fredag den 20. juli 2012

Smukke Enhedslisten

Jeg er vanvittig træt af, at op mod 14% af Danmarks idiotiske befolkning vil stemme på Enhedslisten. I disse dage hidser medierne og politikerne sig op over deres snak om brug af vold, revolution og konfiskering af privat ejendom, selvom der intet nyt er i det. Intet. I tåber burde nok have sat jer ind i tingene først.

Hvem stemmer egentlig på Enhedslisten? Jeg kender heldigvis ikke særlig mange, bortset fra en falleret karrierekvinde, der tidligere var borgerlig, men som efter en depression ikke længere "magter" - og jeg var næsten ved at save mine arme af, da hun brugte netop dét ord - at tage kampen op, hvorfor hun er blevet rød, bedrevidende og frelst og forventer og ser det som sin ret, at vi andre skal opretholde hendes høje privatforbrug. Der kan naturligvis ikke være tale om at flytte i mindre bolig, for vi må "tænke på børnene". Her savede jeg så mine arme af. Det tog to uger, fordi jeg skulle lære at betjene saven med munden.

Nu har jeg så brugt tre uger på at øve mig i at skrive med næsen. Hvorfor stemmer fladnakkerne på Enhedslisten? Eller endnu bedre: Hvorfor baserer regeringen sig på deres stemmer? Svaret er: Fordi Johanne ser sød og uskyldig ud. Nåh ja, en enkelt kandidats åbenbart pæne udseende betyder naturligvis, at de intet galt kan gøre, uanset kølvandene af lidelse og sorg fra utallige socialistiske regimer.

"Nej, det er da ikke på grund af udseendet," siger du, mens du griner dumt. Nå, men så se såkaldt "intelligente" Mogens Lykketoft argumentere netop sådan lige her:

 

I baggrunden, mens Per Stig siger sandheden, kan du desuden se en fed, dum tilskuer, som sikkert er dig, sidde og grine af, at han kalder dem kommunister. Hvorfor er der så mange, der respekterer Lykketoft? Jeg fatter det ikke. Han er et forstokket, humorforladt og arrogant fortidslevn. Bemærk, hvordan han altid gnækker som en grim nørd af sine egne mislykkede vittigheder, men hvis han selv bliver ramt, bliver han totalt stiv i smasken. Lykketoft, du fulgte engang i Aukens fodspor. Gør os alle en tjeneste og gå den sti til ende.

Så vi har altså en situation, hvor regeringen bedømmer sit parlamentariske grundlag på en kandidats udseende, fordi man ikke vil forholde sig til partiets intentioner, som ellers ligger frit tilgængelige på nettet. Sjovt nok holder ingen sig tilbage med at kalde DF for beskidte og anvende fri fantasi til at associere dem med nazisterne. Alt imens regeringen har en antidemokratisk ekskommunist som minister og et bagland, der åbent erklærer sig som tilhænger af kommunismen og socialismen og endda ønsker at indføre den i Danmark med vold. For helvede, hvor er I dog hykleriske.

I øvrigt er jeg vist den eneste borgerlige, der ikke er forarget over, at Enhedslisten truer med vold. Det er vel ganske legitimt? Såfremt samfundet ophæver den private ejendomsret, må samfundet også anvende vold mod dem, der forsøger at opretholde den, nøjagtig som det nuværende samfund (i begrænset omfang, desværre) anvender vold mod dem, der forbryder sig mod den private ejendomsret.

Men de komplet naive fans af Enhedslisten fatter ikke, at denne svingen med sablerne står i skarp kontrast til partiets politik om afskaffelsen af politi og militær. De får nemlig brug for dem. Mange af dem. Rigtig mange. Når borgerne sætter sig til modstand, skal nogen holde dem nede. Og når Johanne og Per ikke bryder sig om at kalde dem for politi, fordi det lugter for meget af borgerlighed, så må de kalde dem for noget andet. Hvad med Stasi? SS? Gestapo? KGB? Tag dit valg, for det er den eneste, uundgåelige konsekvens af Enhedslistens politik.

Og mon så vores depressive eks-borgerlige kvinde får lov at beholde sit hus, mens hun i tilgift får del i alle de riges fantasillioner? Hvis hun er heldig, bliver hun tvangsindlagt på et ineffektivt, ufleksibelt statshospital, hvor hun bliver "behandlet". Eller eksperimenteret på til det fælles bedste. Hvorefter hun bliver tvangsudskrevet til at blande terpentinmaling otte timer om dagen. I samme grå nuance, fordi staten har taget borgernes frihed til selv at vælge farver.

"Arrr," siger du, mens du pudser det Chris Cornell badge, du troede forestillede Che Guevara . "Nu overdriver du vist. En borger vil stadig kunne vælge farve til sit plankeværk." Nej, så fat det dog: Når den private ejendomsret er fjernet, er magten til selv at bestemme også væk. Ingen vil have incitament til at producere en anden farve, fordi ingen kan tilbyde en højere betaling for den, fordi ingen har penge og ingen må bryde uligheden ved at betale mere. Dermed er det ligegyldigt for den, der blander maling, hvilken farve den bliver, fordi det intet ændrer på hans situation. I øvrigt er han ligeglad, fordi malingen er til nogle andre, og desuden er der kun penge til den grå farve, fordi nationaliseringen af produktionsmidlerne og fjernelsen af det frie marked har bortsprængt enhver mulighed for at få penge til at yngle, hvorved pengene allerede er blevet brugt på den eneste måde, socialister kender: Én gang.

Forstå dog, at den private ejendomsret og dens ukrænkelighed er grundstenen i vores frihed. Med den kan vi handle optimalt efter, hvad vi som individer ønsker i livet, frem for at en centraliseret frihedsinstans befolket af bureaukrater skal forvalte og uddele den efter uopnåelige, håbløst naive lighedsprincipper. Godt nok er det næsten umuligt i Danmark at stemme på et parti, som ikke stamper på den private ejendomsret, og det er vel også nærmest chikt at være imod den, men i det mindste: Lad være med at stemme på Enhedslisten.

For du får i tilgift til den kønne kandidat ingen ny iGadget, som er så vigtig for, at du kan nyde dine latterlige besøg på overdyre cafeer. Du får højst en iToothbrush og en tvangsudskrivning til militæret eller til et eller andet tåbeligt dummearbejde, for i modsætning til hvad du tror, så kommer du ikke til at fede den på bekvemmelig socialhjælp i Enhedslistens samfund. Når der slet intet incitament er til at arbejde, så bliver de nødt til at tvinge folk til det. Og så er der ikke længere frit valg på alle humaniora-hylder. Hvis du ønsker at brokke dig over det, er mulighederne for at ytre dig desværre ikke til stede mere.

Jeg fatter heller ikke, hvorfor jeg bliver ved med at skrive alt dette her. I fatter det jo aldrig. Aldrig. Uanset, hvor åbenlyst det hele serveres af medierne.

7 kommentarer:

U sagde ...

Love til dig! Godt skrevet!

Stoffer sagde ...

Tak tak tak - selvfølgelig er der intet nyt, men hvor er det skønt, at MSM endelig tager Enhedslisten under behandling (dog stadig temmelig skånsomt til min smag).

Da jeg læste dig indlæg, kunne jeg ikke lade være med at tænke på Milton Friedmans syn på socialismen:
http://www.youtube.com/watch?v=DYeYPcougmA

Anonym sagde ...

Preach Bob, PREACH!

Anonym sagde ...

Fantastisk klip du fandt der - og ditto indlæg!

Anonym sagde ...

For dælen det er godt skrevet! og hvert et ord er sandt. Jeg kunne altså ikke lade være med at poste dit indlæg dit fjæset - det er simpelthen for godt, og der skal noget til at jeg trækker på smilebåndet over et blogindlæg - godt gået!

Unknown sagde ...

Jeg kender en der stemte på El. Han vil nu efter al balladen ( vælg selv ), med den røde regering stemme på DF. Fint i min optik, men ikke særlig logisk. Ikke et spørgsmål om hvad der er rigtigt. Men for en del år siden efterhånden, ville han tæske mig pga. at jeg sagde at krig ikke altid kunne undgås.
OT. Er din hat stadig til salg, eller har Daniel krøbet til korset og købt den?

Anonym sagde ...

I min folkeskoleklasse ville 8 ud af 26 stemme på EL, hvis de kunne. Godt de ikke kan. Vi har endda et fanatisk SUF-medlem. Min samfundfagslærer er radikal. Folk mener jeg er skør/ond, fordi jeg er liberal.