fredag den 20. januar 2012

EUs skarpe kniv

Er der nogen, der kan give mig en bare nogenlunde rationel forklaring på, hvorfor denne mand befinder sig i Dansk Folkeparti:Åh ja, jeg ved, du sidder med din stupide B.T.-viden og tænker: "Det var da ham, der sad og heilede i Tivoli eller på Bakken og sang den tyske nationalsang fra Anden Verdenskrig, og derfor hører han hjemme i DF, hvor de alle er nazister." Sidstnævnte påstand gider jeg ikke engang begynde at pille fra hinanden, men du har garanteret ikke opdaget, at Messerschmidt vandt en injuriesag over B.T., fordi det eneste vidne til hans påståede heilen blandt tohundrede mennesker var en løgnagtig socialdemokrat.

Og hånden på hjertet: Vidste du, at Tyskland havde fjernet det eneste vers, vi kan huske fra deres nationalsang? Det med "Deutschland über Alles". Og kunne du overhovedet synge alle de andre europæiske nationalsange, ligesom Messerschmidt kunne? Nå. Så hold din kæft. Måske kan jeg bare lide Morten Messerschmidt, fordi han ligner mig, dengang jeg blev fuldetvær på min konfirmation efter en halv flaske portvin. Eller måske kan jeg lide ham, fordi han gav Helle Thorning ovenstående velkomsttale i EU-parlamentet, da hun overtog formandsskabet.

Messerschmidt får hug fra hele rækken af danske, eurofiserede parlamentsmedlemmer for at hænge "Danmarks beskidte vasketøj" ud for alles åsyn og for at undergrave Danmarks formandsskab. Lige præcis den indstilling demonstrerer med al tydelighed, hvorfor EU overhovedet ikke er moden eller egnet til at optræde som en samlet enhed af nedsmeltede nationer, en supermagt, der skal danne modpol til USAs onde frihedsbegreber med altomfattende og -ødelæggende, positive menneskerettigheder og uendelig, akademisk ævlen og kævlen på sprog, der egentlig var designet til at lave damer eller sælge roer med.

Messerschmidts kritikere fatter slet ikke, at de selv optræder langt mere nationalistisk end ham, når de vælger at stå sammen bag Thorning, blot fordi hun er dansker. I EUs fælleseuropæiske ånd burde de netop stå sammen om meninger, ikke nationalt tilhørsforhold. Derfor er det ganske fair, at Morten Messerschmidt angriber formanden, der ligesom alle andre formænd i EU er svindlere og bedragere, der kun vil mele deres egen kage. Eneste forskel er dog, at Thorning er demokratisk valgt. På en løgn, godt nok. Men demokratisk. Uanset hvad, hvordan har man tænkt sig, hvis ingen tåler at blive talt midt imod eller stødt på nationale manchetter, at EU skulle kunne fungere? Nej, vel? Og det kommer det heller ikke til. For fanden da, de kan ikke engang blive enige om et hovedsæde.

Personligt venter jeg bare på, at Morten Messerschmidt melder sig ud af Socialdemokraterne, Der Ikke Kan Lide Indvandrere og danner et konservativt, national- og frihedsorienteret parti. Det har vi manglet i mange år. Den sidste rest, anført af gummistøvlen Lars Barfod, savler efterhånden mere end Mimi Jacobsen i håbet om at komme i seng med Vestager og hendes grinagtige, elitære parti, der stoler på alle undtaget folket.

Og forresten, hvis du kan lide Morten Messerschmidt og endnu ikke kender Nigel Farage fra England, så har du lige nogle Kodak Moments til gode på YouTube. Han er den eneste mand, jeg nogensinde har været smålun på:Det sidste skrev jeg udelukkende for at holde liv i håbet blandt mine homolæsere, der garanteret ikke længere tæller Torben Lund.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg tror du er alt for hurtig til at afskrive Torben Lund. Han vil garanteret elske at blive taget af en ung bad boy som dig!

Bob Glitter sagde ...

Mangen en socialdemokrat er vågnet med en dolk i ryggen. Torben Lund er en af de få, der elskede det.

Anonym sagde ...

Det med det nye parti, har jeg også tit ønsket mig. Måske kunne jeg også godt tænke mig at tilføje Martin Henriksen og Søren Pind.

Bob, har du aldrig overvejet at forsøge dig som politiker? Det har jeg i meget lang tid ønsket mig, at du ville.

Anonym sagde ...

Bob ville få min stemme, og jeg ville vie mit liv til at aflive socialdemokrater i hans tjeneste, så snart han kom til magten.

Bob Glitter sagde ...

Anonym@19.20: Gå ind i politik? Så vil du finde mig dinglende fra loftet hurtigere end Nyrups datter på ekskursion til Randers Reb.

Anonym@21.47: Såfremt der virkelig skulle være socialdemokrater i min tjeneste, så måtte du gerne aflive dem.

Anonym sagde ...

I det mindste gjorde hitler det ikke for pengene. " Norman Finkelstein. Citat fra doku Defamation 2009"

Joen F. sagde ...

Hold nu kæft, hvor er det bare fuldstændig genial læsning herinde. Er lige kommet forbi for første gang og har snart læst dine indlæg for 2012 - glæder mig til vi kommer til valget - der må du have gjort dig nogle tanker, som ikke kan bestrides andet end sprogets måske grove - men helt i orden -karakter. Jeg har længe overvejet selv at lufte min frustrationer på en blog, over den ene kandidat efter den anden til Danmarks dummeste person, hvilket er et imponerende kandidatur, når man tager den samlede idiotiske befolkningsprocent på 95 i betragtning. Jeg har bare ikke fået gjort det, og finder det heller ikke nødvendigt, når jeg nu kan læse hvad jeg selv ville have skrevet.

Ontopic så er jeg helt enig i, det er grotesk Messerschmidt er medlem af de socialdemokratiske nazister. Han skulle - i det mindste - tage det bedste alternativ, LA.