fredag den 30. december 2011

Den nøgne sandhed

Lad mig begynde indlægget med at etablere enighed: Vi synes alle sammen, at nudister er sære mennesker, ikke? Og at deres tilsyneladende åbne og fordomsfri livsindstilling ikke er andet end et dække over ekshibitionisme og partnerbytte? Fint. Men hvorfor falder du så på halen over vinterbadere, din dobbeltmoralske nar?

Den er sikker hvert eneste år: På et eller andet tidspunkt er TV-avisen ude at besøge en vinterbaderklub, hvor en midaldrende, rynket mand får mulighed for ganske lovligt at blotte sine kønsdele i nogle sekunder for hele Danmarks befolkning, inklusive din otte-årige datter, hvilket tilsyneladende passer såvel dig som ham fint. Sjovt nok går vinterbadernes tid - i modsætning til nudisternes - ikke med at vente på, at en ung, smuk kvinde melder sig ind, eller at en af de andre nøgencampisters døtre rent faktisk fortsætter med at lege i Svends fortelt efter at have fået kønsbehåring. Nej, vinterbaderne vælter sig i unge, smukke kvinder, fordi vinterbadning af uransagelige årsager har et godt ry blandt de unge.

Da jeg bruger en anseelig del af min tid på vedligeholdelsen af min stolte, nordiske klippekrop, har jeg ubehagelig meget erfaring med at befinde mig i et herreomklædningsrum. Tilfældigvis træner jeg sammen med Jyllands fremmeste vinterbader, en pænt skåret, snotdum fyr, der ikke uden grund går for at være en ganske frisk fætter. Udenfor omklædningsrummet ævler han løs om vinterbadningens velsignelser, og især pigerne slikker hans historier i sig, hvorefter de følger ham som de stupide lemminger, de er.

Men når vores ven står i badet i herreomklædningen, og der ikke længere er kvinder inden for hørevidde, så kommer sandheden som altid frem. Han sagde en dag til mig: "Du skal komme med ud at bade en dag, Bob. Skidt med at det er lidt koldt - det overlever du nok. Men du skal med, fordi pigerne smider tøjet. Hver en trævl, siger jeg dig. Sidste gang sad jeg i sauna bagefter med Henrik og hans kæreste, og hun sad bare der, ganske nøgen og åben på bænken som det naturligste i verden, og vi kunne bare kigge løs. Fuck, hun er lækker. Det er alletiders".

Altså, jeg har min medfødte evne til at se ind i alle menneskers hoveder, så jeg var ikke overrasket, men det var da alligevel rart at få bekræftet samtlige fordomme og lidt til. Måske sidder du nu som kvinde og tænker: "Og hvad så, hvis de kigger?" Det skal du også have lov til. Ingen forbyder dig at nyde situationen, når du spreder ben og blotter dine nøgne kønsdele foran en flok fremmede mennesker. Det er kun mænd, der ikke må sådan noget. Men i det mindste kan du måske anvende lidt rationel tankeenergi på, hvorfor vinterbadere er cool, mens nudisterne er creepy? Dét giver nemlig ingen mening.

Vinterbadere har endda den ekstra frækhed at kalde sig selv for vikinger. Sammenligningen ligger da også lige for: Vikingerne sejlede hundredevis af kilometer i små både, tværede livsfarlige svampe i tindingerne, så de kunne ignorere alle de økser, knive og morgenstjerner, de fik stukket i sig, mens de gik amok og erobrede og voldtog tusindvis af kvadratkilometer engelsk jord. Til sidst drak de sig ihjel. Vinterbaderne dypper deres blegslaskede kroppe i koldt vand i et kvart sekund, skriger som skolepiger og løber ind og feder den i en sauna, mens de glor på damer, de ikke engang selv har modet til at flå tøjet af.

Og som en sidste fed understregning: Er der nogen, der kan give en fornuftig forklaring på, hvorfor vinterbaderne absolut skal være nøgne? Nej, bortset fra en gang latterlig ævl om naturlighed og sundhed og en eller anden søforklaring om, at spandex ikke kan tåle kulde, er den eneste forklaring, at jeg har ret. Igen, igen og igen ligesom hver evig eneste gang.

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Og hvorfor skulle din ven ønske, at du var med, når han sad der i saunaen med alle damerne? Nej, den eneste gode forklaring på din vens historie om Henriks lækre nøgne kæreste er, at han forsøger at lokke dig med til nøgenbadning ved at tale til dine perversioner. Det er dig, han ønsker at nyde nøgen, Bob.

Bob Glitter sagde ...

Det kan ingen fortænke ham i. Jeg er altså ret lækker.

Anonym sagde ...

Ja, det er du, men når jeg ser billedet af din erotisk dansende nordiske krop, så er det let at se, hvad der tiltrækker din ven. Måske skulle du overveje at tabe dig lidt om hofterne. Det buttede look kan være forvirrende. Ryan Gosling har også feminine hofter: http://www.popsugar.com/Photos-Ryan-Gosling-His-Motorcycle-Looking-Hot-3730814

men han har lært at skjule sit hoftedimentionsproblem med skulderpuder og ekstra frakkelængde:
http://img.perezhilton.com/wp-content/uploads/2011/08/ryan1__oPt.jpg

Bob Glitter sagde ...

Tak for rådene. I disse tider foretrækker jeg dog at bibeholde min androgynitet. Når de politisk korrekte gennemfører den endelige implementation af lighedssamfundet, regner jeg med, at den kan forhindre min deportation til en dødslejr.

Egentlig åndssvagt, når jeg ville foretrække at blive gasset, men den uduelige menneskeart er jo kendt for sin overlevelsesvilje.

Anonym sagde ...

Synes i øvrigt, at dit indlæg om mandlige venner er lige i overkanten. Jeg tror roligt, du kan regne med, at de kvindelige læsere, der så hyppigt frekventerer din blog, har nogenlunde samme lumre hensigter som din vinterbadende "ven".

Bob Glitter sagde ...

... og sådan som du bliver ved med at ævle og kævle i al evighed, antager jeg, at du er en af disse kvindelige læsere.

Anonym sagde ...

Det har du ganske ret i, og alligevel svarer mig så villigt og selvfølgeligt som den androgyne pendant til narrefissen, du nu engang er...

Bob Glitter sagde ...

Du er bare sur, fordi jeg har afsløret en sandhed om dig, som du enten ikke ønsker eller magter at kende.

Velkommen til mængden af Bitter Blogs middelmådige læsere.

Michelle sagde ...

Hvis jeg havde modet, så ville jeg klæde mig ud som hende her http://www.youtube.com/watch?v=_QfITIlRnjw&feature=related , troppe op nede i den lokale vinterbadeklub og så glo uhæmmet på de unge, mandlige koldtvandstosser. Evt. stalke dem bagefter og smide brugte trusser i deres postkasser - alt sammen naturligvis som et "tak for sidst" på mit køns vegne, og ikke en privat seksuel fantasi.

Anonym sagde ...

Glimrende indlæg.
Der er noget helt galt, når et voksent menneske deltager i sådan noget pladder som vinterbadning, bare for at kunne overbeglo nøgne fruentimmere i en sauna.