søndag den 13. november 2011

Sort er smukt

Det er vist første gang, Bitter Blog præsenterer to anmeldelser i træk. Én gang skal være den første. Man skal jo helst være unik, og så må de andre kopiere. Nå, men her er det eneste unikke ved D-A-D's nyeste album med titlen DIC.NII.LAN.DAFT.ERD.ARK, som mest af alt minder om ordlyden i sure kantine-Bentes fredagsmail til intern IT :


Coveret viser et forslag til et nyt dansk flag, og jeg kunne ikke være mere enig i udformningen. Det er på tide, vi fjerner den firseragtige røde farve, som udgør et symbol på vores kvalmende velfærdssamfund og erstatter den med noget, der har nosser. Farven sort er ganske passende. Så behøver man heller ikke en farveprinter og flaget går fint sammen med ethvert andet lands og vil altid være på mode, hvilket I tøser går så meget op i.

Du falder næppe ned af cafestolen af overraskelse, når jeg afslører, at flaget er et politisk statement. Ifølge bandmedlemmet Jesper Binzer symboliserer de 00'ernes (udlændinge)politik, hvor ”der ikke blev sendt særlig meget kærlighed fra Danmark ud i resten af verden”. Med ”kærlighed” må manden naturligvis mene penge, ligesom alle andre venstreorienterede gør. For jeg synes at huske, at i hvert fald mindst én klam dame sendte kærlighed fra Danmark og fik en ordentlig ladning med hjem, som alle vi andre så til gengæld skal fodre på til evig tid.

Og hvor er det dog et kunstnerisk modigt og innovativt tiltag at stille sig op som modstander af den borgerlige regerings førte politik. Det er næppe set tidligere. Jeg kender ingen politikere, der tør tage de ord i deres mund, og jeg kender slet ikke til andre afdankede kunstnere med tåbelige tatoveringer og ungdomssmarte skeletkroppe, der tør stille sig op og vove at tage sådan et standpunkt. Man risikerer jo at stille sig helt, helt uden for flokken og blive marginaliseret og latterliggjort med sådanne holdninger. Men sådan er det. Kunstnere skal provokere og tvinge os til at tænke anderledes. Så det er nok lidt overdrevet at kalde D-A-D for kunstnere.

Jeg vil give D-A-D ret i, at 00'ernes politik var forfejlet, for der som bekendt blev ført socialdemokratisk politik hele vejen igennem. Som enhver James Bond fan ved, giver 00 ret til at dræbe, og det turde vi ikke engang gøre. Det er jeg i øvrigt også modstander af. Jeg mener, at man skal behandle andre, som man selv vil behandles. Så vi skal gro nosser nok til at dræbe os selv først. Vi kunne starte med alle samfundsnasserne. Jeg læser f.eks. i skrivende stund en sms fra et familiemedlem, som har set førtidspensionisten Mave Merethe på en markedsstand i Herning. Og da det ikke er et dyrskue, må det være hendes egen. Når hun har overskud til dét, kan hun også arbejde.

Tilbage til D-A-D. Jeg har en besked til bandet: Hold kæft med jeres politiske ævl, som I intet fatter af. Intet. Stil nu bare nogle fadølsanlæg frem og spil ”Laugh and a Half”, inden vi buh'er jer af scenen og stikker Stig Pedersens latterlige to-strengede statement-bas op i røven på ham. I minder om forsinkede hippier, selvom I er så unge, I højst kunne være frugten af et par blomsterbørns alt for sene midtlivskrise.  Resten af skiven vil jeg ikke sige noget om. Den er - nøjagtig ligesom alt D-A-D har lavet siden Call of the Wild, hvor musikken var målrettet borgerlige rednecks som jeg selv - noget lort. Den får to ud fem mulige nuttede, sorte blebaby'er. Den ene er for det sorte flag og den anden er fordi, jeg altid giver mindst én.

Nej, okay, det er fordi, der er så satans mange af dem.

Hvis du savner noget musik, anbefaler jeg varmt Slipknots Duality. Den har alt: En fed video, seje masker, selvdestruktive tekster og en token black guy @ 2:46 for jer politisk korrekte headbangere.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Slipknot, er det et hiphoporkester? Et orkester, de autonome lytter til, da det er punkmusik?

Normalt kaldes politisk ukorrekte heavyorkestre ved navne som Capricornus :

http://www.youtube.com/watch?v=aagaxcgWtWo&feature=related


Inden for rock og rul er der en forskel mellem ting komponeret som barok og folkemusik, og ting spillet som var det jazz, beat og hiphop.

Bob Glitter sagde ...

Det, du har linket til, ville jeg nok kalde for White Thrash ...

Scarlet P sagde ...

To the edge and back and to the edge again - sådan har D:A:D alle dage været, og de bliver kun mere rebelske med tiden.

Eller også har det noget at gøre med at den globale recession nu også har nået den danske underholdningsbranche og tvinger kendisserne til at prostituere sig i hidtil uset grad:

http://www.youtube.com/watch?v=Z41ajhn0MpM&feature=related

Anonym sagde ...

Det har du nok ret i, Bob. Men min pointe var snarere, at det virkede anstødeligt efter næsten at have læst en god artikel til ende, at få anbefalet et orkester, som er udvandet dødsmetal spædet med hiphop for at gøre det MTV-spiseligt.

Du er måske ikke så kulturel, så det skal være tilgivet. Men normale mennesker lytter til orkestre som Slugathor eller Demigod, hvis de vil høre dødsmetal. Du burde heller ikke sænke niveauet, for er det værste man ved ikke når det som er godt besudles af det perverse og degenererede?

Kulturmarxisterne trænger sig ind i kirken, de korrumperer kristendommen. De trænger sig ind på universitet, lærdommen korrumperes. Deres vamle fingrer besudler musik og kunst. Det er derfor et kulturmarxistisk orkester som Slipknot er langt værre end andre kulturmarxistiske orkestre.

Bob Glitter sagde ...

Var det noget med en plakat af Sepultura-forsangeren til at muntre dig op?

Anonym sagde ...

Fatter ikke du gider spilde dit ellers fremragende vid på D.A.D. de har begået et sort flag og???? De eller jeg burde måske sige Jesper Binzer har åbenbart akut behov for opmærksomhed af økonomisk art, ellers ville han sgu da ikke dagligt kunne ses i TV reklamer for noget der ikke har en skid med musik at gøre - vel.
"en kantine-Bente"