torsdag den 26. januar 2012

Stampes torturkammer

For noget tid siden undrede jeg mig på Twitter over, at Remee ikke blot er en dum rapper, men at han faktisk er i stand til at sætte Zenia Stampe på plads. Hvis du ikke abonnerer på min Twitter, så kom i gang - det er en uudtømmelig kilde til morskab og det er efterhånden mere reglen end undtagelsen, at jeg mister followers på mine tweets. Forvent dog ikke, at jeg følger dig tilbage. Jeg følger ingen. Ingen.

Du kan også blive ven med mig på Facebook eller bare blive fan af Bitter Blog. Hvis du vælger det sidste, har jeg ikke adgang til dine personlige oplysninger og kan dermed ikke tage dig med i faldet, når de kulturradikale vinder den kommende borgerkrig og slæber mig for retten.

Nok reklame og tilbage til emnet. Jeg er virkelig fuld af beundring over Remees præstation mod Stampe. Placeret i hans sted ville jeg personligt reagere ligesom ham her. Sådan har en masse andre borgerlige debattører det sikkert også, og derfor må der være et marked for træning af folk, der ønsker at duellere med frk. Stampe, så de kan forberede sig på reaktionerne, der uundgåeligt kommer ved en konfrontation med fruentimmeret. Og da jeg i går sad på spinningcyklen og desperat forsøgte at glemme mine medmotionister, hentede jeg inspiration i fitness dks pulsskala for træning på cykel:

Download en fin .pdf version her, som du kan printe i vilkårlig størrelse og hænge op på køleskabet, kontoret eller på væggene i Debattens studie.

Det bør bemærkes, at skalaen er kumulativ. For eksempel, hvis man hører på Zenia Stampe, dvs man befinder sig på trin 4, vil det føles som at bære kontaktlinser af glasuld, mens man tygger sølvpapirskugler og får boret tænder uden bedøvelse. Skalaen kan være til stor nytte for debattører, der må træne for bare at komme i nærheden af X Factor dommerens beundringsværdige selvbeherskelsesevner. Jeg aner ikke, hvordan han klarer det. For det kan jo umuligt være fordi, han afleder sig selv ved at kigge på hendes bryster.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nuvel, så følger jeg dig på twitter. Men du skal ikke vove på at prøve at følge mig tilbage, for jeg blokker alle. ALLE! Jeg har en meget eksklusiv skare af tre personer/firmaer, der får lov til at følge mig. Jeg tester deres loyalitet ved aldrig at twitte noget som helst.

Så er det på plads, så kan du godt gå i gang med at underholde.

Smother sagde ...

Remee spørger til sidst i indslaget "Vil du sende alle i fængsel, der lyver?".

Jeg bringer her Stampes svar i sin fulde længde: "Nej - jeg vil kun smide dem i fængsel, jeg er uenig med."

peder.moller sagde ...

Det er for øvrigt synd at grunden til furiens navn for de fleste dødelige fortaber sig i fortidens tåger. Mere præcist den sene kridt-tid, hvor en synsk T Rex i en åbenbaring som ellers kun har været Johannes forundt så et billede af den fremtidige Zenia snakke. Han brølede: "ZENIA!!!! ARRR!! STAMPE!!!"

Anonym sagde ...

Er det ikke Eddie Murphy?

Bob Glitter sagde ...

Anonym@21.28: Sidst jeg så efter, havde han ikke langt, lyst hår.

frk ribs sagde ...

Send det kvindemenneske alene og anonymt på ferie til et af de gratis (ja, vi betaler jo stort set i forvejen for beboerne, alt fra ophold, mad, barnevogne!!, biler osv) hoteller i ghettoerne i Danmark og lad hende mærke om, nogle af de frygtelige rygter der er i omløb, virkeligt skulle stemme. PS. Lad hende endelig ikke få en tolk med, så hun kan høre hvad der bliver sagt, om hende og andre "oprindelige" indfødte i Danmark.

Anonym sagde ...

Kørte bil igår og lyttede lidt til radioen. Man begyndte at spille 'Simply the Best' med Tina Turner - en sang jeg ellers altid har forbundet med hesten Milton - men denne gang mindede den mig af en eller anden grund om Bob Glitter. Jeg tænkte også på, at Bjarne Corydon nok ikke findes i virkeligheden. Hans ansigt ligner en maske og han har tre undertænder, hvor der burde være fire.

Skriver du ikke et indlæg til, Bob?

kiu sagde ...

hvem fanden er Zenia Stampe?