan alting ikke ser så rosenrødt ud med indvandringen, som nogen gerne vil have os til at tro."

"Jamen, det er da så synd for dem," bliver du ved med at sige. Ja, det er altid synd for dem, der lige netop misser et liv i luksus, men når en bestemt befolkningsgruppe efter alle erfaringer, efter alle statistikker, vedholdende fortsætter med at demonstrere, at de ikke ønsker at være en del af vores samfund, så skal vi ikke gå til grunde på grund af dem. Og nej, det er ikke alle, der begår voldtægt. Ligesom det heller ikke er alle, der stjæler, begår kriminalitet, kanaliserer socialstøtte ud af landet til terrorformål eller kræver vores ytringsfrihed stækket. Det er bare en generel, diffus, altoverskyggende tendens, som vi må og skal svare hårdt imod.

Nej, det er synd for vores
land, at der er nogen, der er så ligeglade med det, at de vil have os til at gå i hundene for at føle sig gode over at redde en håndfuld af andre landes udskud. Som om vi ikke har nok i vores egne Ronni'er, Tonni'er og Estella-Victoria'er. I det mindste kunne vi vel kræve, at de ikke-vestlige indvandrere er veluddannede, for de gør jo aldrig noget forkert. Nå, men det er vel værst for pigerne. På den anden side ved vi jo godt, at det er deres egen skyld. Det siger KVINFO selv. Egentlig er jeg jo ganske enig; voldtægt er som bekendt bare sex, hvor kvinden ombestemmer sig bagefter.... og fordi, jeg ikke har været efter hipsterne i dette indlæg - en af de få, gode sider ved at importere mennesker fra retarderede kulturer er, at de ikke er blevet smittet af hipsterkulturen, som kun opstår i byområder i værdifattige overflodssamfund -  vil jeg lige anbefale bloggen diehipster.com. Skrevet af en stakkels New York'er fra Brooklyn, som åbenbart er lige så hærget af hipsterpesten som alle os andre. Læs for eksempel et fremragende indlæg om prætentiøs hipsterkunst, suppleret med et par altsigende YouTube klip.

12 kommentarer:

Guhar Jegret sagde ...

Dette monster af en forsker glatter dog lidt ud, når hun siger, at:
"Dommere kan også have en ubevidst tendens til at frikende den pæne Hellerup-dreng, hvor han dømmer den unge fløs fra Nørrebro."

Mon ikke hun også mener, at voldtægterne er ubevidste handlinger..?

Jeg lever med et fromt håb om, at Zenia, Johanne, Pernille og/eller Margrethe snarest muligt render ind i en "kulturperle", der helt ubevidst kommer til at flække dem, til op midt mellem skulderbladene
- ikke, at jeg tror det vil bibringe en holdningsændring hos dem, men blot for at de kan få lov at opleve, hvor irriterende en voldtægt kan være.

Bob Glitter sagde ...

Sådanne ulykker kunne jeg aldrig finde på at ønske for andre.

Thomas Vedel sagde ...

Tror nästen det er dit mest fremragende indläg til dato.

Godt gået Bob.

Anonym sagde ...

Genialt godt skrevet og formuleret....! :-)
+100

/Duddi

Thomas Rosenstand sagde ...

Fremragende og velskrevet. Jeg har netop tilføjet dig på min Twitter, for dig kan jeg godt lide. Ren og rå - sådan skal det være.

Inainaa sagde ...

So nice! :D

Kenny sagde ...

Godt indlæg. Til supplement, et billede af Morten Urskov fra Snow White filmen. Jo, det ER ham:
http://i.ytimg.com/vi/ctMA-9fwIFg/0.jpg

frankdux sagde ...

perfekt

Anonym sagde ...

Faktisk findes der en meget enklere løsning, end at lade Sofia-Stellas dømmekraft sortere skidt fra kanel. Denne løsning hedder hærdebrede dørmænd. Som de professionelle og fintfølende mennesker, som de er, vil de ret hurtigt have lært at udpege potentielle ballademagere. Kunne forestille mig, at grupper af unge mandlige somaliere eller palæstinensere ikke ville få et ben til jorden.

Nå, det skulle ikke undre mig, om Enhedslisten og deres "forskere" også finder problemer i den model ..

Anonym sagde ...

Læste Karin Helweg-Larsen indlæg/kommentar med ca samme reaktion.

Et andet indlæg i ca samme sindsyge stil og samme undskyldning

http://blogs.jp.dk/forandringframidten/2012/07/25/omsk%c3%a6ringsdebatten-der-gik-i-selvsving/

Ønsker vi virkelig et samfund, hvor der ikke er plads til et mindretals ritualer og praksis, når disse hverken indebærer overgreb på børn eller voksne?

Monika sagde ...

Ej hvor får man en dårlig smag i munden over hende Karin. Langt de fleste voldtægtsofre slås med tanken om, om det mon på en måde var deres egen skyld (hvilket det da nærmest aldrig er) og så sidder den...(jeg mangler ord for den slags møgkrampe)...Karin og siger at det ER vores egen skyld. Tak skal du fandme ha' Karin. Jeg håber da også hun løber på en af de stakkels misforståede fremmedkulturelle snuskebasser, som ikke fik læst memoet om at man ikke voldtager andre mennesker. Og at hun tilfældigvis ikke fik sin forstående burka på dén dag!

Anonym sagde ...

Monika, det er desværre dig, som har misforstået noget. Det er nemlig hovedsageligt kvindernes EGEN skyld, de bliver voldtaget.

Langt de fleste kvinder, der bliver voldtaget blver det, mens de dangderer rundt om natten blot for at søge efter ballade og for at se efter mænd, de kan forføre.

De udsætter sig selv ligesom ænder, der velvilligt går ned i en rævegrav.

Ligesom ænder bør holde sig i reden på drivøens bred mellem siv, således bør en kvinde blive i soveværelset eller i køkkenet, hvor hun bør udføre sin ægteskabelige pligt over for sin mand.


Nægter hun at udføre sin ægteskabelige pligt for i stedet at gå rundt og vimse skørtet som en tyrefægter foran tyren, eller viser sit kød som et stykke lam foran ulve, da er det hendes egen fortjeneste , hun bliver voldtaget -- det sker enddog med Guds billigelse, da han i højeste grad misbilliger de frafaldne kvinder, som er faldet i synden.