torsdag den 15. december 2011

Mine gode venner

Jeg skriver en del om do-gooders her på Bitter Blog, fordi de pisser mig så meget af. Ikke fordi, de bruger tid på "gode" gerninger, men fordi de har endnu mere travlt med at fortælle alle andre om det, hvilket bare igen beviser, at gerningerne mest af alt er desperat aflad for eget overforbrug, det velkendte vestlige selvhad og god, gammeldags selvlede. Det sidste med rette, i øvrigt. Deres skamløse selvpromovering af gerningerne, som i øvrigt sjældent udvikler sig fra at være luftige intentioner, foregår ofte på Facebook, som dermed nu anvendes til andre formål end at stalke eks-kærester.

Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke bare lukker min Facebook-profil. Og laver en mindeside. Og lader være med at gå på arbejde og ringe til familie og venner i fjorten dage. Det kunne være ret sjovt. Selvom ingen sikkert ville reagere. Nå, men under valgkampen var de godes selvhævdelse helt slem og stod ikke tilbage for selv de rødeste politikeres patetiske løgne. En af mine venner - en af de "onde" - droppede simpelthen Facebook i denne periode, hvor jeg som daglig bruger led under grimme morgenkvalmeanfald, der ikke lod sig trylle væk af danske teenagepigers sædvanlige søndagsrationer af fortrydelsestabletter.

Jeg holdt med nød og næppe fast i det sociale netværk til Statsministeriet var blevet overdraget til Dukken i Rødt, men jeg må desværre konstatere, at det ikke er blevet bedre derinde. I dag måtte jeg vågne til følgende besked fra en "ven":
Åh, jeg ønsker bare, at folk ville blive anstændige og behandle hinanden med respekt og altid møde hinanden med et smil, uanset om de er enige eller ej.
Det ville såmænd være et fromt - omend grinagtigt naivt og kæberaslerindbydende - ønske, hvis ikke selvsamme spade få dage tidligere havde postet følgende:
NU HOLDER DET KRAFTEDEME MED DE DF'ERE! AT FORESLÅ (indsæt valgfrit forslag fra DF her) ER UANSTÆNDIGT OG MINDER MIG OM TYSKLAND I 30'ERNE. ALLE DE NAZISVIN SKULLE SMIDES UD AF LANDET!!!!
Men okay, de gode har mildest talt aldrig været belastet af selvindsigt. Måske er det derfor, de spørger hinanden om hjælp i en ny trend, som jeg opdagede på en anden vens profil. Helt seriøst, jeg laver ikke sjov her. Det er virkelig noget, de gør, selvom jeg troede, bunden var nået med de hykleriske 1% fotografier.

De slår følgende billede op ...

... og tagger hinanden på det. Der er næppe set en heftigere klappen af rygge siden Rygklapperklubbens chefsælgere tog på teambuilding og blev overfaldet af en myggesværm under et kollektivt hosteanfald. Det vil være mindre smertefuldt at ligge på en tændt Weber og få kikkertopereret øjnene gennem anus end se på mere forpulet, selvforherligende sødsuppe fra de idioter. For satan i helvede da!

Hvis godheden så bare begrænsede sig til Facebook; dette elendige virtuelle rum, hvor folk pludselig mister al sans for privatliv og skam. Men desværre ved jeg fra en bekendt, som arbejder i kommunen, at der eksisterer enorme såkaldte "vidensbanker" og andre "projektgrupper", der modtager utallige millioner skattekroner for at integrere indvandrere, mens de holder møder, lægger planer og bekræfter hinanden i, hvor meget godt, de udretter, selvom de i det store hele er dybt inkompetente og ikke mindst akademisk handlingslammede. Alt imens alting bliver værre på gaderne udenfor.

Den eneste måde at stoppe dette vanvidscirkus må være at stoppe skattekronerne. Så nu går jeg som nettoydende skatteborger ud og hænger mig i den nærmeste adventskrans. Jeg vil lade dens levende lys brænde imens. Så skulle der være god chance for ikke at blive reddet, hvis en skide do-gooder skulle komme forbi. Uanset hvor stort et publikum, der måtte være, blander de sig næppe, hvis de selv risikerer at brænde nallerne.

3 kommentarer:

klafbang sagde ...

Et slag på tasken: Hvor mange gange, tror du, du nu bliver tagget i dette billede?

Bob Glitter sagde ...

Du har jo allerede gjort det én gang, så mine konservative gæt går på én gang eller mere.

Jeg har allerede en dejlig fornemmelse i maven.

LuckyDK sagde ...

Hvor er det fantastisk læsning, er blevet en trofast læser på det sidste.

Har selv taget konsekvensen og taget hele familien med til Mellemøsten hvor skatten er 0, der er konsekvenser for at opføre sig dårligt osv.
Kan kun anbefale det som alternativ til strikken for at slippe for det jammerlige røde land